[quote=saber;1435917]אפשר לדעת בדיוק איזה הודעות אתה שולח לו שהחוקים מצדיקים את זה והם לטובתך?[/quote]
כן אבל עוד מעט
Printable View
[quote=saber;1435917]אפשר לדעת בדיוק איזה הודעות אתה שולח לו שהחוקים מצדיקים את זה והם לטובתך?[/quote]
כן אבל עוד מעט
כי ממה שאני שומע אתה סתם מעוות את החוקים לטובתך פה.
[QUOTE=Saber;1435920]כי ממה שאני שומע אתה סתם מעוות את החוקים לטובתך פה.[/QUOTE]
מה שמעת?
אני אחכה קודם לגרסא שלך.
עוד 6 עמודים לנו״ד! אף פעם לא חשבתי שהיום הזה יגיע!
[quote=saber;1435922]אני אחכה קודם לגרסא שלך.[/quote]
אבל זה לא הוגן הוא חבר שלך... אני מצטער אבל לא אוכל לקבל את דעתך בסיטואציה הזו אתה לא אובייקטיבי
[quote=killerb;1435913]כן אני מאיים עליך והחוקים לטובתי[/quote]
אתה מבין שהחוקים של הפורום נגדך ?
[quote=flupy;1435925]אתה מבין שהחוקים של הפורום נגדך ?[/quote]
אני יכול לנצל אותם לטובתי במקרה שלנו אדוני
[quote=killerb;1435924]אבל זה לא הוגן הוא חבר שלך... אני מצטער אבל לא אוכל לקבל את דעתך בסיטואציה הזו אתה לא אובייקטיבי[/quote]
בתור מנהל חת"מ אני אובייקטיבי לחלוטין, עובדה שלא אישרתי לו ישר את המשחק וזיינתי לו ת'שכל עד שהוא שיפר אותו לפי התנאים שהצוותי.
בגלל זה אני מחכה לגרסא שלך, אבל אני מניח שאתה לא מספר לא בגלל שהדעה שלי תהיה סובייקטיבית או משהו, אתה פשוט יודע שאתה סתם מנסה להציק ולעצבן ושהחוקים לא באמת לטובתך.
[quote=saber;1435927]בתור מנהל חת"מ אני אובייקטיבי לחלוטין, עובדה שלא אישרתי לו ישר את המשחק וזיינתי לו ת'שכל עד שהוא שיפר אותו לפי התנאים שהצוותי.
בגלל זה אני מחכה לגרסא שלך, אבל אני מניח שאתה לא מספר לא בגלל שהדעה שלי תהיה סובייקטיבית או משהו, אתה פשוט יודע שאתה סתם מנסה להציק ולעצבן ושהחוקים לא באמת לטובתך.[/quote]
לא, אני בטוח שהדעה שלך תהיה סובייקטיבית. אם הייתי רוצה לעצבן אותכם תאמין לי, שהייתם מתעצבנים ואני הייתי בבאן ורק שתדע שאני מכיר אותכם, ברגע שאתם תתרגזו קצת גם אתם תשתגעו וזה לא יהיה נעים לאף אחד...
ילד. אתה בדיחה.
איך אתה יכול להיות בטוח עוד לפני ששמעת את הדעה שלי?
חוץ מזה, אם זה קשור לחת"מ מן הסתם אתה אמור לספר לי מה הסיטואציה למקרה שאתה עובר על החוקים, שאני אוכל לתת לך אזהרה (;
או לנעול לפלופי ת'משחק, אתה יודע.
ככה או ככה בסופו של דבר זה יגיע לבירור ואתה יודע את זה. למה למרוח את זה סתם?
[quote=saber;1435930]איך אתה יכול להיות בטוח עוד לפני ששמעת את הדעה שלי?
חוץ מזה, אם זה קשור לחת"מ מן הסתם אתה אמור לספר לי מה הסיטואציה למקרה שאתה עובר על החוקים, שאני אוכל לתת לך אזהרה (;
או לנעול לפלופי ת'משחק, אתה יודע.
ככה או ככה בסופו של דבר זה יגיע לבירור ואתה יודע את זה. למה למרוח את זה סתם?[/quote]
לא, אתה לא תנעל לו את המשחק כי זה לא קשור בזה, גם לא הייתי רוצה שתנעל לו... מעניין אותי לאן המשחק הזה יתפתח
למה למרוח את זה סתם? כי אני לא יכול ממש לכתוב עכשיו דברים ארוכים אני עסוק... בערך בשמונה אני אתפנה לזה שכמובן לא יצא לי מזה כלום... אבל עדיין
דרך אגב, כבר הבנתי איך אתם הולכים להגיד לי שאני טועה ושזה לא משנה בכלל... אני מנסה לחשוב על משהו חדש למרות שאני צודק, אני לא אוכל לומר נגדך כלום כי אתה מנהל
לא מתכנן כלום
אמרתי לך כבר - ממה ששמעתי עד עכשיו בנוגע לזה, אתה טועה.
אם יש לך משהו לחדש לי, אז נראה.
[quote=saber;1435934]לא מתכנן כלום
אמרתי לך כבר - ממה ששמעתי עד עכשיו בנוגע לזה, אתה טועה.
אם יש לך משהו לחדש לי, אז נראה.[/quote]
ראיתי שהסתכלת בחוקים.. אני מניח שחיפשת את החוק שאני מדבר עליו ומצאת אותו וחשבת על מה שאני חשבתי שתגידו לי, אין לי כרגע מה לענות לזה למרות שאני צודק, אני עדיין חושב ואני עדיין עסוק, נרחיב את הדיון בערב שאהיה מוכן, בערך בשמונה
ופלופי אם אני בדיחה, אני לפחות מקווה שאני מצחיק :d
טוב, אני מחכה.
היי :)
אנחנו מתכוונים לדבר על זה בפרטי או פה? כי לי זה לא ממש משנה
[quote=killerb;1435941]אנחנו מתכוונים לדבר על זה בפרטי או פה? כי לי זה לא ממש משנה[/quote]
חופשי אתה יכול לדבר על זה פה.
[quote=flupy;1435942]חופשי אתה יכול לדבר על זה פה.[/quote]
[quote=nirppe;1435940]
שם בפורום:nirppe
שם בעולם האמיתי: Nir
שם במשחק: טריק נאקצ'ון
מין בעולם האמיתי: זכר או נקבה זכר
מין במשחק: זכר או נקבה( יכול להיות שונה מהעולם האמיתי) זכר
מראה בעולם האמיתי: ספרייט, תיאור, מה שאתם רוצים ~ לא יכול להסביר
מראה במשחק: אתם יכולים להכין מראה חדש ואתם יכולים להשתמש במראה של העולם האמיתי ~ צלקת רחבה ברגל ימין יפה ורזה שיער בלונדיני עם קוצים
רקע: חיכה במשך שנתיים מחוץ לחנויות כדי שיביאו את המשחק והוא יקנה ואכן הוא קנה ראשון את המשחק אח ל2 אחים זכרים גיל בן ה 11 ורון בן ה11(שניהם תאומים) בזבז את כל הכסף שהיה לו כדי לקנות את המשחק וקנה כספת שלא יגנבו לו
גזע במשחק: במשחק יש שלושה גזעים עיקריים, לכל אחד יתרונות וחסרונות:
בני האדם, הדמות המאוזנת ביותר.
אלפים, מהירים אך חלשים.
גמדים, חזקים אך איטיים. בני אדם
בקשות פלופים ושאר הפלאפים: אני מחר עורך את הרקע[/quote]
למה לא הגבת לו, הוא ערך את הרקע, הרקע שלו מושלם
[quote=killerb;1435944]למה לא הגבת לו, הוא ערך את הרקע, הרקע שלו מושלם[/quote]
אני באמת שלא מבין מה אתה מנסה לעשות.
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53915[/url]
אני צריך עוד שלוש,תנו לי רעיונות!
[quote=made of stone;1435940]היי :)[/quote]
נו תחליטי כבר זה לא יכול להימשך ככה
את חיה או שלא
[quote=killerb;1435932]לא, אתה לא תנעל לו את המשחק כי זה לא קשור בזה, גם לא הייתי רוצה שתנעל לו... מעניין אותי לאן המשחק הזה יתפתח[/quote]
אתה יכול להיות רגוע, זה לא תלוי בך אם המשחק יתפתח או לא.
לא לריב בנות
מצחיק
[quote=flupy;1435948]אתה יכול להיות רגוע, זה לא תלוי בך אם המשחק יתפתח או לא.[/quote]
אני רגוע עכשיו
אולי אני אפתח משחק שקוראים לו הפלאפליה של פלופי
שבוע טוב שיהיה לכולם! :)
[QUOTE=itayQT;1435957]שבוע טוב שיהיה לכולם! :)[/QUOTE]
חוץ ממך
בקצב הזה הבאן באמת לא כזה רחוק ממך^
יש דרך יותר פשוטה לקבל באן
[QUOTE=Saber;1435960]בקצב הזה הבאן באמת לא כזה רחוק ממך^[/QUOTE]
אני מתוסכל כי פלופי לא קיבל אותי למשחק שלו :( אני הולך לחטט באף:nose_pick:
עכשיו אני מתחיל להציק... ואני לא מתכוון לקבל באן כי אני לא הולך לקלל אף אחד
[quote=killerb;1435964]אני מתוסכל כי פלופי לא קיבל אותי למשחק שלו :( אני הולך לחטט באף:nose_pick:
עכשיו אני מתחיל להציק... ואני לא מתכוון לקבל באן כי אני לא הולך לקלל אף אחד[/quote]
אתה מודע לכך שלא מקבלים באן רק מקללות ?
[quote=flupy;1435967]אתה מודע לכך שלא מקבלים באן רק מקללות ?[/quote]
כן אבל אני לא מתכוון לקבל באן, פלאפי שמפלה פיליפינים שרוכבים על פילים ומפלפלים פלאפל עם פלפל פולני
[quote=flupy;1435967]אתה מודע לכך שלא מקבלים באן רק מקללות ?[/quote]
אני חושב שעכשיו הוא יודע..
אפשר לשאול לכמה זמן הוא חטף ?
[quote=flupy;1435978]אפשר לשאול לכמה זמן הוא חטף ?[/quote]
לא עקרוני כרגע כמה זמן, מה שחשוב שהוא למד את הלקח..
[quote=itayqt;1435980]לא עקרוני כרגע כמה זמן, מה שחשוב שהוא למד את הלקח..[/quote]
הבעיה היא שהוא כל הזמן חוזר וממשיך עם הדברים האלה...
^this
הוא כאילו הודה שהוא סתם מנסה לעצבן, העונש צריך להיות קצת יותר ארוך מהמקובל לדעתי
עזבו את זה שהוא הרגע פתח משתמש כפול בשם wtf?