[quote=Viva La Resistance;1022277]תגיב שם, לא כאן.
לא מתאים? ניצן אמרה שמתאים
זה פרוייקט, ליר ראה את זה כנכון אז אל תהרוס לו את מה שהוא החליט לפחות.[/quote]
בסדר נעצתי את זה בחזרה...
Printable View
[quote=Viva La Resistance;1022277]תגיב שם, לא כאן.
לא מתאים? ניצן אמרה שמתאים
זה פרוייקט, ליר ראה את זה כנכון אז אל תהרוס לו את מה שהוא החליט לפחות.[/quote]
בסדר נעצתי את זה בחזרה...
תגיד רותם בכנות
יש לי סיכוי כלשהו להיבחר?
אופיר לאלכס יש את אותה זכות להוריד כי הוא וניצן באותה דרגה.
ויש לי תשובה לכל תגובה שעידוס רושם.
"אוי.. שתוק כבר!"
[QUOTE=Viva La Resistance;1022297]תגיד רותם בכנות
יש לי סיכוי כלשהו להיבחר?[/QUOTE]
מה היה הכינוי הקודם קודם שלך? אני לא כל כך זוכר את הסיפור שלך...
[QUOTE=YoRt3m;1022289]למה שאני אתן לך באן? תגיד את ההתנהלות של הבחירות... זה לא דבר רע שאנחנו מתביישים בו.
כשמישהו מציע מועמדות בדרך כלל נפתח נושא במנהלים שבו כל המנהלים דנים עליו ויש מקרים שרק ההנהלה הגבוהה דנה בינה לבין עצמה.. מה סוד בזה? אני בכלל חייב לשתף את המנהלים הרגילים ? >< הם בוחרים מישהו שיהיה באותה דרגה כמוהם וזה דבר שלא קורה באף מקום אחר.[/QUOTE]
לא דיברתי על הבחירות האלו אני מדבר על כל הבחירות הכלליות שאתם עושים .
לפני שאתם כבר פותחים נושא בחירות אתם יודעי מי יהיה מנהל ומי לא אתם סתם מנסים לחלוב פה משתמשים שבחיים לא יהיו מנהלי וזה נמאס לי ולכולם רק שאמרו לי את זה הבנתי שזה בחיים לא יהיה פורום דמוקרטי
קראו לו Barney Stinson
Shikamaru Stinson
ועוד כמה שאני לא זוכר.
דרך אגב אופיר על מי דיברת שהיו לו 2 נסיונות בניהול
Can You Dig It Sucka?!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=q2hEANVeGDE&feature=related[/YOUTUBE]
[QUOTE=YoRt3m;1022299]מה היה הכינוי הקודם קודם שלך? אני לא כל כך זוכר את הסיפור שלך...[/QUOTE]
shikamaru nara
הסיפור היחיד שלי זה עם לוקאס ויציאות נגד ההנהלה
אופיר תענה.
[quote=איתי.;1022300]לא דיברתי על הבחירות האלו אני מדבר על כל הבחירות הכלליות שאתם עושים .
לפני שאתם כבר פותחים נושא בחירות אתם יודעי מי יהיה מנהל ומי לא אתם סתם מנסים לחלוב פה משתמשים שבחיים לא יהיו מנהלי וזה נמאס לי ולכולם רק שאמרו לי את זה הבנתי שזה בחיים לא יהיה פורום דמוקרטי[/quote]
יש מקרים שהתשובה ידועה מראש, זה לא אומר שאנחנו צריכים להגיד לאותו משתמש "אל תשלח בקשה כי אתה בטוח לא תהיה".. אנחנו נותנים לאותו אחד לשלוח בקשה, ודנים עליה בכל זאת.. זה שהרבה תגובות נגד או שיש סיבה ממש בולטת לא לקבל אותו לניהול זה לא אשמתנו >< ובמקרים מסויימים זה גם לא אשמתו של אותו משתמש.
דיברתי על ליר
רותם תענה~
לליר לא היו שתי נסיונות. אמרת שיהיו לו 2 נסיונות כמו איזה שהוא מנהל אחר
ערב טוב רותם..
שבוע טוב
[QUOTE=Viva La Resistance;1022309]דיברתי על ליר
רותם תענה~[/QUOTE]
בהסתכלות קצרה על האזהרות שלך אני לא רואה שחל שיפור בגישה שלך... אז אני לא יודע איזה תשובה לתת לך. כמו הסיפור עם איתי, מה אתה מעדיף שאני אגיד לך לא מראש? או שאני אגיד לך שאתה יכול לנסות ונדון עליך במנהלים כמו שצריך?
[QUOTE=YoRt3m;1022308]יש מקרים שהתשובה ידועה מראש, זה לא אומר שאנחנו צריכים להגיד לאותו משתמש "אל תשלח בקשה כי אתה בטוח לא תהיה".. אנחנו נותנים לאותו אחד לשלוח בקשה, ודנים עליה בכל זאת.. זה שהרבה תגובות נגד או שיש סיבה ממש בולטת לא לקבל אותו לניהול זה לא אשמתנו >< ובמקרים מסויימים זה גם לא אשמתו של אותו משתמש.[/QUOTE]
ניקח אותי לדוגמה, אני יכול להשקיע את הנשמה שלי באיזה פורום ולתת את כל הנשמה שלי בנושאים שם ואם יש שאלות לענות תשובות מורחבות. אבל בגלל העבר שלי בפורום ובעיקר בהנהלה מה שקרה בימים האחרונים לפני הבאן זה די ברור שאני לא יהיה חלק מההנהלה, אותו דבר היה עם ארוין.
למה שלו תקראו לנו"ד דיוני הנהלה וזהו?! יאללה לעביר נושא.
[QUOTE=Randy Orton;1022314]ניקח אותי לדוגמה, אני יכול להשקיע את הנשמה שלי באיזה פורום ולתת את כל הנשמה שלי בנושאים שם ואם יש שאלות לענות תשובות מורחבות. אבל בגלל העבר שלי בפורום ובעיקר בהנהלה מה שקרה בימים האחרונים לפני הבאן זה די ברור שאני לא יהיה חלק מההנהלה, אותו דבר היה עם ארוין.[/QUOTE]
ממש ממש לא.
תתפלא, אבל אם ארווין ירצה לנהל אני לא אהסס ומיד אפתח דיון במנהלים על הניהול שלו וגם אהיה בעדו, כי רואים שהוא השתנה.
אבל אתה עושה בעיות מהרגע שירדת מניהול + אפילו לפני יומיים עשית פה סוג של מרד. אז איך אתה מצפה שאני אכניס אותך לניהול?
[QUOTE=PikaRevulotion;1022311]לליר לא היו שתי נסיונות. אמרת שיהיו לו 2 נסיונות כמו איזה שהוא מנהל אחר[/QUOTE]
לא אמרתי את זה
אמרתי שצריך לתת לו עוד ניסיון
ורותם, עבר זמן מהאזהרה האחרונה שלי, אני מנסה לשנות גישה ולהשקיע~
אגב, מצטער מי שזה מבאס אותו, פוקימון השבוע יפורסם מחר עקב יום מפרך מאוד שהיה לי היום
[QUOTE=YoRt3m;1022316]ממש ממש לא.
תתפלא, אבל אם ארווין ירצה לנהל אני לא אהסס ומיד אפתח דיון במנהלים על הניהול שלו וגם אהיה בעדו, כי רואים שהוא השתנה.
אבל אתה עושה בעיות מהרגע שירדת מניהול + אפילו לפני יומיים עשית פה סוג של מרד. אז איך אתה מצפה שאני אכניס אותך לניהול?[/QUOTE]
סוג של מרד?
א' עד שאלכס לא פרש לא הייתי בפורום, וגם שהפקח הזה פתח את הנושא לא הייתה שום תגובה נגד אכלס אמרתי לו שישנה את הגישה שלו, נדב ביקש שאני אפתח נושא בשמו פתחתי את הנושא כחבר.
ב' התגובות בנו"ד היו בגלל שסוף סוף נגמר "השלטון" שלו בפורום.
[QUOTE=Viva La Resistance;1022318]לא אמרתי את זה
אמרתי שצריך לתת לו עוד ניסיון
ורותם, עבר זמן מהאזהרה האחרונה שלי, אני מנסה לשנות גישה ולהשקיע~
אגב, מצטער מי שזה מבאס אותו, פוקימון השבוע יפורסם מחר עקב יום מפרך מאוד שהיה לי היום[/QUOTE]
לא צריך לפתוח את זה לפני כולם אבל 2 מהאזהרות שלך עדיין בתוקף.
לילה טוב. אני הולך.
[QUOTE=YoRt3m;1022322]לא צריך לפתוח את זה לפני כולם אבל 2 מהאזהרות שלך עדיין בתוקף.[/QUOTE]
אבל הן עדיין ניתנו לפני כמה שבועות~
עידוס אשכרה מחפש את הרגע לפתוח משוב על כל שטות
עומר די ספרייטים זה כאב ראש
רותם זה היה נגד גישה לא נגד אלכס פשוט לפעמים נראה שהגישה משתנה כאשר הוא ירד והנה הגישה שלו השתנת
בסוף הכל חזר לקדמותו לא ככה :)
[QUOTE=Ilan;1022329]עידוס אשכרה מחפש את הרגע לפתוח משוב על כל שטות
עומר די ספרייטים זה כאב ראש[/QUOTE]
חלאס לצאת נגדו בחייאת רבאק
רותם תענה לי
עידוס יצא נגדי כמה פעמים לא אשמתי :nosepicking:
[QUOTE=Ilan;1022339]עידוס יצא נגדי כמה פעמים לא אשמתי :nosepicking:[/QUOTE]
EPIC FAIL
מה קרה לפורום לפני כמה שניות?
[quote=איתי.;1022343]מה קרה לפורום לפני כמה שניות?[/quote]
אין לי שמץ
רותם עבר התמוטטות עצבים בגללך
כמעט ניצחתי את אופיר.
[QUOTE=DarKCry;1022345]כמעט ניצחתי את אופיר.[/QUOTE]
מה?
איזה
הייתי קורע אותך
XDDDDDDDD
הרגת אותי
[QUOTE=Viva La Resistance;1022344]אין לי שמץ
רותם עבר התמוטטות עצבים בגללך[/QUOTE]
שיעבור זה לא מוזיז לי את הביצים של התרנגולת שבמקרר שלי ההנהלה פה צריך כל כמה ימים כמה כאפות טובות כדי להירגע לא כולם רק כמה
אית על מה לענות לך?
ולא עברתי התמוטטות עצבים חס וחלילה פשוט עשיתי משהו בשרת (כמובן שהכוונות שלי היו רעות כלפי הפורום)
פירסמתי הודעה לפני כמה דקות לא?!?
ברור שטפו טפו טפו
חס וחלילה
שוד ושבר
כפתור ופרח (תמיד יש לי צורך לומר את זה)
קץ וגרג'ובה
מישהו מחק לי אותה מי זה?
נכון הפורום קרס לא חשבתי שזה קרה גם לכם
אגב רותם מה המסקנות מכל הריב הזה?
[quote=Ilan;1022353]נכון הפורום קרס לא חשבתי שזה קרה גם לכם
אגב רותם מה המסקנות מכל הריב הזה?[/quote]
שלבני האדם אין מקום בכדור הארץ, והפתרון היחיד המתקבל על הדעת הוא לשחוט בצורה שיטתית את כל יושבי כדור הארץ עד שישארו רק תרנגולים ופרות.
[QUOTE=YoRt3m;1022308]יש מקרים שהתשובה ידועה מראש, זה לא אומר שאנחנו צריכים להגיד לאותו משתמש "אל תשלח בקשה כי אתה בטוח לא תהיה".. אנחנו נותנים לאותו אחד לשלוח בקשה, ודנים עליה בכל זאת.. זה שהרבה תגובות נגד או שיש סיבה ממש בולטת לא לקבל אותו לניהול זה לא אשמתנו >< ובמקרים מסויימים זה גם לא אשמתו של אותו משתמש.[/QUOTE]
עם אתם דנים עליו כמו שאני לומד (שתדע אני כמעט ולא לומד) אתם רק רוצים שישקיעו בפורומים בגלל זה אתם מנהלי את ''הבחירות'' עם לא אז למה אנשים שבחיים לא נכנסו לפורום ורק אחרי שתי נושאים הם הופכים למנהלים כמו בר שכמעט לא עשתה כלום ביוגי הו ופתח נושאים שלא קשורים לפורום הזה
כמו הנושא חתימות
תסביר לי ?
מזל שמצאתי את זה><