-
[quote=Blackbeard;1181069]על מה 'מרטינס סטורי' מדבר? באיזה סגנון זה?[/quote]
זה בעקרון סיפור פנטזיה כזה. מבוסס בקוים כלליים על מייפל סטורי, אבל אני בטוח שאם לא הייתי אומר לך את זה לא היית עולה על זה. ניסיתי לפרסם אותו פעמיים בפורום, בשני המקרים הסיפור מת מהעדר תגובות.
-
-
-
אם זה באמת סיפור איכותי אני אשמח לקרוא אותו, אם יש לך קישור של נושא פרסום ישן שלו כאן בפורום למשל
-
אתה יכול לקרוא את שלי? הוא מבוכים ודרקונים אבל טכנית זה פנטזיה.
-
[quote=Blackbeard;1181082]אם זה באמת סיפור איכותי אני אשמח לקרוא אותו, אם יש לך קישור של נושא פרסום ישן שלו כאן בפורום למשל[/quote]
למה אתה קורא איכותי? מכיוון שזה סיפור שאני כותב לסרוגין במשך 5 שנים, חל שינוי דרסטי בסגנון שלי. בהתחלה באמת רציתי לכתוב סיפור, וארבעת הפרקים הראשונים שפויים למדי, אבל פרק 5 נכתב כבר חצי שנה אחרי זה. לכן פרק 5 נראה קצת פחות שפוי מהשאר. לא הגעתי לפרקים הממש לא שפויים, אבל יש לי פרק שבו אחת הדמויות משלבת הוכחה לכאורה מתמטית בדיבור שלה. ובמקום אחר אני עושה הקשרים לאולימפיאדה שהתרחשה בזמן שכתבתי פרקים מסויימים. במקום אחר, כשמרטין לומד לעבודה שלישית, אז המורה שלו מתאר קרב כאילו זו הוכחה במתמטיקה. (או לפחות בנוסח איך שהמרצה שלי באוניברסיטה תיאר דברים). חלק מהדברים האלו הם הסיבה שאני כל כך שונא ואוהב את הסיפור הזה.
-
מישהו מוכן לקרואולהגיב לסיפור שלי?
-
[QUOTE=scizor-x;1181089]מישהו מוכן לקרואולהגיב לסיפור שלי?[/QUOTE]
איך קוראים לו?
-
מבוכים ודרקונים-ציידי המפלצות
-
[QUOTE=scizor-x;1181092]מבוכים ודרקונים-ציידי המפלצות[/QUOTE]
אה, לאעא אין לי כוח לקרוא אותו
-
האמת שקצת הרתעת אותי... מתמטיקה היא הדבר הרחוק ממני ביותר[מוזר לי גם כן שאתה אוהב לכתוב ואוהב מתמטיקה, מבחינתי שני דברים שלא עובדים יחדיו. עיסוק במספרים וצורות הוא מבחינתי הדבר הרחוק ביותר מדמיון שהוא מופשט לחלוטין.]
זה נשמע כאילו ומתמטיקה משולבת בחוזקה בסיפור שלך ^^
וסיזור, מבוכים ודרקונים...אני לא כל כך בטוח איך זה אמור להיראות אבל אולי אנסה, אני כמעט לא קורא דברים כי לרוב אין דבר שמרצה אותי אז אומר את זה מראש
-
אביב!!!@#!@#!@#!@#!
מה קורה
-
אז מה יצא,מישהו יקרא את הסיפור שלי?
אם מישהו רוצה להגיד לי משהו אז עכשיו כי אני לא אהיה עד יום חמישי.
-
אתה צריך לטפל דחוף[ממבט ראשון] בעיצוב, אין רווחים בין שורות וכו', זה נראה כמו גוש מילים אחד גדול ולא כמו סיפור.
---
ליאור צ'ונה המפורסם, לא יצא לנו לדבר במסן ורציתי לפנות אליך היום אבל כל הזמן אני מרגיש עסוק חחחחחחחחחחח אבל מה קורה
-
[quote=Blackbeard;1181095]האמת שקצת הרתעת אותי... מתמטיקה היא הדבר הרחוק ממני ביותר[מוזר לי גם כן שאתה אוהב לכתוב ואוהב מתמטיקה, מבחינתי שני דברים שלא עובדים יחדיו. עיסוק במספרים וצורות הוא מבחינתי הדבר הרחוק ביותר מדמיון שהוא מופשט לחלוטין.]
זה נשמע כאילו ומתמטיקה משולבת בחוזקה בסיפור שלך ^^
וסיזור, מבוכים ודרקונים...אני לא כל כך בטוח איך זה אמור להיראות אבל אולי אנסה, אני כמעט לא קורא דברים כי לרוב אין דבר שמרצה אותי אז אומר את זה מראש[/quote]
אין שם באמת מתמטיקה. למה שהתכוונתי בהוכחה לכאורה מתמטית בהמשך זה משהו בסגנון:
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"תגידו, מטיילים, האם ראיתם איפה שהוא ביער הזה, כמה יטים שהלכו לאיבוד?" שאל האיש[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"יטים?" אמר מרטין, כשהוא מנסה להזכר. אז הוא נזכר ביטים מלפני שבוע. "אה! הם לא בדיוק הלכו לאיבוד, הם יותר ניסו להרוג אותנו!"[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"כן כן, איפה הם?" שאל האיש[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מפורקים. למה אתה שואל?" אמר ברנז[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מה?! מי עשה להם את זה?!" שאל האיש[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"תחשוב בהגיון:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני אמרתי לך שהם כמעט הרגו אותי (נתון)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]ברנז אמר לך שהם בחתיכות מאחור (נתון)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]ברנז איתי בקבוצה (נתון)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]||[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]V[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]אנחנו הרגנו אותם (מתוך הגנה עצמית), מ.ש.ל" הסביר מרטין.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [/RIGHT]
לזה אני מתכוון ב"מתמטיקה".
בכל מקרה, המתמטיקאי הדגול קרל וויירשטראס אמר פעם משהו בסגנון: מתמטיקאי שאינו קצת משורר אינו באמת מתמטיקאי.
-
אבל תקרא ותגיד לי מה דעתך.
-
טוב עכשיו בדקתי והציטוט הנכון של ויירשטראס הוא:
"מתמטיקאי שאינו גם קצת משורר לעולם לא יהיה מתמטיקאי מושלם"
טוב בכל מקרה, הנה הקישור לסיפור: [URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=27934[/URL] , אם תחליט שאתה בכל זאת מעוניין לעלעל בו.
-
הכל טוב אביב, גם אני עסוק, הינה בדיוק עוד 6 דקות אני יוצא לעבודה.
חחח אל תדאג יצא לנו עוד להתעדכן אחד בשני.
-
-
-
בסדר גמור
סיזור קראתי אותו ברפרוף.. פשוט לא הגבתי..
-
בסדר גמור
סיזור קראתי אותו ברפרוף.. פשוט לא הגבתי..
-
דניס, באיזה שעה יגמר לי הווינר מחר?
-
-
-
-
[QUOTE=DarkTiger;1181118]היי משה[/QUOTE]
מה קורה?
-
-
בסדר, תקרא את הסיפור שלי, מה איתך?
-
[QUOTE=DarkTiger;1181121]בסדר, תקרא את הסיפור שלי, מה איתך?[/QUOTE]
מעולה, אני כבר קורא.
מה קורה נל?, מזל טוב על הווינר :wink:
-
-
[QUOTE=BlackGroudon;1181124]היי משה מה קורה?[/QUOTE]
הכל טוב, מה איתך?
-
-
[QUOTE=white_angel;1181125]הכל טוב, מה איתך?[/QUOTE]
גם טוב אבל עכשיו כואבת לי הבטן :um_face:
-
[QUOTE=BlackGroudon;1181127]גם טוב אבל עכשיו כואבת לי הבטן :um_face:[/QUOTE]
מצטער לשמוע, גם לי כואב קצת הראש :(
דניס הגבתי לך בסיפור :)
-
-
רונאלדו עם פורטוגל מגיעים לארץ :), במוק' המונדיאל.
-
-
-
נראה לי אני יחזור מחר לפה שקט מדי