[QUOTE=ttrrtte;1220095]אוהד-אתה הולך למרכס הפוקימוןני
אופק-יש לך פיצ'ו?אין לך!!!![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני מרפא את הפוקימונים שלי ולוקח מידע על השדה הזה
יש לי פיצ'ו אני פתחתי את עמוד 20 [/COLOR]
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1220095]אוהד-אתה הולך למרכס הפוקימוןני
אופק-יש לך פיצ'ו?אין לך!!!![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני מרפא את הפוקימונים שלי ולוקח מידע על השדה הזה
יש לי פיצ'ו אני פתחתי את עמוד 20 [/COLOR]
אופק0-אתה יודע הייתה אמור לומר לי והייתי נותנת לך אותו.. חח. אתה הולך לאחות ג'וי שמשדרגת לך את הפוקדע בשביל הפקימונים ומסבירה '' הפוקימונים בשדה נראים בדיוק כמו פוקימונים רגילים אבל הם מסוגים שונים ובעלי יכולות שונות!!'' אבל אפשר לתפוס אותם רק עם הפוקדורים האלו '' היא אמרה והגישה לך 5 פוקדורי ם זהובים. היא מראה לך איך להגיעה ךשדה
אוהד-אתה מגיעה לעיר השלישית
יאיר-אתה שומע רחש ורואה וולפיקס
אמא שלי תפס שאני לא ישנה ביי ביי
[QUOTE=ttrrtte;1220100]אופק0-אתה יודע הייתה אמור לומר לי והייתי נותנת לך אותו.. חח. אתה הולך לאחות ג'וי שמשדרגת לך את הפוקדע בשביל הפקימונים ומסבירה '' הפוקימונים בשדה נראים בדיוק כמו פוקימונים רגילים אבל הם מסוגים שונים ובעלי יכולות שונות!!'' אבל אפשר לתפוס אותם רק עם הפוקדורים האלו '' היא אמרה והגישה לך 5 פוקדורי ם זהובים. היא מראה לך איך להגיעה ךשדה
אוהד-אתה מגיעה לעיר השלישית
יאיר-אתה שומע רחש ורואה וולפיקס
אמא שלי תפס שאני לא ישנה ביי ביי[/QUOTE]
ביי ביי גם לך
אני הולך למקום המיוחד שבו יש דברים אדירים ופוקימונים שלא ראו ואולי, ואני אומר ש[U][B][I]רק[/I][/B][/U] אולי, יהיה שם אבן דרקון שתפתח את איווי, סתם ניחוש פרוע.
אוהד-חח אדה יש פוקימונים מיוחחדים שרק נראים רגיליםתה הולך לשדה עם הפוקדע המיוחד וראה סטארלי,אתה נזזכר שבש
[QUOTE]תומר-דיטו יודע את המתקפה [/QUOTE]
[COLOR=Olive]"דיטו תשתמש במטאור דרקון" אני אומר ומקווה שכמה שיותר סטאראפטורים יפגעו[/COLOR]
אופק
-אתה יודע הייתה אמור לומר לי והייתי נותנת לך אותו.. חח. אתה הולך לאחות ג'וי שמשדרגת לך את הפוקדע בשביל הפקימונים ומסבירה '' הפוקימונים בשדה נראים בדיוק כמו פוקימונים רגילים אבל הם מסוגים שונים ובעלי יכולות שונות!!'' אבל אפשר לתפוס אותם רק עם הפוקדורים האלו '' היא אמרה והגישה לך 5 פוקדורי ם זהובים. היא מראה לך איך להגיעה ךשדה
[COLOR="Red"]אני הולך לשדה[/COLOR]
אופק-
האחות ג'וי לוקחת מפה ממדף ונותנת לך,אתה יוצא לשדה ומגיעה מהר מאוד פתאום אתה רואה איווי אתה נזכר שיכול להיות שזה פוקימון ןחדש ומוציא את הפוקדע פתאום האיווי מתחיל לעוף!!
תומר-דיטו משתמש במטאור דרקון ומפיל 15 סטארפטורים!!
[QUOTE=ttrrtte;1220168]אופק-
האחות ג'וי לוקחת מפה ממדף ונותנת לך,אתה יוצא לשדה ומגיעה מהר מאוד פתאום אתה רואה איווי אתה נזכר שיכול להיות שזה פוקימון ןחדש ומוציא את הפוקדע פתאום האיווי מתחיל לעוף!!
תומר-דיטו משתמש במטאור דרקון ומפיל 15 סטארפטורים!![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני מ וציא את בביליף ואומר לה להשתמש בהצלפת גפן על האיוי הזה ואז עלי תער[/COLOR]
[QUOTE]
תומר-דיטו משתמש במטאור דרקון ומפיל 15 סטארפטורים!! [/QUOTE]
[COLOR=YellowGreen]"דיטו תשתמש שוב במטאור דרקון רק הפעם תשתמש בלהביור כדי לחזק את זה" אני אומר מקווה שזה יעבוד טוב (אני מתכוון שהלהביור יגרום ליותר מטאורים ליפול והם יהיו מחוזקים בכוח של הלהביור)[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1220117]אוהד-חח אדה יש פוקימונים מיוחחדים שרק נראים רגיליםתה הולך לשדה עם הפוקדע המיוחד וראה סטארלי,אתה נזזכר שבש[/QUOTE]
אני אומר לדרגונייט לשאול את סטארלי מה מיוחד בו
תומר0-דיטו עושה מה שאמרתה לו והתוצאה היא גשם מטאור בוער!!!!!!! כל הסטארפטורים נופלים!!
אופק-בייליף פוגע אבל איווי יוצא אלייך באס אווירי!! אתה מוציא את הפוקדע שאומר ''איפלאפ,פוקימון השועל המעופף,איפלפ הוא סוג מים ומעופף.''
אוהד-דרגונייי טמייעץ לך להויא את הפוקדע אתה מצויא ''סטארקרי פוקימון האש מעופף.''
אופק-בייליף פוגע אבל איווי יוצא אלייך באס אווירי!! אתה מוציא את הפוקדע שאומר ''איפלאפ,פוקימון השועל המעופף,איפלפ הוא סוג מים ומעופף.''
[COLOR="Red"]בייליף תתחמקי ואז עלי תער ואז עלים קסומים[/COLOR]
אופק-ביייליף מנסה להתחמק אבל איפלאפ מהיר מידי!!!! הוא פוגע בבייליף בחוזקה!!
בייליף,
עלים קסומים על הרשת כדי לשחרר את מגבי
ג'ק-
בייליף מצליח לשחרר את מגבי!!