[QUOTE=Pakuki;1511488]לפי השמועות היום מסיימים את הנו"ד.
חח, איזו פעם עשירית שנכנסתי לכאן והודעתי את זה כדרך אגב[/QUOTE]
תאכלס זה אפשרי לא יהיה כל כך קשה להגיע לזה.
[QUOTE=Hit Man;1511489]סופ"ש נעים לכולם.[/QUOTE]
סופ"ש נעים גם לך.
Printable View
[QUOTE=Pakuki;1511488]לפי השמועות היום מסיימים את הנו"ד.
חח, איזו פעם עשירית שנכנסתי לכאן והודעתי את זה כדרך אגב[/QUOTE]
תאכלס זה אפשרי לא יהיה כל כך קשה להגיע לזה.
[QUOTE=Hit Man;1511489]סופ"ש נעים לכולם.[/QUOTE]
סופ"ש נעים גם לך.
[QUOTE=מונקי;1511490]תאכלס זה אפשרי לא יהיה כל כך קשה להגיע לזה.
סופ"ש נעים גם לך.[/QUOTE]
יאללה בוא אם ישך אומץ
[QUOTE=Pakuki;1511491]יאללה בוא אם ישך אומץ[/QUOTE]
היית רושם את זה שעה וחצי לפני זה והיינו מסיימים את זה כבר
פוקימון ונתפוס את כולם!
וואו 94
זה כבר כאילו עם 9 ממש
ברוק מצא חברה.
[QUOTE=Hit Man;1511496]ברוק מצא חברה.[/QUOTE]
כנאמר בשיר :
"עוד יום עולה, עוד יום מלא, אני נלחם עליה. מי ששולף, מי שיורה, בסוף הוא גם פוגע."
זה היה בלתי נמנע שבסוף מישהי תגיד לו כן שהיה לו מזל טוב.
נראה אבל שהוא חזר לקנטו בפרק הזה. אז כנראה שכרגיל בפוקימון, דמויות שהן לא אש לא באמת זוכות לשום זיכרון או לאינרציה...
הייתי צריך לחפש מה זה אינרציה וואלה אני שמח שעשיתי את זה תמיד נחמד ללמוד משהו בפיזיקה.
וכן פוקימון זה על אש וגם ככה 90% מממי שרואה את הסדרה לא יודע בכלל מי זה ברוק ככה שאין להם סיבה להשאיר אותו ליותר מפרק ולתת משהו קטן למעריצים ישנים שרואים את זה באינטנט או עם הילדים שלהם.
כן, זה דברים כמו להחזיר את קווילבה ולתת לו להתפתח, או זה שצ'ריזרד חזר בסוף bw, וספיישל דנט וברוק... מחוות קטנות כאלו לצופים ותיקים.
אבל תכלס, אם, כמו שהרבה אנשים רוצים, הסדרה תסתיים בקרוב, לסיים אותה עם אש מיסטי וברוק יהיה דווקא יפה. אבל הם כנראה לא מתכוונים לסיים אותה באלולה...
אישית הפסקץי לצפות בסדרה עוד בדימונד אנד פארל חזרתי לתקופה קצרה באיקס וואי כששמעתי על סארינה ואש כזוג פוטנצייאלי והאמת מאוד כיוותי שהם יסימו את המסע של אש שם לא באמת אכפת לי שימשיכו את האנימה או המשחקים אבל אש צריך להתחלף כמו כל שאר האנשים שהוא נפרד מהם במסע שלו הגיע הזמן שלו לצאת מאור הזרקורים ולתת לדור חדש להתחיל.
כן. גם אני לא באמת צפיתי בDP, רק לאחרונה צפיתי ב-BW ועכשיו אני צופה ב-XY, ולא נראה לי שאני אמשיך ל-SM. אם מסתכלים על כל סאגה כמשהו שעומד בפני עצמו זה נחמד. אם שוכחים שלאש יש עבר וכאלה. הבעיה היא באמת שאש נמצא בכל הסאגות, ולכן זה קצת מאבד מהאמינות.
למשל, בכל הסדרות של יוגיהו, תמיד יש גיבור חדש, ולכן אפשר לספר סיפור שלם שבו כל הדמויות הראשיות מקבלות יחס מסוג כלשהו, וגם הדמות הלא ראשית יכולה לחמם את הלב למעריצים שלה (דוגמא מאוד טובה לזה היא יוגיהו זאהל - לכל אחד מהטריו הראשי היו את היריבויות שלו, ואת האידיאלים שלו, הם עבדו ביחד כשהם היו צריכים, והם נלחמו אחד נגד השני כשהם היו צריכים. כל אחד יכול למצוא למי להתחבר ביוגיהו זאהל ולא להתאכזב יותר מדי).
אבל איכשהו פוקימון לוקחים יותר מדי רחוק את הקטע הזה ש"לכולם יש עוד מקום לגדול" ובכך לא נותנים לאף אחד לגדול, כי הם תמיד משאירים את הדמויות עם תחושה שהם עדיין לא מספיק טובים. במקום כן לתת להם ניצחון קטן לסיום ו"הנה, כבר גדלת קצת." נגיד, אם אני מסתכל על BW כמשהו STANDALONE, לא מכיר את שאר הסדרות של פוקימון, אז סך הכל יש כאן סיפור די שלם. אש מתחיל מטמבל שלא יודע שחשמל לא משפיע על אדמה, מגיע למקום 8 בליגה, ומצליח לעצור את רשיהאם בעזרת הקשר שלו לפוקימונים. איריס מתחילה עם פוקימון מעפן ופוקימון שלא מציית לה, זוכה באמון שלו בסופו של דבר, מצליחה לחזק קצת את הפוקימון המעפן שלה (היה נחמד עם אקסיו היה מתפתח פעם אחת, אבל אני מניח שאז הוא לא היה נכנס לשיער שלה...), לוכדת פוקימון שהוא BADASS לגמרי, מפגינה את יכולות השליטה שלה בדרקונים. מפסידה לדריידן. נו טוב. אבל אז יש ספיישל שבו היא נלחמת בקלייר - ושוב מפסידה. שזה כבר לדעתי מיותר. היא הייתה יכולה לנצח את קלייר. מגיע לה! דנט לדעתי זכה ליחס טוב יותר. קודם כל, לאורך הסדרה הוא ניצח די הרבה (כולל את שוטי בתקופה ששוטי היה בלתי ניתן לעצירה - בטורניר דון הראשון). כשהוא הפסיד, זה רק כי הוא השתמש בסטנפיסק... ליטרלי כל פוקימון אחר שהוא היה לוכד אם לא סטנפיסק, הוא היה מנצח. אבל הוא לכד סטנפיסק כחלק מהניסויים שלו, לנסות ללמוד על כל הדרכים השונות והמגוונות שניתן להשתמש בהם בפוקימונים. ובסוף, עם מאמנת הקרח הזאת שהשמידה את האחים שלו, הוא ניצח אותה, עם פנסייג', שיש לו חיסרון סוגים נגד אובמסנו, אבל הוא ניצח, כי he is that badass. אז דנט כן זכה להשתפר ולגדול קצת.
הבעיה היא שכשאתה מאגד את כל הסדרות של פוקימון ביחד זה כבר מפסיק להיות הגיוני! גם דרגון בול קצת במקום הזה. כל עוד גוקו ווג'יטה שם, אין שום סיכוי לדמויות אחרות שאנחנו מכירים ואוהבים להצליח. חייבים להכניס דמויות חדשות, שיכולות להתחרות בגוקו וג'יטה, ולקוות שאנחנו נאהב את הדמויות החדשות. זה ממש קטסטרופה!
גם נארוטו ניסו לטפל בבעיה הזאת עם סדרה חדשה, אבל אחרי 30 פרקים בערך זה הרגיש לי יותר מדי כמו RESKIN של נארוטו הרגיל, כששינו את המין לחצי מהדמויות, אז נטשתי. עד כמה זה באמת מטפל בזה? אני לא יודע. לא עקבתי.
אבל כן, כל עוד פוקימון נשארים עם אש, אין סיכוי לאף דמות להצליח, והסיפור אף פעם לא יהיה שלם. צריך לאמץ את המודל של יוגיהו, [B]אתמול.[/B]ג€‹
כן מסכים איתך לדעתי פשוט xy היה הזמן המושלם לזה אומנם לא ראיתי הכל אבל ראיתי קצת מההתחלה ואת הסוף אש היה צריך לנצח את הליגה הזו יהיה לו את סארינה שבברור לשניהם יש רגשות אחת לשנייה בהלולה הם צו שינוי אווירה (לפחות זה מה שאני מבין כי ראיתי שהם שינו את האנימצה) לתת לדמות אחרת להיות במרכז היה יכול להיות השינוי אווירה שהם חיפשו ולהיות הרבה יותר טבעי, מה עוד שהסדרה חגגה 20 שנה ואיזה דרך הייתה יכולה להיות טובה יותר מלתת לאש לנצח ואולי לתת לילד שלו לחקור את הלולה (סתם רעיון שעולה לאוויר כי חלמתי על זה מגיל 8) ואם כבר מדברים על סדרות שיש להם מודל של החלפת דמיות ראשיות וזה עובד יש את ג'וג'ו שעושים את זה בצורה מופלאה.
נארוטו לדעתי עשו את זה לא הכי חכם וזה גרם לי לפרוש אחרי מספר פרקים ודרגון בול דווקא עשו את זה מצויין עם העברת הלפיד לגוהן ואז גם רצו להעביר את הלפיד לגוטן וטראנקס אבל חוסר ההחלטיות של טורימה לגבי זה פשוט הרסה הכל וגרמה לזה שזה באמת המופע של גוקו ווגיטה ולאף אחד אחר אין סיכוי וחבל.
טוב, מבחינת אקירה טוריימה, נדמה לי שהוא רצה לסיים את האנימה כבר בפריזה. אבל כל הזמן ביקשו ממנו להמשיך. הוא כל הזמן רק רצה לסיים את האנימה וגרמו לו להמשיך. אז כאן יש בעיות של מציאות...
וכן, אני נמצא עכשיו ב-20 פרקים האחרונים של xy, וזה בהחלט מרגיש כאילו הם יכלו לסיים שם. גם בdp היה אפשר לסיים, עם זה שאש קרא לכל הפוקימונים הקודמים שלו. אבל לא, הם יצרו מאמן עם פקינג דרקראי רק כדי שאש לא ינצח (אש הצליח להביס את דרקראי... ואז הוא הוציא לאטיאס/וס. אש הצליח לעשות double ko איתו, אבל אז לאש נגמרו הפוקימונים, ולמאמן השני נותרו עוד 4 פוקימונים, שככל שאנחנו יודעים יכולים להיות 4 פיג'ים, כי הוא מעולם לא השתמש בפוקימון אחר מלבד דרקראי לאורך הליגה חוץ מהקרב עם אש. אם זאת לא כתיבה רעה, אני לא יודע מה היא כן כתיבה רעה.)
שי חי חזר.
[FONT=fixedsys][SIZE=7]אתה חוצפן
[SIZE=5]תתעלמו מזה אני עושה ניסוי ^[/SIZE][/SIZE][/FONT]
שבת שלום.
נטפליקס ארה"ב מציע הרבה יותר ממה שמציעים בארץ.
יש לי מבחן בעוד שבועיים. שיט.
יש לי חיים משעממים.
אף אחד לא מנצח אותי בחיים משעממים. שיניתי מעט מאוד דברים בשגרת היום שלי ב-7 השנים האחרונות (נגיד). ועד כמה שזה תלוי בי - אני אדאג שזה אשאר ככה עד לאפוקליפסה שבעזרת השם מתקרבת ובאה...
איכשהו זה מעודד אותי. תודה.
[QUOTE=LordAbizi;1511663]אף אחד לא מנצח אותי בחיים משעממים. שיניתי מעט מאוד דברים בשגרת היום שלי ב-7 השנים האחרונות (נגיד). ועד כמה שזה תלוי בי - אני אדאג שזה אשאר ככה עד לאפוקליפסה שבעזרת השם מתקרבת ובאה...[/QUOTE]
אני רוצה תאריך.
אין לי תשובות לכל השאלות. אבל האנושות אינה בת קיימא כרגע. הסוף קרב.
מודה לך.
הוא אומר את זה מ2010.
למה אתה מצפה? שאני אומר את זה מאז 2020?
כמה כיף שחמישי.
אגב ייתכן ועצם הקיום שלי מביא כמה צפיות בפורום על פני פרק זמן ארוך, כי המיילים שסטודנטים בפתוחה שולחים אלי עושה AUTO FORWARD לכתובת הפרטית שלי, שיש בה כמובן lord abizi, אז כשאני עונה הם רואים את המייל הפרטי שלי. אם כמה הם סקרנים בנוגע לדבר הזה - הם יגגלו אותו. אם מגגלים לורד אביזי - מגיעים לMyforum. אז הנה התרומה שלי לפורום.
למרות שהפרופיל שלי ברדיט ובפוקי-קומיניטי מופיעים מעל זה כשחיפשתי עכשיו בגוגל =O.
אמא"י גנבים.
[QUOTE=Hit Man;1511672]אמא"י גנבים.[/QUOTE]
מה קרה?
אני מתכנן להביא מלא אנשים מפעם
ולהרוג את הנו"ד
מי איתי
לוקחים 70-120 ש"ח כרטיס כניסה.
[QUOTE=Hit Man;1511680]לוקחים 70-120 ש"ח כרטיס כניסה.[/QUOTE]
כן הם יקרנים... אבל הם ארגון ללא מטרות רווח אז זה לא בשביל לעשות קופה.
חבל שהם אפילו לא מנצלים את הכסף הזה בצורה טובה.
אני חושב שהתואר "ארגון ללא מטרות רווח" זה רק שלא ישאלו יותר מדי שאלות. קל יותר ככה.
[QUOTE=IHavePipi;1511674]אני מתכנן להביא מלא אנשים מפעם
ולהרוג את הנו"ד
מי איתי[/QUOTE]
פחח
[QUOTE=Hit Man;1511685]אני חושב שהתואר "ארגון ללא מטרות רווח" זה רק שלא ישאלו יותר מדי שאלות. קל יותר ככה.[/QUOTE]
אני מקווה שזה לא נכון ושיש פיקוח בנוגע לזה אבל אני באמת לא יודע.
בכל אופן יש התנהלות לקויה שם בצורה מסוימת וחוסר תקשורת...
ברור שיש. ועכשיו פתחתי סקר בגיקיה והראיתי להם שיש רוב מוחץ לאנשים שלא מגיעים לכנס בגלל המחיר המופקע, ואנשים מתוך הארגון תוקפים אותי. "אחלה" התנהגות ויחצ"נות.
[QUOTE=Hit Man;1511690]ברור שיש. ועכשיו פתחתי סקר בגיקיה והראיתי להם שיש רוב מוחץ לאנשים שלא מגיעים לכנס בגלל המחיר המופקע, ואנשים מתוך הארגון תוקפים אותי. "אחלה" התנהגות ויחצ"נות.[/QUOTE]
אני בטוח שלשכור את בנייני האומה, ועוד ליומיים, זה עולה המון כסף. אבל אני לא מאמין שהם משתמשים ביתר הכסף בצורה שמצדיקה את המחיר... זה נראה שכל כנס הם עושים דברים שונים לחלוטין בלי לשאול את הקהילה מה היא באמת רוצה. אין ספק שהם לא משתמשים בכסף בצורה נכונה, ועם מה שאמרת שהם השיבו לך כנראה שזה לא הולך להשתנות וחבל...
בינינו, אני חושב שהקהילה מדברת בעד עצמה ומספר האנשים שמגיע לכנס יורד משנה לשנה, וזה ממחיש לדעתי את הנקודה בצורה הטובה ביותר.