[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 12:39 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"תודה" ג'יימס אומר והם יוצאים מהחדר .[/color] [/b][/quote]
אשכב לי על המיטה ואצפה בטלוויזיה בשיעמום.
Printable View
"תודה" ג'יימס אומר והם יוצאים מהחדר .[/color] [/b][/quote]
אשכב לי על המיטה ואצפה בטלוויזיה בשיעמום.
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
"אבל מי יאמן את נוק C אם ככה .. שלח מישהו אחר "[/color] [/b][/quote]
"כך את מי שאתה רוצה, אין לי זמן לשטיות "
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
אתה שוכב במיטה בשיעמום ושוכח שרוברטה וג'ולייט נמצאות עדיין אצלך , הן יוצאות מהסלון ונכנסות לחדר שלך , בבגדים ממש חושפניים . "היי אדוארד" הן אומרות בקול חושני ומגרה .[/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"וואו באמת ?! אחי היא שווה !! תהנה גבר " סטיב אומר ומפרגן לך .[/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
מאסטר נוקלס מציע את עצמו מכיוון שאין לו חיילים לאמן כי כולם בנוק A . אתה לא מסרב והוא יוצא איתם למסע . ארווין שואל אם תרצה לאכול את ארוחת הבוקר שלך .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 01:15 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"וואו באמת ?! אחי היא שווה !! תהנה גבר " סטיב אומר ומפרגן לך .[/color]
[/b][/quote]
"תודה אחי על התמיחה" אני אומר ומחיך, ואני מוסיף "אחי יש לך חברה?".
אתה שוכב במיטה בשיעמום ושוכח שרוברטה וג'ולייט נמצאות עדיין אצלך , הן יוצאות מהסלון ונכנסות לחדר שלך , בבגדים ממש חושפניים . "היי אדוארד" הן אומרות בקול חושני ומגרה .[/color] [/b][/quote]
''היי..'' אני אומר בעייפות.
''אני ממש ממש עייף, נוכל לעשות אחר-כך?'' אומר ואפהק, ''תגידו, באיזה נוק אתן?'' אוסיף ואפנה אליהן.
מאסטר נוקלס מציע את עצמו מכיוון שאין לו חיילים לאמן כי כולם בנוק A . אתה לא מסרב והוא יוצא איתם למסע . ארווין שואל אם תרצה לאכול את ארוחת הבוקר שלך .[/color] [/b][/quote]
" כן, וכמו שאמרתי !, אני רוצה שתאמנו כל לוחם בממלכה ! "
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 11:36 AM
[b]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"אני" אומר מאסטר נוק C . "מדוע אתה שואל ג'ו ?" .[/color] [/b][/quote]
"מהי הטכניכה הכי חזקה שלך??" אשאל אותו ואז אקרא במחשבות שלי'.. דארתטייגר בוא לכן...'
"להבה שחורה" הוא אומר . ומיד דארתוולף מגיע מהחלון .
הם נבהלים אבל אז הם מבינים שהוא שלך אחרי שהוא מתחיל ללקק אותך .[/color]
הן לא יודעות על מה אתה מדבר " אתה מה נעשה אחר כך ?" הן שואלות ומתעלמות
"אנחנו בנוק B2" הן עונות על שאלתך .[/color]
"כןאדוני" אומרים מאסטרי הנוק ומיד יוצאים מהחדר .[/color]
"כן" הוא אומר ומצביע על איזה כוסית בלונדינית .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 03:09 PM
"כןאדוני" אומרים מאסטרי הנוק ומיד יוצאים מהחדר .[/color] [/b][/quote]
" ארוין, אני רוצה שתביא לי מפה של הממלכה ותביא לפה את כל השרים בממלכה "
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"להבה שחורה" הוא אומר . ומיד דארתוולף מגיע מהחלון .
הם נבהלים אבל אז הם מבינים שהוא שלך אחרי שהוא מתחיל ללקק אותך .[/color]
[/b][/quote]
"טוב, בקיצור תעלו את המשמר, תגבירו את קצב האימונים ל2 אימונים ביום ובנוסף אני חושב שכדי שתרגילו תחיילים להישתמש בחיות וחרבות אז תנסו לשלב זאת במערכת האימונים" אומר ואלווה אותם אחוצה ובדרך אסמן למאסטר נוק C להישאר בחדר.
כולם הולכים ומאסטר נוק C נישאר "אני חושב שרצית שאני יישאר לא ?" הוא שואל .[/color]
ארווין מביא לך את המפה של הממלכה ואומר " אבל מלכי אין לנו שרים בממלכה אלא רק מפקדי נוק ."[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 03:42 PM
כולם הולכים ומאסטר נוק C נישאר "אני חושב שרצית שאני יישאר לא ?" הוא שואל .[/color] [/b][/quote]
"כן אני רוצה שתסביר לי איך יוצרים את הלהבה השחורה ובנוסף תאמר לי איזה טכניכות מלמדים אחרי קרן צל" אומר לו..
הן לא יודעות על מה אתה מדבר " אתה מה נעשה אחר כך ?" הן שואלות ומתעלמות
"אנחנו בנוק B2" הן עונות על שאלתך .[/color]
[/b][/quote]
''יפה..'' אומר בקול חושני ואקרב אותן אליי למיטה, ואז אנשק אותן.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 11:36 AM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
אם להזכיר לך זה היה מאוחר בלילה אחרי 23:00
אז עשיתם את זה טוב נהינתם ואחר כך שכבתם לישון .
אתה קם בבוקר כרגיל וארווין הכין לך ולג'ני ארוחת בוקר מפנקת ונפלאה .[/color]
[/b][/quote]
"תודה,ארווין ברר לי אם יש חדשות מהבכירים אחרי המשימה שנתתי להם אתמול."
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 03:42 PM
ארווין מביא לך את המפה של הממלכה ואומר " אבל מלכי אין לנו שרים בממלכה אלא רק מפקדי נוק ."[/color] [/b][/quote]
" אז תביא אותם לפה ! " אני אומר לו
"אדוני הכל בסדר ? הם היו כאן הרגע ואתה הורת להם לעלות את רמת האימונים וללמד את החיילים להשתמש בכלי נשק "[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אוקי" הוא אומר ועוזב את החדר .
ג'ני שואל אם אתה צריך עזרה במשהו ומציעה שתלכו לצפות באימונים במקום שתהיו עלולים לקבל מסר שגוי .[/color]
אתה מדביק אותן למיטה והן מתחילות לגנוח אבל אז פתאום אתה מקבל טלפון מהממלכה ..שלך .. ניראה לך קצת מוזר אבל זה מהמרכזיה .[/color]
"אתה צריך לשאוב את כל החום שיש בך ולשחרר אותו במכה אחת מבלי לאחוז בו , אתה צריך לצבור רק חום ללא כל כוח כי הכוח ישתחרר לבד . " הוא אומר ומראה לך להבה קטנה " זה היה קטן , אתה פשוט לצריך לנשום עמוק ולהוצי מהיידיים להבות " .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 04:25 PM
"אדוני הכל בסדר ? הם היו כאן הרגע ואתה הורת להם לעלות את רמת האימונים וללמד את החיילים להשתמש בכלי נשק "[/color] [/b][/quote]
" אוקי יופי, עכשיו תסביר לי מאיפה ג'רוד ואנשיו יכולים להיכנס לממלכה שלי ? "
[b]
"אתה צריך לשאוב את כל החום שיש בך ולשחרר אותו במכה אחת מבלי לאחוז בו , אתה צריך לצבור רק חום ללא כל כוח כי הכוח ישתחרר לבד . " הוא אומר ומראה לך להבה קטנה " זה היה קטן , אתה פשוט לצריך לנשום עמוק ולהוצי מהיידיים להבות " .[/color] [/b][/quote]
"טוב" אומר לו בזמן שאעשה את מה שהוא אמר ואז אומר:"טוב מה שנוגע לשאלה השנייה?"
הצלחת לעשות את להבת האופל העצומה הזאת והוא אומר "וואו , כל הכבוד . עכשיו תוכל לשלוט בעטלפים ויצורים אחרים , תוכל להשתגר למקום אחר בתהליך של התפוררות לעטלפים , העטלפים תוקפים ממש חזק ושאתה מחליט הם מתמזגים ואתה נוצר מהם . נסה את זה " הוא אומר .
--
בבקשה לפרט מה אתה עושה .[/color]
"אף אחד לא יודע ,הוא מופיע משום מקום , מאין השתגרות מיוחדת ממש לאן שהוא רוצה . אבל שלא תחשוב שהוא יכול לעשות את זה כל יום הוא חייב להתכונן ולדעת שזה יכול להיות מסוכן למרות שהם חזקים ."[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 05:04 PM
הצלחת לעשות את להבת האופל העצומה הזאת והוא אומר "וואו , כל הכבוד . עכשיו תוכל לשלוט בעטלפים ויצורים אחרים , תוכל להשתגר למקום אחר בתהליך של התפוררות לעטלפים , העטלפים תוקפים ממש חזק ושאתה מחליט הם מתמזגים ואתה נוצר מהם . נסה את זה " הוא אומר .
--
בבקשה לפרט מה אתה עושה .[/color]
[/b][/quote]
אחשוב שאני מפורר את גופי להרבה חלקים בגודל שווה ואכניס לתוך המחשבה אנרגיית אופל. ואז אחשוב ביחד עם ריכוז האנרגייה שהחלקים זזים לצד השני של החדר.
אתה מדביק אותן למיטה והן מתחילות לגנוח אבל אז פתאום אתה מקבל טלפון מהממלכה ..שלך .. ניראה לך קצת מוזר אבל זה מהמרכזיה .[/color] [/b][/quote]
''מי מפריע לי ככה?'' אומר בקצת עצבים ואנשק את שתיהן יחד עם ליטוף חזה וכ*ס, ואז אני אלך למרכזיה.
"אוקי" הוא אומר ועוזב את החדר .
ג'ני שואל אם אתה צריך עזרה במשהו ומציעה שתלכו לצפות באימונים במקום שתהיו עלולים לקבל מסר שגוי .[/color]
[/b][/quote]
אני הולך אל האימונים בכדי לגלות איך מתקדמים חיילי הממלכה.
אתה מתכוון לרדת לכיוון המרכזיה בטיפשות שהטלפון מצלצל ואתה יכול לענות לטלפון ולהמשיך עם רוברטה וג'ולייט ><[/color]
לא הצלחת את זה . אבל הצלחת להשתגר למקום לא ידוע , אתה בחדר מוזר שניראה כמו במעצר . אתה רואה פתק ושרשרת על כיסא שבור .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"לאיזה אימון נלך קודם ?" ג'ני שואלת .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 07:31 PM
אתה מתכוון לרדת לכיוון המרכזיה בטיפשות שהטלפון מצלצל ואתה יכול לענות לטלפון ולהמשיך עם רוברטה וג'ולייט ><[/color] [/b][/quote]
אני עונה לטלפון ושואל מי זה.
"לאיזה אימון נלך קודם ?" ג'ני שואלת .[/color] [/b][/quote]
"אתן לך להחליט את זה."
[b]
לא הצלחת את זה . אבל הצלחת להשתגר למקום לא ידוע , אתה בחדר מוזר שניראה כמו במעצר . אתה רואה פתק ושרשרת על כיסא שבור .[/color]
[/b][/quote]
אני לוקח תפתק קורא אותו ..
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 05:04 PM
"אף אחד לא יודע ,הוא מופיע משום מקום , מאין השתגרות מיוחדת ממש לאן שהוא רוצה . אבל שלא תחשוב שהוא יכול לעשות את זה כל יום הוא חייב להתכונן ולדעת שזה יכול להיות מסוכן למרות שהם חזקים ."[/color] [/b][/quote]
" אני רוצה שמירה מלאה בכל הממלכה, אימונים לא פוסקים והכי חשוב, בלי שום הדלפות לתיקשורת ! "
[color=grey][b]אדוארד ~[/b]
אתה עונה לטלפון ומיד מופעלת האזעקה "הכן מהר את כל החיילים יש עוד פלישה !" אתה שומע את קולו של ג'יימס שנשמע מאוד לחוץ .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אוקיי בוא ניכנס ראשית לנוקלסים" אתם נכנסים והחדר ריק .
"אוי כניראה שכבר כולם ברמה גבוהה ואין יותר נוקלסים " הוא אומרת ומחייכת . אז אתם נכנסים לנוק A אתה רואה שהם צופים בקרב של המאמן ושל חייל . הקרב כולל נשקים , איברי גוף - ידיים , רגליים , וראש , והכוחות שלהם . הקרב ניראה ממש יפה וניראה שהחייל יותר חזק מהמפקד , הוא חובת בו עם החנית ומעיף את החנית של המפקד , הוא עוצר ומחייך למפקד "קדימה" הוא אומר ומפיל את החנית . הוא קופץ אל המאמן ומביא לו אגרוף , המאמן עוצר את זה אבל החייל מפיל כוח ומעיף את המאמן "מספיק" ג'ני אומרת והמפקד קם "כל הכבוד ג'סטין" המאמן אומר . ג'סטין מסתכל עליך , מסתובב והולך למקום שלו .[/color]
אתה פותח את הפתק המסתורי ,בפתק כתוב :
[i]"שלום ג'ו ,
תודה על שהרגת את קייסי בשבילי,
קבל את זה כמתנת תודה .
דומיניק .
נ.ב. זה יעזור לך "[/i]
אתה מסתכל על השרשרת ואבן השחורה שלה זוהרת .
אתה לוקח אותה ואתה חוזר לחדר שלך , מאסטר נוק C נמצא שם הוא מדבר בטלפון שלך , הוא סוגר את הטלפון בלחץ ואומר "הממלכה שלנו כרתה ברית עם ממלכות המים האש הקרח והחשמל , הסכמנו על שיתוף פעולה בממלכות . כרגע ג'רוד מתקיף באומת הקרח ואדוארד שליט ממלכת הקרח חייב עזרה , תרצה ללכת לשם ולשלוח איתך חיילים כדי ללכת להילחם ?"[/color]
פתאום מצלצל הטלפון , זה שוב אדוארד שליט ממלכת הקרח הפעם הוא נישמע מאוד לחוץ " הצילו עזרו לי שלחו חיילים בכירים לממלכה שלי אני מותקף ע"י צבאו של ג'רוד !"[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 09:07 PM
"אוקיי בוא ניכנס ראשית לנוקלסים" אתם נכנסים והחדר ריק .
"אוי כניראה שכבר כולם ברמה גבוהה ואין יותר נוקלסים " הוא אומרת ומחייכת . אז אתם נכנסים לנוק A אתה רואה שהם צופים בקרב של המאמן ושל חייל . הקרב כולל נשקים , איברי גוף - ידיים , רגליים , וראש , והכוחות שלהם . הקרב ניראה ממש יפה וניראה שהחייל יותר חזק מהמפקד , הוא חובת בו עם החנית ומעיף את החנית של המפקד , הוא עוצר ומחייך למפקד "קדימה" הוא אומר ומפיל את החנית . הוא קופץ אל המאמן ומביא לו אגרוף , המאמן עוצר את זה אבל החייל מפיל כוח ומעיף את המאמן "מספיק" ג'ני אומרת והמפקד קם "כל הכבוד ג'סטין" המאמן אומר . ג'סטין מסתכל עליך , מסתובב והולך למקום שלו .[/color]
[/b][/quote]
"אני מאוד מרוצה ממשהו אחד ומהאחר לא. אני מרוצה מזה שחיילים כמו ג'סטין התקדמו כך. אני לא מרוצה מהיכולת שלך המאמן ואני מזמין אותך לקרב עכשיו."
[b] [color=grey][b]אדוארד ~[/b]
אתה עונה לטלפון ומיד מופעלת האזעקה "הכן מהר את כל החיילים יש עוד פלישה !" אתה שומע את קולו של ג'יימס שנשמע מאוד לחוץ .[/color] [/b][/quote]
''אוי, שיט!'' אומר, ''רוברטה, ג'ולייט, לכו לנוק שלכם, אנחנו תחת התקפה.'' אומר ואפנה אליהן.
לאחר-מכן, אלבש את בגדי הלחימה שלי, בגדי השליט, השריון, השרשרת, החרב, השוריקנים והכל.
אלך במהירות לאינטרקום ואפנה לממלכת המים, החשמל, האש, בקריאת עזרה, ''הצילו! אני מותקף על ידיי ג'רוד! בואו לעזור לי!'' אומר ואצא מן הארמון להילחם.
[color=grey][b]ג'ק ~[/b]
"אוקיי.." הוא אומר בחשש אבל פתאום מופעלת האזעקה , אתה רץ מהר לחדר שלך וזאת אזעקת עזרה מממלכת הקרח , ג'רוד מתקיף אותו שוב והוא צריך עזרה .
[b]אדוארד ~[/b]
כל הממלכות קיבלו את המסר תצטרך להתחיל להילחם עד שיחליטו לשלוח חיילים לממלכה שלך . אתה שומע בחוץ המולה רבה ![/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 09:59 PM
[b] [color=grey][b]ג'ק ~[/b]
"אוקיי.." הוא אומר בחשש אבל פתאום מופעלת האזעקה , אתה רץ מהר לחדר שלך וזאת אזעקת עזרה מממלכת הקרח , ג'רוד מתקיף אותו שוב והוא צריך עזרה .
[/b][/quote]
"נדחה את זה." אלך מהר אל הבכירים ואגיד:"אני הולך לממלכת הקרח, אתם חייבים לשלוח איתי כמה חיילים מאומנים בנשק רגיל."
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 09:59 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
כל הממלכות קיבלו את המסר תצטרך להתחיל להילחם עד שיחליטו לשלוח חיילים לממלכה שלך . אתה שומע בחוץ המולה רבה ![/color] [/b][/quote]
אני מפעיל במהירות את מצב אביר הקרח שלי וקופץ אל הקרב, אני מנסה להקפיא ולהרוג כמה שיותר חיילים של ג'רוד.
[b]
אתה פותח את הפתק המסתורי ,בפתק כתוב :
[i]"שלום ג'ו ,
תודה על שהרגת את קייסי בשבילי,
קבל את זה כמתנת תודה .
דומיניק .
נ.ב. זה יעזור לך "[/i]
אתה מסתכל על השרשרת ואבן השחורה שלה זוהרת .
אתה לוקח אותה ואתה חוזר לחדר שלך , מאסטר נוק C נמצא שם הוא מדבר בטלפון שלך , הוא סוגר את הטלפון בלחץ ואומר "הממלכה שלנו כרתה ברית עם ממלכות המים האש הקרח והחשמל , הסכמנו על שיתוף פעולה בממלכות . כרגע ג'רוד מתקיף באומת הקרח ואדוארד שליט ממלכת הקרח חייב עזרה , תרצה ללכת לשם ולשלוח איתך חיילים כדי ללכת להילחם ?"[/color]
[/b][/quote]
קייסי?
;~~~~~~~
"מהה מי העז לקרות ברית מבלי שאני יאשר זאת תיתקשר ותודיע ששום ברית לא נקרתה ובינתיים תכין את החייילים ושאר מאסטרי הנוד לכוננות גבוהה, בנוסף לכל 2 חיילים תיתן נמר אחד." אומר ואז אלך אל הבנות ואומר:"למה לא עצרתן אותו מלעשות טעות כזאת??".
[b]
"כן" הוא אומר ומצביע על איזה כוסית בלונדינית .[/color] [/b][/quote]
"wow אחי" אתה מסודר אני אומר לו ומחיך וש מצב שיום אחד "נעשה דיט כפול במיסעדה".
[color=grey][b]ג'ו ~[/b]
"אז אתה לא מתכוון לעזור לאדוארד ? הוא יעזור לך שתצטרף אותו אם יתקפו אותך " מאסטר נוק C אומר והבנות מסכימות איתו .
[b]ג'ק ~[/b]
"אני יבוא איתך ואני יביא גם את האחים הגדולים שלי ואת חבריהם שבנוק C"
אתה שומע . אתה מסתובב ורואה את ג'סטין מהאימון הקודם .
[b]אדוארד ~[/b]
אנשי האש השחורה נמצאים שם ! אתה נבהל ומתחיל להכות בהם עם החנית שלך , העבודה קשה והם נלחמים ממש טוב ! אתה לא מצליח לחסל אותם .[/color]
"אוקיי" הוא אומר .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 10:48 PM
[b]
"אוקיי" הוא אומר .[/color] [/b][/quote]
אני אומר לסטיב "סטיב אני צריך ללכת ניפגש מחר סבבה" אני קם מהשולחן ועולה לחדר שלי.
[b] [b]אדוארד ~[/b]
אנשי האש השחורה נמצאים שם ! אתה נבהל ומתחיל להכות בהם עם החנית שלך , העבודה קשה והם נלחמים ממש טוב ! אתה לא מצליח לחסל אותם .[/color]
[/b][/quote]
''לעזאזאל, הם חזקים מדיי!'' אומר ואחזק את עוצמת הקרח שלי, אנסה להקפיא את כל החיילים של ג'רוד כמו שסטיב עשה ואז לחסל אותם.
[b] [b]ג'ק ~[/b]
"אני יבוא איתך ואני יביא גם את האחים הגדולים שלי ואת חבריהם שבנוק C"
אתה שומע . אתה מסתובב ורואה את ג'סטין מהאימון הקודם .
[/b][/quote]
"אוקי בוא,אבל תזהר, אתה יחסית חלש ואתה עלול להפגע ולהרג, אז תבטיח לי שתלחם בזהירות."
[color=gray][b]ג'ק ~[/b]
"מבטיח" הוא אומר ורץ לכיוון המקרר .
"תחזיקו ידיים" הוא צועק וכולם מחזיקים ידיים , הוא נוגע במקרר ואתם נשאבים לבפנים , אתם יוצאים ומגיעים לממלכת הקרח , אתם רואים מאות חיילים נלחמים , החיילים של ג'רוד מחזיקים בכוח האש השחורה , החשמל השחור , והברק האדום ! הם ניראים ממש חזקים . ג'סטין לוקח חנית ובאימה רץ לחיילים ומוריד שני חיילים במכה אחת !
[b]אדוארד ~[/b]
אתה מנסה להקפיא אותם ולא מצליח , אין לך את הכוח של סטיב והשרשרת שלך לא זוהרת כך שלא תוכל לבקש עזרה , כולם נלחמים ממש יפה עם הנשקים ומנסים לא להשתמש בכוח הקרח כי הוא לא אפקטיבי נגד כוח האש השחורה , פיתאום באים עוד חיילים שמחזיקים בכוח החשמל השחור והחשמל האדום ! מיד חיילים מהממלכה שלך יוצאים עם דרקוני המים ולאט לאט מצליחים להביס כמות נחמדה של חיילי אש שחורה ! אבל חיילי החשמל של ג'רוד מתחזקים ומתעצמים .. אתה רואה שמצטרפים לקרב ממלכת האש של ג'ק ומנסים לאזן את מצב הכוחות , ממלכת המים גם באה עם דרקוני אש והם מתחילים גם להילחם . קרב קשה וארוך מאוד שלא מסתיים , עוד ועוד חיילים של ג'רוד מגיעים , הגיעו חיילי האופל החשמלי (צל סולארי) ! אתה נבהל ומתחיל להיחלש .[/color]
השעה 22:00 , אתה מגיע הביתה תשוש ועייף , ומתקלח .
מה תלבש שתצא מהמקלחת ומה תעשה עד השעה 23:00 ?[/color]