אני אומר לה להפוך לסקיטי כדי שאני יוכל לסכוב אותה לשם
Printable View
אני אומר לה להפוך לסקיטי כדי שאני יוכל לסכוב אותה לשם
אופק-מיי כבר בצורת סקיטי אבל היא אפילו לא מסוגלת לעלות עלייך ואומרת לך לרוץ וקרא לאחות ג'וי
אני רץ לאחות גוי ואומר לה שתבוא מהר
אופק-האחות ג'וי באה מהר עם אלונקה וציוד ואומרת לך לחכות בצד. לאחר כשעה שנדמת לך כמו נצח אתה שומע צעקת בכי והאחות ג'וי קוראת לך ''זאת בת'' היא אומרת לך ומושיטה לך תינוקת עם זנב סקיטי קטן ואוזניי סקיטי בראשה
אני יקח ממנה את הילדה שלי ואראה אותה למיי
אופק-מיי ,עדיין בצורת סקיטי כי היא הייתה חלשה מידי להשתנות הסתכלה על הילדה ואמרה ''כל כ חמודה!! אבל מה נעשה עם ריק וטינה יילכדו אותנו שוב?''
נ.ב מ''ת שלך חח תגיב
[QUOTE=ttrrtte;1226858]אופק-אתה שם לב על פי הבעת הפנים של מיי שהיא גם חושבת על כך אתה מבין שאתם חייבים לברוח עכשיו
ג'ון-אתה מויא את טרטוויג שמשתמש בצוות כפול ואז תוקף בעלים קסומים וופוריאון שנפגע בינוני ויצא אל טרטוויג באקדח מים משולב במערבולת[/QUOTE]
טרטוויג עוד פעם צוות כפול ואז כדור אנרגיה.
ג'ון-טרטוויג שוב משתמש בצוות כפול וכדור אנרגיה וטרטוויג מתעלף מנהיג המכון מוציא וויארד שיוצא אלייך בגלישה
[QUOTE=ttrrtte;1226913]ג'ון-טרטוויג שוב משתמש בצוות כפול וכדור אנרגיה וטרטוויג מתעלף מנהיג המכון מוציא וויארד שיוצא אלייך בגלישה[/QUOTE]
טרטוויג תתחמק ואז כדור אנרגיה.
ג'ון- כדור האנרגיה מ''חסל'' את וויארד בלי בעיה מזסל טוב זעיתה בתג המים. אתה שם לב שמתחיל הלחשיך
לא יכול להיות באגי זוהרת
אני חושב ובאותו זמן אומר
לבאגי לנסות רוח עד,שהיא תצליח
אנדי-חח נכון אני נחמדה Xd
באגי מנסה שוב ושוב והצליחה!!
כתבתי למטה יותר
סליחהעם זה ספאם פשוט טני מהטלפון
לכן הוא לא מראה כמו שצריך לפעמים
סליחה
[QUOTE=ttrrtte;1226928]ג'ון- כדור האנרגיה מ''חסל'' את וויארד בלי בעיה מזסל טוב זעיתה בתג המים. אתה שם לב שמתחיל הלחשיך[/QUOTE]
חייבים לקחת חדר במרכז הפוקימונים אני אומר והולך לקחת חדר.
כל הכבוד באגי הצלחת
אני רץ ומחבק אותה. אני מחזיר אותהלפוקדור
וחושב ללכת למכון
את באמת נחמדה