-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 11 2009, 09:41 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
זה הנדוואר ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הוט-הוט משתמש בראיית הנולד ועיניו זוהרות באדום, הוא מתחיל לחפש אחר הנדוואר אך הנדוואר מפתיע אותו ופוגע בו עם ניב אש. הוט-הוט נפצע בינוני "היפנוזה!" מצווה ריק, והוט-הוט משתמש בהיפנוזה ומצליח לפגוע ישירותב הנדוואר, שמתחיל אט אט להירדם.
[/b][/quote]
"האונדור אל תרדם!אל תתן לו לשלוט עליך!תתקוף בגחלת!"אני צועק לו
-
[b]ארתור~[/b]
התכוונת ללפרס נכון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולף את הפוכדור ואתם נכנסין פנימה לאט לאט. לבסוף, אתם מגיעים לחדר גדול מאוד עם ציורים של אותיות שונות על הקיר. אתם מבחינים בדלת נוספת בחדר, ומהחדר שם נשמעים קולות.
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר מנסה להיאבק בהיפנוזה אך נכדל והוא כמעט נרדם. לפני כן, הוא משתמש בגחלת ומצליחה לפגוע חלקית בהוט-הוט ולפצוע אותו קשה. לאחר מכן, הנדוואר נרדם ונופל על הרצפה ישן "קדימה הוט-הוט, נקר אותו!" מצווה ריק והוט-הוט מתקרב אל הנדוואר ומתחיל לנקר אותו. הנדוואר לא מגיב.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 11 2009, 10:13 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר מנסה להיאבק בהיפנוזה אך נכדל והוא כמעט נרדם. לפני כן, הוא משתמש בגחלת ומצליחה לפגוע חלקית בהוט-הוט ולפצוע אותו קשה. לאחר מכן, הנדוואר נרדם ונופל על הרצפה ישן "קדימה הוט-הוט, נקר אותו!" מצווה ריק והוט-הוט מתקרב אל הנדוואר ומתחיל לנקר אותו. הנדוואר לא מגיב. [/b][/quote]
"האונדור תנסה לצאת מזה,תנסה להשתמש בצרחה ואז בניב אש"אני צועק לו ומנסה להעיר אותו
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 11 2009, 10:13 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
התכוונת ללפרס נכון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולף את הפוכדור ואתם נכנסין פנימה לאט לאט. לבסוף, אתם מגיעים לחדר גדול מאוד עם ציורים של אותיות שונות על הקיר. אתם מבחינים בדלת נוספת בחדר, ומהחדר שם נשמעים קולות. [/b][/quote]
כה XD בטעות לא כתבתי ל
______________________-
"חכה רגע פלקנר" אני אומר לו ואז אני ממשיך ואומר לו "תנסה לפענח את הציורים שעל הקירות ואני בינתיים אקשיב לשיחה שיש בתוך החדר אוקיי?" ני אומר לו ומצמיד את האוזן שלי לדלת ו=מנסה לשמוע מה הם אומרים בפנים תוך כשי שאני אומר לפלקנר להיות בקשקט שאני יוכל לשמוע
-
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון יוצא החוצה ושולח גחלת שפוגעים ישירות בציקוריטה שנפצעת בינוני. היא מצליחה להתחמק מזנם הדרקון "אבקת רעל!" מצווה המאמן, וציקוריטה מפזרת אבקת רעל שמתקרבת אל צ'רמיליון במהירות. [/b][/quote]
"נסה להדוף אותה עם זעם דרקון,ואז גחלת שוב!"
-
[b]ארתור~[/b]
פלקנר מתחיל להסתכל על הציורים ומנסה להבין אותם, אולם כאשר אתה מתקרב לדלת היא נפתחת ומעיפה אותך אחורה. פלקנר מיד מסתובב, ומולך עומדים 3 חיילי צוות רוקט, וכל אחד מוציא החוצה זובאט "סופרסוניק!" כולם צועקים, והזובאטים משתמשים בסופרסוניק שגורם לרעש גדול שמפריע לשניכם.
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר עדיין לא מגיב, וסופג ניקורים נוספים מהוט-הוט "עכשיו דחוף אותו בחוזקה!" קורא ריק והוט-הוט דוחף חזק את הנדוואר שנפצע קשה. לפתע, הנדוואר מתעורר.
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון שולח זעם דרקון ששורף את כל אבקת הרעל, וציקוריטה מפתיעה אותו עם הצלפת גפן! צ'רמיליון מוטח לאחור, ואינו מצליח להפעיל את הגחלת "ציקוריטה, צוות כפול!" מצווה ג'ון, וכפילים של ציקוריטה מתחילים להופיע.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 11 2009, 11:20 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר עדיין לא מגיב, וסופג ניקורים נוספים מהוט-הוט "עכשיו דחוף אותו בחוזקה!" קורא ריק והוט-הוט דוחף חזק את הנדוואר שנפצע קשה. לפתע, הנדוואר מתעורר.
[/b][/quote]
"יופי האונדור!עכשיו תתקוף בגחלת ובניב אש!"אני אומר לו
-
[b] [b]ארתור~[/b]
פלקנר מתחיל להסתכל על הציורים ומנסה להבין אותם, אולם כאשר אתה מתקרב לדלת היא נפתחת ומעיפה אותך אחורה. פלקנר מיד מסתובב, ומולך עומדים 3 חיילי צוות רוקט, וכל אחד מוציא החוצה זובאט "סופרסוניק!" כולם צועקים, והזובאטים משתמשים בסופרסוניק שגורם לרעש גדול שמפריע לשניכם. [/b][/quote]
"אני זורק את הפוקדור של לפרס מהתיק שלי תוך כדי שאני אוטם את האוזניים שלי ואז ני צועק הכי חזק שאני יכול ומנסה להתגבר על הקולות האלה ואני אומר ללפרס "תשתמשי בקרן בלבול כדי שהם יפסיקו את הסופר סוניק ואז תשתמשי ברסיסי קרח" ואני סותם את האוזנייים הכי חזק שאני כיול
-
[b] [b]עומר~[/b]
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ויוצאים אל עבר היציאה מהעיר. לבסוף, אתם יוצאים ממנה ונכנסים אל תוך יער אזליה. אתם מבחינים בפוקימוני חרק רבים מסתובבים שם. לפתע, אתם נתקלים בסורסקיט. [/b][/quote]
אני מתעלם ממנו וממשיך ללכת~
-
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון שולח זעם דרקון ששורף את כל אבקת הרעל, וציקוריטה מפתיעה אותו עם הצלפת גפן! צ'רמיליון מוטח לאחור, ואינו מצליח להפעיל את הגחלת "ציקוריטה, צוות כפול!" מצווה ג'ון, וכפילים של ציקוריטה מתחילים להופיע. [/b][/quote]
"צ'ארמיליון! גחלת על כולם עד שתפגע באמיתי!"
-
[b]
[b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל ומתחמק מהדחיפה של סנטרט, ולאחר מכן פוגע בו עם מתקפה מהירה. סנטרט עף כמ מטרים אחורה, אך הוא עדיין עומד "חפירה!" מצווה ג'ון, והסנטרט חופר באדמה, מותיר את ריאולו מבולבל. [/b][/quote]
"ריאולו צוות כפול שוב ותיהיה מוכן ליקפוץ ולהיתחמק"
-
[b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל וכפילים רבים נמצאים על הזירה "סנטרט, השתמש בצוות כפול משלך ואז תקוף אותו במתקפה מהירה!" מצווה ג'ון.
עשרה כפילים מגיחים ממקומות שונים מתוך האדמה, ותוקפים את הכפילים של ריאולו, והאמיתי סופג לבסוף מכה ישירה! ריאולו נפצע בינוני, והכפילים שלו ושל סנטרט נעלמים "בוא ננסה לגמור את הקרב, חבטות זעם!" מצווה ג'ון.
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון מתחיל לשלוח גחלת לעבר כל כפיל של ציקוריטה ומוריד את כל הכפילים, אבל האמיתית מצליחה לחמוק מההתקפה ופוגעת עם הצלפת גפן בצ'רמיליון.
לפתע, צ'רמיליון מתחיל להתעצבן מאוד, וזנבו מתחילים להתעטף באש גדולה. הקהל לא מבין מה קורה פה, וגם המאמן שמולך לא מבין. צ'רמיליון יוצא על דעת עצמו להתקפה, רץ במהירות אדירה לעבר ציקוריטה ומכה בה בחוזקה עם הזנב! ציקוריטה סופגת מכה ישירה והיא מתעלפת! "ציקוריטה לא יכולה להילחם יותר, צ'רמיליון מנצח! הזוכה בקרב הוא קיט!" מכריז השופט. המאמן מחזיר את ציקוריטה עצוב ויורד מהזירה.
[b]עומר~[/b]
שניכם מתעלמים מהסורסקיט הקטן וממשיכים לצעוד.
לאחר כשעה אתם מגיעים אל אמצע שביל מוקף בעצים גדולים, אבל נראה שמשהו לא בסדר! השביל חסום בקוצים גדולים, וכמעט לא ניתן לעבור דרכו "מה קורה כאן?" שואלת שיר בהפתעה.
[b]ארתור~[/b]
לפרס מגיחה החוצה מהפוכדור שלה ומשתמש בקרן בילבול לעבר כל אחד מהזובאטים, והם נפגעים ישירות מההתקפה ומתבלבלים.
עוצמת הסופרסוניק פוחתת ולבסוף נעלמת לגמרי "המשיכו בתוכנית" אומרים 3 מאנשי צוות רוקט לשאר, והשאר רצים חזרה אל תוך החדר.
פלקנר מנסה לרוץ אחריהם אך נחסם בידי זובאט נוסף שמוצא החוצה בידיאחד החיילים. "אני יעסיק אותם, רוץ אל תוך החדר!" קורא לעברך פלקנר.
פלקנר מוציא את סטראביה שמשתמש באס שמיים ופוגע בזובאטים. הוא נלחם כעת עם 3 הרוקטים הנותרים.
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר רץ קדימה, ומשתמש בשילוב של ניב אש וגחלת שפוגעים ישירות בהוט-הוט, והוא מתעלף. ריק מחזיר את הוט-הוט לפוכדור שלו, מאוכזב. הוא נפרד ממך וניגש אל מרכז הפוקימונים לרפא אותו.
השעה עכשיו יחסית מוקדמת. מה תעשה?
(נלחמת כבר במכון או לא?)
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 16 2009, 08:00 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
שניכם מתעלמים מהסורסקיט הקטן וממשיכים לצעוד.
לאחר כשעה אתם מגיעים אל אמצע שביל מוקף בעצים גדולים, אבל נראה שמשהו לא בסדר! השביל חסום בקוצים גדולים, וכמעט לא ניתן לעבור דרכו "מה קורה כאן?" שואלת שיר בהפתעה. [/b][/quote]
"צריכים איכשהו להוריד אותם" אני אומר "תנסי אולי עם קוליביה לשרוף אותם!" אני קורא לאחר כמה דקות של שקט
-
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון מתחיל לשלוח גחלת לעבר כל כפיל של ציקוריטה ומוריד את כל הכפילים, אבל האמיתית מצליחה לחמוק מההתקפה ופוגעת עם הצלפת גפן בצ'רמיליון.
לפתע, צ'רמיליון מתחיל להתעצבן מאוד, וזנבו מתחילים להתעטף באש גדולה. הקהל לא מבין מה קורה פה, וגם המאמן שמולך לא מבין. צ'רמיליון יוצא על דעת עצמו להתקפה, רץ במהירות אדירה לעבר ציקוריטה ומכה בה בחוזקה עם הזנב! ציקוריטה סופגת מכה ישירה והיא מתעלפת! "ציקוריטה לא יכולה להילחם יותר, צ'רמיליון מנצח! הזוכה בקרב הוא קיט!" מכריז השופט. המאמן מחזיר את ציקוריטה עצוב ויורד מהזירה. [/b][/quote]
"וואו צ'ארמיליון! זה היה אדיר!" אגיד לו וארד איתו מהבמה גם כן,מחכה לקרב הבא שלי
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר רץ קדימה, ומשתמש בשילוב של ניב אש וגחלת שפוגעים ישירות בהוט-הוט, והוא מתעלף. ריק מחזיר את הוט-הוט לפוכדור שלו, מאוכזב. הוא נפרד ממך וניגש אל מרכז הפוקימונים לרפא אותו.
השעה עכשיו יחסית מוקדמת. מה תעשה?
(נלחמת כבר במכון או לא?) [/b][/quote]
עדיין לא היית במכון...
------
"כל הכבוד האונדור"אני אומר לו מלטף אותו ומחזיר אותו לפוקדור,אני מתחיל ללכת לכיוון המכון
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל וכפילים רבים נמצאים על הזירה "סנטרט, השתמש בצוות כפול משלך ואז תקוף אותו במתקפה מהירה!" מצווה ג'ון.
עשרה כפילים מגיחים ממקומות שונים מתוך האדמה, ותוקפים את הכפילים של ריאולו, והאמיתי סופג לבסוף מכה ישירה! ריאולו נפצע בינוני, והכפילים שלו ושל סנטרט נעלמים "בוא ננסה לגמור את הקרב, חבטות זעם!" מצווה ג'ון.
[/b][/quote]
"שוב צוות כפול והתקפה מהירה כול הצוות הכפול !"
-
[b] [b]ארתור~[/b]
לפרס מגיחה החוצה מהפוכדור שלה ומשתמש בקרן בילבול לעבר כל אחד מהזובאטים, והם נפגעים ישירות מההתקפה ומתבלבלים.
עוצמת הסופרסוניק פוחתת ולבסוף נעלמת לגמרי "המשיכו בתוכנית" אומרים 3 מאנשי צוות רוקט לשאר, והשאר רצים חזרה אל תוך החדר.
פלקנר מנסה לרוץ אחריהם אך נחסם בידי זובאט נוסף שמוצא החוצה בידיאחד החיילים. "אני יעסיק אותם, רוץ אל תוך החדר!" קורא לעברך פלקנר.
פלקנר מוציא את סטראביה שמשתמש באס שמיים ופוגע בזובאטים. הוא נלחם כעת עם 3 הרוקטים הנותרים. [/b][/quote]
'פלקנר יסתדר איתם' אני חושב לעמצמי ואני מתחיל לרוץ לכיוון החדר עם לפרס וכשאני בתוך החדר אני מוציא את מנקטריק לפני הדלת של החדר ואני אומר לשתיהם "אוקיי לפרס תקשיבי אני פותח את הדלת ואת הכי מהר שאת יכולה משתמש באקדח מים על כל החדר ואז אתה מנקטריק תשתמש בניצוץ על איפה שהאקדח מים של לפרס פגע וזה יהיה הרבה יותר חזק אוקיי?" ואז אני מוודא עם שניהם שהם הבינו את התוכנית וכשהם מוכנים אני בועט בדלת בשביל לפתוח אותה
-
[b]ארתור~[/b]
*אלקטריק
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ לעבר הדלת (שהיא פתוחה אגב) ונכנס פנימה בריצה. אתה רואה את צוות רוקט עם מכונה כלשהי שעושה רעש שהיא זזה, ועליה מספר פאזלים להרכבה. אתה מוציא מהר את לפרס ששולחת אקדח מים ופוגעת ב3 רוקטים. אלקטריק מגיח החוצה ושהוא עומד לתקוף עם ניצוץ מגיח פתאום פ'וציאנה משומקום, מזיז אות הצידה והוא שולח ניצוץ שפוגע בלפרס, והיא זועקת בכאב ונפצעת בינוני.
[b]ג'יי~[/b]
ריאולו נעמד, מתיחל להתעצבן, ואז מכפיל את עצמו ותוקף את סנטרט עם מתקפה מהירה. סנטרט מנסה לבלום עם חבטות הזעם, אך הוא סופג מכה ישירה מכל הכיוונים ונופל מעולף על הקרקע "סנטרט לא יכול להילחם יותר, ריאולו מנצח!" מכריז השופט. המאמן מחזיר את סנטרט לפוכדור שלו ויורד עצוב מהזירה. הקרב הבא שלך יתקיים בעוד שעה בזירה 3.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו ואתה צועד אל עבר המכון. כעבור כ10 דקות אתה מגיע אליו. זהו בניין גבוה מאוד. אתה נכנס פנימה ופוגש בפקידה ליד דלפק סמוך לכניסה "שלום, באת לפגוש את מנהיג המכון?" היא שואלת אותך.
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון מחייך אלייך, ומצביע שוב על הזנב שלו. להבות שוב עוטפות אותו, ואז נעלמות. נראה שהוא מסמן לך שהוא למד מתקפה חדשה מאוד! הוא למד [b]זנב אש![/b]
אתה יורד מהזירה ויוצא את מאחורי הקלעים, שם מבשרים לך שהקרב הבא שלך הוא בעוד שעה, בזירה 8.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'רמיליון למד מתקפה חדשה שהמצאתי - זנב אש. היא דומה מאוד לזנב ברזל, והיא סופר אפקטיבית נגד עשב, חרק, קרח ופלדה.
[b]עומר~[/b]
"ננסה" אומרת שיר "קווילבה צא!" היא קוראת ומוציאה אותו החוצה. "להביור!" היא מצווה עליו, וקווילבה שולחת להביור ששורף את הקוצים הללו, אך כעבור כמה שניות הם צומחים מחדש! "מה קורה פה?!?" אומרת שיר בתדהמה.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 17 2009, 06:26 PM
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון מחייך אלייך, ומצביע שוב על הזנב שלו. להבות שוב עוטפות אותו, ואז נעלמות. נראה שהוא מסמן לך שהוא למד מתקפה חדשה מאוד! הוא למד [b]זנב אש![/b]
אתה יורד מהזירה ויוצא את מאחורי הקלעים, שם מבשרים לך שהקרב הבא שלך הוא בעוד שעה, בזירה 8.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'רמיליון למד מתקפה חדשה שהמצאתי - זנב אש. היא דומה מאוד לזנב ברזל, והיא סופר אפקטיבית נגד עשב, חרק, קרח ופלדה. [/b][/quote]
"בואו נצא חברה" אני אומר ומוציא את כולם,יוצא איתם החוצה כדי לנוח
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"ננסה" אומרת שיר "קווילבה צא!" היא קוראת ומוציאה אותו החוצה. "להביור!" היא מצווה עליו, וקווילבה שולחת להביור ששורף את הקוצים הללו, אך כעבור כמה שניות הם צומחים מחדש! "מה קורה פה?!?" אומרת שיר בתדהמה. [/b][/quote]
"צריך למצוא דרך להוריד אותם מבלי שהם יגדלו" אני אומר ומיסתכל עליה לראות אם יש לה רעיונות.
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו ואתה צועד אל עבר המכון. כעבור כ10 דקות אתה מגיע אליו. זהו בניין גבוה מאוד. אתה נכנס פנימה ופוגש בפקידה ליד דלפק סמוך לכניסה "שלום, באת לפגוש את מנהיג המכון?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"כן"אני אומר לה
-
[b] [b]ארתור~[/b]
*אלקטריק
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ לעבר הדלת (שהיא פתוחה אגב) ונכנס פנימה בריצה. אתה רואה את צוות רוקט עם מכונה כלשהי שעושה רעש שהיא זזה, ועליה מספר פאזלים להרכבה. אתה מוציא מהר את לפרס ששולחת אקדח מים ופוגעת ב3 רוקטים. אלקטריק מגיח החוצה ושהוא עומד לתקוף עם ניצוץ מגיח פתאום פ'וציאנה משומקום, מזיז אות הצידה והוא שולח ניצוץ שפוגע בלפרס, והיא זועקת בכאב ונפצעת בינוני. [/b][/quote]
אני אומר לך אין לי מזל כל שתי תגובות אני מתבלבל בשם של הפוקימון:(
"יאוי לא לפרס את בסדר?" אני שואל אותה בדאגה ומוסיף "את יכולה להמשיך?" אם כן תשתמש ברסיסי קרח לעבר כל החדר" אני אומר ואז אני הולך לאאלקטריק ואומר לו "תשתמש על המכונה שעושה רעש בניצוץ" ואז אני מוציא את טיירוג וגרוטל ואומר להם "טיירוג תשתמש בחיזוק שרירים ואז בבעיטה נמוכה על הפוצ'יאנה הזה וגרטול תעזור לאלקטריק לפוצץ את המכונה ותשתמש עליה בעלי תער"
-
[b]ארתור~[/b]
לפרס מסמנת לך שהיא בסדר, והיא תוקפת עם רסיסי קרח שפוגעים בצוות רוקט ובפוקימונים שלהם, והם נסוגים אחורנית. טיירוג וגרוטל יוצאים החוצה ותוקפים את הפוקימונים שלהם עם שילוב של בעיטה נמוכה ועלי תער. הפוקימונים שלהם נפגעים ולבסוף הם מצליחים לחסל את המכונה!
אולם אז, פתאום מופיעים סמלים משומקום! אתה מזהה שאלה האנון! :o
[b]ג'ייסון~[/b]
היא מחייכת ומצביעה על המעלית, אומרת לך הליכנס פנימה וללחוץ על הקומה האחרונה. אתה נכנס פנימה ומתחיל לעלות עם המעלית למעלה. לבסוף, המעלית נעצרת בקומה האחרונה והדלתות נפתחות. לעיניך נגלית זירה ענקית עם גג מעט פתוח, ובקצה הזירה עומד מנהיג המכון "אני פלקנר, מנהיג המכון, אני מבין שבאת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך.
[b]עומר~[/b]
"שמת לב לכך שלוקח לקוצים בערך כמה שניות עד שהם גודלים מחדש? אולי המקור שלהם נמצא בפנים. עלינו לעבור אותם ולנסות להשמיד את המקור, ככה נוכל לחצות" היא אומרת לך "מה דעתך?" היא שואלת אותך.
[b]קיט~[/b]
אתה יוצא מחוץ לזירה, מתיישב על אחד הספסלים מאחורי הקלעים ומוציא את הפוקימונים שלך שמתחרים. אתם נחים מעט, ולפתע ניגש אלייך מאמן גבוה - "ה'צרמיליון שלך היה חזק מאוד, המתקפה האחרונה שלו נראתה חזקה מאוד" הוא אומר לך [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 01:40 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
היא מחייכת ומצביעה על המעלית, אומרת לך הליכנס פנימה וללחוץ על הקומה האחרונה. אתה נכנס פנימה ומתחיל לעלות עם המעלית למעלה. לבסוף, המעלית נעצרת בקומה האחרונה והדלתות נפתחות. לעיניך נגלית זירה ענקית עם גג מעט פתוח, ובקצה הזירה עומד מנהיג המכון "אני פלקנר, מנהיג המכון, אני מבין שבאת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך.
[/b][/quote]
"אני ולא אחר!"אני אומר לו ומחכה לראות באיזה פוקימון יבחר לקרב
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"שמת לב לכך שלוקח לקוצים בערך כמה שניות עד שהם גודלים מחדש? אולי המקור שלהם נמצא בפנים. עלינו לעבור אותם ולנסות להשמיד את המקור, ככה נוכל לחצות" היא אומרת לך "מה דעתך?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"רעיון חכם" אני אומר תופס בידה ולוקח אותה לכיוון הצמיחה של הקוצים.
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
ריאולו נעמד, מתיחל להתעצבן, ואז מכפיל את עצמו ותוקף את סנטרט עם מתקפה מהירה. סנטרט מנסה לבלום עם חבטות הזעם, אך הוא סופג מכה ישירה מכל הכיוונים ונופל מעולף על הקרקע "סנטרט לא יכול להילחם יותר, ריאולו מנצח!" מכריז השופט. המאמן מחזיר את סנטרט לפוכדור שלו ויורד עצוב מהזירה. הקרב הבא שלך יתקיים בעוד שעה בזירה 3. [/b][/quote]
אני הולך לרפות את ראיולו
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה יוצא מחוץ לזירה, מתיישב על אחד הספסלים מאחורי הקלעים ומוציא את הפוקימונים שלך שמתחרים. אתם נחים מעט, ולפתע ניגש אלייך מאמן גבוה - "ה'צרמיליון שלך היה חזק מאוד, המתקפה האחרונה שלו נראתה חזקה מאוד" הוא אומר לך [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/img] [/b][/quote]
"תודה" אגיד לו בפשטות,ממשיך בענייני
-
[b]ג'ייסון~[/b]
"אם ככה, תפוס את מקומך" אומר לך פלקנר ואתה תופס את מקומך בזירה.
"קרב המכון בין מנהיג המכון פלקנר למתמודד ג'ייסון יתחיל כעת! כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד בלבד. הקרב יסתיים שהפוקימון של אחד המתמודדים לא יוכל להמשיך בקרב" אומר השופט "אני בוחר בך, פידג'יאוטו!" קורא השופט ומוציא את הפידג'יאוטו שלו החוצה, מוכן לקרב.
[b]עומר~[/b]
שניכם צועדים מספר צעדים ימינה ונעמדים מול הקוצים, ושיר מורה לקווילבה להשתמש עליהם בלהביור. הקוצים נשרפים ונעלמים, ויש מעבר מספיק גדול לבן אדם לעבור. "תעבור, אני כבר אצטרף אלייך!" היא אומרת לך, בזמן שהקוצים מתחילים שוב לגדול במהירות.
[b]ג'יי~[/b]
אתה משיב את ריאולו לפוכדור שלו ויוצא אל מחוץ לזירה לרפא אותו. אתה ניגש אל אחד ממכונות הריפוי במקום, מניח את הפוכדור וריאולו מתרפא.
יש לך בערך 45 דקות עד לתחילת הקרב הבא שלך. מה תעשה?
[b]קיט~[/b]
"אבל עדיין, הצ'רמיליון שלך לא ינצח את הפוקימון שלי" הוא אומר לך בחיוך "אגב, אני לוקאס" הוא מציג את עצמו.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 02:24 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
שניכם צועדים מספר צעדים ימינה ונעמדים מול הקוצים, ושיר מורה לקווילבה להשתמש עליהם בלהביור. הקוצים נשרפים ונעלמים, ויש מעבר מספיק גדול לבן אדם לעבור. "תעבור, אני כבר אצטרף אלייך!" היא אומרת לך, בזמן שהקוצים מתחילים שוב לגדול במהירות.
[/b][/quote]
"טוב" אני אומר וממישך ללכת ניזהר מהקוצים.
-
[b] [b]קיט~[/b]
"אבל עדיין, הצ'רמיליון שלך לא ינצח את הפוקימון שלי" הוא אומר לך בחיוך "אגב, אני לוקאס" הוא מציג את עצמו. [/b][/quote]
"אני בספק" אגיד ואז אוסיף "אני הוא קיט"
-
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
"אם ככה, תפוס את מקומך" אומר לך פלקנר ואתה תופס את מקומך בזירה.
"קרב המכון בין מנהיג המכון פלקנר למתמודד ג'ייסון יתחיל כעת! כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד בלבד. הקרב יסתיים שהפוקימון של אחד המתמודדים לא יוכל להמשיך בקרב" אומר השופט "אני בוחר בך, פידג'יאוטו!" קורא השופט ומוציא את הפידג'יאוטו שלו החוצה, מוכן לקרב.
[/b][/quote]
"שינקס צא!"אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור,"יהיה לך קשה אבל אתה חייב לנצח ולהתחזק!"אני אומר לשינקס ,"תשתמש בפזילה ואז בטעינה ואז בניצוץ!"אני צועק לו
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה משיב את ריאולו לפוכדור שלו ויוצא אל מחוץ לזירה לרפא אותו. אתה ניגש אל אחד ממכונות הריפוי במקום, מניח את הפוכדור וריאולו מתרפא.
יש לך בערך 45 דקות עד לתחילת הקרב הבא שלך. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני מתחיל לשמח את ראיולו כדי שיתפתח לי
-
[b] [b]ארתור~[/b]
לפרס מסמנת לך שהיא בסדר, והיא תוקפת עם רסיסי קרח שפוגעים בצוות רוקט ובפוקימונים שלהם, והם נסוגים אחורנית. טיירוג וגרוטל יוצאים החוצה ותוקפים את הפוקימונים שלהם עם שילוב של בעיטה נמוכה ועלי תער. הפוקימונים שלהם נפגעים ולבסוף הם מצליחים לחסל את המכונה!
אולם אז, פתאום מופיעים סמלים משומקום! אתה מזהה שאלה האנון! :o [/b][/quote]
"וואו אנונים פלקנר בוא מהר ותראה אותם" אני צועק לפלקנר הכי חזק שאני יכול ואז אני מתקרב לאחד האנונים להסתכל עליהם יותר מקרוב ומחכה שמשהו יקרה
-
[b]ארתור~[/b]
אתה צועק לפלקנר ותוך שנייה הוא ושאר אנשי צוות רוקט מתפרצים לחדר. אחד מהם מסנה ללכוד מספר אנונים, אולם אז האנונים יוצרים מעגל גדול, וכוח בלית מוסבר תופס את כל אנשי צוות רוקט מהפוקימונים שלהם. הקרקע מתחילה לרעוף ופתח גדול מופיע באמצע החדר, ומתחיל לשאוב לתוכו דברים "בוא נצא מכאן!" צועק לעברך פלקנר, מחזיר את סטראביה ומתחיל לרוץ החוצה, אך כעבור כמה רגעיםהוא מתחיל לעוף באוויר ונאחז בדלת כדי לא להיכנס אל תוך החור, שאליו נשאים בינתיים אחד אחרי השני אנשי צוות רוקט בצרחות אימה.
[b]ג'יי~[/b]
אתה מוציא החוצה את ריאולו ומתחיל לשבח אותו על הקרב שהוא נתן. ריאולו מחייך ומניף את ידיו בשמחה כלפי מעלה, אך שום דבר לא קורה חוץ מזה.
[b]ג'ייסוסייד~[/b]
שינקס מגיח החוצה מהפוכדור שלו, ונעמד מוכן אל מול פידג'יאוטו. פידגי'אוטו צולל לעבר שינקס עם ניקור, ושינקס משתמש בפילה ומצליח להרתיע את פידג'יאוטו שמפספס. לאחר מכן שינקס טוען את עצמו, אולם לא מצליח לשגר את הניצוץ. "מתקפה מהירה!" מצווה כעת פלקנר.
[b]קיט~[/b]
"אני מבין שאתה גר כאן, במחוז ג'וטו? אני בא ממחוז שינו, הוא מחוז עם פוקימונים שעוד לא פגשת. אני מניח שניפגש במהלך אחד הקרבות, ואני בטוח שהפוקימון שלי יביס את הצ'רמיליון שלך, תהיה בטוח בכך" הוא אומר לך בחיוך, ואז צועד משם.
[b]עומר~[/b]
אתה חוצה במהירות את המעבר החופשי, ועובר לצידו השני בדיוק כשהקוצים גדלים שוב וחוסמים את הדרך. אתה רואה שרוב הדרך פנויה, אך יש קוצים רבים יותר סביב נקודה ספציצית לא רחוק ממכם, ליד מקדש גדול.
בינתיים, הקוצים מאחורייך נשרפים שוב ומתפוררים, ושיר עוברת דרכו עם קווילבה במהירות, והקוצים שוב נחסמים "מה זה שם?" שולת אותך שיר, ומצביעה לעבר אותו מקדש.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה מוציא החוצה את ריאולו ומתחיל לשבח אותו על הקרב שהוא נתן. ריאולו מחייך ומניף את ידיו בשמחה כלפי מעלה, אך שום דבר לא קורה חוץ מזה. [/b][/quote]
אז אני ממשיך לשבת על הספסל ומחכה
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b]
[b]ג'ייסוסייד~[/b]
שינקס מגיח החוצה מהפוכדור שלו, ונעמד מוכן אל מול פידג'יאוטו. פידגי'אוטו צולל לעבר שינקס עם ניקור, ושינקס משתמש בפילה ומצליח להרתיע את פידג'יאוטו שמפספס. לאחר מכן שינקס טוען את עצמו, אולם לא מצליח לשגר את הניצוץ. "מתקפה מהירה!" מצווה כעת פלקנר.
[/b][/quote]
B)
-----------
"שינקס תשתמש שוב בטעינה ותחכה שהוא יגיע אליך וכשהוא יגיע תקוף בניצוץ ואז בנשיכה"אני אומר לו
-
[b]ג'יי~[/b]
אתה יושב ונח על הספסל, וכעבור כ40 דקות מודיעים לך שהקרב הבא שלך הוא עכשיו בזירה 3.
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס משתמש בטעינה, ואז שולח ניצוץ שפוגע ישירות בפידג'יאוטו שמגיח מולו! פידג'יאוטו נפצע בינוני, ועף חזרה למעלה, משותק חלקית "אל תוותר, השתמש בצוות כפול!" קורא פלקנר, ופידג'יאוטו מצליח להשתכפל, וכמה כפילים נמצאים כעת באוויר, ופידג'יאוטו צובר את כוחותיו בינתיים בחזרה.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:40 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס משתמש בטעינה, ואז שולח ניצוץ שפוגע ישירות בפידג'יאוטו שמגיח מולו! פידג'יאוטו נפצע בינוני, ועף חזרה למעלה, משותק חלקית "אל תוותר, השתמש בצוות כפול!" קורא פלקנר, ופידג'יאוטו מצליח להשתכפל, וכמה כפילים נמצאים כעת באוויר, ופידג'יאוטו צובר את כוחותיו בינתיים בחזרה. [/b][/quote]
"תשלח ניצונות לכולם!ואחרי שתזהה מי האמיתי תתקוף שוב בניצוץ!"אני צועק לשינקס
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:40 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה יושב ונח על הספסל, וכעבור כ40 דקות מודיעים לך שהקרב הבא שלך הוא עכשיו בזירה 3. [/b][/quote]
אני ניגש לזירה ואומר ליריב שלי :
" בהצלחה , קדימה תוציא את הפוקימון שלך ! "
-
[b]ג'יי~[/b]
אתה עולה לזירה, ושם מחכה לך היריבה לך, שנראית יפה מאוד. אתה מרגיש מעט סמוק "קרב הפוקימונים בין ג'יי לבין סול יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד בלבד" אומר השופט "צא החוצה, פאנפי!" קוראת סול ומוציא הפאנפי לקרב.
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס שולח ניצוצות לעבר כל הכפילים, אולם האמיתי לא נפגע. פידג'יאוטו תוקף אותו עם מתקפת כנף ופוצע אותו בינוני עד קשה "אס שמיים!" מצווה פלקנר.