[quote=פיקא'צו;899695]למה?[/quote]
פירה בתוך לחמניה
וספגטי
מוזר
Printable View
[quote=פיקא'צו;899695]למה?[/quote]
פירה בתוך לחמניה
וספגטי
מוזר
[QUOTE=monster;899696]פירה בתוך לחמניה
וספגטי
מוזר[/QUOTE]
זה תעים מאוד יש אצלי בכיתה ילד שאוכל מלוח עם דבש
שלום לך האזרח הקטן!
בוא ותתרום את חלקך.
אנא הצבעה "בא" בהצבעות הבאות בקלפי "בא" זהוי המפלגה הטובה ביותר בעולם והיא בארסה = ברצלונה.
למען עתיד ברצלונאי יותר הצביעו "בא" בבחירות
כי אני שחק מתמודד לראשות הממשלה
עוד 100 תגובות הנוד נגמר
[quote=פיקא'צו;899699]זה תעים מאוד יש אצלי בכיתה ילד שאוכל מלוח עם דבש[/quote]
תעים?
אז כלום..
באו נתערב כמה זמן לוקח לניצן להקדיש
שלום לך האזרח הקטן!
בוא ותתרום את חלקך.
אנא הצבעה "בא" בהצבעות הבאות בקלפי "בא" זהוי המפלגה הטובה ביותר בעולם והיא בארסה = ברצלונה.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[CENTER][SIZE=2][COLOR=blue][B]ה[COLOR=red]צ[/COLOR]ב[COLOR=red]ע[COLOR=blue]ה[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] "[/COLOR]ב[COLOR=red]א[/COLOR]" [COLOR=red]ב[/COLOR]ב[COLOR=red]ח[/COLOR]י[COLOR=red]ר[/COLOR]ו[COLOR=red]ת[/COLOR] ה[COLOR=red]ק[/COLOR]ר[COLOR=red]ו[/COLOR]ב[COLOR=red]ו[/COLOR]ת[COLOR=red] ,[/COLOR] ל[COLOR=red]מ[/COLOR]ע[COLOR=red]ן[/COLOR] ע[COLOR=red]ת[/COLOR]י[COLOR=red]ד[/COLOR] ב[COLOR=red]ר[/COLOR]צ[COLOR=red]ל[/COLOR]ו[COLOR=red]נ[/COLOR]א[COLOR=red]י[/COLOR] ט[COLOR=red]ו[/COLOR]ב [COLOR=red]י[/COLOR]ו[COLOR=red]ת[/COLOR]ר.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][B][COLOR=red]ש[/COLOR]ח[COLOR=red]ר[/COLOR] [COLOR=blue]ל[COLOR=red]ר[/COLOR]א[COLOR=red]ש[/COLOR]ו[/COLOR][COLOR=red]ת[/COLOR] ה[COLOR=red]מ[/COLOR]מ[COLOR=red]ש[/COLOR]ל[COLOR=red]ה[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[quote=פיקא'צו;899706]באו נתערב כמה זמן לוקח לניצן להקדיש[/quote]
אתה מתכון להגיע להקדשה?
שבוע
[QUOTE=SysTem;899707]שלום לך האזרח הקטן!
בוא ותתרום את חלקך.
[CENTER][SIZE=2][COLOR=blue][B]ה[COLOR=red]צ[/COLOR]ב[COLOR=red]ע[COLOR=blue]ה[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] "[/COLOR]ב[COLOR=red]א[/COLOR]" [COLOR=red]ב[/COLOR]ב[COLOR=red]ח[/COLOR]י[COLOR=red]ר[/COLOR]ו[COLOR=red]ת[/COLOR] ה[COLOR=red]ק[/COLOR]ר[COLOR=red]ו[/COLOR]ב[COLOR=red]ו[/COLOR]ת[COLOR=red] ,[/COLOR] ל[COLOR=red]מ[/COLOR]ע[COLOR=red]ן[/COLOR] ע[COLOR=red]ת[/COLOR]י[COLOR=red]ד[/COLOR] ב[COLOR=red]ר[/COLOR]צ[COLOR=red]ל[/COLOR]ו[COLOR=red]נ[/COLOR]א[COLOR=red]י[/COLOR] ט[COLOR=red]ו[/COLOR]ב [COLOR=red]י[/COLOR]ו[COLOR=red]ת[/COLOR]ר.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][B][COLOR=red]ש[/COLOR]ח[COLOR=red]ר[/COLOR] [COLOR=blue]ל[COLOR=red]ר[/COLOR]א[COLOR=red]ש[/COLOR]ו[/COLOR][COLOR=red]ת[/COLOR] ה[COLOR=red]מ[/COLOR]מ[COLOR=red]ש[/COLOR]ל[COLOR=red]ה[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/QUOTE]
שחר זה לא בא טוב בעין
[QUOTE=SysTem;899707]שלום לך האזרח הקטן!
בוא ותתרום את חלקך.
[SIZE=2][COLOR=blue][B][COLOR=red]ש[/COLOR]ח[COLOR=red]ר[/COLOR] [COLOR=blue]ל[COLOR=red]ר[/COLOR]א[COLOR=red]ש[/COLOR]ו[/COLOR][COLOR=red]ת[/COLOR] ה[COLOR=red]מ[/COLOR]מ[COLOR=red]ש[/COLOR]ל[COLOR=red]ה[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/QUOTE]
אני מצביע רמא-ריאל מדריד אברטון.
או רמאי ^^ ריאל מדריד אברטון ישראל.
דיי נו אל תיהיו רעים אתם מעדיפים דיקטטורה? או דמוקרטיה?
~12,300~
אני מצביע לרמאי
ליאור אני אומר שלושה ימים
רמאים אתם אחד אחד , תזכרו
אתם בחרתם בדיקטטורה!
גם אני מצביע לרמאי...
איזה נבל...
[QUOTE=SysTem;899712]דיי נו אל תיהיו רעים אתם מעדיפים דיקטטורה? או דמוקרטיה?
~12,300~[/QUOTE]
מזל טוב
אני מצביע לגנהבא
העמדתי לליאור אולטימטום
אני מנסה לחשב באיזה יום אני עקוף את ניצן
ליאור-עד סוף החודש.
יאוהדי רמאי!
ריאל מדריד - יקנו אתכם ב95 מיליון יורו ואז יזרקו אותכם בשקל תשעים
אברטון - גרועים
ישראל - עגלות
[QUOTE=the necromancer nilasak;899724]ליאור-עד סוף החודש.[/QUOTE]
את זה אני והיא יודעים
אבל באיזה יום?
[QUOTE=the necromancer nilasak;899724]ליאור-עד סוף החודש.[/QUOTE]
זה מחר:oing:
[QUOTE=פיקא'צו;899728]זה מחר:oing:[/QUOTE]
נובמבר
[quote=monster;899727]את זה אני והיא יודעים
אבל באיזה יום?[/quote]
ימוגבל סוף החודש זה היום -_-
[QUOTE=SysTem;899731]ימוגבל סוף החודש זה היום -_-[/QUOTE]
אתה לא מבנים סוף חודש נומבר
[QUOTE=SysTem;899726]יאוהדי רמאי!
ריאל מדריד - יקנו אתכם ב95 מיליון יורו ואז יזרקו אותכם בשקל תשעים
אברטון - גרועים
ישראל - עגלות[/QUOTE]
אתה תהיה בשקט-למה אברטון שליטעע.
[SIZE=2][COLOR=blue][B][COLOR=red]ש[/COLOR]ח[COLOR=red]ר[/COLOR] [COLOR=blue]ל[COLOR=red]ר[/COLOR]א[COLOR=red]ש[/COLOR]ו[/COLOR][COLOR=red]ת[/COLOR] ה[COLOR=red]מ[/COLOR]מ[COLOR=red]ש[/COLOR]ל[COLOR=red]ה[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
למה לי?
מי זה אברטון?
[IMG]http://planet.nana.co.il/od3d99aa1/ani/pin/1.gif[/IMG]חחחח
קבוצת כדורגל שליטעע.
קרוב משפחה שלי שחקן שם.
[QUOTE=SysTem;899747][IMG]http://planet.nana.co.il/od3d99aa1/ani/pin/1.gif[/IMG]חחחח[/QUOTE]
מה חחחח?
רק נענע?
אתה צוחק שזה לא לימון?
משעמם לי???:::
[QUOTE=the necromancer nilasak;899748]קבוצת כדורגל שליטעע.
קרוב משפחה שלי שחקן שם.[/QUOTE]
לא מכיר
היי כולם, יש לי זמן לפני שאני מתכוננן למבחן אז נכנסתי.
[QUOTE=monster;899754]לא מכיר[/QUOTE]
אני כן..
הי אבי
היי אבי-אפשר בבקשה את המסן שלך?
יש לי דבר חלק שאני רוצה להגיד לך...