[QUOTE=Anime;1422922]יש לי רעיון אני יצייר כמה ציורים יראה לכם ואז תעזרו לי לסנן מה לקחת ומה לא:)[/QUOTE]
בהצלחה טל :)
Printable View
[QUOTE=Anime;1422922]יש לי רעיון אני יצייר כמה ציורים יראה לכם ואז תעזרו לי לסנן מה לקחת ומה לא:)[/QUOTE]
בהצלחה טל :)
יש בכלל אדמין פעיל בפורום?
[quote=D.Teach;1422927]אהלן אלון אחי מה המצב. סתם באתי כי רציתי לראות מה מצב פורום יוגיהו פה אם עוד מתעניינים[/quote]
סבבה, אצלך?
לא חושב שהוא עוד פעיל האמת, מאז שעזבת אותו גם עומר האחר שהיה פעיל בו פרש, וגם איתי.
ואתם הייתם היחידים שבאמת השקעתם שם
בעקרון רוב הפורומים לא כלכך פעילים.
כן די רואים בתכלס, עומר ואיתי נמצאים כאן ככלל או לא התחברו מלא זמן?
איתי פרש "לצמיתות" מה שנקרא, לא ראו התחברות שלו בזמן האחרון..
גם אני סוג של פרשתי וחזרתי.
עומר פרש, וחזר לכמה זמן, לפני כמה ימים בערך אני חושב, או שבוע. אבל הוא פעיל במסן' לפי מה שאני יודע..
תודה לאל סיימתי מתכונת בהיסטוריה היום.
נשאר המתכונת ואני לא אראה היסטוריה יותר בחיים.
[QUOTE=DonValentino;1422978]תודה לאל סיימתי מתכונת בהיסטוריה היום.
נשאר המתכונת ואני לא אראה היסטוריה יותר בחיים.[/QUOTE]
יש לי מבחן מחר בהיסטוריה על כל החומר מתחילת שנה אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[QUOTE=~Ace Ventura~;1422979]יש לי מבחן מחר בהיסטוריה על כל החומר מתחילת שנה אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[/QUOTE]
אוי גם לי היה מבחן עכשיו על כל החומר מתחילת שנה, ואני למדתי יותר חומר ממך.
עמית, איך קוראים לאנימה שלקחת ממנה את דון ולנטינו?
[QUOTE=DonValentino;1422982]אוי גם לי היה מבחן עכשיו על כל החומר מתחילת שנה, ואני למדתי יותר חומר ממך.[/QUOTE]
עמית
אני שונא את איחוד איטליהההה
זה מיותר כל כך
מילא הרצל וזה
אבל מתי בחיים האומללים שלי אני אי פעם אצטרך לדעת שג'וזפה מציני וגריבלדי עזרו לאיחוד של מדינה שהדבר הטוב היחיד שיצא ממנה זה פיצהההההה
ייאי גם מחר לא אגיע לבצפר
[QUOTE=~Ace Ventura~;1422986]עמית
אני שונא את איחוד איטליהההה
זה מיותר כל כך
מילא הרצל וזה
אבל מתי בחיים האומללים שלי אני אי פעם אצטרך לדעת שג'וזפה מציני וגריבלדי עזרו לאיחוד של מדינה שהדבר הטוב היחיד שיצא ממנה זה פיצהההההה[/QUOTE]
כן, בבגרות XD
שמע גם אני לא אהבתי את זה,אבל זה מה שיש.
חכה שתמשיך עם החומר, תלמד על בית שני וזה יהיה יותר מעצבן.
באסה איתי היה חלק חשוב ביוגיהו ובטח שעומר... תודה אלון ^^
ציירתי כד אבל
אמ
עדיף שלא אדבר על זהxd
גארן האח
השגתי קוואדרה O:
וכן, Ksתי
מצ'עמם לי, מי פה?
אני , ועכשיו אני צריך ללכת.
טאלון מה קורה? מזמן לא שיחקנו
טאלון אתה מחמיא לי
[QUOTE=tAlon;1422994]מצ'עמם לי, מי פה?[/QUOTE]
אני..
השגתי פעם ראשונה בחיים קוואדרה, וכל מה שיש לכם לאמר זה:
משעמם לי מי פה?
[QUOTE=Tom Cruise;1423002]השגתי פעם ראשונה בחיים קוואדרה, וכל מה שיש לכם לאמר זה:
משעמם לי מי פה?[/QUOTE]
nobody cares
תחזור שיש לך legendarykill
[QUOTE=Tom Cruise;1423002]השגתי פעם ראשונה בחיים קוואדרה, וכל מה שיש לכם לאמר זה:
משעמם לי מי פה?[/QUOTE]
bitch be trippin quadra like a maniac
fuc u imma kill me a penta evey sneeze i make from my butt
זה ידידי מה שלימוד ארוך של היסטוריה עושה למוח
מזל טוב ומצטער על הטמטום למעלה.
טאלון לי אתה לא מקדיש נו"ד?
תתבייש
שחר פייסבוקקקק
אף אחד לא בדק את הygopro ששמתי להורדה?
אני אבדוק את זה שאני אסיים להתכונן למבחן
[QUOTE=D.Teach;1423018]אף אחד לא בדק את הygopro ששמתי להורדה?[/QUOTE]
אני אבדוק אחרי הבגרות בהיסטוריה...
11.2 מבחן בלשון
12.2 מבחן בתנ''ך+פרזנטציה באנגלית
13.2 מבחן בביולוגיה
15.2 מבחן במתמטיקה
17.2 מבחן באנגלית
18.2 מבחן בספרות
ויש עוד
המורים שלנו השתגעו סופית ועוד הם אומרים ''אנחנו מנסים להתחשב בכם'' איזה להתחשב?! נתם לנו הפסקה ממבחנים איזה חודש ועכשיו אתם מפצים על זה בשבוע?! היה עדיף שהייתם פורסים את זה
הם גם מצאו פרצה בתקנון של בית ספר אסור יותר מ3 מבחנים בשבוע אבל הם אומרים ''זה לא שבוע! יש שבת באמצע!'' מורים דפוקים ומטומטמים אני לא יודעת איך אני יעמוד בזה!
[QUOTE=Anime;1423050]11.2 מבחן בלשון
13.2 מבחן בביולוגיה
15.2 מבחן במתמטיקה
17.2 מבחן באנגלית
18.2 מבחן בספרות
ויש עוד
המורים שלנו השתגעו סופית ועוד הם אומרים ''אנחנו מנסים להתחשב בכם'' איזה להתחשב?! נתם לנו הפסקה ממבחנים איזה חודש ועכשיו אתם מפצים על זה בשבוע?! היה עדיף שהייתם פורסים את זה
הם גם מצאו פרצה בתקנון של בית ספר אסור יותר מ3 מבחנים בשבוע אבל הם אומרים ''זה לא שבוע! יש שבת באמצע!'' מורים דפוקים ומטומטמים אני לא יודעת איך אני יעמוד בזה![/QUOTE]
זאת לא פרצה זה נכון....
זה נחשב פרצה
כי טכנית זה שבוע
אז מה אם יש שבת באמצע! הם פשוט מטורפים כל השכבה שלנו באטרף
טכנית ומעשית
זה לא שבוע אם יש שבת שמסמנת סוף שבוע.. באמצע
whos side are u?!
[QUOTE=Anime;1423054]whos side are u?![/QUOTE]
של הצדק!!!!!!!!!!!
חחחחח
סתם אני עייף מת ומחפש כל דרך להתחמק מללמוד להיסטוריה
אבל למה להוציא עליי?
כי כי
אינלי מושג
לך לפינה ותחשוב על מה שעשית עד שאני חוזרת מהמקלחת אני רוצה שתגיד לי מה לא עשית בסדר ואל תעז לזוז מהפינה!
אני מצטער המורה זה לא יקרה שוב
[QUOTE=Anime;1423050]11.2 מבחן בלשון
13.2 מבחן בביולוגיה
15.2 מבחן במתמטיקה
17.2 מבחן באנגלית
18.2 מבחן בספרות
ויש עוד
הם גם מצאו פרצה בתקנון של בית ספר אסור יותר מ3 מבחנים בשבוע אבל הם אומרים ''זה לא שבוע! יש שבת באמצע!'' מורים דפוקים ומטומטמים אני לא יודעת איך אני יעמוד בזה![/QUOTE]
לשון-לא מתכונן.
תנ"ך-לא מתכונן ממש.
אנגלית-אולי.
מתמטיקה-מתכונן.
אנגלית-לא.
ספרות-כן.
זה מה שאני הייתי עושה לפי מה שאני יודע..
הייתי מתאמן יומיים לפני כל מבחן חצי שעה כל יום ובאותו היום של המבחן איזה 10 דקות בהפסקה, אוכל שוקולד וכותב מבחן ל90.
ועצה, תוכלי שוקולד לפני המבחן, זה עוזר (בדוק על ידי ועל ידי מדענים ברחבי העלם).
וכמובן תגיבי במת