[b]קווין[/b]
תתכונן להפתעה^^ תבחר מספר 1 או 2
Printable View
[b]קווין[/b]
[quote=ttrrtte;1355996][B]קווין[/B]
הממ סיקרנת אותי....1! אנלא אוהב כל כך מספרים זוגים לוידע למה....
לפתע טליה וריאלו צורחות לך, אתה מסתובב ורואה זוהר בוקע מהתיק שלך!
אתה שולף את הביצה שלך ומגלה שהיא עונדת לבקוע!
היא מהבהבת כמה וכמה פעמים עד ש...היא בוקעת!
מתוך הביצה מציץ ראש פיצ'ו קטן שמפהק(2 היה אלקיד)
[quote=ttrrtte;1356000][B]קווין[/B]
בסוף הקרב תגלה במה בחרתxd
לפתע טליה וריאלו צורחות לך, אתה מסתובב ורואה זוהר בוקע מהתיק שלך!
אתה שולף את הביצה שלך ומגלה שהיא עונדת לבקוע!
היא מהבהבת כמה וכמה פעמים עד ש...היא בוקעת!
מתוך הביצה מציץ ראש פיצ'ו קטן שמפהק(2 היה אלקיד)[/quote]
וואו תודה!:D:D
ידעתי שמספר אי זוגי לא יאכזב אותי!:)( אל תשכחי שגם לטליה יש ביצה ואל תשכחי לעדכן כן?:wink:)
"תודה לך" אני אומר למנהיג המכון ולוקח ממנו את התג "הניינטיילס שלך מאוד חזק!" באיזה שיטות אתה מאמן אותו?" אני מתעניין ועד שהוא עונה אני מסתובב ומתרגש למראה הפיצ'ו הקטן, אני מרים אותו אליי ואומר"איזה חמוד! אני אקרא לך צ'ואי(רק לפוקימונים שבקעו אני קורא בכינויים:)) מה אתן חושבות?" אשאל את הבנות ואראה להן אותו "מה המצב של הביצה שלך?" אני שואל את טליה
[b]קווין[/b]
אני זוכרת
ריאלו מבקשת להחזיק את צ'ואי, אתה מעביר אותה אליו והיא מתחילה לשחק וללטף אותו.
[quote=ttrrtte;1356006][B]קווין[/B]
אני זוכרת
ריאלו מבקשת להחזיק את צ'ואי, אתה מעביר אותה אליו והיא מתחילה לשחק וללטף אותו.[/quote]
יופי! ושוב תודה:D
"טוב" אני מחייך באושר אל שתיהן "אז קדימה! הולכים אל המרכז פוקימונים כדי לרפאות את כולם וגם כדי ללמוד איך לטפל בצ'ואי ואז נלך אל השוק ונקנה צ'ופרים לקומבסקן ולהונדור ואז נזוז לעיר הבאה" אני מכריז על הלו"ז שלנו להיום ואנחנו הולכים למרכז פוקימונים
[quote]אריאל
א.כן אפשר אבל תן לי ספרייט שלו אני לא מבינה בדור 5
ב.תשקיע יותר בבקשה
ובחרתי כמעט בטוח את גרצ'ומפ. אם מישהו יכול להגיד לי אם יש פוקימון יותר טוב ממנו אז תודה.
"סקווירטל," אצעק ואעודד אותו "תתחמק ותשתמש באקדח מים על ניינטלס ופעמיים בבועות. מים זאת החולשה הכי גדולה שלו!"
ולאמבריאון אגיד לפני הקרב:"אני מקווה שתחלימי כבר.כולם מצפים בקוצר רוח לכך." אחבק אותה ואם היא רוצה אשאיר אותה בחוץ כדי שתצפה בקרב.
[B]קווין[/B]
אתם הולכים באושר אל מרכז הפוקימונים ואתה מרפא פוקימונים
האחות ג'וי מסבירה לך שצ'ואי קטן מידי בשביל לאכול אוכל מוצק וצריך לשתות מבקבוק
האחות ג'וי מביאה לך בקבוק ואבקה שעם מוסיפים לה מים היא הופכת למין משקה חלב בריא לגורים.
אתם הולכים לשוק וקונים חבילת [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/8f/Bag_Pecha_Berry_Sprite.png[/IMG] ולגומבסקין חבילת [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0b/Bag_Persim_Berry_Sprite.png[/IMG]
אתם מתחילים ללכת לעיר הבאה
העיר נורא קרובה, ואתם רואים אותה ישר
ברוכה הבאה לעיר דריק!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSopdihSj7Dcz7vT2B4qqrWIccSODk5Cq9VLP96oF-WBGF4uWA[/IMG]
בעיר יש-
תחרות סרט
מכון לינה
מרכז פוקימונים
זירת אימונים
זירת קרב זוגות
חנות
[B]אריאל[/B]
אתה נותל לאמבריאון להישאר בחוץ ולצפות בקרב אבל היא דורשת שגם איווי יצא
אתה מוציא את איווי שנשכב לידה של אמבריאון.
סקווירטל מתחמק מסחרור האש ותוקף באקדח מים שפוגע ישירות בניינטלס, לאחר מכן סקווירטל משחרר שני בועות ניינטלס מתחמק מהראשון אבל לא מהשני
ניינטלס נעלם מתחת לאדמה בחפירה!
[quote]אריאל
סקווירטל מתחמק מסחרור האש ותוקף באקדח מים שפוגע ישירות בניינטלס, לאחר מכן סקווירטל משחרר שני בועות ניינטלס מתחמק מהראשון אבל לא מהשני
ניינטלס נעלם מתחת לאדמה בחפירה! [/quote]
"סקווירטל, תיכנס לבור שניינטלס חפר ותעשה פעמיים אקדח מים ותדחוף את ניינטלס החוצה דרך הפתח השני." אומר ואקווה שהתוכנית תעבוד. אחרי שיצא מהבור תנסה להתחמק אם הוא יתקוף אותך ותשתמש בפעמיים בועות עליו
[quote=ttrrtte;1356057][B]קווין[/B]
אתם הולכים באושר אל מרכז הפוקימונים ואתה מרפא פוקימונים
האחות ג'וי מסבירה לך שצ'ואי קטן מידי בשביל לאכול אוכל מוצק וצריך לשתות מבקבוק
האחות ג'וי מביאה לך בקבוק ואבקה שעם מוסיפים לה מים היא הופכת למין משקה חלב בריא לגורים.
אתם הולכים לשוק וקונים חבילת [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/8f/Bag_Pecha_Berry_Sprite.png[/IMG] ולגומבסקין חבילת [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0b/Bag_Persim_Berry_Sprite.png[/IMG]
אתם מתחילים ללכת לעיר הבאה
העיר נורא קרובה, ואתם רואים אותה ישר
ברוכה הבאה לעיר דריק!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSopdihSj7Dcz7vT2B4qqrWIccSODk5Cq9VLP96oF-WBGF4uWA[/IMG]
בעיר יש-
תחרות סרט
מכון לינה
מרכז פוקימונים
זירת אימונים
זירת קרב זוגות
חנות
[B]אריאל[/B]
ניינטלס נעלם מתחת לאדמה בחפירה![/quote]
אנחנו הולכים לחנות לקנות עוד אוכל נוזלי בשביל צ'ואי וכדי לקנות לטליה ספר "המדריך לרפואת פוקימונים" "קחי" אני אומר לה ומושיט לה את הספר "אם את כבר מתעסקת ברפואה אז אולי תגדילי קצת את הידע שלך" אני קורץ לה ואנחנו הולכים אל מכון הלינה כדי לשכור חדר שם
[b]אריאל[/b]
סקווירטל מגיעה לפתח אך נראה כי ניינטלס סתם אותו מפנים!
ניינטלס מגיח מהאדמה ודוחף בחוזקה את סקווירטל שמשתמש באקדח מים.
ניינטלס נראה כאילו עוד מעט יתעלף אך תוקף בגחלת!
[b]קווין[/b]
אתם קונים עוד אוכל נוזלי לפיצ'ו וקונים ספר רפואה לטליה.
אתם הולכים למכון הלינה ובדיוק בזמן, מפני שעוד מעט כבר ממש מאוחר
אתם מקבלים מפתח לחדק 56087 בקומה חמישית, אתם עולים לחדר ומגיעים לחדר גדול ומרווח עם המון מיטות פוקימונים ושלוש מיטות ענקיות ונוחות לבני אדם
[quote]--------------------------------------------------------------------------------
אריאל
ניינטלס נראה כאילו עוד מעט יתעלף אך תוקף בגחלת![/quote]
בחרתי בגראצ'ומפ.
"סקווירטל, תתחמקי עכשיו מהגחלת ותתקפי פעמיים באקדח מים! אחר כך תרוצי מסביב לניינטלס ותעשי עליו בועות מכל הכיוונים כדי שלא יוכל לברוח." אומר לה ואשדר מבט חיובי בתקווה שהיא תנצח את ניינטלס.
[quote=ttrrtte;1356103][B]אריאל[/B]
ניינטלס נראה כאילו עוד מעט יתעלף אך תוקף בגחלת!
[B]קווין[/B]
אתם קונים עוד אוכל נוזלי לפיצ'ו וקונים ספר רפואה לטליה.
אתם הולכים למכון הלינה ובדיוק בזמן, מפני שעוד מעט כבר ממש מאוחר
אתם מקבלים מפתח לחדק 56087 בקומה חמישית, אתם עולים לחדר ומגיעים לחדר גדול ומרווח עם המון מיטות פוקימונים ושלוש מיטות ענקיות ונוחות לבני אדם[/quote]
אני משחרר את כל הפוקימונים שלי שישחקו והולך להכין את החלב של צ'ואי, כשאני מסיים אני מרים אותו אליי ומתחיל להאכיל אותו וכשהוא גומר אני משכיב אותו לישון במיטה שלי ואומר לו" בתור אחד שזה היום הראשון שלו היה לך יום ארוך חמוד עכשיו אתה צריך לישון כדי שיהיה לך כוחות למחר!" ואז אני מרדים אותו ונכנס להתקלח
[QUOTE=ttrrtte;1355791]
[B]ריי[/B]
"סקווירטל , צא עכשיו!" אתה אומר וזורק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש בסחרור מהיר ותוך כדי באקדח מים , לאחר מכן תסתובב תוך כדי שימוש באקדח מים ולאחר מכן אקדח מים ותוך כדי בבועות." אתה אומר ומסתכל על פוצ'יאנה ומנופף בחזרה .
סקווירטל יוצא בסחרור עם אקדח מים והקהל מתרשם, הוא מסתובב תוך כדי אקדח מים עם בועות, השופטים מתרשמים עמוקות והקהל מממש מריעה!
סקווירטל נוחת וקד
''ריי עולה לשלב השני במקום מולי'' השופטים אומרים
אתה חוזר לחדר ההמתנה ורואה את דן עולה לזירה לשלב השני!
[/QUOTE]
"בהצלחה!" אומר , 'איזה מזל." אחשוב ואלך לפוצ'יאנה , "אז איך היה?" אשאל אותה ואסתכל על המסך ואראה את הקרב .
[b]אריאל[/b]
קיי אחר כך אני יעדכן הוא אצלך
ברכותיי זכית בתג האש
[b]קווין[/b]
אתה מכין בקבוק חלב לצ'ואי שגומר את כל הבקבוק במהרה, אתה שם את צ'ואי לישוןשמפהק למגע השמיכה החמה ונרדם ישר.
אתה נכנס למקלחת, שאתה יוצא אתה רואה את ריאלו יושבת על יד החלון ובוהה החוצה
היא נראת עצובה