-
[quote=Blackbeard;1176158]שלי? ם0
[EMAIL="asifaviv@hotmail.com"]asifaviv@hotmail.com[/EMAIL] או משהו כזה ם:
לורדאביזי- אני מוכרח להגיד שעם חווית הניהול, אני הבנתי הרבה דברים. ביניהם שאין מה לעשות, משחקי פוקימון יהיו כאן לעד ובכמויות בלתי הגיוניות, ואין טעם להילחם בזה. ושגם יש מקום למשחקים ברמה נמוכה. אבל מכאן ועד לא לתמוך במדריכים ובמתן עזרה מסוג כזה או אחר... זה כבר קיצוני, אבל לא נטחן מים אם איננו מסכימים על כך ם: אבל כן אגיד שאם דבר לא ייעשה, המשחקים -לעולם- לא ישתפרו, ואם כן ייעשה, אולי כמה אנשים בודדים ילמדו וישתפרו. אז לא במסגרת ביקורתית, אבל דבר כזה חייב להיות...ואם על זה אין ביננו הסכמה, וזה עצוב, אז שוב אין סיבה לטחון מים.
רק אוסיף דבר אחד, החוק שבניתי היה פעיל........במשך במקסימום שבועיים. כמו שאמרת, ובצורה מוגזמת לחלוטין יש להגיד, כולם התקוממו על כך, למרות שהתעלמו מאחת הטענות הכי גדולות ש -ממילא משחקים שנשלחים הם ברמה כה נמוכה ולא מקבלים אישור, שלא משנה אם לא נאסר לשלוח אותם, כי ממילא הם לא מקבלים אישור......- ולגבי זה שיש קשיחות באישורים זה דבר אחר. אבל בכל אופן, אם אתה ציפית שתוך שבועיים יהיה שינוי והחוק יעשה את שלו, ממש לא, ושבועיים היה המקסימום. אנשים נלחמו, זה בוטל, לא נלחמנו נגד המשתמשים, ולכן אי אפשר לצפות שזה יעשה דבר.[/quote]
כל הרעיון הוא שאתה טוען שיש דבר כזה "שיפור". המקום היחיד בו אני רואה "שיפור" זה רק באותם שני מדדים שהגדרתי כקריטריונים לאישור משחק. ידידותיות למשתמש ותקינות לשונית. מבחינתי לכל צורך מעשי, אי אפשר להגדיר רמה למשחק תפקידים. או לחילופין, רמה של משחק תפקידים היא מידת ההנאה של המשחקים בו. את זה אי אפשר לבדוק במהלך האישור. אם נהנים ממשחק - הוא ישרוד. אם לא, הוא ימות, והצדדים המתאימים יפיקו לקחים לפעם הבאה. זו האידיאלוגיה שהצגתי במצע שלי לניהול. משהו בסגנון: "אני משתמש בהיגיון בריא. בוא נדגים תוצאה של שימוש קצר בהיגיון בריא: קוראים לזה משחק תפקידים. לכן זה משחק. לכן צריך להנות ממנו. זה הדבר הכי חשוב."
אבל שוב, כל הרעיון הוא שאני לא מטיל מגבלות על שום דבר. אני מכיר בעובדה שבכל זאת ישתמשו במדריכים וירצו אותם, אז אני לא אפעל נגדם. אני מכיר בעובדה שאנשים רוצים "השקעה" אז אני לא אפעל נגדם. אני גם מכיר בעובדה שאנשים סתם רוצים לשרוף זמן חופשי מיותר שלהם, ואני גם לא אפעל נגדם!! זה עולם אוטופי, שבסופו של דבר כנראה יבוא עליו הקץ. אבל על מי לא יבוא הקץ?!?! אבסורד לחשוב שאיזשהי אידיאלוגיה תחזיק מעמד בחת"ם לנצח, שהרי כל בני האדם שונים!!
ALL! HAIL! BRITANNIA!
ובזאת אני אעלם.
אם תגיב לזה, אני אענה לזה ככל הנראה מחר או מחרתיים. (מחר אני אהיה עסוק כי זה יום ההולדת שלי.)
תודה ויום טוב נהדר ומושלם!!!
-
[QUOTE=Blackbeard;1176164]לא קיבלתי הודעה[/QUOTE]
אז תשלח לי:
[email]Tomergt6@walla.com[/email]
-
-
-
היי דניס. חזרתי מהלונה פארק.
היה חם ברמות!
-
[QUOTE=BlackGroudon;1176163]היי עומר מה קורה?[/QUOTE]
[B]אחלה תשמע את הסרטון, איזה אדיר!![/B]
מה איתך?
-
אני לא יכול לעשות משימה..
-
[QUOTE=DarkTiger;1176170]חזרתי[/QUOTE]
היי דניס
[QUOTE=Daniel;1176172]היי דניס. חזרתי מהלונה פארק.
היה חם ברמות![/QUOTE]
היי דניאל
[QUOTE=Druddigon man;1176173][B]אחלה תשמע את הסרטון, איזה אדיר!![/B]
מה איתך?[/QUOTE]
אני שומע עכשיו ואני ממשיך מחר לשמוע
גם איתי בסדר
-
-
-
כי אי אפשר להכנס לזה מהאייפוד
-
דניאל חזרתי ממסיבה עשר, נתקע לי שיר בראש משם מדהים:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VrnMA9YinRY&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]
[B]חובה לשמוע! איזה אדיר!! D:[/B]
-
-
-
[QUOTE=Druddigon man;1176180]דניאל חזרתי ממסיבה עשר, נתקע לי שיר בראש משם מדהים:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VrnMA9YinRY&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]
[B]חובה לשמוע! איזה אדיר!! D:[/B][/QUOTE]
יותר חשוב, איך היה במסיבה?