תגידו שמשתמשים בגולד סרקופד,מותר לשים את הקלף שמחוץ למשחק עם הפנים כלפי מטה?
Printable View
תגידו שמשתמשים בגולד סרקופד,מותר לשים את הקלף שמחוץ למשחק עם הפנים כלפי מטה?
כע
תגיד לא אמרת שתעזור לי לבדוק את ההופלס דרגון דק?
ואיך הדק שלי? יש הערות לשיפור?
הפכת את הדק הנחמד הזה לדק קטלני,טיפה מפחיד אבל נחמד,בינתיים אין
ואני רוצה דעה אחרת
[QUOTE=Chopper;1320043]לאגיה זה שליטה ביסוד, זואן זה חיה, ופרמיסייה זה כוח מיוחד "רגיל" אני לא בטוח איך להגדיר פרמיסיה..[/QUOTE]
לוגיה*
ופרמסיה זה כמו להגיד שיש מישהו שיורה קרני לייזר, הוא רק יורה אותם אבל הוא לא הם בעצמו והם משפיעים על הגוף שלו (זאת אומרת שאין שינוי בגוף שלו).
חיפשתי שמה בחיפוש Fish, Sea Serpent, or Aqua-Type
ומצאתי עוד שתי מלכודות חשובות:
[URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Underworld_Egg_Clutch"][COLOR=#0066cc]Underworld Egg Clutch[/COLOR][/URL]
[URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Fish_Rain"]Fish Rain[/URL]
ומצאתי גם את הקסם [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Monster_Slots"][COLOR=#0148c2]Monster Slots[/COLOR][/URL]
כולם דיי טובים, לדעתך כדאי לי להוציא את האומי והקלף שפועל כשאומי בזירה לטובת שתי המלכודות?
שקד, רציתי להגיד שזה כוח שלא משפיע על המראה או הצורה של הגוף אבל לא הייתי בטוח אם זה נכון..
אשמח אם תגיב באשכול שלי "אתם ממציאים פירות שטן"
[QUOTE=Chopper;1320050]שקד, רציתי להגיד שזה כוח שלא משפיע על המראה או הצורה של הגוף אבל לא הייתי בטוח אם זה נכון..
אשמח אם תגיב באשכול שלי "אתם ממציאים פירות שטן"[/QUOTE]
אבל לא המצאתי פרי שטן.. ואני לא יצירתי בגרוש כשזה מגיע לדברים האלה.. 3:
אני אשאיר לאודה את העבודה השחורה !
חחח לא נורא, אתה יכול להמציא מתקפות ולשפר את מה שאני הבאתי [כי אף אחד לא הגיב ]= אבל יש לי עוד דף שלם במתקפות לשניהם ואני עצלן להקליד אותו..]
איתי,עשית דאבל שמת לב?
[QUOTE=Chopper;1320052]חחח לא נורא, אתה יכול להמציא מתקפות ולשפר את מה שאני הבאתי [כי אף אחד לא הגיב ]= אבל יש לי עוד דף שלם במתקפות לשניהם ואני עצלן להקליד אותו..][/QUOTE]
אני אסתכל שם, נראה מה אני יכול להגיב
יא שמן תכתוב
[QUOTE=Death The Kid;1320053]איתי,עשית דאבל שמת לב?[/QUOTE]
ואתה עשית ספאם בפעם המיליון, שמת לב?
מי שם זין על דאבל..
אתה מוכן להגיב למה שכתבתי? טוב לא משנה שמתי את הפיש ריין פעמיים ואת השני פעם אחת והוצאתי את השניים האלו של ה"אומי" ואני מתלבט מה עוד להוציא..
משעמם כל כך .
[quote=ワンピース;1320054]אני אסתכל שם, נראה מה אני יכול להגיב
יא שמן תכתוב
ואתה עשית ספאם בפעם המיליון, שמת לב?
מי שם זין על דאבל..[/quote]
חחח אני אכתוב תכף
[quote=The Sir;1320056]משעמם כל כך .[/quote]
תראה או תקרא וואן פיס ולא תשתעמם D=
[quote=Chopper;1320057]חחח אני אכתוב תכף
תראה או תקרא וואן פיס ולא תשתעמם D=[/quote]
אני קורא נארוטו .
ותרשם למ"ת אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי, מילה שלי שלא תשתעמם.
הלכתי לראות נארוטו
[URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=26803[/URL]
[URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=27697[/URL]
זה רק אני או שיש להם כינויים ממש אבל ממש דומים?
[quote=The Sir;1320063]אני קורא נארוטו .
ותרשם למ"ת אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי, מילה שלי שלא תשתעמם.[/quote]
יש רק דבר אחד שבגללו אני לא מתכוון להרשם- "פוקימון"
[quote=Chopper;1320068]יש רק דבר אחד שבגללו אני לא מתכוון להרשם- "פוקימון"[/quote]
אבל זה שלי, זה לא שמנה שזה מ"ת פוקימון משנה מי שמנהל ותאמין לי שאיתי יהיה מעניין גם אם זה יהיה מ"ת על הדבר הכי טיפשי בעולם, אני לא מצליח לחשוב על משהו טיפשי חחח.
לא עומר, אין להסתיר את הקלף שמורחק בסרקו.
איתי,אם אתה לא מאמין לי,תאמין לאביב
זה לא משנה לא השתמשתי בדארק הול הזה..
אבל בסדר.
נארוטו ג'נוראשיון ביום ראשון!!
אני מכריז רשמית בזאת, ואתם יכולים גם לצטט אותי, אביזי הוא המתווכח הטוב ביותר של הפורום (לא החשבתי את עצמי בדירוג שנתתי כי אני לא ניטראלי לגבי עצמי).
איחולי, אין לי מה לתת לך כפרס ניצחון.
שקד הרגת אותי עם הדתי ההוא
הלכתי לאתר של הפוקימון שבוחר לי פוקימונים ראנדומלים והחלטתי לשלב את אותם ראנדומליים.. עכשיו זה נתן לי שילוב שאני מפחד ממנו אבל אנסה בכל[FONT=Arial Black] זאת OOOOO:[/FONT]
[QUOTE=~Donphan~;1320088]הלכתי לאתר של הפוקימון שבוחר לי פוקימונים ראנדומלים והחלטתי לשלב את אותם ראנדומליים.. עכשיו זה נתן לי שילוב שאני מפחד ממנו אבל אנסה בכל[FONT=Arial Black] זאת OOOOO:[/FONT][/QUOTE]
איזה שילוב?
בנארוטו,מה הגלולה השלישית והאדומה עושה שלא כדאי לצ'וג'י לקחת אותה?
[QUOTE=Death The Kid;1320093]בנארוטו,מה הגלולה השלישית והאדומה עושה שלא כדאי לצ'וג'י לקחת אותה?[/QUOTE]
תמשיך לראות ותגלה זה בכל זאת נארוטו אז ברור לך שהוא ייקח אותה בסוף
[quote=Death The Kid;1320093]בנארוטו,מה הגלולה השלישית והאדומה עושה שלא כדאי לצ'וג'י לקחת אותה?[/quote]
בהתחלה היא מחזקת אותה והופכת אותו לפי מאה יותר חזק, אבל אז הוא מגיע למצב של גסיסה על סף מוות ואם לא מקבל עזרה בהקדם אז הוא מת. רוב הסיכויים שהיא משאירה אותי בלי צ'אקרה.
שבת שלום
אוקיי,תודה
והצהובה זה כמו הירוקה רק משופרת או משהו?
כל הגלולות זה אותה חרטה בקיצור שרוף שומנים קבל עוצמה
אוקיי,תגיד מה עם עוד סרטונים?
אם אתה צריך סרטון-קרב,אני אשמח לעזור
סוף סוף בית תכנית עוד 5 דקות אבל שהיה...
שילוב של ליבאני ובלייסטויז O:
אחד הקשים..
[QUOTE=~Donphan~;1320103]שילוב של ליבאני ובלייסטויז O:
אחד הקשים..[/QUOTE]
טוב,בכל מקרה,תהיה לי בעיה להגיב במ"ת שלך למשך כמה זמן ואני אשלח לך כשאתפנה, זה בסדר?
מי הוסיף את ה"נו''ד|" לכותרת?
[QUOTE=Death The Kid;1320107]מי הוסיף את ה"נו''ד|" לכותרת?[/QUOTE]
פקחים תמיד מוסיפים כדי שיבינו שזה נו"ד,גם אם כבר כתוב שזה נו"ד!
כן,בגלל זה אני לא הבנתי את זה "יום שמיני לנו''ד",מה זה יכול להיות?בוא נחשוב קצת,אולי זה כתבה,אולי חידון,מי יודע?
עומר את הדואל בדיקה של ההופלס דרגון כנראה אעשה איתך ביום ראשון או שבת אח"צ, כי מחר ובשבת אני לא אוכל..
אין לי שום בעיה