אני חיכיתי לתוצאות השלב הראשון .
Printable View
אני חיכיתי לתוצאות השלב הראשון .
אני נלחמתי נגד גסטלי עם ראלטס והשתמשי בבלבול.
[b]קורן~[/b]
בלייד שולח בילבול שפוגע בגאסטלי אך לא משפיע עליו בכלל (על חושי לא עובד מול רוח). גאסטלי תוקף את בלייד עם ליקוק ופוגע בו די קשה, ומצליח גם לשתק אותו.
[b]יוסי~[/b]
אתה מתיישב לך מאחורי הקלעים וצופה בטלוייזיה של הבמה. אתה צופה בעוד כמה מתאמים מנסים לעשות תרגילים. לבסוף, המתאם האחרון יורד מהבמה "אוקיי, כעת נראה אילו 8 מתאמים עלו לשלב רבע הגמר!" מכריזה קתרין. הלוח מתחיל להתמלא בתמונות של מאמנים, ואתה מבחין לשמחתך שאתה נמצא במקום השישי!
[b]עומר~[/b]
"צאר צאר!" הוא אומר ומזיז את ידך מהכתף שלו. הוא מצביע על השמיים ועל עצמו. אתה שומע תזוזה מאחורייך ואתה מבחין ששאר הפוקימונים התעוררו.
[b]שיר~[/b]
"אין בעיה" אומרת לך האחות גו'י בחיוך. היא לוקחת את הפוכדורים ומניחה אותם בתוך המכונה. כעבור מספר דקות היא מחזירה לך אותם "בבקשה. אני יכולה לעזור בעוד משהו?" היא שואלת אותך.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 11 2009, 07:29 PM
[b] [b]קורן~[/b]
בלייד שולח בילבול שפוגע בגאסטלי אך לא משפיע עליו בכלל (על חושי לא עובד מול רוח). גאסטלי תוקף את בלייד עם ליקוק ופוגע בו די קשה, ומצליח גם לשתק אותו.
[/b][/quote]
באמת? לא ידעתי..
-----------------------
"בלייד, זה בסדר, חזור!" אומר לו, 'אני חייב לעשות משהו...' אחשוב לעצמי ולפתע העלה רעיון.
אני לוקח פוקדור ריק וזורק אותו על גסטלי, אני בורח מרחק מסויים, אם הוא נתפס, אני לוקח את הפוקדור, אם הוא משתחרר אני בורח.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 11 2009, 06:29 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"צאר צאר!" הוא אומר ומזיז את ידך מהכתף שלו. הוא מצביע על השמיים ועל עצמו. אתה שומע תזוזה מאחורייך ואתה מבחין ששאר הפוקימונים התעוררו.
[/b][/quote]
אני נאנח והולך לפיצ'ו וספירו ואומר להם "אתם יכולים לדבר עם צ'רמנדר ולברר מה קרה לו?"
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 11 2009, 06:29 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה מתיישב לך מאחורי הקלעים וצופה בטלוייזיה של הבמה. אתה צופה בעוד כמה מתאמים מנסים לעשות תרגילים. לבסוף, המתאם האחרון יורד מהבמה "אוקיי, כעת נראה אילו 8 מתאמים עלו לשלב רבע הגמר!" מכריזה קתרין. הלוח מתחיל להתמלא בתמונות של מאמנים, ואתה מבחין לשמחתך שאתה נמצא במקום השישי!
[/b][/quote]
''יש!
הצלחתי !!''
אני אומר בגאווה , ועולה לבמה .
מחכה ליריב שלי .
[b]קורן~[/b]
סליחה, הטעתי אותך, בילבול כן מסוגל לפגוע בפוקימוני רוח בצורה קשה (במשחקים זה עובד. חשבתי שלא בגלל קרב המכון של אש מול סברינה) אז אני יעשה לך תגובה חדשה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גאסטלי סופג את הבילבול בפניו ונופל פצוע קשה על הקרקע. אתה מחזיר במהירות את ראלטס, וזורק פוכדור היישר על גאסטלי, שנפגע ממנו ונשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים, ולרגע נראה שהוא עומד להיפתח, אך לבסוף הוא נעצר. גאסטלי נלכד! אתה חוזר לשם ולוקח את הפוכדור של גאסטלי בהרגשה של הקלה.
[b]עומר~[/b]
פ'יצו וספירו מהנהנים ומתקרבים אליו, מתחילים לדבר איתו "צאר!" אומר צרמנדר ומסמן שוב על השמיים, ולאחר מכן הוא מצביע על עצמו. הם חוזרים אלייך ומתחילים לנסות ולהסביר, ולפי מה שאתה מבין נראה שהוא רוצה לעוף בשמיים.
[b]יוסי~[/b]
אתה ממתין להגרלה, וכעבור מספר שניות אתה מבחין שאתה נלחם כעת בקרב הראשון מול מתאמת בשם קלי.
"כעת, בואו נקבל לקרב הראשון ברבע הגמר את המתאמים קלי ויוסי!" מכריזה קתרין, ושניכם עולים לזירה, נעמדים אחד מול השני "אתה חמוד, אך זה לא יעזור לך" היא אומרת לך בחיוך "קרב זה הוא של 5 דקות, המתאם שיצליח להכניע את יריבו או להישאר עם כמה שיותר נקודות חיים ימשיך לשלב הבא! התחילו!" אומרת קתרין והשעון מתחיל לרדת "צא החוצה, גרואולייט!" היא קוראת ומשחררת החוצה גור אריה קטן בעל פרווה אדומה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img]
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 04:39 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה ממתין להגרלה, וכעבור מספר שניות אתה מבחין שאתה נלחם כעת בקרב הראשון מול מתאמת בשם קלי.
"כעת, בואו נקבל לקרב הראשון ברבע הגמר את המתאמים קלי ויוסי!" מכריזה קתרין, ושניכם עולים לזירה, נעמדים אחד מול השני "אתה חמוד, אך זה לא יעזור לך" היא אומרת לך בחיוך "קרב זה הוא של 5 דקות, המתאם שיצליח להכניע את יריבו או להישאר עם כמה שיותר נקודות חיים ימשיך לשלב הבא! התחילו!" אומרת קתרין והשעון מתחיל לרדת "צא החוצה, גרואולייט!" היא קוראת ומשחררת החוצה גור אריה קטן בעל פרווה אדומה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img] [/b][/quote]
''גם אתה , אבל זה לא יעזור לך(WTF)
צא מונאפרו ! תשתמש באגרוף מאך !ואז חבטות זעם !''
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Apr 12 2009, 04:56 PM
[b]''גם אתה , אבל זה לא יעזור לך(WTF)
צא מונאפרו ! תשתמש באגרוף מאך !ואז חבטות זעם !''[/b][/quote]
"גרואולייט, השתמש בפזילה, ולאחר מכן התחמק ותקוף עם נשיכה!" מצווה מיד קלי. מונפארנו קופץ קדימה במהירות ותוקף עם אגרוף מאך, וגרואולייט משתמש בתגובה בפזילה שגורמת לעוצמת ההתקפה של מונפארנו לרדת. גרואולייט מנסה להתחמק הצידה במהירות, אך הוא סופג מעט מאגרוף המאך. למרות זאת, הוא תוקף את מונפארנו עם נשיכה ופוגע בו, ומונפארנו לא מצליח להוציא לפועל את חבטות הזעם.
"גרואולייט, גחלת!" מצווה כעת קלי, וגורואלייט פוער את פיו ושולח גחלת לכיוונו של מונפארנו.
מצב נקודות החיים:
יוסי - 89%
קלי - 94%
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 05:02 PM
[b] "גרואולייט, השתמש בפזילה, ולאחר מכן התחמק ותקוף עם נשיכה!" מצווה מיד קלי. מונפארנו קופץ קדימה במהירות ותוקף עם אגרוף מאך, וגרואולייט משתמש בתגובה בפזילה שגורמת לעוצמת ההתקפה של מונפארנו לרדת. גרואולייט מנסה להתחמק הצידה במהירות, אך הוא סופג מעט מאגרוף המאך. למרות זאת, הוא תוקף את מונפארנו עם נשיכה ופוגע בו, ומונפארנו לא מצליח להוציא לפועל את חבטות הזעם.
"גרואולייט, גחלת!" מצווה כעת קלי, וגורואלייט פוער את פיו ושולח גחלת לכיוונו של מונפארנו.
מצב נקודות החיים:
יוסי - 89%
קלי - 94% [/b][/quote]
''מונאפרו , התחמק מן הגחלת ותשתמש בחבטות זעם !
אחר-כך , תסובב כמו סביבון ליד גרווליט ותשתמש בשריטה !''
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו רץ קדימה ומתחמק מהגחלת, ותוקף עם חבטות זעם שפוגעות ישירות בגרואולייט. לאחר מכן הוא מסתובב ותוקף עם שריטה "נשיכה!" מצווה קלי במהירות, וגרואולייט קופץ קדימה ונושך את מונפארנו באמצע מתקפת השריטה. שני הפוקימונים נפגעים. "נשארה עוד דקה וחצי!" מכריזה קתרין.
[b]מצב נקודות:[/b]
יוסי - 72%
קלי - 75%
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 05:38 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
מונפארנו רץ קדימה ומתחמק מהגחלת, ותוקף עם חבטות זעם שפוגעות ישירות בגרואולייט. לאחר מכן הוא מסתובב ותוקף עם שריטה "נשיכה!" מצווה קלי במהירות, וגרואולייט קופץ קדימה ונושך את מונפארנו באמצע מתקפת השריטה. שני הפוקימונים נפגעים. "נשארה עוד דקה וחצי!" מכריזה קתרין.
[b]מצב נקודות:[/b]
יוסי - 72%
קלי - 75% [/b][/quote]
''עכשיו ! אתה קרוב אליו !
אגרוף מאך ! ואז תשתמש בחבטות זעם !''
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 05:39 PM
[b] [b]קורן~[/b]
סליחה, הטעתי אותך, בילבול כן מסוגל לפגוע בפוקימוני רוח בצורה קשה (במשחקים זה עובד. חשבתי שלא בגלל קרב המכון של אש מול סברינה) אז אני יעשה לך תגובה חדשה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גאסטלי סופג את הבילבול בפניו ונופל פצוע קשה על הקרקע. אתה מחזיר במהירות את ראלטס, וזורק פוכדור היישר על גאסטלי, שנפגע ממנו ונשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים, ולרגע נראה שהוא עומד להיפתח, אך לבסוף הוא נעצר. גאסטלי נלכד! אתה חוזר לשם ולוקח את הפוכדור של גאסטלי בהרגשה של הקלה.
[/b][/quote]
'מזל...' אחשוב לעצמי ואמשיך להתקדם, לאט ואנסה לשמוע את הסביבה שלי כדי לאתר או התקפות פתע.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 12 2009, 04:39 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
פ'יצו וספירו מהנהנים ומתקרבים אליו, מתחילים לדבר איתו "צאר!" אומר צרמנדר ומסמן שוב על השמיים, ולאחר מכן הוא מצביע על עצמו. הם חוזרים אלייך ומתחילים לנסות ולהסביר, ולפי מה שאתה מבין נראה שהוא רוצה לעוף בשמיים.
[/b][/quote]
אני ניגש שוב אל צ'רמנדר ואומר לו "אני מבטיח שתוכל פעם לעוף בשמיים,אבל תצטרך להתפתח לצ'רמילון ואחר כך לצ'ריזרד ואז תוכל לעוף כמה שתרצה בשמיים"
[b]עומר~[/b]
צרמנד'ר מסתכל עליך, מהנהן ומתקרב אלייך. הוא נוגע עם ראשו בפוכדור שלו ונכנס פנימה.
[b]קורן~[/b]
אתה ממשיך לצעוד פנימה, כשלפתע אתה חש במשהו מוזר, ואתה מרגיש שרגלייך מתרוממות מעל הקרקע. כעבור מספר שניות אתה מוצא את עצמך בכניסה לעיר ויולט, בלי שום סיבה.
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו אוגר אנרגיה בידו ומעיף בחוזקה את גרואולייט עם אגרוף מאך ממנו, ומוסיף חבטות זעם, שפוצעות את גרואולייט באורח קשה "לא, גרואולייט!" אומרת קלי בעצב. גרואולייט נופל על הקרקע מעולף.
"גרואולייט לא מסוגל להילחם! העולה לשלב הבא הוא יוסי והמונפארנו שלו!" מכריזה קתרין. מונפארנו מסתובב אלייך ומחייך.