[QUOTE=YoRt3m;1452337]רגע מי זה pizzablaster?[/QUOTE]
לא יודע...
Printable View
[QUOTE=YoRt3m;1452337]רגע מי זה pizzablaster?[/QUOTE]
לא יודע...
[quote=yort3m;1452337]רגע מי זה pizzablaster?[/quote]
אני זה אני.
ומי אתה?
אני לא יכולתי להגיב, אמרתי מראש שיהיו איזה יום יומיים שאני לא אגיב השבוע. הייתי אצל סבא וסבתא שלי.
טוב, אני ממש חושד בטוגפי, אמרו קודם, ואיך שיונתן מתחיל להעלות עליו חשדות - בום, הוא מת.
אני מצביע לטוגפי.
[quote=pizzablaster;1452367]אני זה אני.
ומי אתה?
אני לא יכולתי להגיב, אמרתי מראש שיהיו איזה יום יומיים שאני לא אגיב השבוע. הייתי אצל סבא וסבתא שלי.
טוב, אני ממש חושד בטוגפי, אמרו קודם, ואיך שיונתן מתחיל להעלות עליו חשדות - בום, הוא מת.
אני מצביע לטוגפי.[/quote]
זה לא אני עשו את זה כדי להפליל אותי!!!
נודר אני לא הרוצח!!!
[quote=togfi;1452403]זה לא אני עשו את זה כדי להפליל אותי!!!
נודר אני לא הרוצח!!![/quote]
זה גם מה שאמר אלכס
זה מה שכולם שמאשימים אותם אומרים ,זה ולמה.......
טוב אז את מי סוקלים? togfi אולי באמת הגיע הזמן לעזוב את המשחק? XD
אני מצביע טוגפי
אני לא חושב שצריך לקפוץ למסקנות ,לדעתי טוגפי לא אשם...........יש עוד זמן לחשוב על זה......
אני שיניתי את דעתי... יש לי מקורות אמינים (בערך) שהסבירו לי למה טוגפי לא רוצח.
אני חושב שצריך להצביע לרותם, מההתחלה חשדנו בו.... מקסימום נסקול (בתגובות) את מנהל הפורום, לא ביג דיל :d
[quote=pizzablaster;1452500]אני שיניתי את דעתי... יש לי מקורות אמינים (בערך) שהסבירו לי למה טוגפי לא רוצח.
אני חושב שצריך להצביע לרותם, מההתחלה חשדנו בו.... מקסימום נסקול (בתגובות) את מנהל הפורום, לא ביג דיל :d[/quote]
אני מצביע טוגפי זה לא נראה לי רותם...
אני לא יודע, אולי אני לא חושב הכי בבהירות כי לא נרדמתי כל הלילה.... אבל רותם היה חשוד מההתחלה, ואין ממש חשודים חדשים...
[quote=pizzablaster;1452504]אני לא יודע, אולי אני לא חושב הכי בבהירות כי לא נרדמתי כל הלילה.... אבל רותם היה חשוד מההתחלה, ואין ממש חשודים חדשים...[/quote]
רותם גילה את אלכס
[QUOTE=nononos;1452505]רותם גילה את אלכס[/QUOTE]שמע, לא צריך להשתמש בזה כתירוץ >< עדיין יש סיכוי שזה היה בכוונה.
חח אבל בכל מקרה, לא נראה לי שזה אני.
אני הולך על pizzablaster.
הבא להורגך, השכם להורגו.
[QUOTE=PizzaBlaster;1452504]אני לא יודע, אולי אני לא חושב הכי בבהירות כי לא נרדמתי כל הלילה.... אבל רותם היה חשוד מההתחלה, ואין ממש חשודים חדשים...[/QUOTE]
לדעתי הוא צודק
מתלבט בין רותם וpizzablaster