[QUOTE=chelsea fc;1414001]מה הקטע של אנשים פה עם משוב? יש לכם את החתימות האלה ביותר מתחנף? :@[/QUOTE]
מה הקשר
זה כי צריך להעלות את פלופי לניהול פורום משוב ):
Printable View
[QUOTE=chelsea fc;1414001]מה הקטע של אנשים פה עם משוב? יש לכם את החתימות האלה ביותר מתחנף? :@[/QUOTE]
מה הקשר
זה כי צריך להעלות את פלופי לניהול פורום משוב ):
[QUOTE=Iker;1413999]אהההההההה ):
תאשר אותי בלול ותן תמסן שלך ):
אתה נראה סבבה ):[/QUOTE]
יש לי סקייפ, ואני אשלח לך כבר בפורום השני ה"פ עם הסקייפ שלי למה הסתבכתי פה לגמרי עם ההודעות פרטיות
[QUOTE=Saber;1414005]מה הקשר
זה כי צריך להעלות את פלופי לניהול פורום משוב ):[/QUOTE]
מת על פלופי, כשהוא ניהל אבל את פורום ספורט הוא נתן לי אזהרה :(
למה אין פה פורום ספורט באמת?
[QUOTE=chelsea fc;1414007]מת על פלופי, כשהוא ניהל אבל את פורום ספורט הוא נתן לי אזהרה :(
למה אין פה פורום ספורט באמת?[/QUOTE]
אני חושב שכן יש כאן ):
פלופי זה אח
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51826[/url]
[QUOTE=chelsea fc;1414006]יש לי סקייפ, ואני אשלח לך כבר בפורום השני ה"פ עם הסקייפ שלי למה הסתבכתי פה לגמרי עם ההודעות פרטיות[/QUOTE]
לפחות תאשר כבר בלול אני רוצה לראות תתוצאות שלךךךךךך
מה הסיכויים שהוא באמת ינהל את משוב ):
פלאפי לניהול משוב ):
איפה פלאפי באמת ):
[QUOTE=Iker;1414009]לפחות תאשר כבר בלול אני רוצה לראות תתוצאות שלךךךךךך[/QUOTE]
שמעת על LOLKING? פשוט תיכנס לשם ותרשום תסאמונר ניים שלי
ובכללי התוצאות האחרונות פחות טובות כי אני משחק עם חברים שכולם רמות 30 אז אני גם נגד רמות 30 וקצת קשה לי כי הם טובים, אבל כשאני משחק ברמה שלי אני מבין תוצאות מצוינות
אין לי כוח להתחבר כרגע, עוד מעט
היה לי פעם 1-5-29 על אליסטר, משחק שאני תמיד אזכור בלב ):
שקד, אתה צריך להגיד לטל לשנות שם במ"ת שלך. רמאית שכמותה. מזהירה אחרים על שימוש במין ואז מכנה את עצמה בכינוי "אנאלי". בושהההההההההההההההההההה
[QUOTE=Saber;1414012]איפה פלאפי באמת ):[/QUOTE]
הוא נפטר
הוא יחזור יותר מאוחר ):
עוד פעם הוא הלך להיות קלמנטינה? ):
נדב מה הסיכוי שאתה מפעיל קצת פרוטקציה ואני גם אקבל את הניק הזהוב הזה ותת כותרת שקסית? :(
[QUOTE=chelsea fc;1414014]שמעת על LOLKING? פשוט תיכנס לשם ותרשום תסאמונר ניים שלי
ובכללי התוצאות האחרונות פחות טובות כי אני משחק עם חברים שכולם רמות 30 אז אני גם נגד רמות 30 וקצת קשה לי כי הם טובים, אבל כשאני משחק ברמה שלי אני מבין תוצאות מצוינות
אין לי כוח להתחבר כרגע, עוד מעט
היה לי פעם 1-5-29 על אליסטר, משחק שאני תמיד אזכור בלב ):[/QUOTE]
יא אללה גם אני תמיד משחק עם חברים שלי שהם רמות 30 ואז יש לי תוצאות לא טובותתתתתתתתת
אנחנו כאלה דומיםםםםםםםםםם
[QUOTE=chelsea fc;1414018]נדב מה הסיכוי שאתה מפעיל קצת פרוטקציה ואני גם אקבל את הניק הזהוב הזה ותת כותרת שקסית? :([/QUOTE]
למה נראה לך שיש לי פה פרוטקציות
אני עד עכשיו לא מבין איך זה שאני לא בבאן לצמיתות כאן ):