-
[QUOTE=LordAbizi;1154326]אני בדרך כלל מעדיף לקרוא לאנשים לפי הכינוי שלהם.
ואני שוב אשאל, מה דעתכם הסיכוי בתחרות הכתיבה של הפורום ליספור על נזירים מתמטיים שסוגדים לאל האקראיות ולומדים אומנויות לחימה בערך בתקופת יוון העתיקה? אני יכול ככל הנראה להבטיח שלא תהיה בסיפור מתמטיקה שגם תשפיע על משהו, אלא סתם כל מיני שיחות שבה יוזכרו מושגים, אבל שלא תהיה לזה שום השפעה על העלילה.[/QUOTE]
WTF?
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1154325]תראה, אני נורמאלי ואני לא רוצה שכול אחד ירשם, אני רוצה שירשמו לאחרים ולא אלי דווקא אבל זה תלוי בגלל הקהילה.[/QUOTE]
יש לך טעות אחת במשפט, אני לא אגיד לך מה היא .
-
גרגמל (xd) יש עוד מקום במ"ת שלך..?
-
[quote=טוסטר משולשים;1154329]יש לך טעות אחת במשפט, אני לא אגיד לך מה היא .[/quote]
מה היא?
-
כן, אך לא בטוח שאתה תהיה הרשום כי יש עוד 2 מועמדים אליו .
-
[quote=~!~Judas~!~;1154327]WTF?[/quote]
אני אקח את זה כ"כסיוכיים קטנים מהמהספר הקטן ביותר שאינו שלילי?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1154333]אני אקח את זה כ"כסיוכיים קטנים מהמהספר הקטן ביותר שאינו שלילי?"[/QUOTE]
אביזי, דבר בשפה נורמאלית.
-
[QUOTE=Druddigon man;1154321]יאללה! מה אתה חושב על.. גנסטלי..?[/QUOTE]
סתם מסריח XD
-
תומר-אני אוותר לך אבל על תנאי-אתה מוסיף את הרקע מחר בצוהרים..
-
וולקרונה וגאלאד הם הפוקימונים הכי טובים שיש!
יונתן- אוקיי.
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1154337]וולקרונה וגאלאד הם הפוקימונים הכי טובים שיש!
יונתן- אוקיי.[/QUOTE]
גם היטרן XD
-
-
[quote=~!~Judas~!~;1154334]אביזי, דבר בשפה נורמאלית.[/quote]
התוכוונתי לאמר: "סיכויים קטנים מ-0", ועכשיו אני אסיבר גם למה.
מי גדול יותר מכל מספר שלילי? מספר אי שלילי (חיובי או אפס).
כל מספר חיובי, גדול מ-0, ולכן מספר חיובי לא יכול להיות הקטן ביותר שגדול מכל שלילי (כי 0 קטן יותר). לעומת זאת, כל מספר שקטן מאפס הוא כבר שלילי, ולא יכול להיות קטן יותר מכל מספר שלילי. לכן 0 הוא המספר הקטן ביותר שגדול מכל מספר שלילי.
לכן מהתשובה WTF אני מסיק שאתה רומז שהסיכויים שלי ממש לא טובים, ואפילו לא קיימים (שכן הם קטניםן מאפס).
-
אני הולך להקדיש אחרי חצי שנה
-
[QUOTE=LordAbizi;1154342]התוכוונתי לאמר: "סיכויים קטנים מ-0", ועכשיו אני אסיבר גם למה.
מי גדול יותר מכל מספר שלילי? מספר אי שלילי (חיובי או אפס).
כל מספר חיובי, גדול מ-0, ולכן מספר חיובי לא יכול להיות הקטן ביותר שגדול מכל שלילי (כי 0 קטן יותר). לעומת זאת, כל מספר שקטן מאפס הוא כבר שלילי, ולא יכול להיות קטן יותר מכל מספר שלילי. לכן 0 הוא המספר הקטן ביותר שגדול מכל מספר שלילי.
לכן מהתשובה WTF אני מסיק שאתה רומז שהסיכויים שלי ממש לא טובים, ואפילו לא קיימים (שכן הם קטניםן מאפס).[/QUOTE]
WTF בעיניי זה "אני ממש לא מבין מה אתה רוצה ממני אביזי"