[quote=bloodlad;1449189]ניסיתי לעשות סמיילי בוכה מפל אבל לא יצא לי :-([/quote]
סורי טעות שלי הסרט שודר לפני יומים. לפי מה שקראתי הסרט הקודם יצא שבוע לאחר ששודר בקולנוע.
אז סביר להניח שגם הורדה לסרט ה2 תצא לאחר שבוע בערך.
אז חכה שבוע בקיצור.
Printable View
[quote=bloodlad;1449189]ניסיתי לעשות סמיילי בוכה מפל אבל לא יצא לי :-([/quote]
סורי טעות שלי הסרט שודר לפני יומים. לפי מה שקראתי הסרט הקודם יצא שבוע לאחר ששודר בקולנוע.
אז חכה שבוע בקיצור.
[QUOTE=Cho'gath;1449196]אני אוהב לאכול חתולים מעופפים! בעיקר כאלה מאדולס![/QUOTE]
תמות...
[quote=captain happy;1449198]תמות...[/quote]
ומי יעשה את זה?
אתה. אני ציוויתי עליך!
אתמול שלחתי לitayQt את המשחק שלי. המשחק גדול ולא נכנס בהודעה אחת אז שלחתי ב-2. הוא אמר שזה נראה בסדר מבחינתו אבל ביקש שאני אשלח לו בהודעה אחת. אמרתי לו שזה בלתי אפשרי. זה היה לפני לפחות 6 שעות.
אבל אני לא באמת במקום שאני יכול להתלונן על אישורי משחקים כי אני עיניתי אנשים למוות...
מגיע לי אני מניח.
מה אתה, ללוש?
[quote=lordabizi;1449201]אתמול שלחתי לitayqt את המשחק שלי. המשחק גדול ולא נכנס בהודעה אחת אז שלחתי ב-2. הוא אמר שזה נראה בסדר מבחינתו אבל ביקש שאני אשלח לו בהודעה אחת. אמרתי לו שזה בלתי אפשרי. זה היה לפני לפחות 6 שעות.
אבל אני לא באמת במקום שאני יכול להתלונן על אישורי משחקים כי אני עיניתי אנשים למוות...
מגיע לי אני מניח.
מה אתה, ללוש?[/quote]
היית שולח לו במייל קובץ וורד -_-
[quote=captain happy;1449202]היית שולח לו במייל קובץ וורד -_-[/quote]
אני לא חושב שזו דרישה סבירה במיוחד. אם הוא כל כך רוצה לראות איך זה ייראה, שייכנס לגרסאות הקודמות של המשחק שפתחתי. נכון ששיניתי כמה דברים אבל מבחינת מבנה זה די דומה.
[QUOTE=LordAbizi;1449203]אני לא חושב שזו דרישה סבירה במיוחד. אם הוא כל כך רוצה לראות איך זה ייראה, שייכנס לגרסאות הקודמות של המשחק שפתחתי. נכון ששיניתי כמה דברים אבל מבחינת מבנה זה די דומה.[/QUOTE]
אפילו יותר הגיוני
רציתי שכולם יפתחו בלוג אישי ולכן לא נותר לי אלא לתת דוגמה אישית. תהנו:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54752[/url]
בעניין הבלוג של היטמן - אני מכריז "בולשיט". אין שום סיכוי שכמות המחוברים / אורחים בפורום הזה תגדל פי 10 עד חנוכה, אלא אם היטמן יפתח את הכמות הזו של משתמשים כפולים.
כשיצורים גוססים קורים אחד משני דברים: 1. הם מתים, 2. הם עוברים אבולוציה. אם הפורום הזה לא ימות, אז הוא יהפוך ליצור אחר ואז זה כבר לא יהיה בדיוק הפורום הזה. אין סיכוי שהפורום הזה במתכונת הנוכחית שלו יכול להתאושש ככה.
סמנו את מילותיי במדגש.
אני מוכן לאכול אותן חזרה אם אני אהיה חייב, אבל לעת עתה אני עומד איתן בדעתי.
[quote=monster;1449197]סורי טעות שלי הסרט שודר לפני יומים. לפי מה שקראתי הסרט הקודם יצא שבוע לאחר ששודר בקולנוע.
אז חכה שבוע בקיצור.[/quote]
נרגעתי :-)
[quote=lordabizi;1449201]אתמול שלחתי לitayqt את המשחק שלי. המשחק גדול ולא נכנס בהודעה אחת אז שלחתי ב-2. הוא אמר שזה נראה בסדר מבחינתו אבל ביקש שאני אשלח לו בהודעה אחת. אמרתי לו שזה בלתי אפשרי. זה היה לפני לפחות 6 שעות.
מגיע לי אני מניח.
מה אתה, ללוש?[/quote]
אל תישא את שם לולוש לשווא!
[quote=lordabizi;1449208]בעניין הבלוג של היטמן - אני מכריז "בולשיט". אין שום סיכוי שכמות המחוברים / אורחים בפורום הזה תגדל פי 10 עד חנוכה, אלא אם היטמן יפתח את הכמות הזו של משתמשים כפולים.
כשיצורים גוססים קורים אחד משני דברים: 1. הם מתים, 2. הם עוברים אבולוציה. אם הפורום הזה לא ימות, אז הוא יהפוך ליצור אחר ואז זה כבר לא יהיה בדיוק הפורום הזה. אין סיכוי שהפורום הזה במתכונת הנוכחית שלו יכול להתאושש ככה.
סמנו את מילותיי במדגש.
אני מוכן לאכול אותן חזרה אם אני אהיה חייב, אבל לעת עתה אני עומד איתן בדעתי.[/quote]
למה לא?
אולי אנחנו יכולים להביא לפורום יותר אנשים ,אי אפשר לפקפק בעתיד לפני שהוא מתרחש
[quote=bloodlad;1449210]נרגעתי :-)
אל תישא את שם לולוש לשווא![/quote]
הוא ציווה על מישהו למות. מי עוד עושה דברים כאלו?
[quote=ellmik12;1449211]למה לא?
אולי אנחנו יכולים להביא לפורום יותר אנשים ,אי אפשר לפקפק בעתיד לפני שהוא מתרחש[/quote]
אני לא שולל את הבאת משתמשים החדשים - אני טוען שאם כמויות כאלו של משתמשים יבואו לפה זה רק כי משהו במתכונת של הפורום ישתנה. אין שום היגיון בעולם הזה שיגרום לפורום הזה כפי שהוא פתאום לקפוץ מסף המוות לשקיקת חיים. [i]זה לא פיזיקלי.[/i]
[QUOTE=LordAbizi;1449208]בעניין הבלוג של היטמן - אני מכריז "בולשיט". אין שום סיכוי שכמות המחוברים / אורחים בפורום הזה תגדל פי 10 עד חנוכה, אלא אם היטמן יפתח את הכמות הזו של משתמשים כפולים.
סמנו את מילותיי במדגש.
אני מוכן לאכול אותן חזרה אם אני אהיה חייב, אבל לעת עתה אני עומד איתן בדעתי.[/QUOTE]
היית רושם את זה בתור תגובה לבלוג :punch:
אתה צריך להבין, אותי הביאו לאחד משני תפקידים: או לגרום לפורום הזה לצאת מהמוות הקליני שלו, או לכסות אותו בטלית.
בינתיים אני אופטימי בנוגע לתפקיד שלי.
אם הייתי רושם את זה כתגובה לבלוג אז הייתי מקדם את עניין הבלוגים, שאני מתנגד לו.
וטוב מאוד, אתה אופטימי אך אני ניהיליסט. אני שולל את כל מה שקיים. גם בעבודה שלי בצבא, ממש לא אכפת לי אם הדברים שאני עובד עליהם יעבדו, ואני דווקא נהנה לראות כשהם לא.