-
[QUOTE=Spider Man;1367005]אתה משחק במשחק הזה אחי? אני מכיר אותו בעל פה ואין לי אותו ):
[SIZE=3][COLOR=red]ממש הרגע יצא עדכון חדש! [SIZE=2]אפילו לא התעדכן בפרסומות בתחילת המשחק[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][COLOR=black]CABLE (קייבל)[/COLOR][/B] , גיבור על שנוצר מDNA של סייקלופס והמלכה האדומה ע"י מיסטר סיניטר ונשלח אל העתיד. מופיע עכשיו בחנות בקולקציית הגיבורים (ובספיישל) [B]ב600 גולד[/B][/COLOR]
ו[B]איירון מן[/B] (קלאסיק), מופיע גם הוא בחנות בקולקציית הגיבורים ובספיישל. פעם הוא עלה 1,000 סילבר בחנות של המנויים (איפה שרשום אגנטס אונלי) ועכשיו הוא עולה, כמו קייבל,[B] 600 גולד[/B][/QUOTE]
לא אמרת שיש הנחה על סקרלט וויץ' וספיידר-וומן ועכשיו הן עולות 300 זהב לשבוע הקרוב.
מקווה מה יהיה בשבוע הבא[מקווה שלא ספיידי או בלייד כי אני לא אהיה בארץ..]
-
אני בספק שיעשו הנחה על ספיידרמן ~.~
גם אם זה סקרלט ספיידר, סקרלט ספיידרמן בן ריילי, או מיילס מוראלס..
אני חושב שאת ה600 הבאים שלי אני ישקיע באיירון מן קלאסיק, או בכל הגיבורי על שיצאו סטייל אוונג'רס שלא למנויים חוץ מנטשה.. זה בעצם תור קפטן אמריקה והאלק.
אני חושב שאני יילך על האלק.
אם היה לי עוד 600 בצד גם הייתי לוקח את קייבל, לא סתם קוראים לו הנבחר, יש לו כוחות קטלניים, כמו ג'ין גריי.
-
[QUOTE=Spider Man;1367022]אני בספק שיעשו הנחה על ספיידרמן ~.~
גם אם זה סקרלט ספיידר, סקרלט ספיידרמן בן ריילי, או מיילס מוראלס..
אני חושב שאת ה600 הבאים שלי אני ישקיע באיירון מן קלאסיק, או בכל הגיבורי על שיצאו סטייל אוונג'רס שלא למנויים חוץ מנטשה.. זה בעצם תור קפטן אמריקה והאלק.
אני חושב שאני יילך על האלק.
אם היה לי עוד 600 בצד גם הייתי לוקח את קייבל, לא סתם קוראים לו הנבחר, יש לו כוחות קטלניים, כמו ג'ין גריי.[/QUOTE]
אני את ה-600 שלי משקיע בספיידי 2099.אני אח"כ חוסך לגוסט ריידר או הענק הירוק.
אגב-יש לך גם איירון מן אוונג'רס שעולה גם 600 זהב.
-
[QUOTE=Reborn;1367029]אני את ה-600 שלי משקיע בספיידי 2099.אני אח"כ חוסך לגוסט ריידר או הענק הירוק.
אגב-יש לך גם איירון מן אוונג'רס שעולה גם 600 זהב.[/QUOTE]
2099 עלוב בהירואפ.. כבר עדיף את בן ריילי, אולי אני יקנה אותו כשאני ישלים את האוונג'רס (כע אני אופטימי)
גוסט ריידר יקר ומיוחד כי הבנתי שאפשר לנסוע על האופנוע מתי שרוצים.. כדאי לך הענק הירוק יש לו קפיצה חייתית.
ועדכון קטן- האיירון מן שעולה 600 לא אוונג'רס סטייל, זה איירון מן קלאסיק שהיה פעם באגנטס, לא קראת את כל מה שרשמתי?
-
[QUOTE=Spider Man;1367036]2099 עלוב בהירואפ.. כבר עדיף את בן ריילי, אולי אני יקנה אותו כשאני ישלים את האוונג'רס (כע אני אופטימי)
גוסט ריידר יקר ומיוחד כי הבנתי שאפשר לנסוע על האופנוע מתי שרוצים.. כדאי לך הענק הירוק יש לו קפיצה חייתית.
ועדכון קטן- האיירון מן שעולה 600 לא אוונג'רס סטייל, זה איירון מן קלאסיק שהיה פעם באגנטס, לא קראת את כל מה שרשמתי?[/QUOTE]
לא, הזכרת שמהאוונג'רס יש רק האלק,קפטן אמריקה ות'ור ורציתי פשוט להוסיף שיש לך את האיירון-מן של אוונג'רס.
במקום 2099 אני אקנה את אולטימייט.
-
[QUOTE=Reborn;1367040]לא, הזכרת שמהאוונג'רס יש רק האלק,קפטן אמריקה ות'ור ורציתי פשוט להוסיף שיש לך את האיירון-מן של אוונג'רס.
במקום 2099 אני אקנה את אולטימייט.[/QUOTE]
אז למה אמרת שיש אותו ב600..?
למרות שאני חושב שזה לא הגיוני אפילו באולטימט מארוול שפרקר מעריץ אותו, אני התחלתי לאהוב אותו מאוד, ובכלל את סטארק עצמו.
קיצר, ראיתי את המתקפות שלו, וכאלה, לא מבין למה הוא 1,200.. אולי בגלל שהוא גיבור על ראשי S:
הבנתי שבמשחק הוא גם יכול לעוף חופשי, כמו ספיידרמן והקורים.. S:
אני ראיתי את הסרט, הוא היה די יפה. קצת לא הבנתי למה הם הורגים אחד אחד את הצבא בהתחלה LOL
אה, ועל תקנה את המיילס המחורבן הזה >:
שילך להעלים את עצמו עם הבלתי נראות הזאת שלו..
עדיף את 2099 האמת, כי טכנית לא ראינו איך הוא מתפקד במשימות וכאלה.. רק שהוא עושה קורים כמו ספיידי רגיל (מה שמוריד נקודות לפי הדעה שלי)
-
[QUOTE=Spider Man;1367077]אז למה אמרת שיש אותו ב600..?
למרות שאני חושב שזה לא הגיוני אפילו באולטימט מארוול שפרקר מעריץ אותו, אני התחלתי לאהוב אותו מאוד, ובכלל את סטארק עצמו.
קיצר, ראיתי את המתקפות שלו, וכאלה, לא מבין למה הוא 1,200.. אולי בגלל שהוא גיבור על ראשי S:
הבנתי שבמשחק הוא גם יכול לעוף חופשי, כמו ספיידרמן והקורים.. S:
אני ראיתי את הסרט, הוא היה די יפה. קצת לא הבנתי למה הם הורגים אחד אחד את הצבא בהתחלה LOL
אה, ועל תקנה את המיילס המחורבן הזה >:
שילך להעלים את עצמו עם הבלתי נראות הזאת שלו..
עדיף את 2099 האמת, כי טכנית לא ראינו איך הוא מתפקד במשימות וכאלה.. רק שהוא עושה קורים כמו ספיידי רגיל (מה שמוריד נקודות לפי הדעה שלי)[/QUOTE]
אז מה אתה אומר לי לקנות-מיילס או 2099?
-
2099.. אני מניח שהוא צריך להיות ממש קטלני גם אם לא רואים עליו..
אתה מכיר אותו, הוא נדירר..
בכל מקרה, קייבל בעדכון שנתתי בעמוד הקודם גם קאטלן, מזכיר קצת את בישופ איך שהוא נראה במשחק Xd
-
[QUOTE=Spider Man;1367089]2099.. אני מניח שהוא צריך להיות ממש קטלני גם אם לא רואים עליו..
אתה מכיר אותו, הוא נדירר..
בכל מקרה, קייבל בעדכון שנתתי בעמוד הקודם גם קאטלן, מזכיר קצת את בישופ איך שהוא נראה במשחק Xd[/QUOTE]
טוב, הוא ממילא היה המטרה שלי לקנייה מלכתחילה..
אם הוא לא טוב אני מאשים אותך ומבקש את הזהב שלי בחזרה[לא שיש אפשרות של מכירה במשחקים האלה..]
-
[QUOTE=Reborn;1367113]טוב, הוא ממילא היה המטרה שלי לקנייה מלכתחילה..
אם הוא לא טוב אני מאשים אותך ומבקש את הזהב שלי בחזרה[לא שיש אפשרות של מכירה במשחקים האלה..][/QUOTE]
LOL אל תדאג למיילס יש יכולות בדיוק כמו בן ריילי ופחות מזה..
2099 קלאסי D=
-
אני לא יודע מה איתכם אני מקווה לוולברין בהנחה
יש לאח שלי את בלייד (:
-
[QUOTE=Brook;1367142]אני לא יודע מה איתכם אני מקווה לוולברין בהנחה
יש לאח שלי את בלייד (:[/QUOTE]
אתה יכול לקחת וולברין עם בגדים אחרים באתגרים.יש לך בהירו סרום.
-
יש לי אותו מלפני שהתחלת לשחק
אני רוצה את המקורי
-
[QUOTE=Brook;1367154]יש לי אותו מלפני שהתחלת לשחק
אני רוצה את המקורי[/QUOTE]
אהההה...
אני תמיד תהיתי לעצמי למה אין את הסמוראי וולברין.יש אותו בקלף אבל אין אותו בהירו אפ..
-
[QUOTE=Brook;1367154]יש לי אותו מלפני שהתחלת לשחק
אני רוצה את המקורי[/QUOTE]
יש לו אחלה מתקפות.. סלאש סיבובי כזה ומלא דקירות דברים סוסים..
הייתי לוקח גם את וולברין, אבל קודם האוונג'רס, או לפחות האלק וקפטן אמריקה ככה.. S: