-
[QUOTE=Pizza;1229327]חח עכשיו שמת לב?
מ"ת אמיתי לא נועד לנפח את ההודעות, הוא נועד לשפר את הדמיון ואת כישורי המשחק של השחקנים (ומכאן שמם) ואת יכולת התיאור של השה"מ.
במילים אחרות, שחקן מ"ת טוב הוא אחד שלומד בחוג תיאטרון, שה"מ מ"ת טוב הוא סופר (מהמילה ספר, לא סופר-מן) מוכשר.
בלי להעליב, הרמה של חלק מהמשחקים כאן אפילו לא כיפית חוץ מלנובים או ספאמרים (או לשניהם ביחד חח)[/QUOTE]
ממזמן,אבל עכשיו עוד יותר שאני רואה שהילחדים שלפני שבוע היו להם 23 הודעות עשו הקדשה מהמ"תים..
-
[quote=~Gaara-Kazakh~;1229329]ממזמן,אבל עכשיו עוד יותר שאני רואה שהילחדים שלפני שבוע היו להם 23 הודעות עשו הקדשה מהמ"תים..[/quote]
נהה
יש יותר גרוע.
אני זוכר בחור שעשה פה 10K בשבועיים בערך כשהפורום היה יחסית קטן.
איך הוא עשה? מ"תים, נו"דים ומלא מלא ספאם.
-
אני רוצה לחלוק.
המטרה היחידה של משחק תפקידים היא לשרוף זמן בדרך נחמדה.
אם למישהו זה נחמד לכתוב תיאורים של חמישים ושלוש שורות, שיהיה לו לבריאות, אבל זה לא צריך להיות סטנדרט.
-
-
[quote=LordAbizi;1229333]אני רוצה לחלוק.
המטרה היחידה של משחק תפקידים היא לשרוף זמן בדרך נחמדה.
אם למישהו זה נחמד לכתוב תיאורים של חמישים ושלוש שורות, שיהיה לו לבריאות, אבל זה לא צריך להיות סטנדרט.[/quote]
לא אמרתי שזה צריך להיות סטנדרט. אבל אי אפשר לקרוא להודעה של "פיכאצ'ו נוטן מקת חשמל לגולבאת ואז הו מתפתח לוינוזור והו מנצח אוטך!!!!" הודעה ראויה.
כאשר יש מאה עמודים עם הודעות כאלה, מדובר בספאם. אילו היינו רוצים שרק יהיה כיף, אז אני הייתי פותח כל שלוש דקות נושאים עם כותרת "כגדיגכעלחדיג" ותוכן דומה. ועונה לנושאים אחרים באופן דומה. יש לאסור משחקי-ספאם או משחקי-לא-ספאם-בעליל כי זה לא פחות גרוע מלשאול שאלות על מוזיקה בפורום משוב, או לפתוח נושאים עם תוכן של "חזרתי" או "קניתי במבה במכולת והיא הייתה אדומה!!!" .
[quote=~Gaara-Kazakh~;1229334]אז זה בטח ליאור..[/quote]
לא. זה היה מישהו אחר. הרבה לפניו.
-
[quote=Pizza;1229337]לא אמרתי שזה צריך להיות סטנדרט. אבל אי אפשר לקרוא להודעה של "פיכאצ'ו נוטן מקת חשמל לגולבאת ואז הו מתפתח לוינוזור והו מנצח אוטך!!!!" הודעה ראויה.
כאשר יש מאה עמודים עם הודעות כאלה, מדובר בספאם. אילו היינו רוצים שרק יהיה כיף, אז אני הייתי פותח כל שלוש דקות נושאים עם כותרת "כגדיגכעלחדיג" ותוכן דומה. ועונה לנושאים אחרים באופן דומה. יש לאסור משחקי-ספאם או משחקי-לא-ספאם-בעליל כי זה לא פחות גרוע מלשאול שאלות על מוזיקה בפורום משוב, או לפתוח נושאים עם תוכן של "חזרתי" או "קניתי במבה במכולת והיא הייתה אדומה!!!" .
לא. זה היה מישהו אחר. הרבה לפניו.[/quote]
אם ההודעה כזו מתקבלת על דעת השחקן, היא ראויה לכל דבר.
היחידים שצריכים לשפוט משחק תפקידים הם המנהל שלו והשחקנים שמשחקים בו, שכן הם היחידים שיש להם זיקה למשחק. לצופה מהצד, ואפילו לי כמנהל חת"ם, זה לא אמור לשנות. מה שאני בודק כשאני מאשר משחק זה כל מיני דברים בסיסיים כמו היגיון עקביות בהירות ולשון תקינה.
-
אוף, התגובה שלי לא נשלחה. מוזר, אבל די צפוי, בעיקר בגלל העובדה שהיא יכולה להכלל
בחמשת התגובות הארוכות ביותר שנכתבו בנוד בתולדות פורום פוקימונ'ס, או איך שלא קוראים לו עכשיו...
מה נשמע, לורדים, מאכלים איטלקיים עגולים הכוללים בדרך כלל בצק וגבינה צהובה, ושאר מרעין בישין?
-
[QUOTE=Astral;1229277]אילן מתי חזרת?[/QUOTE]
אתמול סתם באתי לבדוק מה חדש הלכתי מקודם כי היה משעמם
-
[quote=Artist Ninja;1229347]אוף, התגובה שלי לא נשלחה. מוזר, אבל די צפוי, בעיקר בגלל העובדה שהיא יכולה להכלל
בחמשת התגובות הארוכות ביותר שנכתבו בנוד בתולדות פורום פוקימונ'ס, או איך שלא קוראים לו עכשיו...
מה נשמע, לורדים, מאכלים איטלקיים עגולים הכוללים בדרך כלל בצק וגבינה צהובה, ושאר מרעין בישין?[/quote]
אז לא קיבלתי תשובה מאתמול, אם אתה יכול לקרוא את פרק 8, PLEASE DO SO?
-
מאחר ואין פה אף אחד (טוב, נכון, גם בגלל סיבות אחרות), אנ ינאלץ ללכת.
מצטער שעזבתי כל כך מהר, אבל ביי.
כאן מסתיימים שידורנו לערב זה. תודה שהייתם איתנו. ערב טוב, ושנה טובה.
-
דוד אתה צריך עדיין להילחם נגד מור ודניס
-
נראה לי שאפרוש שוב ואחזור עוד חודש ככה די משעמם פה
-
אתה פורש וחוזר כול הזמן למה?
-
כי משעמם... אני נכנס פעם ב... כאילו כדי לראות אם יש נושאים מענייני אבל אין
-
וואי איזה באסה לבנתים הכריזו רק על איפון 4s נקוה שיפתיעו ובהמשך יכריזו על 5