וואלה איזה קטע... הפורום משתפר מיום ליום! חבר'ה כפיים למוצרי הסיפורים הנוכחיים!
איזה רמה! איזה יופי! תענוג!
Printable View
וואלה איזה קטע... הפורום משתפר מיום ליום! חבר'ה כפיים למוצרי הסיפורים הנוכחיים!
איזה רמה! איזה יופי! תענוג!
איכשהו, כל פעם פורום ספרות פעיל, ואז אני מחליט לתת עוד צ'אנס לסיפור שלי בפורום הזה, בהתחלה יש 2-3 מגיבים, ואז רק פלופי מגיב, ואז הסיפור שלי שוב מת. פורום ספרות לפעמים ממשיך לחיות בזמן הזה, ולפעמים גם מת.
מסקנה:
או שאני מקולקל או שהעולם מקולקל. מבחינתי אין הבדל בין השניים.
אדם הסיפור שלי מתחנן שתקרא אותו Xd
אביזי, אני מהמר שאתה מקולקל, תפתור קצת תרגילים במתמטיקה זה יעזור לך
מגל, ידעת שיש באמת מחלה כזאת חתלת? ליפני חצי שנה חיסנו את החתולה שלי נגד זה o.O איזה מגניב לי, אמא שלי אחות אז היא עושה לנו את כל החיסונים, ודוד שלי וטרינר אז הוא מחסן לנו את כל החיות... בחינם!
ערב טוב!
[QUOTE=PizzaBlaster;1266529]מגל, ידעת שיש באמת מחלה כזאת חתלת? ליפני חצי שנה חיסנו את החתולה שלי נגד זה o.O איזה מגניב לי, אמא שלי אחות אז היא עושה לנו את כל החיסונים, ודוד שלי וטרינר אז הוא מחסן לנו את כל החיות... בחינם![/QUOTE]
אני יודע שיש, אבל לא במובן שהתכוונתי אליו :O
כיף לך
יש פה מישהו שמשחק במייפל סטורי?
יש התעניינות פה במשחק?
יש פה הרבה מאוד...
הלכתי
[quote=The Charmander;1266555]יש פה מישהו שמשחק במייפל סטורי?
יש התעניינות פה במשחק?[/quote]
אני תמיד משחק במובן הרחב. גם אני לא באמת משחק, אני בנפשי תמיד משחק (הידיעה שאני משחק נותנת לי תקווה בנוגע לסיפור שלי במובן כלשהו). יתר על כן מדי פעם אני מתעדכן במה שקורה.
אדם, אני שיחקתי הגעתי עם night walker (כבר לא זוכר איך קוראים לעבודה האחרונה שלו) לרמה 120, קלריק רמה 130, (בדרך להיות) קשת ברמה 9 ועוד כמה :) איבדתי את הסיסמא והאימייל, מבאס...
פתחתי חדש.
[quote=PizzaBlaster;1266560]אדם, אני שיחקתי הגעתי עם night walker (כבר לא זוכר איך קוראים לעבודה האחרונה שלו) לרמה 120, קלריק רמה 130, (בדרך להיות) קשת ברמה 9 ועוד כמה :) איבדתי את הסיסמא והאימייל, מבאס...
פתחתי חדש.[/quote]
אצל Night Walker זה קל, לכל העבודות שלו קוראים Night Walker. (וכך גם אם כל עבודה מטיפוס התנגדות או אביר ברבור)
וואי לא ידעתי שיש עבודה על שם הכינוי שלי מיאו D:
באמת אסף?? לא קראת לעצמך ככה בגלל מייפל??? :-)
לי בכל אופן יש אראן דרגה 135.
אני משחק בברה.. ..
[QUOTE=The Charmander;1266555]יש פה מישהו שמשחק במייפל סטורי?
יש התעניינות פה במשחק?[/QUOTE]
מאוד מתעניינת חח אני קוסמת רמה 22 (ברגע שאני יעלה לרמה 23 אלבש את הבגדים המקסימים שקניתי) ואז אלך עם חיית המחמד המקסימה שלי לחסל כמה מפלצות לעלות לרמה 30 ולהפוך לקוסמת קרח :)
לא אסף... אלכס חחח הפלאפון שלי דפוק