-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 02:17 PM
[b] ניתאי
וואו, זה ממש אחורה
--
הלהביור פוגע בטוטודייל, אבל הוא קופץ מליקטיטונג ומתחיל ללכת לכיוןן המים. לאודרד מתכוון לנשוך אותו, אך הוא נכווה מהשריפה של טוטדייל, ואז טוטדיל קופץ למים ומכבה את השריפה. [/b][/quote]
'כנראה אכפת לו מהיער הזה' אחשוב לעצמי "מגבי,תשרוף את העץ הזה!" אגיד ואצביע על עץ במרחק מהגדה שיכריח את טוטודייל לצאת "לאודרד,תשתמש בנשיכה כשהוא יוצא!"
----------
אז אין מצב לסליפ טאלק?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 03:17 PM
[b] תמיר
אחרי שאתה מלטף לו את הראש הוא קופץ מעט אחורה, אבל אז הוא מסתכל על האוכל, מהרהר מעט ואוכל ממנו, ולאחר מכן הוא שוב קופץ אחורה. [/b][/quote]
"אל תדאג פאנפי,אני חבר" אני אומר בחיוך חברי
"אתה רוצה להצטרף לצוות שלי,ואני אדאג לך ואאמן אותך עד שתיהיה ממש חזק!" אני מחייך
-
ניתאי
זה מתקפה די מוזרה ללמד, והפוקימון צריך לישון כדי להשתמש בה, ואני בכל אופן לא תומך בשינה באמצע הקרב-- כי זה בזבזני. תנסה ללמד את זה, לפי זה אני אקבע.
ולמה נראה לך שאכפת לו מהיער? הוא הלך לנהר לכבות את עצמו ם.ם
--
הלהביור פוגע בעץ, וטוטודייל מסתכל ומתחיל לצחוק. אחר כך לאודרד נושך אותו, וטוטודייל נושך אותו, והם נמצאים בקרב נשיכה כרגע.
תמיר
פאנפי שוקל את דבריך לרגע, ואז מביט בך בפקפוק. פאנפי הזה אומן באמנויות המתמטיקה זמן רב והוא יודע שכל טענה דורשת הוכחה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 06:30 PM
[b] תמיר
פאנפי שוקל את דבריך לרגע, ואז מביט בך בפקפוק. פאנפי הזה אומן באמנויות המתמטיקה זמן רב והוא יודע שכל טענה דורשת הוכחה. [/b][/quote]
פששש...פאנפי מלומד...זה יכול לעזור לי בקרבות =]
---
"אתה רוצה הוכחה?תפגוש את הפוקימונים שלי!:" אני אומר,ומוציא את כל הפוקימונים שלי החוצה
"תכיר את פוליאג,הופיפ וגיבל" אני מציג אותם בפניו "תגידו לו איזה מאמן טוב אני"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 05:30 PM
[b] ניתאי
זה מתקפה די מוזרה ללמד, והפוקימון צריך לישון כדי להשתמש בה, ואני בכל אופן לא תומך בשינה באמצע הקרב-- כי זה בזבזני. תנסה ללמד את זה, לפי זה אני אקבע.
ולמה נראה לך שאכפת לו מהיער? הוא הלך לנהר לכבות את עצמו ם.ם
--
הלהביור פוגע בעץ, וטוטודייל מסתכל ומתחיל לצחוק. אחר כך לאודרד נושך אותו, וטוטודייל נושך אותו, והם נמצאים בקרב נשיכה כרגע. [/b][/quote]
זה עומד להיות מוזר...
---------------
"לאודרד,תכניס את טוטודייל לפה שלך ואז תירק אותו אל מחוץ למים! מגבי,תחכה שהוא יעשה את זה ואז להביור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 7 2009, 02:17 PM
[b] מקס
טיפשות זה טוב. חכמה רק גורמת לאחד לא להבין עד כמה הוא באמת טיפש.
והפוקמונים נחים אחרי זמן מה בפוכדור. הם לא נשארים עייפים לנצח.
--
"לרביטר -- פוקימון עור הסלע. הוא נולד מתחת לאדמה, ויכול לצאת רק אחרי שניזון מהאדמה שהוא כלוא בא." אומר לך הפוקדע "תודה שהשתמשת בפוקדע".
ספירו יוצא החוצה, ונראה שלרביטר לא מבחין בו. [/b][/quote]
"ספירו, רוח ואז ניקור!"
-
תמיר
תזכור שאחרי הכל, כל הפוקימונים נשלטים על ידי, אז ההתנהגות של הפוקימונים כמעט תמיד זהה, וההתנהגות הזאת היא בדרך כלל ההתנהגות שלי. כל הדמויות שנשלטות על ידי לרוב מתנהגות כמוני.
ולא שחכת מישהו כשהוצאת את הפוקימונים שלך?
--
הם אומרים לו משהו בפוקימונית, ואז פאנפי מביט בהם, ולאחר מכן עדיין מביע פקפוק. במתמטיקה הרוב לא בהכרח קובע.
ניתאי
אבל הוא כבר לא מחוץ למים, הוא יצא כדי לנשוך את לאודרד.
--
לאודרד מנסה לבלוע את טוטודייל, אבל לאודרד לא אינסופי דיו ביחס לטוטודייל, ולכן חלק מטוטודייל עדיין בחוץ. אחר כך טוטודייל כנראה נושך איזה חלק בפה של לאודרד, מה שגורם לו להוציא אותו, ואז מגבי משתמש בלהביור שפוגע בטוטודייל.
מקס
הרוח של ספירו גורמת ללרביטר לזוז מעט, ואז הוא מבחין בספירו, אך לא נמצליח להתחמק מהניקור, ולאחר מכן לרביטר משתמש בדחיפה ופוגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 08:05 AM
[b] ניתאי
אבל הוא כבר לא מחוץ למים, הוא יצא כדי לנשוך את לאודרד.
--
לאודרד מנסה לבלוע את טוטודייל, אבל לאודרד לא אינסופי דיו ביחס לטוטודייל, ולכן חלק מטוטודייל עדיין בחוץ. אחר כך טוטודייל כנראה נושך איזה חלק בפה של לאודרד, מה שגורם לו להוציא אותו, ואז מגבי משתמש בלהביור שפוגע בטוטודייל. [/b][/quote]
"ליקטיטונג,תלקק את טוטודייל ותנסה להעיף אותו לכיוון מגבי,מגבי,תשתמש בגלגל להבה כשהוא מגיע אליך!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 08:05 AM
[b] מקס
הרוח של ספירו גורמת ללרביטר לזוז מעט, ואז הוא מבחין בספירו, אך לא נמצליח להתחמק מהניקור, ולאחר מכן לרביטר משתמש בדחיפה ופוגע. [/b][/quote]
"ספירו, תעוף מעליו ותעשה צלילה לעברו בניקור!" אני אומר
-
ניתאי
ליקטיטונג מעיף את טוטודייל לכיוון מגבי ומגבי פוגע. טוטודייל נראה די עייף מכל הקרבות האלה, אך הוא לא מוותר ומשתמש באקדח מים ופוגע במגבי.
מקס
לרביטר מתחיל לזרוק אבנים מהאדמה לעבר ספירו בזמן הצלילה אך מחטיא, ולאחר מכן מתחמק מהניקור של ספירו. לרביטר מתכוון להשתמש בזריקת אבנים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 05:39 PM
[b] מקס
לרביטר מתחיל לזרוק אבנים מהאדמה לעבר ספירו בזמן הצלילה אך מחטיא, ולאחר מכן מתחמק מהניקור של ספירו. לרביטר מתכוון להשתמש בזריקת אבנים. [/b][/quote]
"ספירו, רוח עד שהוא יעוף מהמקום ואז צלילה וניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 05:39 PM
[b] ניתאי
ליקטיטונג מעיף את טוטודייל לכיוון מגבי ומגבי פוגע. טוטודייל נראה די עייף מכל הקרבות האלה, אך הוא לא מוותר ומשתמש באקדח מים ופוגע במגבי. [/b][/quote]
"ליקטיטונג,ליקוק שוב,מגבי,להביור!"
-
מקס
הרוח מעיפה חזרה את האבנים על לרביטר והוא נפגע מהם, מה שגורם לו לזוז קצת. אחר כך ספירו יורד עם ניקור, אבל לרביטר נושך את ספירו ובכך עוצר את הניקור שלו. לרביטר נראה קצת עייף.
ניתאי
טוטודייל שמח על ההזדמנות לקפוץ על הלשון של ליקטיטונג, וכשהוא בא לנשוך אותו, טוטודייל נושך את הלשון של ליקטיטונגו מחרפן אותו, וכך גורם למגבי להחטיא אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 06:41 PM
[b] מקס
הרוח מעיפה חזרה את האבנים על לרביטר והוא נפגע מהם, מה שגורם לו לזוז קצת. אחר כך ספירו יורד עם ניקור, אבל לרביטר נושך את ספירו ובכך עוצר את הניקור שלו. לרביטר נראה קצת עייף.
[/b][/quote]
"ספירו, תשתמש ברוח ותגרום לו להתעייף!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 06:41 PM
[b] ניתאי
טוטודייל שמח על ההזדמנות לקפוץ על הלשון של ליקטיטונג, וכשהוא בא לנשוך אותו, טוטודייל נושך את הלשון של ליקטיטונגו מחרפן אותו, וכך גורם למגבי להחטיא אותו. [/b][/quote]
"ליקטיטונג,תנסה לחבוט אות בעץ עם הלשון שלך,מגבי,תשתמש בגלגל להבה על טוטודייל ועל ליקטיטונג אם תצטרך
-
מקס
?? להתעייף רק הוא יכול לגרום לעצמו, אף אחד לא יכול לעייף אותך אם אתה לא עושה שום דבר פ.ם
--
לרביטר מפנה את הגב לרוח ומתחיל לרוץ כשהרוח של ספירו תומכת בו מאחורה. לרביטר מתרחק ממך.
ניתאי
ליקטיטונג מנער מעט את הלשון שלו ולבסוף מעיף ממנו את טוטודייל שנפגע בעץ, ולאחר מכן מגבי פוגע. טוטודייל נראה די עייף, אבל עדיין יש בו כח והוא משתמש בזעם ופוגע במגבי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 07:33 PM
[b] מקס
?? להתעייף רק הוא יכול לגרום לעצמו, אף אחד לא יכול לעייף אותך אם אתה לא עושה שום דבר פ.ם
--
לרביטר מפנה את הגב לרוח ומתחיל לרוץ כשהרוח של ספירו תומכת בו מאחורה. לרביטר מתרחק ממך.
[/b][/quote]
"חזור ספירו" אני אומר ומחזיר אותו מהר
"צא טריקו! קפוץ בעצים מהר עד שתגיע אליו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 07:33 PM
[b] ניתאי
ליקטיטונג מנער מעט את הלשון שלו ולבסוף מעיף ממנו את טוטודייל שנפגע בעץ, ולאחר מכן מגבי פוגע. טוטודייל נראה די עייף, אבל עדיין יש בו כח והוא משתמש בזעם ופוגע במגבי. [/b][/quote]
"מגבי,גלגל להבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 6 2009, 08:33 PM
[b] דודי
"פוכדורים? כמה אתה רוצה? שים לב שאם אין לך תעודת מאמן אתה יכול להחזיק עד עשרה פוכדורים בתיק" אומר לך המוכר. [/b][/quote]
"אני רוצה רק 6 פוקדורים לא יותר"
-
מקס
טריקו במהרה משיג את לרביטר, וחובט בו ומפיל אותו. לרביטר מתאושש, ומשתמש בזריקת אבנים ופוגע בטריקו.
ניתאי
מגבי פוגע בטוטודייל, ולאחר מכן טוטודייל משתמש בנשיכה ופוגע. הוא נראה די עייף כבר.
דודי
"בבקשה" הוא אומר ונותן לך 6 פוכדורים. אתה שילמת לו. מיד יעדוכן.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 08:32 PM
[b] מקס
טריקו במהרה משיג את לרביטר, וחובט בו ומפיל אותו. לרביטר מתאושש, ומשתמש בזריקת אבנים ופוגע בטריקו.
[/b][/quote]
אני רץ עד איפה שהם הגיעו
"טריקו! מכת זנב!"
--
השגתי את טריקו עם מתקפות מיוחדות?
-
[b] ניתאי
מגבי פוגע בטוטודייל, ולאחר מכן טוטודייל משתמש בנשיכה ופוגע. הוא נראה די עייף כבר. [/b][/quote]
"מגבי,להביור!"
-
[b] דודי
"בבקשה" הוא אומר ונותן לך 6 פוכדורים. אתה שילמת לו. מיד יעדוכן. [/b][/quote]
אני הולך לחפש קרב לשינקס
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 09:05 AM
[b] תמיר
תזכור שאחרי הכל, כל הפוקימונים נשלטים על ידי, אז ההתנהגות של הפוקימונים כמעט תמיד זהה, וההתנהגות הזאת היא בדרך כלל ההתנהגות שלי. כל הדמויות שנשלטות על ידי לרוב מתנהגות כמוני.
ולא שחכת מישהו כשהוצאת את הפוקימונים שלך?
--
הם אומרים לו משהו בפוקימונית, ואז פאנפי מביט בהם, ולאחר מכן עדיין מביע פקפוק. במתמטיקה הרוב לא בהכרח קובע. [/b][/quote]
שחכתי שתפסתי דרטיני ><"
תתייחס כאילו הוצאתי אותו,אוקיי?
--
"אתה רוצה להלחם,ואז תראה עד כמה הפוקימונים שלי חזקים?" אני שואל בחיוך זדוני
-
מקס
יריית זרע, שאיבה
--
טריקו פוגע בלרביטר, ולאחר מכן לרביטר מתרחק מעט ומשתמש בזריקת סלע שפוגעת בטריקו.
ניתאי
טוטודייל משתמש באקדח מים, והלהביור גובר באיטיות על אקדח המים ולבסוף פוגע בטוטודייל. טוטודייל מתחיל לרוץ במהירות לעבר הנהר ונוגח במהירות בלאודרד, ונכנס למים.
דודי
היכן? בתוך העיר? מחוץ לעיר? היכן מחוץ לעיר?ומה זה קרב לשינקס? איך אתה יכול לדעת שהקרב יהיה לשינקס? יש יותר מדי אי וודאות בהודעה שלך.
תמיר
אקיי
--
פאנפי מהרהר מעט, ולבסוף מחליט שזה יהיה תנאי מספיק לטענה שלך. לאחר מכן הוא נעמד בעמידה קרבית.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 09:01 PM
[b] דודי
היכן? בתוך העיר? מחוץ לעיר? היכן מחוץ לעיר?ומה זה קרב לשינקס? איך אתה יכול לדעת שהקרב יהיה לשינקס? יש יותר מדי אי וודאות בהודעה שלך. [/b][/quote]
אני מחפש קרב ביער
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 10:01 PM
[b]
תמיר
א(*ו)קיי
--
פאנפי מהרהר מעט, ולבסוף מחליט שזה יהיה תנאי מספיק לטענה שלך. לאחר מכן הוא נעמד בעמידה קרבית. [/b][/quote]
"אז מי מכם רוצה להלחם נגד הפאנפי הזה ולהוכיח לו כמה חזקים אנחנו?" אני שואל ומסתכל על ארבעת הפוקימונים שלי.
-
[b] מקס
יריית זרע, שאיבה
--
טריקו פוגע בלרביטר, ולאחר מכן לרביטר מתרחק מעט ומשתמש בזריקת סלע שפוגעת בטריקו.
[/b][/quote]
הסבר לשאיבה?
--
"טריקו, יריית זרע!" אני אומר
-
דודי
מה גורם לכולכם לחשוב שיש כאן איפהשהו יער? אין יער בסביבה, זה סתם שדה כזה, פה ושם יש עץ, אבל זה לא גורם לזה להיות יער. וגם אם היה יער, אתה צריך לציין היער לאיזה כיוון.
תמיר
כנהוג לאנימה, הפוקימונים משחקים אבן נייר ומספריים עד שאחד מהם מנצח, מה שלוקח זמן רב מאוד. לבסוף הופיפ מנצח. השאר מתאכזבים, והופיפ מתקדם קדימה.
מקס
הפוקימון לוקח מעט מהאנרגיה של היריב ומספח אותה לאנרגיה שלו.
--
לרביטר נפגע מיריעת הזרע, ולאחר מכן משתמש בחבטת גוף ופוגע בטריקו. לרביטר כבר נראה די עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 09:40 PM
[b] דודי
מה גורם לכולכם לחשוב שיש כאן איפהשהו יער? אין יער בסביבה, זה סתם שדה כזה, פה ושם יש עץ, אבל זה לא גורם לזה להיות יער. וגם אם היה יער, אתה צריך לציין היער לאיזה כיוון. [/b][/quote]
אתה אמרת שיש יער אז אל תאשים אותנו
------------------------------------
אני סתם מחפש בסביבה איזה מאמן או פוקימון לקרב
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 10:40 PM
[b]
תמיר
כנהוג לאנימה, הפוקימונים משחקים אבן נייר ומספריים עד שאחד מהם מנצח, מה שלוקח זמן רב מאוד. לבסוף הופיפ מנצח. השאר מתאכזבים, והופיפ מתקדם קדימה. [/b][/quote]
><" XD
--
"אוקיי,אז בוא נתחיל!כדור אנרגיה הופיפ!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 09:40 PM
[b] מקס
הפוקימון לוקח מעט מהאנרגיה של היריב ומספח אותה לאנרגיה שלו.
--
לרביטר נפגע מיריעת הזרע, ולאחר מכן משתמש בחבטת גוף ופוגע בטריקו. לרביטר כבר נראה די עייף. [/b][/quote]
"טריקו, שאיבה!"
-
[b] ניתאי
טוטודייל משתמש באקדח מים, והלהביור גובר באיטיות על אקדח המים ולבסוף פוגע בטוטודייל. טוטודייל מתחיל לרוץ במהירות לעבר הנהר ונוגח במהירות בלאודרד, ונכנס למים. [/b][/quote]
"לא!!! ליקטיטונג תנסה לתפוס אותו בעזרת הלשון שלך!"
-
דודי
אני כמעט בטוח שלא אמרתי את זה.
--
אבל [b]איפה[/b]?! בעיר בדרך לזרנטל או בדרך לזאוגוויל?!
תמיר
פאנפי מתגלגל ובורח מכדור האנרגיה, ולאחר מכן הוא משתמש בדחיפה, אך הופיפ עולה למעלה וגורם לו להחטיא.
מקס
לרביטר נפגע מהשאיבה, והוא כבר נראה די עייף, ובכל זאת הוא משתמש בזריקת אבנים ופוגע בטריקו.
ניתאי
תלמד מתי לעצור.
--
ליקטיטונג מושיט את הלשון ותופס את טוטודייל, טוטודייל מנסה להאבק אבל לא מצליח להתשחרר, אז כרגיל הוא נושך את הלשון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 09:01 AM
[b]
תמיר
פאנפי מתגלגל ובורח מכדור האנרגיה, ולאחר מכן הוא משתמש בדחיפה, אך הופיפ עולה למעלה וגורם לו להחטיא.
[/b][/quote]
"שאיבה הופיפ!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 08:01 AM
[b] ניתאי
תלמד מתי לעצור.
--
ליקטיטונג מושיט את הלשון ותופס את טוטודייל, טוטודייל מנסה להאבק אבל לא מצליח להתשחרר, אז כרגיל הוא נושך את הלשון. [/b][/quote]
"ליקטיטונג זרוק אותו הרחק מהנהר,מגבי,גלגל להבה!"
----------------
לעצור מה? O:
-
תמיר
השאיבה של הופיפ פוגעת בפאנפי, ולאחר מכן פאנפי משתמש בגלגול ופוגע בהופיפ.
ניתאי
השאלה היא לא מה, אלא איך. איך אתה רוצה את טוטודייל, חי או מת?
--
טוטודייל נזרק מהנהר, ולאחר מכן נפגע מגלגל הלהבה. כעת הוא שוכב על הרצפה, והוא מנסה לזחול חזרה לנהר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 08:01 AM
[b] דודי
אני כמעט בטוח שלא אמרתי את זה.
--
אבל [b]איפה[/b]?! בעיר בדרך לזרנטל או בדרך לזאוגוויל?! [/b][/quote]
תיסתקל באחת ההודעותת בעמוד הזה
-------------------------------
זרנטל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 9 2009, 10:35 AM
[b] ניתאי
השאלה היא לא מה, אלא איך. איך אתה רוצה את טוטודייל, חי או מת?
--
טוטודייל נזרק מהנהר, ולאחר מכן נפגע מגלגל הלהבה. כעת הוא שוכב על הרצפה, והוא מנסה לזחול חזרה לנהר. [/b][/quote]
אני מניח שחי,אבל שיהיה לי אותו O:
---------------------
"ליקטיטונג,תנסה למנוע ממנו לחזור לנהר,אבל אל תפגע בו!" אני אומר לליקטיטונג וזורק פוכדור
-
דודי
כתבתי 3 פעמים עיר, ואף פעם לא רשמתי יער. ולמה לעזאזל אתה חוזר אחורה?
--
אתה הולך לזרנטל, ואתה מוצא ילד אחד שמחזיק פוכדור ביד שלו, והוא מסתכל לצדדים.
ניתאי
טוטודייל זוחל כל כך לאט שליקטיטונג לא יכול לעשות כלום, ואז הפוכדור פוגע בטוטודייל והוא נכנס. הפוכדור מסתובב מעט ונעצר. לכדת טוטודייל, יעודכן מיד.