הלוואי שאש יתחיל את המחוז החדש עם דור חדש הטאורוס שלו יברח לפרופסור ואז אש יקח אותו ואז הוא יתפתח לו שם
Printable View
הלוואי שאש יתחיל את המחוז החדש עם דור חדש הטאורוס שלו יברח לפרופסור ואז אש יקח אותו ואז הוא יתפתח לו שם
יש כרגע רמזים בכלל לדור 5?
ממה שאני יודע כרגע אין כלום
אבל יש מלא אתרים ויכול שיש משהו
אבל זה כנראה יהיה ב2010 או ב2011 אחרי שיצאו הרימייקים לגולד וסילבר
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 12 2009, 12:31 AM
[b] זה נושא השערות...
הבעיה עם אורסרינג שהוא תקוע כזה, מצד שני נינג'סק ניתן יותר לפתח-יש לו יותר פוטנציאל [/b][/quote]
אם עשו התפתחויות לפוקימונים גדולים וחזקים כגון אוניקס/ריידון/אלקטאבז/מגמר/פיילוסוויין, אז אין סיבה שלא יעשו גם לאורסארינג (בייחוד עם עד עכשיו הוא התפתח דרך רמה).
ונינג'אסק הוא כן בעייתי מבחינת התפתחות חדשה בגלל שהוא התפתחות מפוצלת (עם שדינג'ה).
תגידו נראה לכם שלכל אחת מההתפתחויות של איווי יעשו התפתחות?
[quote][i]Originally posted by giantwave[/i]@Jul 17 2009, 06:04 PM
[b] תגידו נראה לכם שלכל אחת מההתפתחויות של איווי יעשו התפתחות? [/b][/quote]
אף פעם לא יעשו להתפתחויות של איווי שלבים נוספים, אבל בטח יהיה לו התפתחויות מסוגים נוספים.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 18 2009, 11:11 PM
[b] אף פעם לא יעשו להתפתחויות של איווי שלבים נוספים, אבל בטח יהיה לו התפתחויות מסוגים נוספים. [/b][/quote]
לדעתי זה רעיון לא רע צורות נוספות להיתפחויות-כי כמה צורות אפשר לדחוף לו?
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 18 2009, 10:14 PM
[b] לדעתי זה רעיון לא רע צורות נוספות להיתפחויות-כי כמה צורות אפשר לדחוף לו? [/b][/quote]
אתה לא באמת חושב שיאפשרו לצורות שלו להתפתח, נכון? זה יהיה נורא לא מתאים, בהתחשב בעובדה שיש 3 דרכים שונות לפתח אותו (אבן, שמחה, מקום).
נ.ב:
9, זה כמות הצורות שעוד אפשר לדחוף לו- יש 17 סוגים, ויש לו כבר 7 צורות, ולא תהיה לו צורת נורמל, אז נשארו 9 סוגים.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 18 2009, 10:20 PM
[b] אתה לא באמת חושב שיאפשרו לצורות שלו להתפתח, נכון? זה יהיה נורא לא מתאים, בהתחשב בעובדה שיש 3 דרכים שונות לפתח אותו (אבן, שמחה, מקום).
נ.ב:
9, זה כמות הצורות שעוד אפשר לדחוף לו- יש 17 סוגים, ויש לו כבר 7 צורות, ולא תהיה לו צורת נורמל, אז נשארו 9 סוגים. [/b][/quote]
למה לא? זה דווקא יהיה מגניב אם תהיה לו צורת נורמאל, שהוא יתפתח אליה בהחלפה עם חפץ מסוים או כשהוא עולה רמה עם חפץ מסויים.
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 19 2009, 05:38 AM
[b] למה לא? זה דווקא יהיה מגניב אם תהיה לו צורת נורמאל, שהוא יתפתח אליה בהחלפה עם חפץ מסוים או כשהוא עולה רמה עם חפץ מסויים. [/b][/quote]
צורת נורמל כבר יש איווי.
הכי מגניב איווי צורת מעופף!
[quote][i]Originally posted by Dingo[/i]@Jul 19 2009, 11:53 AM
[b] הכי מגניב איווי צורת מעופף! [/b][/quote]
לאיווי לא יהיו עוד צורות, וגם אם כן זה בטוח לא יהיה מעופף
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 10:57 AM
[b] לאיווי לא יהיו עוד צורות, וגם אם כן זה בטוח לא יהיה מעופף [/b][/quote]
נראה לי שאם יהיו עוד דורות אז כן יהיו לו עוד צורות, אבל גם אני חושב שלא מעופף, כי לא יעשו לאיווי צורה שהיא 2 סוגים אבל גם לא יעשו פוקימון שהוא רק סוג מעופף.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 19 2009, 01:23 PM
[b] נראה לי שאם יהיו עוד דורות אז כן יהיו לו עוד צורות, אבל גם אני חושב שלא מעופף, כי לא יעשו לאיווי צורה שהיא 2 סוגים אבל גם לא יעשו פוקימון שהוא רק סוג מעופף. [/b][/quote]
אני מקווה שיהיו לאיוי עוד צורות.
צורות עם כל הסוגים שהוא עדיין לא יכול להתפתח אליהם!
עם איווי זה הגזמה, תאמינו לי שהסיבה היחידה שיעשו זאת זה רק מחוסר פוקימונים