-
[QUOTE=Machine X;1186337]ואתה מודאג בגלל באן לחמישה ימים? שייתנו לי באן,אני לא מפחד...זה כבר נהיה ההתחלה של תקופת טרור אלכס,גרסת הפקחים. וסלמי רק בסנדביץ' XD[/QUOTE]
לא מודאג, לא פוחד, אני פשוט לא רוצה, ובצדק..
למה לי לרצות באן?!
ונראית כמו פחדנית שנפל האינטנרט, שעות קיללנו אותך..
-
[QUOTE=Druddigon man;1186344]לא מודאג, לא פוחד, אני פשוט לא רוצה, ובצדק..
למה לי לרצות באן?!
ונראית כמו פחדנית שנפל האינטנרט, שעות קיללנו אותך..[/QUOTE]
אני אל אשם שביישוב שלי האינטרנט דפוק ונופל כל שעה...אבל הפעם זה היה תקלה רצינית,הגיע טכנאי ותיקן את זה רק בבוקר היום...
-
-
[QUOTE=Imperia;1186349]מה קורה יואב ועומר?.[/QUOTE]
היי אבי אני סבבה,מעוצבנים על זה שעמית נתן לנו אזהרות...מה איתך?
-
אהלן הגעתי...
כמה אצבעות יש לכם היום Xd....
-
[quote=Machine X;1186352]היי אבי אני סבבה,מעוצבנים על זה שעמית נתן לנו אזהרות...מה איתך?[/quote]
רוצה שגם אני אתן חח, סתם.
סבבה.
-
[QUOTE=Imperia;1186340]היי כולם.[/QUOTE]
היי אבי...
יואב צחקתי לא קיללנו..
ואיך לעזעזאל נפל לך האינטנרט דווקא אז? שעמית בא? XD
-
-
[QUOTE=Imperia;1186356]רוצה שגם אני אתן חח, סתם.
סבבה.[/QUOTE]
שייתנו,לא מעניין אותי. זה בדרך להיות תקופת טרור אלכס,גרסת הפקחים.
[QUOTE=Druddigon man;1186357]היי אבי...
יואב צחקתי לא קיללנו..
ואיך לעזעזאל נפל לך האינטנרט דווקא אז? שעמית בא? XD[/QUOTE]
הוא לא נפל בדיוק כשעמית בא, כי אחרת לא הייתי מקבל אזהרה. הוא נפל כמה דקות אחר כך...:( ושיתנו לי באן,לא מזיז לי את הקצה של אלפרד (אני אגיד לך בפרטי מה זה XD)
-
[QUOTE=Imperia;1186349]מה קורה יואב ועומר?.[/QUOTE]
אצלי אחלה, יותר מעוצבן מיואב כי הוא לא היה שם כי האינטרנט נפל לו..
אני שקד וראול הכי מעוצבנים!
-
אולי תעדכנו אותי למי נפל האינטרנט ועל מה מדובר יא מבונבאנים...
-
[quote=Machine X;1186359]שייתנו,לא מעניין אותי. זה בדרך להיות תקופת טרור אלכס,גרסת הפקחים.[/quote]
האמת שאם אני רואה את המקרה, אתם צודקים, אבל הכל תלוי במה כתבתם.
-
[QUOTE=Druddigon man;1186360]אצלי אחלה, יותר מעוצבן מיואב כי הוא לא היה שם כי האינטרנט נפל לו..
אני שקד וראול הכי מעוצבנים![/QUOTE]
יורת מעוצבן הא? על איזה דבר בדיוק הוא נתן לך אזהרה? לי הוא נתן אזהרה על זה ששאלתי את אחד מהשתמשים אם מישהי היא כוסית...אז אני מעוצבן לא פחות ממך!!
[QUOTE=Imperia;1186362]האמת שאם אני רואה את המקרה, אתם צודקים, אבל הכל תלוי במה כתבתם.[/QUOTE]
שאלתי מישהו אם מישהי שהוא מכיר כוסית,וחטפתי על זה אזהרה.זה נראה לך צודק?
-
-
[quote=Machine X;1186363]יורת מעוצבן הא? על איזה דבר בדיוק הוא נתן לך אזהרה? לי הוא נתן אזהרה על זה ששאלתי את אחד מהשתמשים אם מישהי היא כוסית...אז אני מעוצבן לא פחות ממך!![/quote]
סתכל למעלה,
אם זה רק זה, באמת זה מספיק אזהרה בע"פ.
-
[QUOTE=Imperia;1186365]סתכל למעלה,
אם זה רק זה, באמת זה מספיק אזהרה בע"פ.[/QUOTE]
אני ועומד מדברים על זה כל הזמן,ליד דניס,והוא אפילו לא נתן אזהרה בע"פ. אבל לעמית זה גס מדי!!
-
קמתי אתמול בשתיים... :o
שקד הגיע
-
[QUOTE=ShockoMan;1186367]קמתי אתמול בשתיים... :o
שקד הגיע[/QUOTE]
למה אתה מסתכל אם הגעתי? O:
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186369]למה אתה מסתכל אם הגעתי? O:[/QUOTE]
כי אין לו מה לעשות בחיים...
-
[quote=Machine X;1186366]אני ועומד מדברים על זה כל הזמן,ליד דניס,והוא אפילו לא נתן אזהרה בע"פ. אבל לעמית זה גס מדי!![/quote]
עומד? עומר חח, אלא אם יש משתמש חדש שנקרא עומד.
חכו לרותם, הוא זה שיחליט למרות שאני חושב שאתם צודקים, אבל אני אשמח לשמוע גם את הצד של עמית בעניין (כי לא הייתי פה).
-
[QUOTE=Picho;1186361]אולי תעדכנו אותי למי נפל האינטרנט ועל מה מדובר יא מבונבאנים...[/QUOTE]
אתה מוזמן להכנס לאשכול שלי במשוב, שם תבין הכל O:
-
[QUOTE=Machine X;1186371]כי אין לו מה לעשות בחיים...[/QUOTE]
האמת שיש לי לא פחות מכל הפורום, אבל אין לי כח עכשיו.. P:
-
[QUOTE=ShockoMan;1186374]האמת שיש לי לא פחות מכל הפורום, אבל אין לי כח עכשיו.. P:[/QUOTE]
וטענתי הוכחה :)
[QUOTE=Imperia;1186372]עומד? עומר חח, אלא אם יש משתמש חדש שנקרא עומד.
חכו לרותם, הוא זה שיחליט למרות שאני חושב שאתם צודקים, אבל אני אשמח לשמוע גם את הצד של עמית בעניין (כי לא הייתי פה).[/QUOTE]
לא קוראים לו עומד,קוראים לו השמוליק XD
ועמית פשוט בא לפה והתחיל לחלק אזהרות.
-
[quote=Machine X;1186376]וטענתי הוכחה :)[/quote]
אגב, אתה טועה כשאתה אומר שהפורום אינו דיקטטורה. יש כאן שליט אבסולוטי יחיד - רותם. הוא האציל את הכוחות שלו לכמה מנהלים, אבל גם הם כמובן כפופים לשליט האבסולוטי היחיד רותם.
-
[QUOTE=Machine X;1186376]וטענתי הוכחה :)
לא קוראים לו עומד,קוראים לו השמוליק XD
ועמית פשוט בא לפה והתחיל לחלק אזהרות.[/QUOTE]
יפה אמרת.
אבל באמת אני רוצה לראות פה התייחסות מצד ארווין, דניס, ושאר האחראיים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1186377]אגב, אתה טועה כשאתה אומר שהפורום אינו דיקטטורה. יש כאן שליט אבסולוטי יחיד - רותם. הוא האציל את הכוחות שלו לכמה מנהלים, אבל גם הם כמובן כפופים לשליט האבסולוטי היחיד רותם.[/QUOTE]
אבל רותם כמובן תלוי בנו,כי אנחנו הפורום. ואם לא נאהב את מה שהוא עושה פה,הוא יישאר בלי נתינים.
-
אני מזכיר לכם את הלוגו הגדול בפינה הימנית למעלה של הפורום.
אם אתם רוצים לדבר על הנושאים האלה לכו לפורום שמתאים לזה או למסן-לא פה.
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1186381]אני מזכיר לכם את הלוגו הגדול בפינה הימנית למעלה של הפורום.
אם אתם רוצים לדבר על הנושאים האלה לכו לפורום שמתאים לזה או למסן-לא פה.[/QUOTE]
אי אפשר לדבר על אנימה ומנגות כל היום!! יש לנו חיים!!
-
[QUOTE=LordAbizi;1186377]אגב, אתה טועה כשאתה אומר שהפורום אינו דיקטטורה. יש כאן שליט אבסולוטי יחיד - רותם. הוא האציל את הכוחות שלו לכמה מנהלים, אבל גם הם כמובן כפופים לשליט האבסולוטי היחיד רותם.[/QUOTE]
זה פועל ככה, אבל רותם לעומת המנהלים שלו יודע משהו מהחיים שלו.
עמית נתן לנו אזהרה על משהו שלא קיים.
אני חושב שרותם היה מבין, ולא נותן.
-
[quote=Machine X;1186380]אבל רותם כמובן תלוי בנו,כי אנחנו הפורום. ואם לא נאהב את מה שהוא עושה פה,הוא יישאר בלי נתינים.[/quote]
הוא לא תלוי באף אחד. אם הוא רוצה, הוא יכול לרסק את הפורום לרסיסים בלי לשאול אף אחד. מה שהוא עושה זה אלתרואיזם : תורם מעצמו בלי רצון לקבל תמורה כלשהי. אבל, אם ברגע מסויים, הוא ירצה שלא בא לו להמשיך לתרום מעצמו, זה יגמר באותו הרגע.
שקד:
או שכן או שלא, לא אמרתי כלום בנוגע להחלטה של רותם או עמית. אני רק אומר שהפורום הזה הוא כן דיקטטורי מיסודו.
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1186381]אני מזכיר לכם את הלוגו הגדול בפינה הימנית למעלה של הפורום.
אני מסתכל קצת יותר למטה, "נו"ד" שמשמעותו "נושא דיבורים".
אנחנו מדברים, זה הכל.
-
מה זה קשור?
אז זה פורום פוקימון, אז מה? ביג דיל..
יש נושא דיבורים ואנחנו מדברים, ואתה מביא לנו אזהרות על משהו שלא קיים..
-
[QUOTE=LordAbizi;1186384]הוא לא תלוי באף אחד. אם הוא רוצה, הוא יכול לרסק את הפורום לרסיסים בלי לשאול אף אחד. מה שהוא עושה זה אלתרואיזם : תורם מעצמו בלי רצון לקבל תמורה כלשהי. אבל, אם ברגע מסויים, הוא ירצה שלא בא לו להמשיך לתרום מעצמו, זה יגמר באותו הרגע.
שקד:
או שכן או שלא, לא אמרתי כלום בנוגע להחלטה של רותם או עמית. אני רק אומר שהפורום הזה הוא כן דיקטטורי מיסודו.[/QUOTE]
ובגלל שבינתיים הוא לא רוצה להרוס את הפורום,הוא תלוי בנו שנמשיך לקיים אותו.
-
מישהו מוכן לתת לי את ההודעות שקיבלתם אזהרה? (כי העמודים שמצאתי זה אחר האזהרות).
-
[QUOTE=LordAbizi;1186384]הוא לא תלוי באף אחד. אם הוא רוצה, הוא יכול לרסק את הפורום לרסיסים בלי לשאול אף אחד. מה שהוא עושה זה אלתרואיזם : תורם מעצמו בלי רצון לקבל תמורה כלשהי. אבל, אם ברגע מסויים, הוא ירצה שלא בא לו להמשיך לתרום מעצמו, זה יגמר באותו הרגע.
שקד:
או שכן או שלא, לא אמרתי כלום בנוגע להחלטה של רותם או עמית. אני רק אומר שהפורום הזה הוא כן דיקטטורי מיסודו.[/QUOTE]
בסדר, אני מסכים איתך, בצורה מסוימת.
אני רק מוסיף ומדבר על התנהלות השלטון הזה.
-
כפי שאמרתי-הנושא לא מתאים לפורום הזה.
יש לכם מסן שאתם יכולים לדבר שם על זה ויש לכם פורומים אחרים שעוסקים בדברים האלה.
אם אתם באמת חושקים בלדבר על זה-תדברו שם כל היום וכל הלילה, לא פה.סוף פסוק.
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186386]מה זה קשור?
אז זה פורום פוקימון, אז מה? ביג דיל..
יש נושא דיבורים ואנחנו מדברים, ואתה מביא לנו אזהרות על משהו שלא קיים..[/QUOTE]
וחוץ מזה, לא ראיתי שום חוק שאוסר לדבר על משוואות.
או בכלל על דברים כאלו.
אתה לא יכול לתת להם אזהרה.
-
[QUOTE=Imperia;1186389]מישהו מוכן לתת לי את ההודעות שקיבלתם אזהרה? (כי העמודים שמצאתי זה אחר האזהרות).[/QUOTE]
עמוד 87.
מה שאני דיברתי איתו בפרטי..
[QUOTE=SnoopyDisco;1186391]כפי שאמרתי-הנושא לא מתאים לפורום הזה.
יש לכם מסן שאתם יכולים לדבר שם על זה ויש לכם פורומים אחרים שעוסקים בדברים האלה.
אם אתם באמת חושקים בלדבר על זה-תדברו שם כל היום וכל הלילה, לא פה.סוף פסוק.[/QUOTE]
זה מתאים בהחלט, כל מה שהוא דיברים מתאים לפורום "[B][U]דיבורים[/U][/B] ואקטואליה" ואפילו יותר מתאים ל"נושא [B][U]דיבורים[/U][/B]".
אנחנו לא רוצים פורומים אחרים, בא לנו פה, מה אכפת לך?
אני מבין אותך, אתה תינוק? למה אתה לא מקבל את זה שאנחנו בוגרים כבר? אנחנו לא צריכים אותך כגננת!
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186394]עמוד 87.
מה שאני דיברתי איתו בפרטי..
זה מתאים בהחלט, כל מה שהוא דיברים מתאים לפורום "[B][U]דיבורים[/U][/B] ואקטואליה" ואפילו יותר מתאים ל"נושא [B][U]דיבורים[/U][/B]".
אנחנו לא רוצים פורומים אחרים, בא לנו פה, מה אכפת לך?
אני מבין אותך, אתה תינוק? למה אתה לא מקבל את זה שאנחנו בוגרים כבר? אנחנו לא צריכים אותך כגננת![/QUOTE]
יפה אמרת.
ואתם לא שולטים בנו! אתם שוכחים שאם יימאס לנו מפה,נעשה את מה שעשה ליאור,[B]ונלך מפה.[/B]
-
היי שקד חזרת!!
קלוט מה יש לי בספוילר בחתימה...