מקיש?
Printable View
מקיש?
איזה כיף ללמוד למתמטיקה :d
בהצלחה לכולם מחר
[quote=Blackbeard;1328088]מקיש?[/quote]
מלשון "הֶקֶש", במובן של "הסקת מסקנה".
@Psychic
איזה כיף לראות אנשים שכותבים שכיף ללמוד למתמטיקה...
היה ברור שהתכוונת לכך אבל לא הכרתי את המילה. אני אומר זאת כי אתה בעצמך הכרזת שזה משחק שבלתי אפשרי לשחק בו? וכי זו הפעם המי יודע כמה ששחקנים מדברים איתך בנוד ואתה מסביר להם דברים וכו'
[QUOTE=Psychic;1328089]איזה כיף ללמוד למתמטיקה :d
בהצלחה לכולם מחר[/QUOTE]
אני עוד לא התחלתי (:
[quote=Blackbeard;1328091]היה ברור שהתכוונת לכך אבל לא הכרתי את המילה. אני אומר זאת כי אתה בעצמך הכרזת שזה משחק שבלתי אפשרי לשחק בו? וכי זו הפעם המי יודע כמה ששחקנים מדברים איתך בנוד ואתה מסביר להם דברים וכו'[/quote]
בסדר, אבל זה שאני אומר דברים לא אומר שיש מאחוריהם איזשהו היגיון.
ואני לא כל כך זוכר את המקרים הקודמים, אבל כאן זה פשוט עניין לשוני קטן, שאו שהשתמשתי במילה הלא נכונה, או שהמילה שלי כן נכונה אבל הובנה לא נכון. בינתיים אין כל כך בעיות מהותיות עם המשחק נראה לי.
טוב בדקתי בנו"ד הקודם את ההודעות שלי וגיליתי שעסקתי שם בסוגיות הבאות בנוגע למשחק שלי:
פלופי רוצה להרשם עם סיבוך למשחק שלי, אז זה הצריך ממני לחשוב על הסיבוך הזה. (אבל אני לא יצרתי את הסיבוך הזה, אני רק מתמודד איתו) ורומה שטען שהוא רצה ללכת לאנשהו, ואז כיניתי את המקום הזה בשם אחר והוא לא ידע על מה אני מדבר, אף על פי ששני השמות כתובים במפורש בחלק על המפה. נו אוקיי, ויש גם את דור רמאי שמנסה להתחכם ולנסות להרשם עם ארבע מקצועות אותו דבר, מה שכתוב במפורש שזה אסור, ולכן אני מסביר לו שאם הוא אכן יצליח להרשם ככה, אני אהרוג אותו מיד.
[quote=ワンピース;1328072]באמת???? O:
אני הצלחתי לנצח תוך שניה עם נארוטו, נתקעתי בקרבות של שיקאמארו נגדו (ונגד הידאן גם נראה לי)..[/quote]
אז אתה מעולה,מה לעשות
אני הבסתי את הידאן וקאקוזו עם שיקאמרו תוך 3-4 קרבות
[QUOTE=LordAbizi;1328090]מלשון "הֶקֶש", במובן של "הסקת מסקנה".
@Psychic
איזה כיף לראות אנשים שכותבים שכיף ללמוד למתמטיקה...[/QUOTE]
ללמוד מתמטיקה זה כיף אבל זה בעיה להבין את מה שאתה לומד >< ואז אתה מתבאס וכבר לא כיף לך.
[QUOTE=Death The Kid;1328096]אז אתה מעולה,מה לעשות
אני הבסתי את הידאן וקאקוזו עם שיקאמרו תוך 3-4 קרבות[/QUOTE]
באיזה משחק מדובר?
[quote=Pooh;1328098]באיזה משחק מדובר?[/quote]
נארוטו שיפודן אולטימטוב נינג'ה הירוס 3
Gta Iv למחשב. פלא שילדים יצאו לרצוח אנשים אמתיים עד שהחרא הזה זז X_______________x
[quote=triner;1328081]אז למה אתה מתאמן X_X[/quote]
כי אני מפתח גוף יש מלא באדיבילדרים שמעשנים זה לא מי יודע מה מפריע.
המחשב שלי מריץ רק GTA וויס סיטי :um_face:
[QUOTE=The Sir;1328102]כי אני מפתח גוף יש מלא באדיבילדרים שמעשנים זה לא מי יודע מה מפריע.[/QUOTE]
אבל זה סוטר אחד ת'שני X_X
[quote=triner;1328104]אבל זה סוטר אחד ת'שני X_X[/quote]
זה לא אם הייתי אצן או שחיין אז כן אבל אני סתם קאצ'וק .