-
[quote=גרסררה;1258778]ואתה ממש לא ספאמר נכון? למה המונה כ"כ חשוב למען השם!? למי זה משנה!? הרי הדרגות לא נקבעות לפי הודעות נכון? אם תשים לב אני לא רק בנו"ד, אני מגיב ומנסה לעזור בכל מה שאני יכול ואני לא יכול לחשוב על משהו שאני יכול לעשות. ברצינות איך יש כ"כ הרבה חברי היכל התהילה שקיבלו את דרגה זו בגלל ש"מאוד השקיעו" והפורום בכל זאת נראה כך?[/quote]
כי הם פרשו! הקטע ב"היכל התהילה" זה האנשים שעזרו לפורום ותרמו לו בדרך כלשהי, ושהם היו בזמנים עברו..
אני ככה לפחות חושב..
למה המונה כל כך חשוב? לא יודע משום מה אתה מגיב בנו"ד הרבה מאוד, אבל אני לא ייכנס לנושא הזה זה רק עניין של שיעמום או משהו..
אה ואחי, עוד דבר, נראה לי שרושמים ?! ולא !?
-
[QUOTE=Cool Nick;1258805]כי הם פרשו! הקטע ב"היכל התהילה" זה האנשים שעזרו לפורום ותרמו לו בדרך כלשהי, ושהם היו בזמנים עברו..
אני ככה לפחות חושב..
למה המונה כל כך חשוב? לא יודע משום מה אתה מגיב בנו"ד הרבה מאוד, אבל אני לא ייכנס לנושא הזה זה רק עניין של שיעמום או משהו..[/QUOTE]
הספמארים מתרצים את שהותם בנו"ד כשיעמום.
אם משועממים באים לנו"ד הם ספמארים.
כשלי משעמעם, אני הולך למחברת רעיונות שלי לפיתוחים שיעזרו לנו בעתיד ומשחקי מחשב שאני יכול להמציא, ומתחיל לרשום.
אחד מהפיתוחים זה שלכל אחד יהיה כפפת טלפורט כמו של איש הטלפורט השמן! (תראו סמוש)
-
[QUOTE=Cool Nick;1258805]כי הם פרשו! הקטע ב"היכל התהילה" זה האנשים שעזרו לפורום ותרמו לו בדרך כלשהי, ושהם היו בזמנים עברו..
אני ככה לפחות חושב..
למה המונה כל כך חשוב? לא יודע משום מה אתה מגיב בנו"ד הרבה מאוד, אבל אני לא ייכנס לנושא הזה זה רק עניין של שיעמום או משהו..
אה ואחי, עוד דבר, נראה לי שרושמים ?! ולא !?[/QUOTE]
מה הקשר פרשו? בשביל מה יש את הדרגה הזאת אם היא לאנשים שפרשו? אני מגיב בנו"ד בשביל להיות איכשהו בקשר עם שאר הקהילה, אין קשר למונה.
ברצינות? זה מה שמשנה לך? שכותבים ?! ולא!??
-
[QUOTE=nairo908;1258808]הספמארים מתרצים את שהותם בנו"ד כשיעמום.
כשלי משעמעם, אני הולך למחברת רעיונות שלי לפיתוחים שיעזרו לנו בעתיד ומשחקי מחשב שאני יכול להמציא, ומתחיל לרשום.
אחד מהפיתוחים זה שלכל אחד יהיה כפפת טלפורט כמו של איש הטלפורט השמן! (תראו סמוש)[/QUOTE]
אחלה רעיון.. D=
אני בדרך כלל נכנס לפורום לאחרונה במקביל להירו אפ, שאם יקרה משהו מעניין אני אספר לאלה שמשחקים בנושא הרשמי.
-
[QUOTE=nairo908;1258808]הספמארים מתרצים את שהותם בנו"ד כשיעמום.
אחד מהפיתוחים זה שלכל אחד יהיה כפפת טלפורט כמו של איש הטלפורט השמן! (תראו סמוש)[/QUOTE]
מגניב [=, אולי תפתח נושא עם כל מה שכתוב במחברת? ד"א זה אתה שרצה לפתוח חידון מיתולוגיה יוונית?
-
יש לי עוד המצאה גאונית שאני וחבר שלי חשבנו עליה בשיעור היסטוריה.
הריטלין שלו קצת הפסיק להשפיע, ואני עוד לא הלכתי לבדוק אם אני צריך ריטלין, ולמדנו שהנזירים העתיקו כתבי קודש, שזה דברים עצומים. אני והוא חשבנו שבטח פעם ביקרו חייזרים בכדה"א והביאו להם קסדות שכל מה שהם חושבים עליו נרשם על הדף שהם מסתכלים עליו. לדעתי, זה המצאה גאונית, ועכשיו כל מה שצריך זה מיליארדי דולרים לכל המחקרים.
גרסררה;1258811]מגניב [=, אולי תפתח נושא עם כל מה שכתוב במחברת? ד"א זה אתה שרצה לפתוח חידון מיתולוגיה יוונית?[/quote]
כן. אני כן.
-
[quote=גרסררה;1258809]מה הקשר פרשו? בשביל מה יש את הדרגה הזאת אם היא לאנשים שפרשו? אני מגיב בנו"ד בשביל להיות איכשהו בקשר עם שאר הקהילה, אין קשר למונה.
ברצינות? זה מה שמשנה לך? שכותבים ?! ולא!??[/quote]
לא פרשו, יותר יצאו מפעילות.. למשל ניצן ואלכס שיצאו מפעילות והיו מנהלים ראשיים והם בהיכל התהילה..
ואל תשאל אותי, אתה גם לא יודע, אם זה ממש מעניין אותך לך לראות באשכול הרשמי של הדרגות.
וכן, זה מה שמשנה לי, שכותבים ככה ?!...
-
[QUOTE=nairo908;1258812]יש לי עוד המצאה גאונית שאני וחבר שלי חשבנו עליה בשיעור היסטוריה.
הריטלין שלו קצת הפסיק להשפיע, ואני עוד לא הלכתי לבדוק אם אני צריך ריטלין, ולמדנו שהנזירים העתיקו כתבי קודש, שזה דברים עצומים. אני והוא חשבנו שבטח פעם ביקרו חייזרים בכדה"א והביאו להם קסדות שכל מה שהם חושבים עליו נרשם על הדף שהם מסתכלים עליו. לדעתי, זה המצאה גאונית, ועכשיו כל מה שצריך זה מיליארדי דולרים לכל המחקרים.
גרסררה;1258811]מגניב [=, אולי תפתח נושא עם כל מה שכתוב במחברת? ד"א זה אתה שרצה לפתוח חידון מיתולוגיה יוונית?[/quote]
כן. אני כן.[/QUOTE]
קודם כל, מגניב... תסתכל על ההצעה שלי
ודבר שני אני יודע לאיזה פורום החידון מתאים אם אתה עדיין מעוניין
-
[QUOTE=גרסררה;1258814]
קודם כל, מגניב... תסתכל על ההצעה שלי
ודבר שני אני יודע לאיזה פורום החידון מתאים אם אתה עדיין מעוניין[/QUOTE]
אני מעוניין, ולא נראה לי שכדאי שאני אפרסם את כל המחברת... אולי מדי פעם בנו"ד... זה עלול להקפיץ לי את המונה ברמות מטורפות אם אני אכתוב כל רעיון בהודעה נפרדת, ואני רוצה לשמור על פרופיל נמוך, ולא ממש מעניין אותי המונה... דיון: למה אתם נכנסים לנו"ד? אני נכנס כדי לקשור קשרים בנעליים שלי ועם אנשים פה. לפני שהגבתי בנו"ד אף אחד לא הכיר אותי. (חוץ מ-stm שענה על כל שאלותי בפורום פוקימון.)
-
ניירו (שחכתי את השם Xd ) תראה בערוץ ההיסטוריה "חייזרים מן העבר" ותאמין לי תבין הכל מהעבר הקדום..
-
חזרתי מאכילת סושי D:
היה יאמי!!
-
[QUOTE=nairo908;1258816]אני מעוניין, ולא נראה לי שכדאי שאני אפרסם את כל המחברת... אולי מדי פעם בנו"ד... זה עלול להקפיץ לי את המונה ברמות מטורפות אם אני אכתוב כל רעיון בהודעה נפרדת, ואני רוצה לשמור על פרופיל נמוך, ולא ממש מעניין אותי המונה... דיון: למה אתם נכנסים לנו"ד? אני נכנס כדי לקשור קשרים בנעליים שלי ועם אנשים פה. לפני שהגבתי בנו"ד אף אחד לא הכיר אותי. (חוץ מ-stm שענה על כל שאלותי בפורום פוקימון.)[/QUOTE]
אותו דבר כמוך עם הנו"ד
סבבה
אם כך אני אשלח לך בה"פ/בנו"ד(מה שתרצה) את הפורום המתאים ל[B]חידון[/B]
-
הכנתי אנימציה חדשה~!
~סתכלו ת'חתימה, עדכנתי אותה וחידשתי אותה~
-
[QUOTE=Cool Nick;1258817]ניירו (שחכתי את השם Xd ) תראה בערוץ ההיסטוריה "חייזרים מן העבר" ותאמין לי תבין הכל מהעבר הקדום..[/QUOTE]
השם הוא עידן, או מר דוקטור פרופסור אדוני עידן בשבילך. איפה אני יכול לראות את זה? אין לי טלוויזיה... (חוץ מערוץ הילדים, 2 ,10, 11 והופ שאחותי רואה)
[QUOTE=גרסררה;1258820]אותו דבר כמוך עם הנו"ד
סבבה
אם כך אני אשלח לך בה"פ/בנו"ד(מה שתרצה) את הפורום המתאים ל[B]חידון[/B][/QUOTE]
בנו"ד תגיד לי
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1258826]הכנתי אנימציה חדשה~!
~סתכלו ת'חתימה, עדכנתי אותה וחידשתי אותה~[/QUOTE]
אלון, למה יש קפטן קררו רוקד בחתימה שלך?!?!?!?!
-
[quote=Conscript;1258794]תמשיכו תמשיכו להספים במקום להתעסק בשאלות מהותיות בפורום[/quote]
לא תוכל לשנות זאת,הם יתעלמו ממך בשלב מסויים,אני ניסיתי בפתיחת הנושא המצב של הפורום על הפנים כמו בחתימה שלי ובסופו של דבר המנהלים אמרו שיעשו משהו אבל הם מתעלמים מהמצב וממשיכים בדרכם.
הפורום הזה במצב עלוב יחסית...צריך תחרויות בכל הפורמים,צריך מנהלים רציניים שעושים משהו...בעקרון אתה צריך לשכנע את רותם לעשות משהו.רותם גם מתעלם מהמצב,הוא חושב שהמצב טוב...