-
[quote]ווילי אומר לך:"כול מי שברמה C,דקה,סטיו!" אתה רואה נער צעיר ממך בשנה,אתה רואה שהוא מאוד דומה לווילי רק בלי המשקפיים הוא אומר לווילי:"מה אח גדול?",ווילי אומר לך:"זה אח שלי,סטיו,הואמשתמש בחפיסת אופל בסיסית נחמדה מאוד,הוא ברמה C,אני חושב ששניכם תהיו יריבים מתאימים".[/quote]
''בהצלחה'' אגיד לו ואציע ''בוא נתחיל בקרב!''
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה וסטיו מתחילים את הקרב.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו-4000[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה:[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה ריקה.[/FONT]
[FONT=Arial]בית הקברות:[/FONT]
[FONT=Arial]בית הקברות ריק.[/FONT]
[FONT=Arial]היד:[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast Cobalt Eagle[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast Ruby Carbuncle[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Hamon,Lord of Striking Thunder[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Pith[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"אייצ'י,שכחת שנפגשנו כבר בקראש טאון,אני מכיר אותך,אני יודע שאתה נבחר הבלאק ווינג הבא,אחרי שאני אסיים את קריירת הקרבות שלי,אחרי ה-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial] אני אפרוש מהקרבות ואתה תהיה זה שיהיה השולט בבלאק ווינג" אתה רואה איך במהירות אתם מגיעים לכיכר קטן שמסביבו כמה בתים.[/FONT]
-
[QUOTE]Tigraro
אתה וסטיו מתחילים את הקרב.
אתה-4000
סטיו-4000
הזירה:
הזירה ריקה.
בית הקברות:
בית הקברות ריק.
היד:
"Crystal Beast Cobalt Eagle","Crystal Beast Ruby Carbuncle","Hamon,Lord of Striking Thunder","Crystal Beacon","Dark Hole".
תורך אתה שולף את "Rainbow Pith".[/QUOTE]
למיטב ידיעתי אין לי סטרייקינג זונדר או את הראינבוו פית' האלו בדק..
---
אזמן הפוך במצב הגנה את חתול רובי ואסיים את תורי
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*יש לך אתה מוזמן לבדוק.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Ruby[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [300] ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של סטיו.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו משחק עם מפלצת אחת הפוכה,שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב הזירה:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-"[/FONT][FONT=Arial]Ruby[/FONT][FONT=Arial]" הפוך.[/FONT]
[FONT=Arial]היריב-מפלצת הפוכה ושני קלפים הפוכים.[/FONT]
[FONT=Arial]ריק.[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Cobalt[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך אתה שולף "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קרו אומר לך:"אייצ'י,שכחת שנפגשנו כבר בקראש טאון,אני מכיר אותך,אני יודע שאתה נבחר הבלאק ווינג הבא,אחרי שאני אסיים את קריירת הקרבות שלי,אחרי ה-WRPG אני אפרוש מהקרבות ואתה תהיה זה שיהיה השולט בבלאק ווינג" אתה רואה איך במהירות אתם מגיעים לכיכר קטן שמסביבו כמה בתים.[/QUOTE]
*זה היה לפני הרבה תגובות XD
"כן, אבל לא הכרנו רשמית." אומר לקרו. "אני מקווה שצליח עם הבלאק ווינג.במיוחד לשלוט בבלאק ווינג דרגון.תגיד הגענו?"
-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"הגענו,ומאיפה יש לך את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]",יש שלושה עותקים בלבד והנה הם" הוא מוציא מחפיסה שלו שלושה דרקונים זהים לגמרי,אתה מראה את הדרקון שלך וקרו אומר לך:"איזה מוזר,פגסוס יצר רק 3 עותקים".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1241223][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*יש לך אתה מוזמן לבדוק.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Ruby[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [300] ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של סטיו.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו משחק עם מפלצת אחת הפוכה,שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-"[/FONT][FONT=Arial]Ruby[/FONT][FONT=Arial]" הפוך.[/FONT]
[FONT=Arial]היריב-מפלצת הפוכה ושני קלפים הפוכים.[/FONT]
[FONT=Arial]ריק.[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Cobalt[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך אתה שולף "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/QUOTE]
זה רק אני או ששינית לי את היד?
---
מעולה' אחשוב לעצמי ואזמן את קובלט ''עכשיו קלוט מהלך''
אשתמש בדארק הול, שני חיות הקריסטל שלי והמפלצת שלו מושמדת, אשתמש בקריסטל באקון כדי לזמן את פגסוס ולהניח צב אזמרגד בתור קלף קסם מתמשך.
אזמן את המון במצב הגנה ''תגיד היי להמון אדון הרעמים!'' אניח את קריסטל פאיר הפוך ואתקוף אותו ישירות עם פגסוס
-
[QUOTE=Astral;1241231][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"הגענו,ומאיפה יש לך את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]",יש שלושה עותקים בלבד והנה הם" הוא מוציא מחפיסה שלו שלושה דרקונים זהים לגמרי,אתה מראה את הדרקון שלך וקרו אומר לך:"איזה מוזר,פגסוס יצר רק 3 עותקים".[/FONT][/QUOTE]
מוזר." אומר לקרו וארד מהאופנוע שלו.
-
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Cobalt[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1400] ומשתמש ב"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]" ומקבל 2 אותות קריסטל.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]" ומזמן "[/FONT][FONT=Arial]Sapphire[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1800] ובזכות יכולתו אתה משחק עם אות "[/FONT][FONT=Arial]Emerald[/FONT][FONT=Arial]",אתה מקריב את שלושת האותות בשביל לשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [4000],אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial]" הפוך ומתקיף את היצור ההפוך שמתגלה כ-"[/FONT][FONT=Arial]Sangan[/FONT][FONT=Arial]" סטיו מקבל ליד שלו את "[/FONT][FONT=Arial]Kuribo[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו:[/FONT]
[FONT=Arial]2 קלפים הפוכים.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה:[/FONT]
[FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial] במצב הגנה [4000],ספיר במצב תקיפה [1800] [/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]בית קברות:[/FONT]
[FONT=Arial]Cobalt,Ruby,Emerald,Dark Hole,Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]אין שום קלף ביד.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב נקודות חיים[/FONT]
[FONT=Arial]אתה 8000[/FONT]
[FONT=Arial]היריב 8000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"הקרב לא מתקדם שמת לב?".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו שולף עוד קלף ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מקבל ליד "[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה יורד מהאופנוע של קרו,אתה נכנס למפקדה ואתה רואה את ניקו ואקיזה מדברות על קלפי צמח,ג'ק וקאלין רבים של מי החפיסה היותר חזקה,יוסיי מדבר עם בחור בן 20 עם שיער כחול שנראה טיפה סהרורי,נראה שהם מדברים על אופנועי קרב,אתה רואה את קרו עולה מהקומה התחתונה ואומר:"ברוך הבא למפקדה שלנו אייצ'י,רוצה שאני אראה לך את המוסך?".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1241656][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Cobalt[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1400] ומשתמש ב"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]" ומקבל 2 אותות קריסטל.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial]" ומזמן "[/FONT][FONT=Arial]Sapphire[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1800] ובזכות יכולתו אתה משחק עם אות "[/FONT][FONT=Arial]Emerald[/FONT][FONT=Arial]",אתה מקריב את שלושת האותות בשביל לשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [4000],אתה משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial]" הפוך ומתקיף את היצור ההפוך שמתגלה כ-"[/FONT][FONT=Arial]Sangan[/FONT][FONT=Arial]" סטיו מקבל ליד שלו את "[/FONT][FONT=Arial]Kuribo[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו:[/FONT]
[FONT=Arial]2 קלפים הפוכים.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה:[/FONT]
[FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial] במצב הגנה [4000],ספיר במצב תקיפה [1800] [/FONT][FONT=Arial]Crystal Pair[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]בית קברות:[/FONT]
[FONT=Arial]Cobalt,Ruby,Emerald,Dark Hole,Crystal Beacon[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]אין שום קלף ביד.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב נקודות חיים[/FONT]
[FONT=Arial]אתה 8000[/FONT]
[FONT=Arial]היריב 8000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"הקרב לא מתקדם שמת לב?".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו שולף עוד קלף ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מקבל ליד "[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה יורד מהאופנוע של קרו,אתה נכנס למפקדה ואתה רואה את ניקו ואקיזה מדברות על קלפי צמח,ג'ק וקאלין רבים של מי החפיסה היותר חזקה,יוסיי מדבר עם בחור בן 20 עם שיער כחול שנראה טיפה סהרורי,נראה שהם מדברים על אופנועי קרב,אתה רואה את קרו עולה מהקומה התחתונה ואומר:"ברוך הבא למפקדה שלנו אייצ'י,רוצה שאני אראה לך את המוסך?".[/FONT][/QUOTE]
אני אתייחס לזה כאילו הוא איבד את ה1800 חיים מהתקיפה של פגסוס.
---
אשמיד עם מיסט את הקלף ההפוך השמאלי ואתקוף ישירות שוב עם פגסוס
-
[QUOTE]Vanguard
אתה יורד מהאופנוע של קרו,אתה נכנס למפקדה ואתה רואה את ניקו ואקיזה מדברות על קלפי צמח,ג'ק וקאלין רבים של מי החפיסה היותר חזקה,יוסיי מדבר עם בחור בן 20 עם שיער כחול שנראה טיפה סהרורי,נראה שהם מדברים על אופנועי קרב,אתה רואה את קרו עולה מהקומה התחתונה ואומר:"ברוך הבא למפקדה שלנו אייצ'י,רוצה שאני אראה לך את המוסך?".[/QUOTE]
"בטח!תמיד התעניינתי באופנועי דו קרב!אולי תלמד אותי לרכב על אחד גם?" אגיד לקרו בהתרגשות.
-
[FONT=Arial]אתה משתמש ב-[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial] על הקלף השני.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב נקודות החיים:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-8000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו-6200[/FONT]
[FONT=Arial]פגסוס ספיר מתקיף ישירות את סטיו אך הוא מגיב אם היכולת של "[/FONT][FONT=Arial]Battle Faber[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [0] שגומר את תור ההתקפה שלך.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"ברגע שפבר שלי יסתלק מהזירה לבית הקברות הוא לא ילך לשם,הוא יצא מהמשחק".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו ממשיך:"אני שחקן גרוע,אני לא יכול לנצח בשום אופן,סנגן שלי תמיד נהרס,הקריבו שלי לא פועל כמו שצריך,תמיד מצליחים להשמיד לי את הפבר,ואני אף פעם לא מצליח לזמן את הקלף החזק ביותר שלי".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה וקרו יורדים למוסך,אתה רואה ארבעה אופנועי קרב האופנוע של קרו,קרו אומר לך:"לכול אחד מאיתנו יש אופנוע,האופנוע של אקיזה נקרא "[/FONT][FONT=Arial]Black Rose[/FONT][FONT=Arial]",שלי נקרא "[/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]",של יוסיי:"[/FONT][FONT=Arial]Red Storm[/FONT][FONT=Arial]" ושל ג'ק "[/FONT][FONT=Arial]Blue Phoenix[/FONT][FONT=Arial]",לכול אחד יש כוח תאוצה שונה,של ג'ק ויוסיי כוח התאוצה הכי טוב,של אקיזה הבלימה החזקה ביותר ואצלי הנסיעה האופנוע הכי מהיר".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה וקרו יורדים למוסך,אתה רואה ארבעה אופנועי קרב האופנוע של קרו,קרו אומר לך:"לכול אחד מאיתנו יש אופנוע,האופנוע של אקיזה נקרא "Black Rose",שלי נקרא "Black Wing",של יוסיי:"Red Storm" ושל ג'ק "Blue Phoenix",לכול אחד יש כוח תאוצה שונה,של ג'ק ויוסיי כוח התאוצה הכי טוב,של אקיזה הבלימה החזקה ביותר ואצלי הנסיעה האופנוע הכי מהיר".[/QUOTE]
"יש לכם אופנוע ספייר?אני פשוט לא רוצה לקלקל את שלכם.." אומר לקרו.
-
[FONT=Arial]קרו מצביע לקצה החדר,אתה רואה אופנוע לבן מחובר לכול מיני מכשירים,הוא מסביר לך:"זה האופנוע החמישי שלנו,עליו אנחנו מבצעים ניסויים,לדוגמא אם אנחנו רוצים להתאים מנוע מדגם חדש צריך לברר אם הוא לא מסוכן מדי או מה הסיבולת שלו,ואם זה פועל אנחנו מעבירים את זה לאחד האופנועים,הדגם החדש ביותר בשוק זה [/FONT][FONT=Arial]BW2[/FONT][FONT=Arial],אין לנו מספיק כסף בשביל להשיג את זה,החלטנו לשים את זה אצלי בגלל ש-[/FONT][FONT=Arial]BW[/FONT][FONT=Arial] זה כמו ראשי תיבות של [/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1241809][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו מצביע לקצה החדר,אתה רואה אופנוע לבן מחובר לכול מיני מכשירים,הוא מסביר לך:"זה האופנוע החמישי שלנו,עליו אנחנו מבצעים ניסויים,לדוגמא אם אנחנו רוצים להתאים מנוע מדגם חדש צריך לברר אם הוא לא מסוכן מדי או מה הסיבולת שלו,ואם זה פועל אנחנו מעבירים את זה לאחד האופנועים,הדגם החדש ביותר בשוק זה [/FONT][FONT=Arial]BW2[/FONT][FONT=Arial],אין לנו מספיק כסף בשביל להשיג את זה,החלטנו לשים את זה אצלי בגלל ש-[/FONT][FONT=Arial]BW[/FONT][FONT=Arial] זה כמו ראשי תיבות של [/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/QUOTE]
"תשים את המנו וגלגלים, תרכב עליו אתה ואני ארכב על שלך בינתיים טוב?" אומר לקרו.