-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 12:15 AM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תקוף באקדח מים וגלסיאון תוקף ברסיסי קרח ומפוצץ את אקדח המים, רסיסי הקרח פוגעים בטוטודייל ומפילים אותו על האדמה.
"עם אנחנו לא נעבור את הגשר הזה אני אחסל אותך, חסל כבר את הגלסיאון החלש הזה" צעק לך פרולינו שניראה עצבני.[/i] [/b][/quote]
"עם מה בדיוק?" אשאל אותו בזלזול ואוסיף "אם הוויביל מסוג קרח שלך שחוסל בגלל מתקפת קרח יחידה?" אוסיף ואז אחזור לקרב "טוטודייל! תקפוץ ואז תשתמש מעליו באקדח מים ואז זעם!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 12:15 AM
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]"אתה צריך לבדוק מי גורם את הבעיות, ולמה זה ככה ולנסות לפתור את זה, לזרוק את אחד מהם לא יפתור את הבעיה, זה רק יגדיל אל המתח, תעשה קרב בין שני הפוקימונים, אני חושב שזה יפתור הרבה בעיות, תשתמש בשני הפוקימונים בקרב כפול מולי ככה הם יהיו חייבים לשתף פעולה, מה אתה אומר?" שאל רג'י.[/i]
[/b][/quote]
"אני חושב שיש לי רעיון אחר אבל אם הרעיון שלי לא יצליח נעשה תרעיון שלך,רג'י איזה פוקימונים עוד יש לך אני רוצה שתוציא את חד מהם אבל לא את לוקסיו ואני הוציא את פיצ'י אתה תגיד להם ליתקוף אותו ואז ככה אולי נצליח לאלף אותו שיתנהג בסדר וגם הוא ירגיש כמו שקוקי הרגישה כשהוא תקף אותה וצחק עלייה עד כדי כך שהיא רצתה לברוח עם הונ'צקרו אחת,מה אתם אומרים גם את קוקקי את מסכימה לזה??"
אני אגיד .
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 01:25 AM
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה הולך לכיוון הפארק, כבר לילה, אתה רואה שהפארק סגור ושהוא יפתח רק מחר בצהריים, לפתע אתה רואה את טומי והתאומות הם כניראה עומדים לעזוב את העיר.[/i]
[/b][/quote]
"אני נשאר פה,יש לי עניין לסגור עם הסטארביה הזה והוא יהיה שלי!"אני אומר להם,"אתם יכולים ללכת,מחר אני אבוא לעיר ונפגש במרכז העיר."אני אומר להם
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 5 2009, 01:25 AM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]אני העדכן לך אותה מיד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל מתחיל לקפוץ עד שהוא מגיע לגובה של ותוקף בשריטה ומפיל את הסוואבלו המבוהל, סוואבלו תוקף את טוטודייל במכת כנף ופוגע בטוטודייל חזק.[/i]
[/b][/quote]
"יופי טוטדייל! עכשיו אקדח מים!" אני קוראת
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]פוליוואג יוצא מהפוקדור ותוקף את האדמה שהופכת לבוצית, אתה מנסה לעבור שוב באזור לפתע חבורה ענקית של דיגלטים יוצאת ותוקפת אותך ואת הפוליוואג שלך שניפצע קשה.
"הדרך היחידה להבריח אותם היא לנצח את המנהיג שלהם אבל אף אחד לא הצליח להוציא אותו החוצה." אמר אחד המאמנים.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גיילסכור תוקף בגיליוטינה אבל איפום חומק, גלייסכור תוקף בשסע-X אבל איפום חומק שוב, ואז איפום תוקף במהירות ופוגע בגלייסכור שנופל על ריצפת הבמה.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל קופץ ואז תוקף באקדח מים, אבל גלסיאון חומק, גלסיאון תוקף בקרן קרח ופוגע ברגלו של טוטודייל, טוטודייל מתקשה לזוז, גלסיאון תוקף ברסיסי קרח ופוגע חזק בטוטודייל.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]"לא נראה לי, הם צריכים לשתף פעולה יחד, בקרב כפול הם יהיו חייבים לשתף פעולה." אמר רג'י.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"יקח לך הרבה זמן להגיע לעיר הבא, ויש יש בהמשך שמסוכן מאוד לעבור בו לבד, סטאראביות יש בכל מקום זה לא פוקימון כזה נדיר, אולי אפילו תמצא אחד יותר חזק בעיר הבא, אמרו לי שביער אמבורג יש פוקימון יותר חזקים, אני אנסה לתפוס שם פוקימון." אמר טומי.[/i]
[i]טוטודייל תוקף שוב באקדח מים אבל סוואבלו חומק, סוואבלו תוקף בניקור ופוגע בטוטודייל שנופל על הריצפה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 6 2009, 07:15 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גיילסכור תוקף בגיליוטינה אבל איפום חומק, גלייסכור תוקף בשסע-X אבל איפום חומק שוב, ואז איפום תוקף במהירות ופוגע בגלייסכור שנופל על ריצפת הבמה.[/i] [/b][/quote]
"גלייסכור, תקום עכשיו! אל תוותר לו! תשלב גיליוטינה עם מתקפה מהירה, ואחרי זה שיסוע-X עם מתקפה מהירה!"
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"יקח לך הרבה זמן להגיע לעיר הבא, ויש יש בהמשך שמסוכן מאוד לעבור בו לבד, סטאראביות יש בכל מקום זה לא פוקימון כזה נדיר, אולי אפילו תמצא אחד יותר חזק בעיר הבא, אמרו לי שביער אמבורג יש פוקימון יותר חזקים, אני אנסה לתפוס שם פוקימון." אמר טומי.[/i]
[/b][/quote]
"טוב בסדר,אני בא"אני אומר להם ומתחיל להתקדם לכיוון העיר הבאה
-
[i]טוטודייל קופץ ואז תוקף באקדח מים, אבל גלסיאון חומק, גלסיאון תוקף בקרן קרח ופוגע ברגלו של טוטודייל, טוטודייל מתקשה לזוז, גלסיאון תוקף ברסיסי קרח ופוגע חזק בטוטודייל.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל! זעם על הקרח כדי לשבור אותו ואז נשיכה על גלסיאון!" אצעק לטוטודייל ואז אוסיף לפרולינו "יש לך עוד פוקימון! עזור לי!"
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]"לא נראה לי, הם צריכים לשתף פעולה יחד, בקרב כפול הם יהיו חייבים לשתף פעולה." אמר רג'י.[/i]
[/b][/quote]
אתה יודע שזה שאתה מכריח לעשות בדרך שלך יכול ליגרום לשחקנים לפרוש מהמשחק שלך לי זה קרה ו2 השחקנים עשו לי את זה נמצאים גם אצלך אז תיזהר =]
~~~~~~
"טוב שיכנתם אותי "אני יגיד להםואז יוסיף "אבל אם קורה משהו לקוקי למשל :שהיא תברח,תפצע וכ'ו.אתם תיצטרכו לתפוס לטפל או כל משהו אחר כי זה היה רעיון שלכם" אני יגיד ויוציא את פיצ'י בזמן שאני מחבק את קוקי.
-
[b]
[i]טוטודייל תוקף שוב באקדח מים אבל סוואבלו חומק, סוואבלו תוקף בניקור ופוגע בטוטודייל שנופל על הריצפה.[/i] [/b][/quote]
אתה נישאר? D:
~~~~~~~~~~~~~~~
"טוטדייל תקום ותשלח אקדח מים!"
-
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]פוליוואג יוצא מהפוקדור ותוקף את האדמה שהופכת לבוצית, אתה מנסה לעבור שוב באזור לפתע חבורה ענקית של דיגלטים יוצאת ותוקפת אותך ואת הפוליוואג שלך שניפצע קשה.
"הדרך היחידה להבריח אותם היא לנצח את המנהיג שלהם אבל אף אחד לא הצליח להוציא אותו החוצה." אמר אחד המאמנים.[/i]
[/b][/quote]
"היי תקראו למנהיג שלכם! או שהוא מפחד להילחם איתתנו.." אני אומר
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גלייסכור קם במהירות ותוקף במהירות משולבת עם גליוטנה, איפום מנסה לחמוק אבל הוא לא מצליח הוא נפגע חזק מאוד, איפום לא מוותר הוא קם במהירות מהריצפה ותוקף את גלייסכור הסטירה כפולה אבל גלייסכור חומק.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתם מתחילים ללכת וכעבור כמה זמן אתם יוצאים מן העיר ועולים על דרך מספר 2, אתם הולכים הרבה מאוד הלילה כבר ירד, לפתע אתם רואים מרחוק את יער אמבורג, אתם שומעים שמגיעות ממנו צרחות, "שתדעו זה יער מסוכן מאוד אבל יש בו אחלה פוקימונים" אמר טומי, אתה טומי והתאומות ממשיכים ללכת, כעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה אל העיר.
"טוב נשארים ביחד עד הסוף." אמר טומי, אתם נכנסים אל תוך היער, אתם שומעים הרבה רעשים וצרחות, לפתע אתם רואים סייטר מפלצתי שרץ לכיוונכם, הוא ניראה עצבני.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/81/123.png[/img]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]יש הבדלים רבים בין המשחק שלי למשחק שלך, אבל תודה שהזהרתה אותי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פיצ'י ניראה עצבני אבל הוא לא תוקף את קוקי כאשר היא בידך, רג'י מוציא את לאקסיו שלו והוא מוציא גם טיירוג.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/37/Spr_4h_236.png[/img]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"אסור לח להשתתף בקרב זה קרב 2 על 2 עם אני אוסיף עוד פוקימון זה לא יהיה הוגן" אמר פרולינו.
טוטודייל תוקף בזעם על עצמו ושובר את הקרח שעל רגלו, ואז הוא תוקף בנשיכה אבל גלסיאון חומק בחפירה ונעלם בתוך האדמה, טוטודייל ניראה מותש אבל הוא לא מוותר.[/i]
[i]זה לא בטוח, אני עוד חושב על זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל קם בקושי ותוקף באקדח מים אבל סוואבלו חומק, סוואבלו מנסה לתקוף שוב בניקור אבל טוטודייל מצליח לחמוק.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הדיגלטים מתחילים לדבר ביניהם אבל אף אחד מהם לא הולכים לקרוא למנהיג לשהם הם רוצים שתנצח אותם קודם.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 6 2009, 10:18 PM
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גלייסכור קם במהירות ותוקף במהירות משולבת עם גליוטנה, איפום מנסה לחמוק אבל הוא לא מצליח הוא נפגע חזק מאוד, איפום לא מוותר הוא קם במהירות מהריצפה ותוקף את גלייסכור הסטירה כפולה אבל גלייסכור חומק.[/i]
[/b][/quote]
גיליוטינה זה 1HKO, איך הוא התאושש מזה? :/
--
"גלייסקור, תשתמש בניב אש מושלב עם מתרפת מהירות, ואז שיסוע-X"
-
[b]
[i]זה לא בטוח, אני עוד חושב על זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל קם בקושי ותוקף באקדח מים אבל סוואבלו חומק, סוואבלו מנסה לתקוף שוב בניקור אבל טוטודייל מצליח לחמוק.[/i]
[/b][/quote]
"טוטדייל תנסה זעם ואז אקדח מים!" אני קוראת.
~~~~~~~~~~~~~
טוב, אתה מגיב אצלי לפחות או שלהוציא אותך? O:
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]יש הבדלים רבים בין המשחק שלי למשחק שלך, אבל תודה שהזהרתה אותי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פיצ'י ניראה עצבני אבל הוא לא תוקף את קוקי כאשר היא בידך, רג'י מוציא את לאקסיו שלו והוא מוציא גם טיירוג.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/37/Spr_4h_236.png[/img]
[/b][/quote]
למה אתה מתכוון בהבדלים מה אתה אומר שהמשחק שלי גרוע ??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פי'צי אתה לא תעז ליתקוף את קוקי,ועכשיו אתם תילחמו בקרב כפול אוקיי" אני אומר ומחכה ליראות מה יקרה??
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הדיגלטים מתחילים לדבר ביניהם אבל אף אחד מהם לא הולכים לקרוא למנהיג לשהם הם רוצים שתנצח אותם קודם.[/i] [/b][/quote]
"טוב!ריי צא! נסה לדפוק על האדמה ולטלט אותה!! פולי היפנוזה לתוך החורים!" אני אומר
-
[i]"אסור לח להשתתף בקרב זה קרב 2 על 2 עם אני אוסיף עוד פוקימון זה לא יהיה הוגן" אמר פרולינו.
טוטודייל תוקף בזעם על עצמו ושובר את הקרח שעל רגלו, ואז הוא תוקף בנשיכה אבל גלסיאון חומק בחפירה ונעלם בתוך האדמה, טוטודייל ניראה מותש אבל הוא לא מוותר.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל! תשתמש באקדח מים על הקרקע כדי להתרומם ותמשיך להרטיב אותה עד שפתגע בגלסיאון!" אגיד לטוטודייל
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתם מתחילים ללכת וכעבור כמה זמן אתם יוצאים מן העיר ועולים על דרך מספר 2, אתם הולכים הרבה מאוד הלילה כבר ירד, לפתע אתם רואים מרחוק את יער אמבורג, אתם שומעים שמגיעות ממנו צרחות, "שתדעו זה יער מסוכן מאוד אבל יש בו אחלה פוקימונים" אמר טומי, אתה טומי והתאומות ממשיכים ללכת, כעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה אל העיר.
"טוב נשארים ביחד עד הסוף." אמר טומי, אתם נכנסים אל תוך היער, אתם שומעים הרבה רעשים וצרחות, לפתע אתם רואים סייטר מפלצתי שרץ לכיוונכם, הוא ניראה עצבני.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/81/123.png[/img]
[/b][/quote]
אני לא מתכוון ללכוד אותו..
-----------
"טריקו צא!"אני קורא ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף בחבטה ואז בספיגה ומתקפה מהירה"אני אומר לו
-
[SIZE=4]הלילה אני אהיה פעיל יותר, ננסה להגיע לעמוד 100 בעמוד מאה אני עושה תגובת הקדשות לכל משתמשי המשחק, ואז נמשיך אחריה.[/SIZE]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]המשחק הזה הוא לא משחק המחשב, הוא שונה ממנו וטיפה דומה לו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייסכור מנסה לשלב בין מתקפה מהירה לניב אש וברגע שהוא תוקף את איפום, איפום חומק לו.
איפום תוקף במהירות שוב ופוגע בגבו של גלייסכור שנופל כל ריצפת הבמה, איפום תוקף באגרוף ממוקד בעזרת זנבו ופוגע בראשו של גלייסכור שניראה מסוחרר.[/i]
[i]טוטודייל תוקף בזעם אבל סוואבלו עף לגובה וחומק, טוטודייל מנצל את ההיזדמנות ותוקף באקדח מים ופוגע בסוואבלו ומפיל אותו על האדמה, סוואבלו תוקף במכת כנף אבל טוטודייל חומק, טוטודייל מנסה שוב זעם ופוגע חזק בסוואבלו שעף אחד אחד העצים וניראה מעולף.
את בודקת עם יש לך פוקדור ומגלה שאין לך פוקדור ריק, את רואה שלג'וני יש שני פוקדורים רייקים.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]מה הקשר, בחיים לא שחקתי במשחק שלך אני לא יכול לתת לך ביקורת עליו, אמרתי שיש הבדלים, אני מנהל אותו וכותב אותו בצורה שונה ואתה מנהל וכותב את המשחק שלך בצורה שונה, גם העלילה במשחקים שונה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רואה שפיצ'י מביט על קוקי בזעם ובמן מבט של קינאה, אבל הוא לא תוקף אותה הוא מרוכז יותר בלאקסיו ובטיירוג.
"אז מתחילים?" שאל רג'י.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הפוקימונים שלך תוקפים בחוזקה לפתע יוצאת חבורה של 30 דיגלטים המאמנים מוציאים את הפוקימונים שלהם שתמתחילים לתקוף ללא הפסקה, ותוך רבע שעה כל הדיגלטים מחוסלים וגם הפוקימונים של המאמנים האחרים פצועים, לפתע מן האדמה יוצא דיגטריו, הוא עצבני מאוד[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/81/051.png[/img]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
טוטודייל תוקף את הקרקע באקדח מים ללא הפסקה, עד שלפתע גלסיאון יוצא מן האדמה כולו מחוסה בוץ, הוא תוקף במתקפה מהירה אבל לפתע טוטודייל הודף אותו ואז תוקף אותו בזעם בכל הכוח ומחסל את גלסיאון, לפתע גופו של טוטודייל מתחיל לזהור, זנבו הופך אחרוך יותר ויומאות לו שניים ענקיות, טוטודייל התפתח לקרוקונוו.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e2/159.png[/img]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]לא חובה שתתפוס אותו.
~~~~~~~~~~~~~~
טריקו תוקף בחבטה אבל הסייטר חומק, הוא תוקף בשסע ופוגע חזק בטריקו שעף על אחד העצים, "צא סטאנקי תקוף בגז רעיל, ברגע שהוא תוקף בורחים טוב" אמר טומי, סטאנקי יצא מן הפוקדור ותקף בגז רעיל, התאומות וטומי התחילו לרוץ, אתה רץ אחריהם,ומחזיר את טריקו לפוקדור, אתה ממשיך לרוץ לפתע אתה מאבד את הדרך ואתה לא רואה אף אחד באזור, אתה רק שומע רעשים של צווחות, אתה אתה קורא לטומי ולתאומות אבל אף אחד לא עונה לך, לפתע אתה רואה עדר של דונפנים עצבניים הם מתגלגלים לכיוונך.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f2/232.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 7 2009, 11:37 PM
[b] [SIZE=4]הלילה אני אהיה פעיל יותר, ננסה להגיע לעמוד 100 בעמוד מאה אני עושה תגובת הקדשות לכל משתמשי המשחק, ואז נמשיך אחריה.[/SIZE]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]המשחק הזה הוא לא משחק המחשב, הוא שונה ממנו וטיפה דומה לו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייסכור מנסה לשלב בין מתקפה מהירה לניב אש וברגע שהוא תוקף את איפום, איפום חומק לו.
איפום תוקף במהירות שוב ופוגע בגבו של גלייסכור שנופל כל ריצפת הבמה, איפום תוקף באגרוף ממוקד בעזרת זנבו ופוגע בראשו של גלייסכור שניראה מסוחרר.[/i]
[/b][/quote]
"גלייסכור, צא מזה!" אני אומר ומנסה לנער אותו.
"תתקוף את האייפום הזה עכשיו במתקפת מהירות ושסע-X, ואיך שתתקרב אליו מספיק תוסיף גם ניב אש!"
-
טוטודייל תוקף את הקרקע באקדח מים ללא הפסקה, עד שלפתע גלסיאון יוצא מן האדמה כולו מחוסה בוץ, הוא תוקף במתקפה מהירה אבל לפתע טוטודייל הודף אותו ואז תוקף אותו בזעם בכל הכוח ומחסל את גלסיאון, לפתע גופו של טוטודייל מתחיל לזהור, זנבו הופך אחרוך יותר ויומאות לו שניים ענקיות, טוטודייל התפתח לקרוקונוו.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e2/159.png[/img] [/b][/quote]
ננסה
---------
"וואו! טוטודייל! אה... קרוקונו! אני כל כך שמח בשבילך!" אגיד לו ואז אפנה אל פרולינו "[b]עכשיו[/b] אני רוצה קרב חוזר"
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]לא חובה שתתפוס אותו.
~~~~~~~~~~~~~~
טריקו תוקף בחבטה אבל הסייטר חומק, הוא תוקף בשסע ופוגע חזק בטריקו שעף על אחד העצים, "צא סטאנקי תקוף בגז רעיל, ברגע שהוא תוקף בורחים טוב" אמר טומי, סטאנקי יצא מן הפוקדור ותקף בגז רעיל, התאומות וטומי התחילו לרוץ, אתה רץ אחריהם,ומחזיר את טריקו לפוקדור, אתה ממשיך לרוץ לפתע אתה מאבד את הדרך ואתה לא רואה אף אחד באזור, אתה רק שומע רעשים של צווחות, אתה אתה קורא לטומי ולתאומות אבל אף אחד לא עונה לך, לפתע אתה רואה עדר של דונפנים עצבניים הם מתגלגלים לכיוונך.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f2/232.png[/img] [/b][/quote]
"שיט"אני צועק ומנסה לקפוץ לאחד השיחים בצד השביל
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הפוקימונים שלך תוקפים בחוזקה לפתע יוצאת חבורה של 30 דיגלטים המאמנים מוציאים את הפוקימונים שלהם שתמתחילים לתקוף ללא הפסקה, ותוך רבע שעה כל הדיגלטים מחוסלים וגם הפוקימונים של המאמנים האחרים פצועים, לפתע מן האדמה יוצא דיגטריו, הוא עצבני מאוד[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/81/051.png[/img]
[/b][/quote]
איזה סוג ההריי שלי? זה אותו סוג שלו?
------
"יופי! מי רוצה להילחם?" אני שואל אותם
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]מה הקשר, בחיים לא שחקתי במשחק שלך אני לא יכול לתת לך ביקורת עליו, אמרתי שיש הבדלים, אני מנהל אותו וכותב אותו בצורה שונה ואתה מנהל וכותב את המשחק שלך בצורה שונה, גם העלילה במשחקים שונה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רואה שפיצ'י מביט על קוקי בזעם ובמן מבט של קינאה, אבל הוא לא תוקף אותה הוא מרוכז יותר בלאקסיו ובטיירוג.
"אז מתחילים?" שאל רג'י.[/i]
[/b][/quote]
"כן צאי קוקי מכת ברק פיצ'י זנב ברזל או שסתם אל תעשה כלום" אני אומר ומביט בפיצ'י
-
[b]
[i]טוטודייל תוקף בזעם אבל סוואבלו עף לגובה וחומק, טוטודייל מנצל את ההיזדמנות ותוקף באקדח מים ופוגע בסוואבלו ומפיל אותו על האדמה, סוואבלו תוקף במכת כנף אבל טוטודייל חומק, טוטודייל מנסה שוב זעם ופוגע חזק בסוואבלו שעף אחד אחד העצים וניראה מעולף.
את בודקת עם יש לך פוקדור ומגלה שאין לך פוקדור ריק, את רואה שלג'וני יש שני פוקדורים רייקים.[/i]
[/b][/quote]
"יש סיכוי שתלווה לי פוקדור אחד ואני אחזיר לך כשנגיע לעיר?" אני שואלת אותו בחיוך
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גלייסכור הפצוע מתרומם מריצפת הבמה, אבל בשניה שהוא עומד לתקוף הוא חוטף עוד מכת מהירות מאיפום וניפגע שוב, גלייסכור לא מוותר הוא קם ותוקף במתקפה מהירה ופוגע באיפום, הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף בשסע-X שפוגע בפניו של איפום וגורם לו לסחרחורת.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"עכשיו הפוקימונים שלי חלשים כשנגיע לעיר אני ארפא אותם ואז נלחם" אמר פרולינו, אתם ממשיכם ללכת ועוברים את הגשר, כעבור חצי שעה אתם מגיעים אל העיר אומגה, העיר ניראת ריקה, לפתע אתם רואים מלא מאמנים שמתקבצים סביב במה, אתם הלכים לראות מה זה, ולפתע אתם שומעים את המנחה אומרת "ההרשמה לתחרות הקרבות פתוחה עד השעה 4 ההרשמה ליד מרכז הפוקימונים, למנצח בתחרות מגיע פרס מיוחד, זו הפתעה גדולה, אז קדימה יש לכם רק שעה להרשם" אמרה המנחה.
"טוב אני הולך לרפאות את הפוקימונים שלי ואז להרשם את הקרב בינינו נדחה לאחרי התחרות" אמר פרולינו שהלך להרשם.
"אתה גם הולך להרשם?" שאלה שרה.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה קופץ אל השיחים במהירות כדי לחמוק, אבל לפתע אתה רואה שהדונפנים הרגזנים הבחינו בך והם רודפים אחריך אתה מתחיל לרוץ במהירות, אתה רואה שהדונפנים נתקעים בעצים ורק 3 שנשארו בעקבותך, לפתע הפוקדור של טריקו נפתח הוא רוצה להלחם, הוא רץ לכיוונם של הדונפנים ותוקף אותם בחבטה אבל הם מעיפים אותו על אחד הענפים של העצים, טריקו לא מוותר הוא תוקף בספיגה ושואב את הכוח של אחד הדונפנים ומחסל אותו, ואז לפתע הוא תוקף את הדונפים האחרים במתקפה מהירה ומחסל גם אותם, ניראה כאילו טריקו קיבל כוח חדש, הוא חזק יותר, לפתע גופו של טריקו מתחיל לזהור והוא גדל, על ראשו צומח עלה ענקי וגם על ידיו, טריקו התפתח לגרובייל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4c/Spr_4d_253.png[/img]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן שלך הוא סוג אבן אדמה עם אני לא טועה, ודיגטריו הוא סוג אדמה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה שואל את המאמנים אבל הם לא עונים לך הם מפוחדים מהדיגטריו שניראה עצבני וחזק.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]קוקי תוקפת במכת ברק ופוגעת בטיירוג שעף על הריצפה, לאקסיו תוקף את קוקי במכת זנב ברזל אבל לפתע פיצ'י קופץ ומגן על קוקי בזנב ברזל שני הזנבות פוגעים זה בזה אבל אף אחד מהם לא נפגע.[/i]
[i]"כן" אמר ג'וני וזרק לך פוקדור, אז זורק על סוואבלו את הפוקדור שמכניס את סוואבלו עליו, הפוקדור זז מצד לצד ומהבהב לכמה דקות, לפתע הפוקדור נעצר, ההבהוב מפסיק, לפתע הפוקדור נפתח שוב, סוואבלו יוצר הוא עדיין יכול להלחם הוא תוקף את טוטודייל במכת כנף שמפתיעה את טוטודייל ופוגע בטוטודייל חזק, טוטודייל מחוסל.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 02:37 AM
[i]"עכשיו הפוקימונים שלי חלשים כשנגיע לעיר אני ארפא אותם ואז נלחם" אמר פרולינו, אתם ממשיכם ללכת ועוברים את הגשר, כעבור חצי שעה אתם מגיעים אל העיר אומגה, העיר ניראת ריקה, לפתע אתם רואים מלא מאמנים שמתקבצים סביב במה, אתם הלכים לראות מה זה, ולפתע אתם שומעים את המנחה אומרת "ההרשמה לתחרות הקרבות פתוחה עד השעה 4 ההרשמה ליד מרכז הפוקימונים, למנצח בתחרות מגיע פרס מיוחד, זו הפתעה גדולה, אז קדימה יש לכם רק שעה להרשם" אמרה המנחה.
"טוב אני הולך לרפאות את הפוקימונים שלי ואז להרשם את הקרב בינינו נדחה לאחרי התחרות" אמר פרולינו שהלך להרשם.
"אתה גם הולך להרשם?" שאלה שרה.[/i] [/b][/quote]
"בסדר" אגיד לו בנחישות "וכן" אוסיף לשרה ואלך להירשם, ואז אל מרכז הפוקמונים
-
[i]גלייסכור הפצוע מתרומם מריצפת הבמה, אבל בשניה שהוא עומד לתקוף הוא חוטף עוד מכת מהירות מאיפום וניפגע שוב, גלייסכור לא מוותר הוא קם ותוקף במתקפה מהירה ופוגע באיפום, הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף בשסע-X שפוגע בפניו של איפום וגורם לו לסחרחורת.[/i]
[/b][/quote]
"גלייסקור, סיים את זה! תקוף במתקפת מהירות עם ניב אש!"
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן שלך הוא סוג אבן אדמה עם אני לא טועה, ודיגטריו הוא סוג אדמה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה שואל את המאמנים אבל הם לא עונים לך הם מפוחדים מהדיגטריו שניראה עצבני וחזק.[/i]
[/b][/quote]
שאלתי את הפוקימונים שלי..
-----
"פולי צא! תתחיל היפנוזה ואז אקדח בועות!!" אני אומר
-
[b]
[i]"כן" אמר ג'וני וזרק לך פוקדור, אז זורק על סוואבלו את הפוקדור שמכניס את סוואבלו עליו, הפוקדור זז מצד לצד ומהבהב לכמה דקות, לפתע הפוקדור נעצר, ההבהוב מפסיק, לפתע הפוקדור נפתח שוב, סוואבלו יוצר הוא עדיין יכול להלחם הוא תוקף את טוטודייל במכת כנף שמפתיעה את טוטודייל ופוגע בטוטודייל חזק, טוטודייל מחוסל.[/i] [/b][/quote]
"טוטדייל חזור" אני אומרת במעט יאוש ומחזירה אותו "צאי באני קרן קרח!" אני קוראת
-
[b][i]~nitay~[/i][/b]
[i]אתה הולך למרכז הפוקימונים ונרשם לתחרות הגדולה ואז אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך.
אתה יוצא צצרכז הפוקימונים ואז הלך לאזור הזירות ומחכה שהקרבות יתחילו, כעבור חצי שעה הקרבות מתחילים, אתה נשלח לאחת הזירות להלחם, בשלב הראשון יש לך שני קרבות של 1 על 1 נגד מאמנים ואז עם אתה מנצח בשלב הראשון בשני הקרבות אתה עולה לתחרות האמיתית.
אתה הולך לזירה מולך יש מאמן ויש לו אבסול.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/30/359.png[/img]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גלייסכור מוותר על המתקפה המהירה בגלל שהוא קרוב לאיפום הוא פשוט תוקף אותו בניב אש ומחסל סופית את איפום.
לפתע המאמן של האיפום ניגש עליך, "זה המאמן הראשון שהצליח לנצח פוקימון קרקס ובגלל זה הוא מקבל בייצת פוקימונים" אמר האיש והעניק לך ביצה קטנה בתוך מכשיר ששומר על החום.[/i]
[img]http://i245.photobucket.com/albums/gg41/The_Dark_Fiddler/Pokemon%20Sprites/DPEggRed.png[/img]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]פוליוואג תוקף בהיפנוזה אבל דיגטריו חומק הוא נעלם בתוך האדמה, לפתע הוא חוצא מתחתיו של פוליוואג ומעיף אותו לגובה, פוליוואג מנצל את זה שהוא גבוה ודיגטריו בקושי רואה אותו ותוקף אותו באקדח בועות, דיגטריו חוטף את המכה וניפגע חזק.[/i]
[i]באנירי יוצאת מן הפוקדור ותוקפת בקרן קרח אבל במקום לפגוע בסוואבלו שחומק היא פוגעת באחד העצים ומקפיאה אותו, סוואבלו תוקף בניקור אבל באנירי מגיבה מהר ומגנה על עצמה בתיסכול ווגעת חזק בסוואבלו שהפעם ניראה שהוא מחוסל לגמרי, את זורקת על סוואבלו את הפוקדור, ותוך כמה שניות סוואבלו נתפס, כל הכבוד תפסת סוואבלו.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 03:20 AM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גלייסכור מוותר על המתקפה המהירה בגלל שהוא קרוב לאיפום הוא פשוט תוקף אותו בניב אש ומחסל סופית את איפום.
לפתע המאמן של האיפום ניגש עליך, "זה המאמן הראשון שהצליח לנצח פוקימון קרקס ובגלל זה הוא מקבל בייצת פוקימונים" אמר האיש והעניק לך ביצה קטנה בתוך מכשיר ששומר על החום.[/i]
[img]http://i245.photobucket.com/albums/gg41/The_Dark_Fiddler/Pokemon%20Sprites/DPEggRed.png[/img]
[/b][/quote]
"תודה!" אגיד ואקח את הביצה.
"גלייסקור, היית מעולה" אני מוסיף ומחזיר אותו לפוקודר והולך אל מרכז הפוקימונים בשביל לרפא אותו.
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]פוליוואג תוקף בהיפנוזה אבל דיגטריו חומק הוא נעלם בתוך האדמה, לפתע הוא חוצא מתחתיו של פוליוואג ומעיף אותו לגובה, פוליוואג מנצל את זה שהוא גבוה ודיגטריו בקושי רואה אותו ותוקף אותו באקדח בועות, דיגטריו חוטף את המכה וניפגע חזק.[/i]
[/b][/quote]
"עכשיו מכת זנב ואז סטירה כפולה!!" אני אומר
-
[b]
[i]באנירי יוצאת מן הפוקדור ותוקפת בקרן קרח אבל במקום לפגוע בסוואבלו שחומק היא פוגעת באחד העצים ומקפיאה אותו, סוואבלו תוקף בניקור אבל באנירי מגיבה מהר ומגנה על עצמה בתיסכול ווגעת חזק בסוואבלו שהפעם ניראה שהוא מחוסל לגמרי, את זורקת על סוואבלו את הפוקדור, ותוך כמה שניות סוואבלו נתפס, כל הכבוד תפסת סוואבלו.[/i] [/b][/quote]
"יש!" אני קוראת בהיתלהבות ומרימה את הפוקדור. "תודה" אני מוסיפה לו ומחזירה את באנרי לפוקדור. "שנמשיך?"
-
[b] [b][i]~nitay~[/i][/b]
[i]אתה הולך למרכז הפוקימונים ונרשם לתחרות הגדולה ואז אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך.
אתה יוצא צצרכז הפוקימונים ואז הלך לאזור הזירות ומחכה שהקרבות יתחילו, כעבור חצי שעה הקרבות מתחילים, אתה נשלח לאחת הזירות להלחם, בשלב הראשון יש לך שני קרבות של 1 על 1 נגד מאמנים ואז עם אתה מנצח בשלב הראשון בשני הקרבות אתה עולה לתחרות האמיתית.
אתה הולך לזירה מולך יש מאמן ויש לו אבסול.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/30/359.png[/img] [/b][/quote]
"צא! קרוקונו! אקדח מים ואז זעם!" אגיד לקרוקונו
------------------
לא עדכנת לי אותו
-
[b]טוב עדכנתי את כל המקומות והפוקימונים החדשים שלכם, מקווה שאתם נהנים עד שאני לא מגיע לעמוד 100 אני לא מפסיק להגיב עכשיו.[/b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את גלייסכור שלך, לפתע אתה רואה מלא מאמנים מבואסים שניכנסים אל מרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלהם.
"ואוו מאמן המכון הזה חזק, איזה פוקימונים" אמר אחד המאמנים שריפאה את הפוקימונים שלו שניראו פצועים מאוד.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]מכת זנב?
~~~~~~~~~~~~~
פוליוואג תוקף בסטירה כפולה אבל דיגטריו שוב נעלם בתוך האדמה, לפתע דיגטריו יוצא מאחורי פוליוואג ותוקף אותו בכוח אדמה ופוגע חזק בפוליוואג שנופל על הריצפה ומתקשה לקום.[/i]
[i]"כן, את רוצה לצאת מן העיר הזו, כי אני מאוד רוצה ואת לא צריכה להחזיר לי פוקדור קבלי את זה כמתנה, אז יוצאים מן העיר?" שאל ג'וני.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקנוו יוצא מן הפוקדור ותוקף באקדח מים אבסול משיב לו בכדור צל שיוצר פיצוץ כאשר הוא נפגש עם מתקפת אקדח המים, אף אחד לא נפגע, קרוקנוו תוקף בזעם אבל אבסול חומק במהירותף אבסול תוקף בשסע לילה ופוגע בקרוקונוו.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 04:20 AM
[b] [b]טוב עדכנתי את כל המקומות והפוקימונים החדשים שלכם, מקווה שאתם נהנים עד שאני לא מגיע לעמוד 100 אני לא מפסיק להגיב עכשיו.[/b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את גלייסכור שלך, לפתע אתה רואה מלא מאמנים מבואסים שניכנסים אל מרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלהם.
"ואוו מאמן המכון הזה חזק, איזה פוקימונים" אמר אחד המאמנים שריפאה את הפוקימונים שלו שניראו פצועים מאוד.[/i]
[/b][/quote]
"אז המכון יהיה קשה..." אמלמל לעצמי ואעלה חיוך קטן על שפתיי, ואצא מהמרכז אל כיוון המכון
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 04:20 AM
[b]
[i]"כן, את רוצה לצאת מן העיר הזו, כי אני מאוד רוצה ואת לא צריכה להחזיר לי פוקדור קבלי את זה כמתנה, אז יוצאים מן העיר?" שאל ג'וני.[/i]
[/b][/quote]
"בהחלט" אני אומרת בחיוך ומנסה לחפש דרך לצאת מפה.
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
אתה הולך באזור עד שאתה מגיע אל המכון שנימצא בקצה העיר הוא ניראה כמו בית יפני מסורתי, אתה רואה שהרבה מאמנים שיוצאים ממנו וניראים מאוכזבים.
לפתע מאמן אחד שיצא מהמכון רואה שאתה עומד להיכנס והוא רץ לכיוונך, "אין סיכוי שתנצח את מאמן המכון הוא היה איילט פור לשעבר והפוקימונים שלו חזקים מאוד אז כדי שתיפרוש" אמר המאמן ורץ למרכז הפוקימונים.
[img]http://img96.imageshack.us/img96/8708/51301034.jpg[/img]
[i]את הולכת אחרי ג'וני שמוביך אותך ליציאה מן העיר, כעבור חצי שעה אתם יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת על דרך מספר 2, מרחוק את רואה יער מוזר ושומעת ממנו צווחות ורואה שכמה עצים נופלים.
"אנחנו מתקרבים ליער אמבורג, נקווה שנצא משם בחיים" אמר ג'וני שניראה טיפה מבוהל.
אתם ממשיכים ללכת וכעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה ליער, הלילה כבר ירד, "טוב רק שתדעי שהיער הזה מאוד מסוכן אבל הבעיה היא שאי אפשר לעבור דרך מקום אחר, רק דרכו אפשר להגיע לעיר הבא, אני מקווה שהפוקימונים שלך מוכנים, וגם את, אז נכנסים?" שאל ג'וני.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 04:56 AM
אתה הולך באזור עד שאתה מגיע אל המכון שנימצא בקצה העיר הוא ניראה כמו בית יפני מסורתי, אתה רואה שהרבה מאמנים שיוצאים ממנו וניראים מאוכזבים.
לפתע מאמן אחד שיצא מהמכון רואה שאתה עומד להיכנס והוא רץ לכיוונך, "אין סיכוי שתנצח את מאמן המכון הוא היה איילט פור לשעבר והפוקימונים שלו חזקים מאוד אז כדי שתיפרוש" אמר המאמן ורץ למרכז הפוקימונים.
[img]http://img96.imageshack.us/img96/8708/51301034.jpg[/img]
[/b][/quote]
"אנחנו עוד נראה לגבי זה" אמלמל בזמן שאכנס ואגיד "אני קורא תיגר על מנהיג המכון!"