[QUOTE=The Charmander;1380202]
אנג'ל ~
אני לא חושבת שיש פה מדבר נוסף חוץ ממדבר האזמרלד." אומרת לך טסה ברצינות. "אני יודעת את הדרך! אתה בא? יש לך אולי דרך לרכב על הדמון שלך?"
[/QUOTE]
"לא חושב,אבל לא יזיק לשאול אותו"אומר ואשאל את דעתו של פאנג.
Printable View
[QUOTE=The Charmander;1380202]
אנג'ל ~
אני לא חושבת שיש פה מדבר נוסף חוץ ממדבר האזמרלד." אומרת לך טסה ברצינות. "אני יודעת את הדרך! אתה בא? יש לך אולי דרך לרכב על הדמון שלך?"
[/QUOTE]
"לא חושב,אבל לא יזיק לשאול אותו"אומר ואשאל את דעתו של פאנג.
אנג'ל ~
'אני לא יודע אנגל.' אמר פאנג. 'אתה מוזמן לנסות! תלוי כמה אתה שוקל...'
"דיה! סייח רטוב שתישא אותי איתה!" קראה טסה פתאום "השתגרי!"
אור כחול הוטח בקרקע וסייח רטוב דהר קדימה ונשא את טסה בהירות קדימה. היא כבר החלה לדהור קדימה וונראה כאילו שכחה אותך מאחור...
[QUOTE=The Charmander;1380211]אנג'ל ~
'אני לא יודע אנגל.' אמר פאנג. 'אתה מוזמן לנסות! תלוי כמה אתה שוקל...'
"דיה! סייח רטוב שתישא אותי איתה!" קראה טסה פתאום "השתגרי!"
אור כחול הוטח בקרקע וסייח רטוב דהר קדימה ונשא את טסה בהירות קדימה. היא כבר החלה לדהור קדימה וונראה כאילו שכחה אותך מאחור...[/QUOTE]
' על החיים ועל המוות, פאנג אראן צחור, השתגר !'
'מוכן ?'אשאל ואנסה לעלות עליו.
אנג'ל ~
מצב מוזר התרחש. פאנג שוגר לעברך באור כחול על אף שהיה שנייה לפני מצדך השמאלי. הפעם הוא שוג תחתיך ונראה היה כי אתה יושב בנוח על גבו. פאנג לא בזבז זמן ומתח טלפיים קדימה.
לאחר שעה של התקדמות מצאת את עצמך עמוק בתוך מדבר אזמרלד. מדבר נקי בעל חול מרהיב. שום דבר לא פגע בוף המדהים שהיה שם. פאנג עמד לתת פסיעה נוספת כשמשהו תפס ברגלו הקדמית. פאנג התרסק על פרצופו והעיף אותך לבלוע כמות אדירה של חול. שנייה לפני שפרצופך היפה נתקע באדמה, הספקת לראות שיד כמעט אנושית אחזה ברגלו של פאנג.
[QUOTE=The Charmander;1380222]אנג'ל ~
מצב מוזר התרחש. פאנג שוגר לעברך באור כחול על אף שהיה שנייה לפני מצדך השמאלי. הפעם הוא שוג תחתיך ונראה היה כי אתה יושב בנוח על גבו. פאנג לא בזבז זמן ומתח טלפיים קדימה.
לאחר שעה של התקדמות מצאת את עצמך עמוק בתוך מדבר אזמרלד. מדבר נקי בעל חול מרהיב. שום דבר לא פגע בוף המדהים שהיה שם. פאנג עמד לתת פסיעה נוספת כשמשהו תפס ברגלו הקדמית. פאנג התרסק על פרצופו והעיף אותך לבלוע כמות אדירה של חול. שנייה לפני שפרצופך היפה נתקע באדמה, הספקת לראות שיד כמעט אנושית אחזה ברגלו של פאנג.[/QUOTE]
'פאנג!'אומר וארוץ לעברו על מנת לשחרר את רגלו של פאנג.
[b]אנג'ל [/b]~
'אני בסדר.' אמר פאנג 'אני מצטער שנחבלת.' הוא בא להניע רגל נוספת אך גילה שכל ארבעת רגליו נתפסו בקרקע. כפות ידיים תפסו אותן בכוח.
[QUOTE=The Charmander;1380228][b]אנג'ל [/b]~
'אני בסדר.' אמר פאנג 'אני מצטער שנחבלת.' הוא בא להניע רגל נוספת אך גילה שכל ארבעת רגליו נתפסו בקרקע. כפות ידיים תפסו אותן בכוח.[/QUOTE]
'פאנג קרן קרח, תקפיא את החול' אומר במהירות'ככה יהיה לך יותר קל לשבור את החול'
אנגל ~
אנג'ל 20
עפר הארץ 10
עפר הארץ 10
פאנג ירה קרח שהקפיא את החול. מלבד עננים לבנים שעלו מהחול דבר לא קרא, חול אינו מושפע מקרח. עם זאת, הידיים הרפו וזינקו מהחול.
שני דמונים שנראים בדיוק אותו דבר היו אחראים לזה. הם נעמדו מול פאנג והושיטו אגרופים. הם היו נראים עשויים מחול.
וונדי ~
אמא שלך החלה לאכול והביטה בך במבט חם ואוהב. "יש המון מה לעשות בגלאריה. ראשית, יש בית ספר שילמד אותך כל מה שאת צריכה לדעת על עולמך. אני מאמינה שלאחר שתגלי את כוחותייך את תביני שהחברה של עולמינו שונה. תמיד תבטיח לי שתהיי מוקפת חברים.
אנחנו משפחה של אלפים. מה שאומר שכל דורותינו כולנו אלפים. אני לא יודעת עם חברייך הם אלפים. לא ידוע לי. אולי...
בכל אופן, רציתי לספר לך עד כמה אני אוהבת אותך. אני מאוד מאוד שמחה לראות אותך פה איתי."[/quote]
''אמ..אוקיי אמא'' אור ואתחיל לאכול גם כאשר אשקע במחשבות.
''אמא תוכלי בבקשה לרשום אותי לבית הספר פה בגאלריה סאה? עם ארשם פה אני יאלץ לוותר על בית הספר הרגיל שלי?'' אשאל בתקווה שאוכל ללכת לשני בתי הספר.
[QUOTE=The Charmander;1375286][b]לוק ~
[/b]
'מה אתה הולך לסבך אותנו בצרות שהן לא שלנו. עזוב אותו בחייך!' קיטר שרוליק בשילוב ידיים. 'גם ככה הדמון הזה מסריח כמו הצרות שלי.'
[b]ג'ואי ~[/b]
'תראה,' אמר סנדמן. הוא עצר אותך לפני שהתחלת לצעוד. 'לפי מה שהבנתי מהמוכר הוא מתכוון שעליך לבחור קופסא ולהגיד את זה בקול. אם תשתמש בידיים הדמון שמסתתר שם עשוי לתקוף אותך ישר. פשוט תבחר, שמאלי ימני או מרכז.'[/QUOTE]
'זה יכול להיות אימון יאללה' אדחף אותו לזה. אביט על הדמון 'אתה יכול עליו! קדימה!'
[QUOTE=The Charmander;1380238]אנגל ~
אנג'ל 20
עפר הארץ 10
עפר הארץ 10
פאנג ירה קרח שהקפיא את החול. מלבד עננים לבנים שעלו מהחול דבר לא קרא, חול אינו מושפע מקרח. עם זאת, הידיים הרפו וזינקו מהחול.
שני דמונים שנראים בדיוק אותו דבר היו אחראים לזה. הם נעמדו מול פאנג והושיטו אגרופים. הם היו נראים עשויים מחול.[/QUOTE]
'פאנג תתכונן, אני רוצה שתקשיב לתוכנית, תשתמש בקרני קרח בשביל להרטיב את גופו של השמאלי, בסופו של דבר הוא יהיה מספיק רטוב בשביל שהקרן קרח תשפיע עליו, אני בינתיים אנסה להעסיק את השני' אומר לפאנג ואתכונן לקרב.
וונדי ~
"אני אשמח להסביר לך את הכל. את תלכי לגלאריה סקול פה. לא תוכלי להמשיך בבית ספרך. את כבר רשומה לבית הספר מהיום הראשון לחייך." אמרה אמך וחייכה אליך בחיוך אמהי.
לפתע פתאום נוצר פיצוץ בכניסה לקניון ואדם שירירי כהה עור וקירח עף לעברך על מטאטא וחטף אותך וזרק אותך לצד השני של האולם. הכאב שחווית לא היה ניתן לתיאור בכלל.
"וונדי!!!" צרחה אמך. האדם הקירח התקרב לעברך עם אגרופים שלובים, כשחבר שלו התקרב לעברך עם מכשיר שנראה כמו בזוקה.
לוק ~
'אני לא מעוניין. אם בא לך תתעסק איתו לבד.' נחר הדמון שלך. הוא הסתובב והתיישב על הרצפה. מפנה אליך את הגב.
אנג'ל ~
פאנג ניסה לזוז כדי לתקוף אח משום מה הוא פשוט לא יכל לזוז.
[QUOTE=The Charmander;1380281]
אנג'ל ~
פאנג ניסה לזוז כדי לתקוף אח משום מה הוא פשוט לא יכל לזוז.[/QUOTE]
'פאנג מה קרה ?'אשאל מבלי להזיז את מבטי מהדמונים.
אנג'ל ~
'אין לי מושג ה קורה פה אנג'ל!' צרח פאנג. 'כל הגוף שלי איטי בצורה מוזרה. אני מותש פתאום!'
"אתה צריך עזרה?" שאלה טסה בקול מלגלג. "צריך שבחורה תעזור לך?"
[QUOTE=The Charmander;1380294]אנג'ל ~
'אין לי מושג ה קורה פה אנג'ל!' צרח פאנג. 'כל הגוף שלי איטי בצורה מוזרה. אני מותש פתאום!'
"אתה צריך עזרה?" שאלה טסה בקול מלגלג. "צריך שבחורה תעזור לך?"[/QUOTE]
"אני לא אתנגד, גדלתי עם בחורות יותר חזקות ממני "אומר.
'פאנג דבר ראשון תרגע ותנשום עמוק'