[QUOTE=Monkey D Luffy;1321140]אבל אפשר להמציא התקפות לעזור לשפר![/QUOTE]
שכחתי תקטע הזה, בכל מקרה לי היה לי הרבה זמן-מפמ'ר במדעיים-יש לי היה לך מחר?
Printable View
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321140]אבל אפשר להמציא התקפות לעזור לשפר![/QUOTE]
שכחתי תקטע הזה, בכל מקרה לי היה לי הרבה זמן-מפמ'ר במדעיים-יש לי היה לך מחר?
יש לי, אבל זה לא מזיז לי תקצה של ה....
אני לא מתכוון ללמוד לזה אפילו (כאילו שלמדתי למבחן מתישהו.. אולי 2-3 פעמים למדתי למבחן בכל השנים שאני לומד)
[QUOTE=monster;1321142]שכחתי תקטע הזה, בכל מקרה לי היה לי הרבה זמן-מפמ'ר במדעיים-יש לי היה לך מחר?[/QUOTE]
I HATE MAFMAR
לחצי של הכיתה שלי, עם המחנכת שלי היה בוחן קשה בלי חומר.
לחצי השני, של חבר שלי עם מחנכת אחרת היה מבחן קל (שהיה מותר להם לעושת שליפים של שתי שורות! :oing:)
[quote=Monkey D Luffy;1321126][URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49653[/URL]
איזה כיף זה להשקיע ואז לקבל סטירה בפרצוף, כבר כמעט שכחתי מההרגשה הזאת, מזל שיש מישהו שיזכיר לי אותה[/quote]
קצת יותר נורא לשבת שעה על סרטון ולקבל תגובה אחת, אבל בכל אופן, תחרות זה דבר מאוד שונה מפרסום של משהו מה לעשות... אני אישית לא אבזבז תזמן על יצירת פרי, עשיתי זאת כמה פעמים בחיים וזה היה למען קהילת OP בארה"ב שהתחלתי לרשום לה פאנפיק משלי.
לכן אין לי שום רצון לבוא וסתם לכתוב על פרי בשביל איזה נושא בפורום... סורי... מה לעשות שלאנשים לא בא להמציא פירות ><
מור: תשמע אם אני ארשום תגובה אסטרטגית מושקעת ויפה ומישהו יגיד לי תגובה כמו צ'רמנדר עשה להביור וינצח מזה אז ממש לא אירשם ><
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321143]יש לי, אבל זה לא מזיז לי תקצה של ה....
אני לא מתכוון ללמוד לזה אפילו (כאילו שלמדתי למבחן מתישהו.. אולי 2-3 פעמים למדתי למבחן בכל השנים שאני לומד)[/QUOTE]
המורה אפשר לכיתה שלי להכין דף עם צד אחד שיש לו תשובות שיעזור לנו במבחן(אפשר לכתוב שם מה שבא לנו שיעזור לנו ). הוא אמר שהיה נוסחאות כתובות אז אני מסודר בפיזיקה.
בקיצור לא היה קשה.
זה פשוט מדכא כי ישבתי על זה בסביבות החצי שעה שלושת רבע שעה..
פשוט מדכא אותי כבר להכנס לפורום ככה, אני בקושי נכנס כבר (לעומת מה שהיה בעבר)
ואני לא מגיב אבל ראיתי את כל הסרטונים שפרסמת..
[QUOTE=monster;1321147]המורה אפשר לכיתה שלי להכין דף עם צד אחד שיש לו תשובות שיעזור לנו במבחן(אפשר לכתוב שם מה שבא לנו שיעזור לנו ). הוא אמר שהיה נוסחאות כתובות אז אני מסודר בפיזיקה.
בקיצור לא היה קשה.[/QUOTE]
הומ*. חח סתם.. אני הולך להתחיל לכתוב את המ"ת.. יש לי חדשות טובות כניראה על המ"ת
רק בגלל התחרות? ם0
מה רק בגלל התחרות? ואיזו תחרות?
ואם דיברת על הפירות שטן אז זה לא תחרות וגם לא תהיה כי רק אני פרסמתי פירות
כן.. אני מאשר הגעה..
נו.. 2 אנשים ומתחילים.. דניס ועוד מישו
אני לא נרשם ..
אני אשתתף במשחק הזה עם הארנבים... אני אמנזי לטווח קצר, אני לא זוכר שמות ^^
ד"א, מי עוד משתתף?
אם אתה נכנס פחות רק בגלל זה...............
[QUOTE=PizzaBlaster;1321158]אני אשתתף במשחק הזה עם הארנבים... אני אמנזי לטווח קצר, אני לא זוכר שמות ^^
ד"א, מי עוד משתתף?[/QUOTE]
אני..
אלון הוא המעצב הממוחשב הכי טוב שאפשר למצוא. :)