-
[QUOTE=Rated_R;1388435]סקר נו"ד קצרצר
מה אתם מעדיפים שיקרה
א'-ניצן תעלה תמונה לפורום בבגד ים,תפתח קריירת דוגמנות כי יש פה סוכן דוגמניות שמתחזה לילד בן 12 ותפתח בקריירה שהשיא שלה יהיה תמונה עירום בפלייבוי?
ב'-ניצן תעלה לניהול ראשי,תפתח אובססייה לחתולים ותשנה כינוי ך alex the king ואז אני אהפוך לאסדית ואשמיד את הפורום תוך כדי באנים לכולם[/QUOTE]
א'
באנים זה לא מגניב כמו פלייבוי
-
כמובן שב', מי לא אוהב כאוס..
ניצ יאאלה תתחברי ונדבר! Xd
-
מה אתם מעדיפים שיקרה
א'-ניצן תעלה תמונה לפורום בבגד ים,תפתח קריירת דוגמנות כי יש פה סוכן דוגמניות שמתחזה לילד בן 12 ותפתח בקריירה שהשיא שלה יהיה תמונה עירום בפלייבוי?
ב'-ניצן תעלה לניהול ראשי,תפתח אובססייה לחתולים ותשנה כינוי ך alex the king ואז אני אהפוך לאסדית ואשמיד את הפורום תוך כדי באנים לכולם[/QUOTE]
בטח שא'.
-
מה אתם מעדיפים שיקרה
א'-ניצן תעלה תמונה לפורום בבגד ים,תפתח קריירת דוגמנות כי יש פה סוכן דוגמניות שמתחזה לילד בן 12 ותפתח בקריירה שהשיא שלה יהיה תמונה בעירום בפלייבוי?
ג' שניצן תמשיך להיות כמו שהיא.
-
[QUOTE=monster;1388442]בטח שא'.[/QUOTE]
חרמן א'
[QUOTE=LiorChuna;1388441]כמובן שב', מי לא אוהב כאוס..
ניצ יאאלה תתחברי ונדבר! Xd[/QUOTE]
שניה אני צריכה עוד לשטוף כלים,ברחתי מהשולחן ואני מחכה שההורים שלי יתפנו מהמטבח
[QUOTE=SeXy_DeViL;1388439]א'
באנים זה לא מגניב כמו פלייבוי[/QUOTE]
חרמן ב'
[QUOTE=ANGEL DREAMS;1388436]חח זה אמיתי??[/QUOTE]
חחחחחחחח
תגיד אתה לא אמור לשמור שבת?
[QUOTE=Ilan;1388444]ג' שניצן תמשיך להיות כמו שהיא.[/QUOTE]
D:
-
[QUOTE=Rated_R;1388445]חרמן א'
שניה אני צריכה עוד לשטוף כלים,ברחתי מהשולחן ואני מחכה שההורים שלי יתפנו מהמטבח
חרמן ב'
חחחחחחחח
תגיד אתה לא אמור לשמור שבת?
D:[/QUOTE]
חח אמור אבל אני לבד בבית אז התפתתי לא לשמור, רואה ת'משחק של הנבחרת איזה לוזרים אנחנו 1-1 נגד איזרבייג'אן..:embarrassed::wink:
-
ד':שניצן תפסיק לדבר שטויות כי את כל התמונות שלה בבגד ים היא מקדישה רק לי חחח
-
[QUOTE=ANGEL DREAMS;1388446]חח אמור אבל אני לבד בבית אז התפתתי לא לשמור, רואה ת'משחק של הנבחרת איזה לוזרים אנחנו 1-1 נגד איזרבייג'אן..:embarrassed::wink:[/QUOTE]
איזה גול מגעיל סעמק פס אוואט לא יכול לעצור
[QUOTE=Ace;1388447]ד':שניצן תפסיק לדבר שטויות כי את כל התמונות שלה בבגד ים היא מקדישה רק לי חחח[/QUOTE]
עד שאני אתפוס אותך פעם אחת עושה מסחר עם התמונות שלי
אני עוד רואה את שחר אומר לך "אני אתן לך לייק על כל תמונות הפרופיל שלך בתמורה לתמונה של ניצן בבגד ים"
-
[QUOTE=Rated_R;1388448]איזה גול מגעיל סעמק פס אוואט לא יכול לעצור
אני עוד רואה את שחר אומר לך "אני אתן לך לייק על כל תמונות הפרופיל שלך בתמורה לתמונה של ניצן בבגד ים"[/QUOTE]
חחחחח ניץ ככה את סומכת עליי מה פתאום מסחר את רק שלי :)
-
[QUOTE=Ace;1388450]חחחחח ניץ ככה את סומכת עליי מה פתאום מסחר את רק שלי :)[/QUOTE]
D:
וואי ראיתי את הכלים בכיור עכשיו נכנסתי לדיכאון
ועוד יש לי מסיבת חוף ללכת אליה היוםםם
אין לי כח לחיות יותר
-
[QUOTE=Rated_R;1388448]איזה גול מגעיל סעמק פס אוואט לא יכול לעצור
אני עוד רואה את שחר אומר לך "אני אתן לך לייק על כל תמונות הפרופיל שלך בתמורה לתמונה של ניצן בבגד ים"[/QUOTE]
חח כן אה.. העיקר שהוא השוער של מיורקה ובליגה הספרדית הראשונה כבר עשר שנים.XD:wink:
-
[QUOTE=ANGEL DREAMS;1388452]חח כן אה.. העיקר שהוא השוער של מיורקה ובליגה הספרדית הראשונה כבר עשר שנים.XD:wink:[/QUOTE]
חחחח כמעט הביאו לנו גול עכשיו
-
[QUOTE=Rated_R;1388451]D:
וואי ראיתי את הכלים בכיור עכשיו נכנסתי לדיכאון
ועוד יש לי מסיבת חוף ללכת אליה היוםםם
אין לי כח לחיות יותר[/QUOTE]
לא לדאוג תוך 10 דקות זה נגמר
למסיבת חוף תלכי רק אם את יכולה אל תלכי עייפה
-
מסיבת חוף, כיף לך, לנו בירושלים יש מסיבת זובי..
-
[QUOTE=Rated_R;1388453]חחחח כמעט הביאו לנו גול עכשיו[/QUOTE]
חח איזה עלובים אנחנו נגמר 1-1, כמעט ספגנו ת'שני והפסדנו לקראת הסוף..
-
לעזאזל אני מרגישה זוועה :\
-
-
מה ניצן למה הוא חרמן א' אני הגבתי קודם )):
חוץ מזה הוא אוהב רק ציצים מצוירים אני לא ):
-
מי שמשחק LOL
תוסיפו אותי x Korra
-
[QUOTE=SeXy_DeViL;1388459]מה ניצן למה הוא חרמן א' אני הגבתי קודם )):
חוץ מזה הוא אוהב רק ציצים מצוירים אני לא ):[/QUOTE]
אני אוהב גם מציאותיים.
-
-
תגידי ניצן, להיוולד בתאריך של מסי זה חטא?
-
[quote=♣לשתות♣;1388465]תגידי ניצן, להיוולד בתאריך של מסי זה חטא?[/quote]
הלווא[COLOR=#2A2A2A]י על[COLOR=#2A2A2A]י[COLOR=#2A2A2A]י פספסת[COLOR=#2A2A2A]י בשבוע[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ace;1388454]לא לדאוג תוך 10 דקות זה נגמר
למסיבת חוף תלכי רק אם את יכולה אל תלכי עייפה[/QUOTE]
אני לא יכולה לוותר על כל המסיבות,אני אלך גם אם אני ארדם באמצע
[QUOTE=LiorChuna;1388455]מסיבת חוף, כיף לך, לנו בירושלים יש מסיבת זובי..[/QUOTE]
חחחח למה? ההייתי לא מזמן אצלכם במסיבת רחוב של עידו בי וצוקי בכיכר החתולות משהו כזה
[QUOTE=SeXy_DeViL;1388459]מה ניצן למה הוא חרמן א' אני הגבתי קודם )):
חוץ מזה הוא אוהב רק ציצים מצוירים אני לא ):[/QUOTE]
חחחחח
[QUOTE=Ilan;1388458]חרמן א' וחרמן ב' Xd[/QUOTE]
D:
[QUOTE=ANGEL DREAMS;1388456]חח איזה עלובים אנחנו נגמר 1-1, כמעט ספגנו ת'שני והפסדנו לקראת הסוף..[/QUOTE]
לגמריייי
טוב שלא הפסדנו 3-1
-
[QUOTE=Teemo;1388466]הלווא[COLOR=#2A2A2A]י על[COLOR=#2A2A2A]י[COLOR=#2A2A2A]י פספסת[COLOR=#2A2A2A]י בשבוע[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
P:
גם טל נולדה בתאריך הזה P:
וזה גם היום שנכנסו אליו הכי הרבה משתמשים בפורום P:
ניצן: תעני לי!
-
[quote=♣לשתות♣;1388465]תגידי ניצן, להיוולד בתאריך של מסי זה חטא?[/quote]
הוא נולד ב24 ביוני,פספסת בחודש וחצי בערך
-
[quote=Rated_R;1388435]סקר נו"ד קצרצר
מה אתם מעדיפים שיקרה
א'-ניצן תעלה תמונה לפורום בבגד ים,תפתח קריירת דוגמנות כי יש פה סוכן דוגמניות שמתחזה לילד בן 12 ותפתח בקריירה שהשיא שלה יהיה תמונה בעירום בפלייבוי?
ב'-ניצן תעלה לניהול ראשי,תפתח אובססייה לחתולים ותשנה כינוי ך alex the king ואז אני אהפוך לאסדית ואשמיד את הפורום תוך כדי באנים לכולם[/quote]
אפשר 50-50?
-
[QUOTE=Teemo;1388470]אפשר 50-50?[/QUOTE]
זה יוצא תמונת עירום עם צינזור איפה שצריך ונתינת באן רק לאוהדי ברצלונה
-
[QUOTE=Rated_R;1388471]זה יוצא תמונת עירום עם צינזור איפה שצריך ונתינת באן רק לאוהדי ברצלונה[/QUOTE]
חחחחח אני בעד
-
[quote=Rated_R;1388471]זה יוצא תמונת עירום עם צינזור איפה שצריך ונתינת באן רק לאוהדי ברצלונה[/quote]
מזה שווה תמונה את תצנזר תפנ[COLOR=#2A2A2A]ים ותשא[COLOR=#2A2A2A]יר[COLOR=#2A2A2A]י את השאר ... :([/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#2A2A2A][COLOR=#2A2A2A][COLOR=#2A2A2A]ורק ל[COLOR=#2A2A2A]י תתנ[COLOR=#2A2A2A]י באן , מזה האפשרו[COLOR=#2A2A2A]יות המזלזלות האלה[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
אני מודע לכל החארות שבזכותם הכלתתי סוף סוף לסגור פה את העסק
אתם פשות הגזמתם וכל מה שיש לי להגיד זה
ביי
-
-
[QUOTE=Teemo;1388473]מזה שווה תמונה את תצנזר תפנ[COLOR=#2A2A2A]ים ותשא[COLOR=#2A2A2A]יר[COLOR=#2A2A2A]י את השאר ... :([/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#2A2A2A][COLOR=#2A2A2A][COLOR=#2A2A2A]ורק ל[COLOR=#2A2A2A]י תתנ[COLOR=#2A2A2A]י באן , מזה האפשרו[COLOR=#2A2A2A]יות המזלזלות האלה[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
50% מזה 50% מזה
עריכה:ליאור אני יוצאת באחת עשרה
-
[quote=Rated_R;1388476]50% מזה 50% מזה[/quote]
אז חבר טלפו[FONT=Arial][COLOR=#2a2a2a]נ[COLOR=#2a2a2a]י [/COLOR][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#2a2a2a][COLOR=#2a2a2a]את רוצחת ל[COLOR=#2a2a2a]י [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][COLOR=#2a2a2a][COLOR=#2a2a2a]את העזרות מה [COLOR=#2a2a2a]יה[COLOR=#2a2a2a]יה ל[COLOR=#2a2a2a]י בשאלות הבאות[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Rated_R;1388471]זה יוצא תמונת עירום עם צינזור איפה שצריך ונתינת באן רק לאוהדי ברצלונה[/QUOTE]
חחח הכי לא כדאי לו XD
תגידו זה רק אני או שSTM בוט?
-
[quote=Ilan;1388478]חחח הכי לא כדאי לו XD
תגידו זה רק אני או שSTM בוט?[/quote]
זה אתה.
-
-
[QUOTE=Teemo;1388477]אז חבר טלפו[FONT=Arial][COLOR=#2a2a2a]נ[COLOR=#2a2a2a]י [/COLOR][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#2a2a2a][COLOR=#2a2a2a]את רוצחת ל[COLOR=#2a2a2a]י [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][COLOR=#2a2a2a][COLOR=#2a2a2a]את העזרות מה [COLOR=#2a2a2a]יה[COLOR=#2a2a2a]יה ל[COLOR=#2a2a2a]י בשאלות הבאות[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
חבר טלפוני יוצא שרק הוא רואה את התמונה
אבל רק דרך הטלפון של הבית
[QUOTE=Ilan;1388478]חחח הכי לא כדאי לו XD
תגידו זה רק אני או שSTM בוט?[/QUOTE]
אבל זה גם הכי כדאי לי D:
-------------
חחחחח
גם אני חשבתי על זה
-
[quote=Ilan;1388480]רק אני חושב שstm בוט O:[/quote]
הוא הבן אדם הכ[COLOR=#2a2a2a]י תותח פה ,[/COLOR]
[COLOR=#2a2a2a]הוא ענה ל[COLOR=#2a2a2a]יעל פרט[COLOR=#2a2a2a]יות חופש[COLOR=#2a2a2a]י[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#2a2a2a]נ[COLOR=#2a2a2a]יצן אז רצחת אות[COLOR=#2a2a2a]י [/COLOR]מה אנ[COLOR=#2a2a2a]י [COLOR=#2a2a2a]יג[COLOR=#2a2a2a]יד לך[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Teemo;1388482]הוא הבן אדם הכ[COLOR=#2a2a2a]י תותח פה ,[/COLOR]
[COLOR=#2a2a2a]הוא ענה ל[COLOR=#2a2a2a]יעל פרט[COLOR=#2a2a2a]יות חופש[COLOR=#2a2a2a]י[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#2a2a2a]נ[COLOR=#2a2a2a]יצן אז רצחת אות[COLOR=#2a2a2a]י [/COLOR]מה אנ[COLOR=#2a2a2a]י [COLOR=#2a2a2a]יג[COLOR=#2a2a2a]יד לך[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אגיד* D: