-
[QUOTE=PizzaBlaster;1454863]למה? מה הבעיה בריטלין? כדור שעוזר לאנשים עם בעיות קשב וריכוז להתרכז. בד"כ זה מאוד עוזר לי.
אני יודע את החומר, פשוט כואב לי הראש ואני עייף, ואני מחר צריך להגיש את זה... מקסימום אני אמציא איזה תירוץ ואני אשלים את זה מחר.[/QUOTE]
Now thats the spirit
עכשיו בוא ללול.
-
[quote=pizzablaster;1454863]למה? מה הבעיה בריטלין? כדור שעוזר לאנשים עם בעיות קשב וריכוז להתרכז. בד"כ זה מאוד עוזר לי.
אני יודע את החומר, פשוט כואב לי הראש ואני עייף, ואני מחר צריך להגיש את זה... מקסימום אני אמציא איזה תירוץ ואני אשלים את זה מחר.[/quote]
בעעעח
הכדור הזה עושה יותר תופעות לוואי מאשר עוזר...
ואני ניסייתי כמעת כל סוג...
וגם אם כן תיקח את הכדור בסופו של דבר אתה תהיה תלוי בוא כל החיים...
-
[quote=amitlv;1454865]בעעעח
הכדור הזה עושה יותר תופעות לוואי מאשר עוזר...
ואני ניסייתי כמעת כל סוג...
וגם אם כן תיקח את הכדור בסופו של דבר אתה תהיה תלוי בוא כל החיים...[/quote]
מה הקשר תלוי בו?
אני לוקח אותו רק כשאני יודע שיש לי מבחנים או כשאני עושה המון שיעורי בית, כי אם לא, כל איזה חמש דקות אני עוזב את זה והולך לעשות משו אחר, ואז דברים שהיו אמורים לקחת לי חצי שעה לוקחים לי שעתיים.
-
[quote=pizzablaster;1454868]מה הקשר תלוי בו?
אני לוקח אותו רק כשאני יודע שיש לי מבחנים או כשאני עושה המון שיעורי בית, כי אם לא, כל איזה חמש דקות אני עוזב את זה והולך לעשות משו אחר, ואז דברים שהיו אמורים לקחת לי חצי שעה לוקחים לי שעתיים.[/quote]
גם לי זה קורה, אז אולי גם אני צריך ריטלין 0-ם
-
-
[quote=cho'gath;1454869]גם לי זה קורה, אז אולי גם אני צריך ריטלין 0-ם[/quote]
אולי, אם אתה רוצה, תבקש מההורים שלך שייקחו אותך לבדיקה אצל נוירולוג, אם הוא ייראה שאתה צריך ריטלין, הוא יירשום לך מרשם (יש כמה סוגים של ריטלין)
-
[quote=itayqt;1454870]מה קורה אנשים d:[/quote]
הכול בסדר :d
[quote=pizzablaster;1454872]אולי, אם אתה רוצה, תבקש מההורים שלך שייקחו אותך לבדיקה אצל נוירולוג, אם הוא ייראה שאתה צריך ריטלין, הוא יירשום לך מרשם (יש כמה סוגים של ריטלין)[/quote]
אולי, אבל לא אכפת לי מזה עכשיו, תסיים את השיעורים ובוא ללול! אין לי עם מי לשחק ואני שונא סולו קיו )):
-
-
איתי, אכפת לך אם אני אקח את העלילה שלי במשחק לכיוון קצת שונה ממה שאני חושב שאתה בונה? יש לי דרך אחרת להציל את גירטינה.
-
[quote=pizzablaster;1454879]איתי, אכפת לך אם אני אקח את העלילה שלי במשחק לכיוון קצת שונה ממה שאני חושב שאתה בונה? יש לי דרך אחרת להציל את גירטינה.[/quote]
אתה תצטרף למחתרת האויבת ותעבוד מבפנים?
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1454879]איתי, אכפת לך אם אני אקח את העלילה שלי במשחק לכיוון קצת שונה ממה שאני חושב שאתה בונה? יש לי דרך אחרת להציל את גירטינה.[/QUOTE]
אני אזרום איתך
-
[QUOTE=Cho'gath;1454880]אתה תצטרף למחתרת האויבת ותעבוד מבפנים?[/QUOTE]
עלית עלי.
-
-
[QUOTE=Canaan;1454886]בוקר[/QUOTE]
טוב
-
ישנתי כל כך חזק וכל הגוף שלי תפוס.