-
[QUOTE=Aporia;1222159]בסדר אבל 41 מתוך 64 זה גם טוב יחסית למנגה שקשה למצוא לא? תראה לי אתר שיש בו את כול הפרקים של המנגה של יוגי הו Gx?[/QUOTE]
נראה לי שבאתר יפני שמפרסם RAW של מנגות אולי יש שם תפרקים של זה
טוב אתה צודק קשה למצוא את המנגות של יוגי הו לקריאה עם תרגום אנגלי
-
Raw באנימות זה בסדר כי אפשר להתאים את הטונים של הדמויות ואת הסיטואציות לקרוב למה שהם אומרים אבל במנגות אי אפשר בגלל שצריך לדעת יפנית בשביל לקרוא את זה
-
[QUOTE=Aporia;1222162]Raw באנימות זה בסדר כי אפשר להתאים את הטונים של הדמויות ואת הסיטואציות לקרוב למה שהם אומרים אבל במנגות אי אפשר בגלל שצריך לדעת יפנית בשביל לקרוא את זה[/QUOTE]
נראה לי שאין בקושי יוגי בתרגום אנגלי
כי אנשים מתעלצים לתרגם את זה לאנגלית
אתה אם אתה עושה מנוי לשונאן ג'אמפ האנגלי אתה מקבל קלפי יוגי הו
-
איזה ניצחון עשה ג'יידן על המורה הזה,הוא מיזג את אלמנט הירוס אושן ואת וודסמן וזימן את טררה פירמה איזה ענק הוא במנגה!
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני מעביר תשעמום הזה?
-
-
[QUOTE=Aporia;1222185]אתה אוהב יוגי הו?[/QUOTE]
אממ לא
-
אז אני לא יודע מה עוד אתה יכול לעשות...
-
[QUOTE=TheKingKobra;1222183]מישהו יכול להגיד לי איך אני מעביר תשעמום הזה?[/QUOTE]
סתכל אנימות שאתה אוהב
-
-
-
דניס בא לך דואל לארוחת בוקר?
-
יאלה
נראלי אני אמחק את הדק של בייבי דרגון..]=
-
באיזה דק אתה הולך להשתמש?
-
הפתעה
והסיבה שכנראה אני אמחק היא כי עם כל דקי הסינכרו הוא פשוט לא יכול להתחרות..
-
-
-
הבלאק ווינג כיסחו את אקסודיה!
-
טוב כי היה לי קלפים גרועים ביד
-
רק שתדע שברגע שהפעלת את קלף הקסם הזה שזורקים 2 ומקבלים 2 זה גרם להפסד ביד היה לי קלף קסם,את השיווקו ואת DAD,זרקתי את הקסם ואת שיווקו וקיבלתי בלאק ווינג חדש וקלף מלכודת קטלני שמבטל את כול המלכודות האחרונות,בגלל שהיו לי 3 מפלצות אופל הצלחתי לזמן את DAD בתור שלי עשיתי בניש לבריזרד ולבורה שלי והשמדתי את סנגן שהביא לך את הראש,וזימנתי את הבלאק ווינג ששלפתי בזכות קלף הקסם ועשיתי מכה קטלנית של Number 39,DAD והבלאק ווינגס גרמד וזפרדי
-
-
בפעם הבאה תחשוב לפני שאתה עושה מהלך,וגם תלמד לקרוא יכולות אי אפשר לקרוא לראש אקסודיה עם היכולת של המפלצת הזו עם ה-1600 התקפה שהשמדתי בזכות Number 39 זה היה אחד הקרבות היותר קלים שהיו לי
-
קראתי, אמרתי לך שאני עייף.. הרגע קמתי..
-
-
-
וואי איזה מהלכים שווים יצא לי מהדק דרגוניטי החדש שלי כול תור הצלחתי לזמן מפלצת סיכרנו אחת לפחות,על התור הראשון זימנתי את סטארדרסט,בתור השני את מג'יקל אנדרויד ובתור האחרון את סקרפ דרגון השלישייה הזו הובילה לניצחון שלי על דניס והקריסטל ביסט שלו,חבל שלא היה לו את המון ביד אחרת הייתי מנצח ביותר אתגר
-
אממ בסדר.. נראלי שקצת נחלדתי S:
תפתח בירוק ואני עוד שנייה מצטרף
-
סבבה
טוב עומר אתה טוב עם חפיסות מסובכות Xd
-
דניס כדאי לך לבנות דק דרגוניטי
מצאתי את הדק הזה באינטרנט זה דק ענק!
-
אם היה לי את המון אולי אני הייתי מנצח -.-"
-
וואו, אני לוסט קונקישין S:
זה אף פעם לא קרה לי בשעות כאלו!
-
-
מצאתי דק בלאק ווינג קטלני באינטרנט נראה לי אני אבנה דק "כאוס ווינג" נשמע נחמד לא?
-
-
Bw בלאק ווינג או Pbw שזה פוקימון בלאק וויט?
-
-
-
מצאתי באינטרנט [וואי אני חרשן] דק של בלאק ווינג-נובה איזה דק זה הולך להיות!
-
-
מה דעתכם על הבאנרים החדשים שהבאתי?
קרדיט לגוגל תמונות [לא יודע מאיפה הם הביאו אותם]