-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799116][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה שם את האבן אבל לא קורה שום דבר,אתה מסתכל שוב ואתה רואה שזו אבן רגילה שסתם זרוקה שם,ריילי אומר לך:"האבן אצלי אתה תקבל אותה רק אחרי שתנצח בקרב",אתה רואה אותו משחק עם האבן השחורה הידועה בתור אבן האופל.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לרילי"תשלם על זה" אני אומר למיסדרבוס"כדור צל על רילי"
-
[quote=מאסטר פלריון;799116]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][COLOR=#008080][/COLOR]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי צוחק ואומר לך:"לא זה לא קשור בכלל,הקרב הסופי יקרה בכלל אחרי הקרב,ואתה טועה האלוף הוא לא נבחר אבל יש פה נבחר,יש לו כוחות מיוחדים,אם תסתכל בשולחן המכובדים שם למעלה אתה תראה אותו",אתה מסתכל למעלה ואתה רואה את רד.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה! רד הוא הנבחר?! אז בגלל זה צוות D רודף אחריו נכון? הוא יודע דברים על התכשיט והאבן" אגיד
"רגע אבל מה עם ספקטרה פאנטום הוא גם נבחר? כי יש את אחיו של ארכאוס האפל ואני בטוח שהוא ירצה מאמן אכזרי שינהיג את צבאו" אגיד ליוקסי
"יש לי רעיון! אולי תיתן לי גם כוחות כאלה כדי שאני יעזור לרד להביס את צבא הרשעים של ספקטרה מה אתה אומר?" אשאל בחיוך
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כדור הצל השחור יוצא מפיה של מיסדרבוס אך ריילי הודף אותו עם ידו הימנית,ריילי מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא הלוקריו הבלתי מנוצח של ריילי,אתה שומע את ליאו אומר לך:"אני מצטער לי,צא רוטום עזור לחברים שלי מייקי וריילי",אתה רואה גם את רוטום מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר:"רד הוא אחד מין המועמדים,גם אתה מועמד ואתה צודק ספקטרה פנטום הוא נבחר הרשע,אבל הוא לא היחיד,בוא תראה עוד חיזיון",אתה רואה אור חזק כמו קודם אתה רואה אותך מעל לשולחן עץ שחור אתה רואה מישהו עם מסכה כחולה,איש עם גלימה שחורה ובראש השולחן יש כיסא ולידו עומד גבר צעיר מראה מסתכל על מה שקורה בחוץ,הוא אומר:"מסכת הקרח אני מצטער,אתה נכשלת במשימה שלך",אתה שומע ירייה ואתה רואה את האיש עם המסכה הכחולה נופל לו על השולחן לידו שלולית דם זולגת.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;799010]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial]Naptime[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר:"ספטיי תשתמש בסופת עליי תער",אתה רואה את הספטייל הזוהר מתחיל להסתובב ואתה רואה שמגופו יוצאים עלים מסוכנים לא פחות מהעלים שהמאמן הזקן והפוקימון שלו שלחו אליך.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
" איזה מכה אכזרית , קדימה טריקו תתחמק או שתחבוט בעלים חזרה כמו שעשינו נגד המאמן הזקן שנלחמנו מולו מקודם " אני אומר ומקווה שטריקו יצליח לעמוד במכה האכזרית הזאת של הספטייל הזוהר.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799315][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כדור הצל השחור יוצא מפיה של מיסדרבוס אך ריילי הודף אותו עם ידו הימנית,ריילי מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור יוצא הלוקריו הבלתי מנוצח של ריילי,אתה שומע את ליאו אומר לך:"אני מצטער לי,צא רוטום עזור לחברים שלי מייקי וריילי",אתה רואה גם את רוטום מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
ONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למיסדרבוס"תירי כדורי צל לכול עבר ואז תעקבי אחרי"אני בורח מהעיר הכי מהר שאני יכול
-
[quote=מאסטר פלריון;799010]
[COLOR=teal][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,פרופסור אוק קם מכיסאו ואומר לך:"נחמד מאוד ילד,תגיד רוצה להתאמן בהיכל האימונים של גרי,הפוקימונים הכי טובים שלו נמצאים שם".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]לכדת רטטה נקבה שיודעת מתקפת ניב ומתקפת זנב.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אין לי בעיה" אני אומר ומוציא את מאדקיפ ורטטה מהפוקדורים ושואל" אז אתם רוצים להיתאמן?" ומחלייך לרטטה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799010][
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף אומר:"תראי אליס את נועדת לגדולות,את תביני אחרי שאני אראה לך את החיזיון הבא,ואגיד לך את המשפט הזה פוקימונים כמוני יש עוד שניים אם אני נתפס אני יכול להעביר את כוחי לאחד מין האחים שלי או שאני יכול ליצור כפיל שלי שייתפס במקומי,תראי את החיזיון הבא",אתה רואה אור גדול מאוד ואת רואה את עצמך,את הילדה ואת אזלף נלחמים מול מישהו די מוזר בעיר פאלט את רואה שיש בידו רשת צייד ובתוכה יש עוד אזלף אך הוא נראה שונה מין האזלף שלידך.[/FONT][/COLOR]
FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אזלף ,אחרי שראיתי הבנתי " אני אומרת לו .
"בוא נלך להציל פוקימונים של ילדה !" אמרתי בשמחה
וחיפשנו בחיפוש רחב
-
[quote=מאסטר פלריון;797586][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מתקפת הרעם ששלחת מפספסת את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG]בכמה מטרים טובים,מייקי אומר:"נו טוב לא כולם משתפרים עם הזמן יש כאלה כמוך שהם סתם מדרדרים עם הזמן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]גרי אומר בזמן שהאור הראשון מגיע:"סוואנה תשתמש במשאבת הידרו",אתה רואה סילון מים חזק מתקרב אליך ואל עבר[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*הודעה מושקעת מזכה אותך בכוכב כחול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מאוחר מדי ציפור האש פגעה ב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/387.png[/IMG]בצורה כה מדויקת וכה חזקה שמתישה את ומנצחת אותו,לודין אומרת:"נאטו חזור,אתה ילד אתה הפסדת בקרב המכון".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מרגיש את קולם של שני האחים במוח שלך,אבל אתה לא רואה אותם שהם נפגשים מין המתקפות ששלחת אליהם,אתה מרגיש כאב חד ביד שמאל וימין.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/IMG] עושה כן עם ראשו,פרופסור אוק מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה רואה את גרי חוזר עם שקיות של קניות.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] רץ אל עבר ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/248.png[/IMG] מעיף את בעזרת מתקפת זנב,חזקה מאוד,לירו אומר:"אני מכניס מוטיבציה למי שמנסה להילחם [/FONT][/COLOR][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]נגדי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*סתם שאלה יש לך בעיה עם המילה "אני" כי אתה לא משתמש בה,אגב ירד לך אדום בגלל ההודעה המושקעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה מסתכל ואתה רואה שהזירה מלא בעצים,וזה טיפה יכול לעזור לגבור אליו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]*טריק נחמד אבל לא תקבל כוכב אני ביקשתי מלאות ולא חמש חצים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/252.png[/IMG] קופץ על העלים בניסיון להתחמק מהם,האיש הזקן אומר לך:"יש לך טכניקה אבל אין לך ניסיון וזה חבל,אתה יכול להיות מאמן טוב אם רק תתאמן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אמרתי הודעה של יותר מושקעת ולא של שורה וחצי![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/IMG] משתמש בחבטה שמפספסת את המטרה שלה ופוגעת באחד מין העצים שבאזור,האיש אומר לך:"נו אתה לא רציני בקרבות נכון?".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לו בזעם שמיתפוגג בגופי"אני רציני!!!!!" אני אחר כך אומר ברצינות:"תקום סקווירטל היצמד אליו תיתרקז ותישתמש בחבטה בכל הכוח שלח" ואני חושב לעצמי:"מה יקרה אם אני אפסיד" ואז הזעם ניהיה עוד יותר חזק בי
---------------
השקעתי הפעם נכון?
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את ריילי קופץ לכיוונך,אתה רואה את הלוקריו שלו קופץ משמאלך אתה רואה את מייקי ופיג'יוטו מימינך ואת ליאו ורוטום מאחוריך,אתה מבין שאתה מוקף אתה רואה מסוק מוזר שמישהו צועק לך:"לי עלה על הסולם",אתה רואה סולם מגיע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מדקיפ ורטטה עושים כן עם הראש ואתה רואה אותם רצים אל עבר גרי שמוציא מכיסו שני ברים כחולים כמו הים,גרי אומר לך:"זהו ברי אורן הוא נותן לפוקימונים עוד זמן להישאר בקרב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר:"אני תקפתי את הרטטה הפראיים,וסליחה אם פגעתי בטריקו שלך,ספטיי תשתמש בעלה נינג'ה על הרטטה",אתה רואה עלה חד מאוד בכול הקצוות שלו עף ופוגע בחמישה מתוך השישה הרטטה שיש שם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]סקווירטל קם במהירות אך אתה רואה שהזורא שלך היריב מתחיל להשתנות אתה רואה פתאום בלסטויז כחול כמו הים עם שתי משאבות בגב ועם שריון קשיח אתה רואה את הסקווירטל שלך מתחיל לפחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]את חוזרת לזמן שלך אחרי שראית עוד פלאש,את רואה את הילדה ששואלת אותך:"יש לי שתי שאלות אחת את ואזלף מוכנים לעזור לי ושתיים אחרי זה את רוצה שנהיה שותפות למסע,נעים מאוד שמי קליירה,אני הבת של קלייר מנהיגת מכון הדרקון לשעבר בג'וטו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799587][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את ריילי קופץ לכיוונך,אתה רואה את הלוקריו שלו קופץ משמאלך אתה רואה את מייקי ופיג'יוטו מימינך ואת ליאו ורוטום מאחוריך,אתה מבין שאתה מוקף אתה רואה מסוק מוזר שמישהו צועק לך:"לי עלה על הסולם",אתה רואה סולם מגיע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני עולה בסולם ואומר לחברה שהקיפו אותי"סאנוירה חברה נתראה מתישהו"אני מחזיר את מיסדרבוס לפוכדור שלה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;
[COLOR=red][FONT=Arial]את חוזרת לזמן שלך אחרי שראית עוד פלאש,את רואה את הילדה ששואלת אותך:"יש לי שתי שאלות אחת את ואזלף מוכנים לעזור לי ושתיים אחרי זה את רוצה שנהיה שותפות למסע,נעים מאוד שמי קליירה,אני הבת של קלייר מנהיגת מכון הדרקון לשעבר בג'וטו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן ,ברור שנעזור לך ,וברור אני מסכימה ,לא יזיק לאף אחד שותפה!" אני אומרת בשמחה .
"אבל עכשיו צריך למצוא את הפוקימונים שלך ,אוקי ?" אני אומרת בפרצוף נורמלי .
"עכשיו כל אחד יחפש בצד אחר ,אני בצד ימין, ואת בצד שמאל " אני אומרת וממשיכה
"אם מישהו מוצא ,לצרוח פשוט את המילה פוקימונ'ס אוקיי ?" אני שואלת.
-
[quote=מאסטר פלריון;799587][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]מדקיפ ורטטה עושים כן עם הראש ואתה רואה אותם רצים אל עבר גרי שמוציא מכיסו שני ברים כחולים כמו הים,גרי אומר לך:"זהו ברי אורן הוא נותן לפוקימונים עוד זמן להישאר בקרב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר:"אני תקפתי את הרטטה הפראיים,וסליחה אם פגעתי בטריקו שלך,ספטיי תשתמש בעלה נינג'ה על הרטטה",אתה רואה עלה חד מאוד בכול הקצוות שלו עף ופוגע בחמישה מתוך השישה הרטטה שיש שם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]סקווירטל קם במהירות אך אתה רואה שהזורא שלך היריב מתחיל להשתנות אתה רואה פתאום בלסטויז כחול כמו הים עם שתי משאבות בגב ועם שריון קשיח אתה רואה את הסקווירטל שלך מתחיל לפחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]את חוזרת לזמן שלך אחרי שראית עוד פלאש,את רואה את הילדה ששואלת אותך:"יש לי שתי שאלות אחת את ואזלף מוכנים לעזור לי ושתיים אחרי זה את רוצה שנהיה שותפות למסע,נעים מאוד שמי קליירה,אני הבת של קלייר מנהיגת מכון הדרקון לשעבר בג'וטו.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני חושב בפחד:"מה זה איך אני ינצח אותו" אחארי כשניה אני אומר:"מה זה איך עשיתה את זה"
ואז אני חושב לעצמי אני:"אני חייב לילכוד אחד כזה" ואז אני רואה את סקווירטל מת מיפחד
אז אני מחזיר אותו לפוקדור אני אומר לאיש:"הייתי נילחם בך אבל סקווירטל שלי מפחד"
ואחר כך אני ממשיך בדרכי בחיפוש אחרארי הפוקימון הזה
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה עולה בסולם ואתה רואה את מישהו עם מסכה אדומה כמו דם מצד אחד אבל מצד שני יש לו את המסכה של מסכת הקרח עם אקדח שלוף הוא אומר לך:"שלום לך לי ולא להתראות",אתה שומע ירייה ואתה רואה את עצמך בעולם מוזר ולידך פוקימון קטן וורוד שאומר לך:"לי אני הוא הרוח השומרת עליך אני הוא מיו הפוקימון האגדי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*אתה נמצא בקרב מאמנים ואותו בלסטויז זה אותו זורא שאתה נלחם מולו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]זורא-בלסטויז משגר אל עברו של סקווירטל משאבת הידרו שחורה כמו הלילה וקרה כמו גוש קרח טהור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את סקווירטל נכנס לתוך בשריון שלו ומתחיל להסתובב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]קליירה אומרת לך:"לא צריך הוא פשוט מסתובב לו שמה ליד המעבדה,הוא מנסה להרשים את דייזי אוק,אחותו של גרי והיא אחת החברות הטובות שלי,בינתיים הוא רק גונב פוקימונים שמו הוא צ'רלס ואו לפי השמועה הוא שייך לצוות [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799607][B][
[COLOR=red][FONT=Arial]קליירה אומרת לך:"לא צריך הוא פשוט מסתובב לו שמה ליד המעבדה,הוא מנסה להרשים את דייזי אוק,אחותו של גרי והיא אחת החברות הטובות שלי,בינתיים הוא רק גונב פוקימונים שמו הוא צ'רלס ואו לפי השמועה הוא שייך לצוות [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי ,אז בואו נלך לשם " אני אומרת ,
ומתחילה לרוץ למעבדה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;798730][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כדור הצל שמיסדרבוס שולחת לא מזיז לפיג'יוטו ואז מייקי אומר לך:"מתקפות רוח כמו כדור צל לא משפיעות על סוג רגיל",אך מתקפת העל-חושי מצליחה לתפוס את הפיג'יוטו הזה ולא נותנת לו לזוז,אתה רואה את ריילי ואת ליאו מאוד מאוכזבים ממה שאמרת לוולטרוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה יוצא מין המכון אתה רואה את הלילה ממשיך,אתה רואה שטרטוויג ואת פיקאצ'ו יוצאים מין הפוכדורים שלהם והם מאוד מאוכזבים,אתה רואה את המוכר של האבנים פלינט שאומר לך:"תגיד אתה מחפש אבן רעם לפיקאצ'ו שלך,למה כי שמעתי שהפסדת הפסד מוחץ במכון העיר פיוטר".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*ירד לך על הודעה לא מושקעת![/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שמגופו של יוקסי יוצא אור חזק מאוד ואתה רואה את עצמך בתוך זירת קרב,אתה רואה קהל שמריע,אתה רואה דמות לא מזוהה בצד ימין ואותך רק יותר מבוגר בצד שמאל אתה רואה שיש גם שני פוקימונים בזירה טייפלוז'ן ואתה רואה גם טורטרה נלחמים זה בזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]רטטה ומדקיפ עושים כן עם הראש,אתה מאוד מרוצה מזה שתפסת לך עוד פוקימון,אתה נכנס למעבדה ואתה רואה את פרופסור אוק ואת גרי אוכלים בחדר ליד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה את הרקרוס כבר מותש מאוד והוא רוצה להפסיק להילחם יחד עם זאת אתה רואה שטריינטר בשיא כוחו העוצמתי,אתה מבין שהקרב נגמר כבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה לא רואה את טוטודייל ואת מוגוריו בגלל שהם הלכו עם הרוח,אתה רואה מאמן צעיר מתנשף והוא אומר לך:"ראית מוגוריו קטן שמסתובב פה במקרה,אני מחפש אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה שלירד מאוד שמח שאתה בחרת בטריקו הוא זורק פוכדור ואתה רואה לפניך ספטייל מאוד מרשים לפניך,אבל אתה רואה שהוא כחול ולא ירוק,לריד אומר:"קיבלתי טריקו זוהר יש לי מזל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*ירד לך הכחול בגלל הודעה לא מושקעת![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף אומר לך:"יש לי כוח מיוחד שמי שלא אמור לפגוע בי משותק למשך הרבה זמן כמו נציב מלח,אז אין שום סכנה לי,עכשיו את מוכנה לבוא".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"עצור את הקרב" אני צועק צעקה חדה.
"שום דבר לא שווה את זה".
אני מחזיר את הרקרוס לפוכדור ואומר:"לא משנה מה היית נהדר".
"נראה לי שזה הסוף" אני אומר ללירו
-
[quote=מאסטר פלריון;799315][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר:"רד הוא אחד מין המועמדים,גם אתה מועמד ואתה צודק ספקטרה פנטום הוא נבחר הרשע,אבל הוא לא היחיד,בוא תראה עוד חיזיון",אתה רואה אור חזק כמו קודם אתה רואה אותך מעל לשולחן עץ שחור אתה רואה מישהו עם מסכה כחולה,איש עם גלימה שחורה ובראש השולחן יש כיסא ולידו עומד גבר צעיר מראה מסתכל על מה שקורה בחוץ,הוא אומר:"מסכת הקרח אני מצטער,אתה נכשלת במשימה שלך",אתה שומע ירייה ואתה רואה את האיש עם המסכה הכחולה נופל לו על השולחן לידו שלולית דם זולגת.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה זה המקום הזה? זו המפקדה של צווץ D נכון?!..
בטח ספקטרה הרג את מסכת הקרח כי הוא נכשל במשימה להביא את התכשיט או האבן" אגיד
"אז מה אתה רוצה לעשות עכשיו?" אשאל את יוקסי
-
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר לך:"כן ספקטרה פנטום רצח בדם קר את המסכה בגלל היותו נכשל במשימה,אך יש לי שאלה איך אתה יודע על התכשיט מה ארסיאוס באמת סיפר לך הכול,הוא סיפר לך גם על האבן הכול?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]לירו מחזיר את הטריינטר שלו והוא אומר לך בקול חד:"קח את ההרקרוס הזה אני לא צריך את הפחדן הזה פה,אתם מתאימים שני לוזרים מצא הדלעת את התולעת,לך אתה לא רק מגורש מפה גם מכול האצטדיון הזה,לעולם לא תיכנס יותר להיכל הקרבות".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]קיבלת הרקרוס,האם אתה רוצה אותו?[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*הודעות מושקעות ביקשתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]את,קליירה ואזלף מגיעים לעיר פאלט את רואה נער מבוגר ממך עם שיער סגול אומר:"תראו תראו מי אם זו לא קליירה שעושה בושות למשפחה שלה ושלי",קליירה מתחילה לנסוג לאחור אבל הנער ממשיך לומר:"נו ציד חדש הבוס שלי מאוד ישמח לקבל את המתנה שאני עומד לתת לו,לא רק את הדרטיני של הבת של קלייר הענקית גם אזלף,הוא יהיה מאושר".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799620][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר לך:"כן ספקטרה פנטום רצח בדם קר את המסכה בגלל היותו נכשל במשימה,אך יש לי שאלה איך אתה יודע על התכשיט מה ארסיאוס באמת סיפר לך הכול,הוא סיפר לך גם על האבן הכול?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]לירו מחזיר את הטריינטר שלו והוא אומר לך בקול חד:"קח את ההרקרוס הזה אני לא צריך את הפחדן הזה פה,אתם מתאימים שני לוזרים מצא הדלעת את התולעת,לך אתה לא רק מגורש מפה גם מכול האצטדיון הזה,לעולם לא תיכנס יותר להיכל הקרבות".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]קיבלת הרקרוס,האם אתה רוצה אותו?[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]את,קליירה ואזלף מגיעים לעיר פאלט את רואה נער מבוגר ממך עם שיער סגול אומר:"תראו תראו מי אם זו לא קליירה שעושה בושות למשפחה שלה ושלי",קליירה מתחילה לנסוג לאחור אבל הנער ממשיך לומר:"נו ציד חדש הבוס שלי מאוד ישמח לקבל את המתנה שאני עומד לתת לו,לא רק את הדרטיני של הבת של קלייר הענקית גם אזלף,הוא יהיה מאושר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אתה מאמן שפל" אני אומר לו בכעס.
אני לוקח את ההורקרוס ויוצא מן הבניין.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799620][
[COLOR=red][FONT=Arial]את,קליירה ואזלף מגיעים לעיר פאלט את רואה נער מבוגר ממך עם שיער סגול אומר:"תראו תראו מי אם זו לא קליירה שעושה בושות למשפחה שלה ושלי",קליירה מתחילה לנסוג לאחור אבל הנער ממשיך לומר:"נו ציד חדש הבוס שלי מאוד ישמח לקבל את המתנה שאני עומד לתת לו,לא רק את הדרטיני של הבת של קלייר הענקית גם אזלף,הוא יהיה מאושר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני משתדלת כמה שיותר מושקעות ,שאין דרך להשקיע אני לא משקיעה ..
"אתה תראה מה זה לחטוף פוקימונים של מישהו !" אני אומרת רותחת מזעם .
"אזלף קדימה ,צא !"
-
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]*המתקפות של הרקרוס רשומות בדף הרשומים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה יוצא בזעם מהאצטדיון ואתה רואה את השמש היוקדת מתחילה לרדת אתה רואה את הכוכב הראשון יוצא,אתה רואה את ההרקרוס שלך מחוץ לפוכדור עצוב מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס מחזיק פוכדור שחור כמו הלילה וממנו יוצאת פורסלאס יפיפייה את רואה שבידו של צ'רלס יש רשת ובתוכה אזלף מוזר,את מבינה שהחיזיון שראית היה אמיתי.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;799587]
[COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקיי אז אתם רוצים להילחם?"אני שואל אותם ואז מבקש מגרי:"אתה יכול לשמור לי כמה מהברים האלה?".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799736][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]*המתקפות של הרקרוס רשומות בדף הרשומים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה יוצא בזעם מהאצטדיון ואתה רואה את השמש היוקדת מתחילה לרדת אתה רואה את הכוכב הראשון יוצא,אתה רואה את ההרקרוס שלך מחוץ לפוכדור עצוב מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס מחזיק פוכדור שחור כמו הלילה וממנו יוצאת פורסלאס יפיפייה את רואה שבידו של צ'רלס יש רשת ובתוכה אזלף מוזר,את מבינה שהחיזיון שראית היה אמיתי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"איך יצאת מן הפוכדור" אני אומר לו בחיוך מכיוון שהוא עצוב בניסיון לשפר את מצבו.
"הוא לא היה מאמן מתחשב".
"אני בטוח שעם אמונים נכונים את תשתפר הרקרוס אז אין לך צורך ליהיות עצוב" אני אומר לו ומנסה לבדוק אם זאת הסיבה.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799736][
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס מחזיק פוכדור שחור כמו הלילה וממנו יוצאת פורסלאס יפיפייה את רואה שבידו של צ'רלס יש רשת ובתוכה אזלף מוזר,את מבינה שהחיזיון שראית היה אמיתי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"חהחה ,תראה מה תפסת חמודי " אני אומרת בצחוק מלגלג .
"אזלף ,על חושי !" אני אומרת בכל רם
"אחרי זה תשתמש בלהביור (לפי סרבי הוא יכול ללמוד את זה)
"ואז כוח נסתר !" אני אומרת בכל קולי .
-
[quote=מאסטר פלריון;799620][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/quote]
"ארכאוס נחשף אלי בזמן קרב המכון הראשון שלי,הוא סיפר לי על התכשיט ועל האבן
הוא גם אמר שעלי להתכונן כי אני אחד מהנבחרים ושגיע יום הדין אני ידע מה לעשות" אגיד
"אתה מוכן להצטרף אלי יוקסי וככה נגן על עולמו של ארכאוס ביחד!"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799010][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]*זה היה מתקפת על-חושי ולא קרן על-חושי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מיסדרבוס משתמשת בעוד על-חושי שלא מצליחה ללכוד את פיג'יוטו בהילת העל-חושי הסגולה,אתה רואה את ליאו קם מהכיסא ומתחיל לקרוא:"קדימה מייקי תראה לו,לא מגיע לו להיות המאמן של הוולטרוב הזה,הוולטרוב יותר מדי טוב בשבילו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]פיקאצ'ו מסמן לך שהוא לא רוצה,אתה רואה את הזעם שבפנים שלו בגלל שאתה רוצה שהוא ישתנה והוא רץ אל עבר מערת הירחים העתיקה,אתה רואה שני אנשים שנראים לך חשודים הולכים בעקבות הפיקאצ'ו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר לך:"זהו הקרב האחרון שלך בקנטו,אתה נלחם פה נגד אלוף הליגה,זה יקרה בעוד כמה שבועות אולי חודשים זה תלוי בך,כמו שאתה רואה הקוויבה שלך התפתח מאוד יפה",אתה רואה את הטייפלוז'ן מתנפל על טורטרה בלהביור מדהים ויפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,פרופסור אוק קם מכיסאו ואומר לך:"נחמד מאוד ילד,תגיד רוצה להתאמן בהיכל האימונים של גרי,הפוקימונים הכי טובים שלו נמצאים שם".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]לכדת רטטה נקבה שיודעת מתקפת ניב ומתקפת זנב.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*באמת יש לך בעיה עם המילה "אני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד עונה לך:"כן אני הילד היחיד שיש לו מוגוריו באזור הזה,כי המוגוריו הזה בכלל בא ממחוז אישו,ראית אותו או שלא ראית אותו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]לריד אומר:"ספטיי תשתמש בסופת עליי תער",אתה רואה את הספטייל הזוהר מתחיל להסתובב ואתה רואה שמגופו יוצאים עלים מסוכנים לא פחות מהעלים שהמאמן הזקן והפוקימון שלו שלחו אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף אומר:"תראי אליס את נועדת לגדולות,את תביני אחרי שאני אראה לך את החיזיון הבא,ואגיד לך את המשפט הזה פוקימונים כמוני יש עוד שניים אם אני נתפס אני יכול להעביר את כוחי לאחד מין האחים שלי או שאני יכול ליצור כפיל שלי שייתפס במקומי,תראי את החיזיון הבא",אתה רואה אור גדול מאוד ואת רואה את עצמך,את הילדה ואת אזלף נלחמים מול מישהו די מוזר בעיר פאלט את רואה שיש בידו רשת צייד ובתוכה יש עוד אזלף אך הוא נראה שונה מין האזלף שלידך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]מי שישים מספרים ואת הדברים האלה :[/FONT][/COLOR][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]P[/FONT][/COLOR][COLOR=fuchsia][FONT=Arial] יקבל כוכב אדום פה זה לא נושא דיבורים [נו''ד]![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*מה לעשות צריך ללמוד לקבל אותי כמו שאני. ואני אמור לקבל דרגונייט או דריניטי
עוצר מסתכל על הילד ואומר לו שנלחמתי במוגוריו הזה עם הטוטדייל שלי
אחרי שרוח בא והעיפה את שניהם במפתיע . אומר לו שיעזור לי לחפש וממשיך לחפש את טוטדייל שלי
-
[quote=מאסטר פלריון;799607][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה עולה בסולם ואתה רואה את מישהו עם מסכה אדומה כמו דם מצד אחד אבל מצד שני יש לו את המסכה של מסכת הקרח עם אקדח שלוף הוא אומר לך:"שלום לך לי ולא להתראות",אתה שומע ירייה ואתה רואה את עצמך בעולם מוזר ולידך פוקימון קטן וורוד שאומר לך:"לי אני הוא הרוח השומרת עליך אני הוא מיו הפוקימון האגדי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*אתה נמצא בקרב מאמנים ואותו בלסטויז זה אותו זורא שאתה נלחם מולו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]זורא-בלסטויז משגר אל עברו של סקווירטל משאבת הידרו שחורה כמו הלילה וקרה כמו גוש קרח טהור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את סקווירטל נכנס לתוך בשריון שלו ומתחיל להסתובב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]קליירה אומרת לך:"לא צריך הוא פשוט מסתובב לו שמה ליד המעבדה,הוא מנסה להרשים את דייזי אוק,אחותו של גרי והיא אחת החברות הטובות שלי,בינתיים הוא רק גונב פוקימונים שמו הוא צ'רלס ואו לפי השמועה הוא שייך לצוות [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/quote]
אהה כמו בגיימבוי בערך
---------------------------------
אני חושב לעצמי:"כמה שהוא גדול יותר כך הוא נופל יותר מהר",ואז אני אומר:"תישתמש בתקפה הזאתי על הרגליים שלו ותיתקוף מיצד לצד כמו פינג פונג תעשה זאת כדי שהוא יפול"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;799607][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למיו"אוקי.אז אני בגן עדן מת או שאני חי איכשהו והצלת אותי ממסכת הקרח.תבי לי תשובות פליז מיו.מיו תןדה שאתה הרוח השומרת שלי אין עליך אתה גדול."
-
טעות שלי חשבתי שזה לא הגיב לי ביגלל שזה היה דף ישן אז חשבתי שלא הגבתי מיצטער אחי
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]מיו אומר לך:"אתה בעולם המעוות המקום היחיד שבו הפוקימונים ובני האדם מדברים בשפה משותפת,אתה עדיין בחיים אבל אתה לא יכול לחזור לשם ריילי הוא מאוד מפורסם בקרב המאמנים אם תחזור לשם בלי הפוקימונים הנכונים אתה תאבד את כול מה שיש לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר לך:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]העולם הוא לא שייך לארסיאוס הוא שייך לכול מי שחי בוא לצערי הרב גם העולם שייך לספקטרה פנטום הרשע והוא רוצה שהעולם יהיה רק שלו וזה אומר למחוק לעד את שני הזנים את בני האנוש ואת הפוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]גרי אומר לך:"כן אני אשמור להם כמה ברים להראות לך את מרכז האימונים שלי,ואז נערוך קרב קצר של שתיים על שתיים,מה אתה אומר",אתה רואה את הלילה יורד בשמיים היפים של העיירה הקטנה פאלט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה צלקת קטנה בידו הימנית של הרקרוס אתה מבין[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]שזו הסיבה שהוא יתנהג כה מוזר בקרב,הפוקדע אומר:"צלקת פחד,המתקפה הזו גורמת לפוקימון הנפגע ממה פוחד למשך קרבות רבים ומשאירה צלקת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*על מה מגיע לך הדרקונייט או הדרטיני?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד אומר לך:"שמע לא אכפת לי מפוקימוני מים עלובים כמו טוטודייל אני חוזר לשאלה שלי ותענה לי בכן או לא אתה יודע איפה המוגוריו שלי ברח לו?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*אסור להגיב פעמיים בלי שאני הגבתי קודם![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]סקווירטל מתעייף בגלל הסיבובים שלו והזורא-בלסטויז מביס אותו בעזרת משאבת הידרו,אתה רואה אותו נופל על הדשא הרטוב,המאמן מחזיר את הזורא שלו ופשוט הולך משם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*בסדר אני ראיתי את זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף משלב בין שלושת המתקפות ויוצר שורת להבות אדומה כדם מתחילה לכלוא את הזירה בלהבה שמתחילה להיות סגולה ברגע ששתי הקצוות נוגעות זה בזו,הפורסלאס מתחילה לנוע בזירה כאילו כלום לא קרה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;800261][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מיו אומר לך:"אתה בעולם המעוות המקום היחיד שבו הפוקימונים ובני האדם מדברים בשפה משותפת,אתה עדיין בחיים אבל אתה לא יכול לחזור לשם ריילי הוא מאוד מפורסם בקרב המאמנים אם תחזור לשם בלי הפוקימונים הנכונים אתה תאבד את כול מה שיש [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למיו"אז איזה פוקימונים אני צריך?"
-
[quote=מאסטר פלריון;799101]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את שני האנשים תופסים את הפיקאצ'ו שלך,והם בדרך אליך,שהם מגיעים אליך הם אומרים לך:"שלום לך ילד,אנחנו מאמ''פ ארגון מצלי הפוקימון,המטרה שלנו זה ליצור הרמוניה בין הפוקימונים לבני האדם".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לשני האנשים: "תודה שנתתם לי את פיקאצ'ו אבל אני חייב להתאמן איתו אז אין לי זמן לזה", אני מנסה לקחת מהם את פיקאצ'ו.
-
[quote=מאסטר פלריון;800261]
[COLOR=green][FONT=Arial]גרי אומר לך:"כן אני אשמור להם כמה ברים להראות לך את מרכז האימונים שלי,ואז נערוך קרב קצר של שתיים על שתיים,מה אתה אומר",אתה רואה את הלילה יורד בשמיים היפים של העיירה הקטנה פאלט.[/FONT][/COLOR]
אני עונה לו:"אוקיי אבל קודם אני רוצה להיסתובב קצת בחוץ עם הפוקימונים" ואז יוצא עם מאדקיפ ורטטה לסיבוב לילי .
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;800261][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מיו אומר לך:"אתה בעולם המעוות המקום היחיד שבו הפוקימונים ובני האדם מדברים בשפה משותפת,אתה עדיין בחיים אבל אתה לא יכול לחזור לשם ריילי הוא מאוד מפורסם בקרב המאמנים אם תחזור לשם בלי הפוקימונים הנכונים אתה תאבד את כול מה שיש לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר לך:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]העולם הוא לא שייך לארסיאוס הוא שייך לכול מי שחי בוא לצערי הרב גם העולם שייך לספקטרה פנטום הרשע והוא רוצה שהעולם יהיה רק שלו וזה אומר למחוק לעד את שני הזנים את בני האנוש ואת הפוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה צלקת קטנה בידו הימנית של הרקרוס אתה מבין[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]שזו הסיבה שהוא יתנהג כה מוזר בקרב,הפוקדע אומר:"צלקת פחד,המתקפה הזו גורמת לפוקימון הנפגע ממה פוחד למשך קרבות רבים ומשאירה צלקת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד אומר לך:"שמע לא אכפת לי מפוקימוני מים עלובים כמו טוטודייל אני חוזר לשאלה שלי ותענה לי בכן או לא אתה יודע איפה המוגוריו שלי ברח לו?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Niv961[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*אסור להגיב פעמיים בלי שאני הגבתי קודם![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]סקווירטל מתעייף בגלל הסיבובים שלו והזורא-בלסטויז מביס אותו בעזרת משאבת הידרו,אתה רואה אותו נופל על הדשא הרטוב,המאמן מחזיר את הזורא שלו ופשוט הולך משם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף משלב בין שלושת המתקפות ויוצר שורת להבות אדומה כדם מתחילה לכלוא את הזירה בלהבה שמתחילה להיות סגולה ברגע ששתי הקצוות נוגעות זה בזו,הפורסלאס מתחילה לנוע בזירה כאילו כלום לא קרה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני מבין.." אני אומר בעודי מסתכל על הרקרוס המסכן.
אני מחליט לעשות משהו,"אני מחזיר אותך לפוכדור הרקרוס והכל יהיה בסדר תבטח בי" אני אומר לו בחיוך ומחזיר אותו לפוכדור,לאחר מכן ארוץ במהירות למרכז הפוקימונים.
-
[quote=מאסטר פלריון;800261][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף משלב בין שלושת המתקפות ויוצר שורת להבות אדומה כדם מתחילה לכלוא את הזירה בלהבה שמתחילה להיות סגולה ברגע ששתי הקצוות נוגעות זה בזו,הפורסלאס מתחילה לנוע בזירה כאילו כלום לא קרה.[/FONT][/COLOR][/quote]
זו הייתה טעות שכתבתי אותו הודעה אתו דבר
----------------------
אני אומר לעצמי:"מוזר האיש הזה עכשיו אני ילך לחפש את הפוקימון שהיה לו זורא הזה"אבל קודם כל אני חוזר לפרופסור שירפא לי את הפוקימון ואז אני הולך לחפש
בתוך השיחים כי זה פוקימון מוזר מאוד וגם מאוד חזק
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אזלף משלב בין שלושת המתקפות ויוצר שורת להבות אדומה כדם מתחילה לכלוא את הזירה בלהבה שמתחילה להיות סגולה ברגע ששתי הקצוות נוגעות זה בזו,הפורסלאס מתחילה לנוע בזירה כאילו כלום לא קרה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*על זה שהצלתי את סלבי
מסתכל אליו במבט כועס ואומר לו אז לא אכפת לי מפוקימוני אדמה עלובים ממאחוז אישו
-
[quote=מאסטר פלריון;800261][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
נכון ראית את הסדרה בקוגן חחח
----------------------
"ואנחנו נצטרך לעצור אותו נכון?! אז קדימה למה אנחנו מחכים?!" אצעק
"יוקסי מהר תקרא לאחיך השלישי מספריט ותגיד לו שיבוא לכאן..אסור לבזבז אף רגע" אגיד
'אני חושב שאנחנו צריכים לפעול מהר ככל האפשר אם אנחנו רוצים לעצור את ספקטרה' אחשוב בדאגה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;800261]
"תעסיק אותו בכדורי אנרגיה ,ואחרי זה הביור ועל חושי !"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]מיו אומר לך:"פשוט תתאמן עכשיו להתראות",אתה רואה פלאש ואתה רואה את ריילי מדבר עם ליאו ואתה שומע אותם אומרים:"ליאו לפי מה שסיפרת לי הלי הזה הוא דווקא בחור נחמד אז מה פתאום הוא מתחרפן בגלל שלקחו לו את האבן שבכלל לא שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האנשים הולכים אל עבר היער,אתה רואה את פלינט מכניס לך משהו לכיס אבל אתה מרגיש שיש משהו די קל בכיס שלך פתאום,אתה רואה את הירח מתחיל לעלות ומתחיל הלילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*במקור זה היה [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]SP [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial] ולא ספקטרה פנטום,ואח שלי ראה את זה ראיתי פרק אחד [ששמרתי על האח שלי] נדלקתי על השם הזה "ספקטרה פנטום" וגם ראשי התיבות שלו באנגלית זה [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial] אז זה בעצם אותו הדבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]יוקסי אומר לך:"כול הדברים קורים בזמן שלהם ולא בזמן שלא מתאים להם,לדוגמא אתה קיבלת את הפוקימון ההתחלתי שלך לפני כמה ימים ולא אחרי זה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]גרי אומר לך:"לילי עכשיו עשר בבוקר",אתה מסתכל בשמיים ואתה רואה סטרלי קטן משחק עם פיג'י,טיילו והוט הוט קטנים גם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"מה בשבילך ילד,תגיד זה נכון שלירו נתן לך את ההרקרוס שלו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*לא מגיע לך אתה מדבר על הפרס הסלבי אמור לתת לך והוא נעלם אז...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הילד מתקרב אליך ואתה רואה שהוא די שרירי והוא אומר לך:"פוקימוני אדמה עלובים פוקימונים מאישו עלובים",אתה מרגיש כאב חזק בבטן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה מתקרב לשיחים ואתה רואה שיש שם שלושה פוקימונים שונים,רטטה,לרוויטר ופיג'י שמשחקים להם שמה כאילו שאר העולם לא קיים אתה שומע צליל מרגיע מאוד,אתה רואה את הסקווירטל שלך עצוב מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הלהבה הסגולה לוכדת את הפורוסלס של צ'רלס הוא צועק לעברך:"נו כבר חיה טיפשית תשתחררי מזה אחרת תבלי יום בצינוק העינויים,את רוצה לחזור לשם?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]שמעו מי שלא מגיב בהשקעה פשוט עף חד וחלק בלי אפשרות לחזור,אין יותר כוכבים בסדר מי שלא מגיב בהשקעה עף לאלתר![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;800876][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מיו אומר לך:"פשוט תתאמן עכשיו להתראות",אתה רואה פלאש ואתה רואה את ריילי מדבר עם ליאו ואתה שומע אותם אומרים:"ליאו לפי מה שסיפרת לי הלי הזה הוא דווקא בחור נחמד אז מה פתאום הוא מתחרפן בגלל שלקחו לו את האבן שבכלל לא שלו".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל ליאו וריילי ואומר להם"תשמעו אני מצטער על מה שעשתי מקודם ועל זה ברחתי לכם מקודם.והתעצבנתי עליכם.אך זה בגגל שאני חושב שפיג'י חלש ואני באצת חושב שהוא חלש ואז אחרי שולטרוב הפסיד לפיג'יוטו.עדין חשבתי שפיג'יוטו חלש אך ולטרוב יותר.אך אני מצטער על כול מה שעשיתי מקום.אז אתם סולחים לי חברה?דרך מאגב איפה מייק בא לי לגמור תקרב נגדו"?
-
[quote=מאסטר פלריון;800876][B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האנשים הולכים אל עבר היער,אתה רואה את פלינט מכניס לך משהו לכיס אבל אתה מרגיש שיש משהו די קל בכיס שלך פתאום,אתה רואה את הירח מתחיל לעלות ומתחיל הלילה.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "למה הם הולכים ליער?, מה הם מתכוונים לעשות לפיקאצ'ו שלי?, כדאי שאני קודם יראה את מה שפלינט ישאיר לי בכיס ואז נראה מה אנחנו נעשה בקשר לזה", אני לוקח מהכיס את הדבר שישאיר לי פלאנט.