[QUOTE=Naruto;1142147]אצלי זה סיים תוך שעתיים חח
אני כבר משחק בזה, זה כיף לאללה P:
קצת מעצבן בגלל שהמקשים לא מכוונים טוב בהתחלה אבל זה בסדר..[/QUOTE]
נראה לי שגם לי יגמר להוריד בזמן כזה אבל עד אז אצטרך לסבול
Printable View
[QUOTE=Naruto;1142147]אצלי זה סיים תוך שעתיים חח
אני כבר משחק בזה, זה כיף לאללה P:
קצת מעצבן בגלל שהמקשים לא מכוונים טוב בהתחלה אבל זה בסדר..[/QUOTE]
נראה לי שגם לי יגמר להוריד בזמן כזה אבל עד אז אצטרך לסבול
[quote=KillerBee;1142150][IMG]http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/2075231/14_g.jpg[/IMG]
זה בערך כמו הכלבה שלי, הצבעים המבנה ממש כלבה חמודה[/quote]
יש לה עיניים גדולות O:
גם אני עייפה... :)
---
עוד מעט אני אקרא את הסיפור שלך.
[QUOTE=Naruto;1142152]יש לה עיניים גדולות O:[/QUOTE]
>< זה רק נראה ככה וזאת לא היא...
למישהו יש מו איך גורמים כשמורידים משהו בטורנט אז האיטרנט לא היה איטי?
[QUOTE=Woodpecker;1142156]למישהו יש מו איך גורמים כשמורידים משהו בטורנט אז האיטרנט לא היה איטי?[/QUOTE]
אחי אין כזה דבר הטורנט משתמש לך בחצי מהמהירות אינטרנט אין משהו שגורם לזה לא להיות ככה
יש אבל משהו שגורם לו לעבוד יותר טוב ולנצל אותו הדבר S:
[QUOTE=KillerBee;1142158]אחי אין כזה דבר הטורנט משתמש לך בחצי מהמהירות אינטרנט אין משהו שגורם לזה לא להיות ככה[/QUOTE]
חשבתי שיש איזה באסה
למה יש אנשים שכותבים לאט? S:
ליאור אתה מגיב?
שקד זה פשוט עובד עם אימולטור המדמה סביבת עבודה של ווי על המחשב יש כזה גם לפלייסטישן 2 וpsp ודיאס וכל אלה
והגנה אני לא יודע אבל להתחמק כלומר לזוז הצדה אני יודע
עם E ו Q
ועם נגיד תוקפים אותך אז תנסה לחרבש עם מקש ה B שלך אני לא יודע איך הגדרת את זה ועכשיו אני יוריד שוב וימחק תאוליטמייט 4
[quote=סאסקה קון;1142164]שקד זה פשוט עובד עם אימולטור המדמה סביבת עבודה של ווי על המחשב יש כזה גם לפלייסטישן 2 וpsp ודיאס וכל אלה
והגנה אני לא יודע אבל להתחמק כלומר לזוז הצדה אני יודע
עם E ו Q
ועם נגיד תוקפים אותך אז תנסה לחרבש עם מקש ה B שלך אני לא יודע איך הגדרת את זה ועכשיו אני יוריד שוב וימחק תאוליטמייט 4[/quote]
לא הורדתי אימולטור זה בא לי עם המשחק S:
אולטימייט 4 חרא תוריד את הספיישל O:
[QUOTE=KillerBee;1142163]ליאור אתה מגיב?[/QUOTE]
טוב כן אבל יקח קצת זמן
כן אני יודע אני מוריד אותו עכשיו מחדש ואם אתה רוצה לדעת איך משיגים שחקנים אבל לא במסלול הזה במשהו שסתם נחמים צוברים נקודות ומקבלים שחקנית אז במקום להכנס לזה של המסלול תרד אחד למטה יהיה לך לבחור שחקן אחד ואז תנצח 10 קרבות ותקבל שחקן ויהיה לך גם מתחת אפשרות של 2 על 2 שאתה מחליף ביניהם בz
הגבתי במשחק שלי קילרבי כמו שרצית
עוד 5 עמ' הנוד שלי
[quote=סאסקה קון;1142174]כן אני יודע אני מוריד אותו עכשיו מחדש ואם אתה רוצה לדעת איך משיגים שחקנים אבל לא במסלול הזה במשהו שסתם נחמים צוברים נקודות ומקבלים שחקנית אז במקום להכנס לזה של המסלול תרד אחד למטה יהיה לך לבחור שחקן אחד ואז תנצח 10 קרבות ותקבל שחקן ויהיה לך גם מתחת אפשרות של 2 על 2 שאתה מחליף ביניהם בz[/quote]
חח אני עושה עכשיו את העשר קרבות ברצף P:
כל פעם שאני מסיים עשר קרבות כאלה אני מקבל שחקן?
זה אמור להיות ככה אבל זה תלוי בכמות הקומבואים והגוטסואים שאתה עושה ככה אתה מקבל יותר ניקוד וככל שיש לך יותר ניקוד אתה מקבל שחקן שדורש תניקוד הזה אני השיא שלי זה 250000 כלומר השחקן שהיה צריך ניקוד כזה אחרי זה לא הצלחתי להגיע ל 300 אלף אבל בהתחלה יהיה לך יחסית קל לקבל שחקנים
בגלל שזה עשר קרבות אז אמור לצאת לך ניקוד טוב כי מחברים את הניקוד של כל הקרבות ביחד וואז מה שיוצא בסוף אתה מקבל לפעמים זה סתם שטויות שאני לא יודע מה הם(אני לא מבין יפנית) ולפעמים זה שחקנים
אתה יכול להביא לי טורונט להורדה כי מה שיש לי לא עובד
[quote=סאסקה קון;1142184]זה אמור להיות ככה אבל זה תלוי בכמות הקומבואים והגוטסואים שאתה עושה ככה אתה מקבל יותר ניקוד וככל שיש לך יותר ניקוד אתה מקבל שחקן שדורש תניקוד הזה אני השיא שלי זה 250000 כלומר השחקן שהיה צריך ניקוד כזה אחרי זה לא הצלחתי להגיע ל 300 אלף אבל בהתחלה יהיה לך יחסית קל לקבל שחקנים
בגלל שזה עשר קרבות אז אמור לצאת לך ניקוד טוב כי מחברים את הניקוד של כל הקרבות ביחד וואז מה שיוצא בסוף אתה מקבל לפעמים זה סתם שטויות שאני לא יודע מה הם(אני לא מבין יפנית) ולפעמים זה שחקנים[/quote]
כן קיבלתי עכשיו שחקנים
סאסקה הרג אותי בקרב השביעי חחח
למה הייתי עם נארוטו, הוא זבל S:
אני אהיה עם סאסקה עכשיו D:
שקד מתי הפרח שלך מתפתח?
עוד 10 הודעות
[QUOTE=Naruto;1142187]עוד 10 הודעות[/QUOTE]
יאי
למה?
חחח נכון באמת לנארוטו לא מצב סנין הוא גרוע שמה אבל אמרו לי שיש שם סוסנו לאיטאצי ואף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו תגיד לי אם אתה מצליח ואם אתה רוצה לדעת איך נכנסים למצב קיובי או מצב שארינגן אצל אוציהא או קאקאשי אז סתכל אתה רץ לוחץ על B לא המקש במקלדת B אלא המקש של האימולטור זה שעושה טכניקות וישר אחרי זה על A שוב כמו עם B רק שזה שנותן מכות רגילות ואז לוחץ X ואחורה קודם אחורה וישר ביחד X הפעאם במקש של המקלדת אבל זה חייב צאקרה מלאה
נ.ב. תביא לי לינק טורונט להורדה שלי לא טוב
[quote=סאסקה קון;1142189]חחח נכון באמת לנארוטו לא מצב סנין הוא גרוע שמה אבל אמרו לי שיש שם סוסנו לאיטאצי ואף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו תגיד לי אם אתה מצליח ואם אתה רוצה לדעת איך נכנסים למצב קיובי או מצב שארינגן אצל אוציהא או קאקאשי אז סתכל אתה רץ לוחץ על B לא המקש במקלדת B אלא המקש של האימולטור זה שעושה טכניקות וישר אחרי זה על A שוב כמו עם B רק שזה שנותן מכות רגילות ואז לוחץ X ואחורה קודם אחורה וישר ביחד X הפעאם במקש של המקלדת אבל זה חייב צאקרה מלאה
נ.ב. תביא לי לינק טורונט להורדה שלי לא טוב[/quote]
אני פשוט לוחץ C על המקלדת ואחורה וזה מכניס למצב הזה
ולא הצלחתי סוסאנו, הצלחתי צ'ידורי וקירין, עכשיו את הקירין, קרעתי עם זה לנארטו סייג' את הצורה חח
הנה טורנט:
[url]http://www.torrenthound.com/torrent/434e99f8f4305fbadc36146420e5fb73556a3fec[/url]
אוקי אם תמצא מתקפות שוות תגיד איך עושים אותם ואיך עושים קירין?
[quote=סאסקה קון;1142193]אוקי אם תמצא מתקפות שוות תגיד איך עושים אותם ואיך עושים קירין?[/quote]
אוקיי
ואין לי מושג איך עשיתי היה לי ממש קצת חיים והוא התקרב אליי אז ניסיתי לעשות צ'ידורי נאגה (השדה החשמלי הזה) ויצא קירין חח
שקד במשחק שלי אתה רוצה זוראה ?
חח מזליסט
[quote=Woodpecker;1142197]שקד במשחק שלי אתה רוצה זוראה ?[/quote]
לא, תביא לי מישהו יותר טוב..
[quote=סאסקה קון;1142198]חח מזליסט[/quote]
הבנתי איך לעשות מתקפות סיום מיוחדות כמו קירין או סוסאנו D:
רוצה לדעת?
[QUOTE=Naruto;1142199]לא, תביא לי מישהו יותר טוב..
הבנתי איך לעשות מתקפות סיום מיוחדות כמו קירין או סוסאנו D:
רוצה לדעת?[/QUOTE]
בקפר דרייק מקבלים רק זוראה
בכפר אוקסרוב ריולו
[quote=Woodpecker;1142200]בקפר דרייק מקבלים רק זוראה
בכפר אוקסרוב ריולו[/quote]
אז שנייה אני משנה את התגובה שלי..
כן ומה הצלחת לעשות סוסנו??
[QUOTE=Naruto;1142202]אז שנייה אני משנה את התגובה שלי..[/QUOTE]
אוקי במילא לא התחלתי להגיב
חזרתי
[quote=סאסקה קון;1142203]כן ומה הצלחת לעשות סוסנו??[/quote]
לא הצלחתי סוסאנו אבל הצלחתי קירין עוד פעם באותה דרך כמו הפעם הקודמת שהצלחתי, זאת אומרת שזאת הדרך הנכונה.
אתה צריך שיהיה לך קצת חיים וההילה המפגרת הזאת תופיע (אצל סאסקה היא סגולה) ואז כל שילוב של חץ עם C (מקלדת רגילה) מביא לך מתקפה מיוחדת.
C ואחורה זה קירין, יש מצב שסוסאנו זה C ולמטה..
ואיטאצ'י החרא הזה קרע אותי עכשיו בקרב העשירי תוך שתי שניות XD
הי קילרביי
חחח ברור הוא שולח עליך כפילים
תגידו עד איזה סאגה בנארוטו המשחק הזה?
[quote=סאסקה קון;1142209]חחח ברור הוא שולח עליך כפילים[/quote]
אני מנסה עכשיו את התאוריה שלי עם ה-C
[quote=Woodpecker;1142211]תגידו עד איזה סאגה בנארוטו המשחק הזה?[/quote]
לא נראה לי שיש לזה סאגות פה..
אבל יש את איי ובי
[QUOTE=Naruto;1142212]אני מנסה עכשיו את התאוריה שלי עם ה-C
לא נראה לי שיש לזה סאגות פה..
אבל יש את איי ובי[/QUOTE]
אין סטורי מוד?
אז מה עשים במשחק ?
אין סאגה זה פשוט מביא את כל האנשים הדי מרכזיים או מענינים בסדרה (מה מענין או מרכזי בחילת אנבו עם השיער הסגול אני לא יודע וגם יש את קאקאשי אנבו)
ליאור פשוט נלחמים עם גוטסואים לכיף אה אבל יש אפשרות לקחת שחקן וטאז לנסות לעבור איתו מסע כזה עם קרבות שהיו לו באנימה לא תמיד ואתה צריך להרויח מזה מגילות ולהשלים את זה בכמה שיותר אחוזים ואז אתה מקבל דמויות חדשות להשתמש במסע זה לא כזה אתה נהולך ופוגש אנשים זה פשוט מעין סרטוט של עץ שאתה צריך להגיע לנקודות כלשהם ושמה אתה נלחם זה קצת מסובך להסביר כשיהיה לי אני אצלם לך תמונה