עכשיו יבואו כל מיני מוזרים שיחשבו שיש לי משתמש כפול חחחח אוי זה יהיה מצחיק...
Printable View
עכשיו יבואו כל מיני מוזרים שיחשבו שיש לי משתמש כפול חחחח אוי זה יהיה מצחיק...
[QUOTE=Spider Man;1376979]כי אנימות זה לגיקים כאלה.. /=
כאילו אין בעיה שאתה אוהב קצת וקורא מעט מנגות.. אבל ללכת לכנס כזה?
תחשוב חברים שלך היו הולכים ברחוב רואים במקרה כנס אנימה ורואים אותך עם תחפושת של נארוטו וחוברת מנגה ביד.[/QUOTE]
מה אתה מתבייש בלהיות חובב אנימות ומנגות? זה כמו שאני אתחיל עכשיו להתבייש בזה שאני אתאיסט
הלכתי לlol
[quote=יצור שני;1376983]הלכתי לlol[/quote]
לך לLOL
אני מתבייש, אני מודה..
יש לי חברים שאם הם ידעו אני יהיה מושא צחוק שלהם שנתיים..
לא לדבר על מוניטין וכאלה.. אני לא חושב שהייתי רוצה את כל זה.
רק לחבר הכי טוב שלי הראיתי לו תמשחקים לps2 שלי של נארוטו ודרגון בול, ואמרתי לו כי כשהייתי ממש קטן אהבתי את זה..
אתה היית משוויץ בזה?
[QUOTE=Spider Man;1376979]כי כנסי אנימות זה לגיקים כאלה.. /=
כאילו אין בעיה שאתה אוהב קצת וקורא מעט מנגות.. אבל ללכת לכנס כזה?
תחשוב חברים שלך היו הולכים ברחוב רואים במקרה כנס אנימה ורואים אותך עם תחפושת של נארוטו וחוברת מנגה ביד.
עריכה: גיקים מהמובן של כאילו חורשי אנימות ומנגות.. כאילו אתה כבר מעדיף לחיות ביפן ):[/QUOTE]
יש לי תחפושת של נארוטו כשהחתי קטן לבשתי אותה. כשהיתי בכיתה ו'.אם היתי הולך לכנס לא היתי הולך בלבוש כזה.
למי המקורות שלי 2 בנות מהכיתה שלי הולכות לכנס.
פאקק בחרו לי את גארן בlol ואני צריך להסתדר עם דמות אחרת
[QUOTE=Spider Man;1376985]אני מתבייש, אני מודה..
יש לי חברים שאם הם ידעו אני יהיה מושא צחוק שלהם שנתיים..
לא לדבר על מוניטין וכאלה.. אני לא חושב שהייתי רוצה את כל זה.
רק לחבר הכי טוב שלי הראיתי לו תמשחקים לps2 שלי של נארוטו ודרגון בול, ואמרתי לו כי כשהייתי ממש קטן אהבתי את זה..
אתה היית משוויץ בזה?[/QUOTE]
מי דיבר על להשוויץ? אבל אתה בכלל לוקח את זה ומתבייש, אני לא
רוב החברים שלי יש להם את תחום העניין הזה משותף איתי וגם כאלה שאני מכיר ולא מתעיינים בזה עדיין בסדר איתי, מי שם זין..
אני אפילו רואה אנימות עם חברה שלי, זה לא עושה אותי פחות גבר
ליאור אז היום אמור לצאת פרק 6 של Dxd?
בוקררר!
מזל"ט טלי!
[QUOTE=Gamatatsu;1376991]ליאור אז היום אמור לצאת פרק 6 של Dxd?[/QUOTE]
לא, אין סיכוי שיצא היום- רוב חברי הקבוצה בכנס אמורים להיות.
חכה בסובלנות.
[QUOTE=monster;1376986]יש לי תחפושת של נארוטו כשהחתי קטן לבשתי אותה. כשהיתי בכיתה ו'.אם היתי הולך לכנס לא היתי הולך בלבוש כזה.
למי המקורות שלי 2 בנות מהכיתה שלי הולכות לכנס.[/QUOTE]
גם לי הייתה תחפושת שזה עוד היה משודר D:
אבל אז הייתי בכיתה ה'..
[QUOTE=Panties;1376990]מי דיבר על להשוויץ? אבל אתה בכלל לוקח את זה ומתבייש, אני לא
רוב החברים שלי יש להם את תחום העניין הזה משותף איתי וגם כאלה שאני מכיר ולא מתעיינים בזה עדיין בסדר איתי, מי שם זין..
אני אפילו רואה אנימות עם חברה שלי, זה לא עושה אותי פחות גבר[/QUOTE]
ברור מי שם זין על חברים שלי, שיצחקו עליי, יש לי את לופי פיסט מוד של רוק לי בוא נתפרע..
לי זה מפריע.. האמתי, נארוטו פעם כולם אהבו שהיינו קטנים זה מה שמשך אותי לאנימות נוספות..
אנימה היחידה שראיתי עם מישהי זה שהזמנתי חברה שלי לבית ואח שלי ראה בייבלייד (החדש) אז ראינו ביחד והעברנו צחוקים.
לפחות בשכבה שלי, זה נראה כאילו אני הולך עם וובקינז לבצפר.
[QUOTE=Spider Man;1376996]גם לי הייתה תחפושת שזה עוד היה משודר D:
אבל אז הייתי בכיתה ה'..
ברור מי שם זין על חברים שלי, שיצחקו עליי, יש לי את לופי פיסט מוד של רוק לי בוא נתפרע..
לי זה מפריע.. האמתי, נארוטו פעם כולם אהבו שהיינו קטנים זה מה שמשך אותי לאנימות נוספות..
אנימה היחידה שראיתי עם מישהי זה שהזמנתי חברה שלי לבית ואח שלי ראה בייבלייד (החדש) אז ראינו ביחד והעברנו צחוקים.
לפחות בשכבה שלי, זה נראה כאילו אני הולך עם וובקינז לבצפר.[/QUOTE]
התכוונתי שהאלה שלא מתעניינים באנימות לא שמים זין על זה שאני כן מתעניין והם עדיין בסדר איתי
ויש לך חרא של שכבה בחרא של בית ספר מה אני אגיד לך, תינוקות
ככה זה ברוב בתי הספר שאני מכיר ~_~
הייתי בשלושה.
נכון, יש יותר מדי מתלהבים... לדוגמה כמו מה שהייתי בנו"ד שפירסמתי פה משנה שעברה..
אתם כבר יותר בוגרים אין לכם כוח להתעסק בהקנטות או בכאלה.. חח אתם עומדים להתגייס כבר