-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 03:50 PM
[b]
ירין
אני מאמין שלא הבהרתי כראוי את חבטת הגוף. בחבטת גוף ג'יגליפף שואב אוויר, ומשחרר את האוויר בכיוון ההפוך לכיוון של המטרה, ואז לפי חוק הפעולה והתגובה, הרוח דוחפת את ג'יגליפף לכיוון של היריב. אם ג'יגליפף יורה את הרוח על קלפייבל, אז הכח שפועל על ג'ילגיפף הוא בכיוןן המנוגע מה שמרחיק אותו מקלפייבל. זה עלול להשמע דבילי, אבל הגיוני, והגיוני במובן שזה נכון אם חושבים על זה, ולא הגיוני במובן פילוסופי. נסח מחדש את ההתקפה.
[/b][/quote]
אני יודע מצתער פשוט מיהרתי
-----
"ג'יגי תשתמש בבעיטות אווירית בלי הפסקה!" אני אומר
-
מקס
צ'ארמנדר מנסה לפלוט אש ויוצאות מספר גחלים קטנות שמתפזרות ברוח.
דודי
אז זה יהיה האינדקטור, כל עוד העלים לא זוהרים תדע שזה עדיין לא עובד. והאור בפה נובע מכך שהוא אוסף שם אנרגיה, שגם אור זה צורה של אנרגיה.
--
טורטוויג מנסה שוב, ואתה רואה שהפה שלו שוב מתמלא אור, אבל האור שוב מתפוגג
תמיר
באוניברסיטה הפתוחה? מה אתה לוקח? אני עלול לא להיות היצור החי היחיד שלומד באוניברסיטה הפתוחה ומתעניין בפוקימון בו זמנית.
--
כנראה שהמתקפה הצליחה, וכעת הורסי משתמש באקדח מים, והופיפ נפגע.
ירין
ביטויים כמו ללא הפסקה יכניסו אותי ללואה אינסופית, אנא אל תשתמש בהם.
--
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף פוגע בקלפייבל מספר פעמים, אבל אז קלפייבל משתמשת באגרוף הממוקד וג'ילגיפף נפגע. ג'יגליפף החל להתעייף, והעייפות של קלפייבל גוברת מעט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 06:50 PM
[b]
ירין
ביטויים כמו ללא הפסקה יכניסו אותי ללואה אינסופית, אנא אל תשתמש בהם.
--
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף פוגע בקלפייבל מספר פעמים, אבל אז קלפייבל משתמשת באגרוף הממוקד וג'ילגיפף נפגע. ג'יגליפף החל להתעייף, והעייפות של קלפייבל גוברת מעט. [/b][/quote]
"ג'יגי תתחיל לשיר ואז תעוף למעלה וחבטת גוף בכל הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 06:50 PM
[b] דודי
אז זה יהיה האינדקטור, כל עוד העלים לא זוהרים תדע שזה עדיין לא עובד. והאור בפה נובע מכך שהוא אוסף שם אנרגיה, שגם אור זה צורה של אנרגיה.
--
טורטוויג מנסה שוב, ואתה רואה שהפה שלו שוב מתמלא אור, אבל האור שוב מתפוגג
[/b][/quote]
"עלי טער אתה יוע תישלח את העלים שלך לאבן הזותי"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 07:50 PM
[b]
תמיר
באוניברסיטה הפתוחה? מה אתה לוקח? אני עלול לא להיות היצור החי היחיד שלומד באוניברסיטה הפתוחה ומתעניין בפוקימון בו זמנית.
--
כנראה שהמתקפה הצליחה, וכעת הורסי משתמש באקדח מים, והופיפ נפגע. [/b][/quote]
*אני עדין לא בטוח שאני הולך,אבל אם כן אז מדעי המחשב ותכנות C\JAVA*
:P
-----------------------------------------------------------------------
"אוקיי תחזור הופיפ!" אני קורא ובמהירות מחזיר אותו לכדור.
"צא גיבל!" אני קורא ומוציא את גיבל
"אתה מוכן ללמוד מתקפה חדשה ודי קלה,הפלה(TAKE DOWN)?" אני שואל אותו שאלה רטורית,ואומר לו:"תנסה להתנגש בהורסי בכל הכוח שלך,עם כל הגוף!"
-
ירין
"אגרוף ממוקד כשהוא פוגע בך!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף שר, מה שמרגיע את קלפייבל וגורם לה לטעון את האגרוף מהר יותר, לאחר מכן ג'יגליף משחרר את כל האוויר ופוגע באגרוף הממוקד של קלפייבל. ההתנגשות עורכת כ5 שניות, ולאחר מכן שניהם נעדפים בעצמה אחורה. ג'ילגיפף על סף כוחותיו עדיין עומד והעייפות של קלפייבל גוברת לאיטה.
דודי
טורטוויג מסובב את הראש שלו ומספר עלים חדים וקטנים נורים משם. הם פוגעים באבן ואתה רואה עליה מספר שריטות.
תמיר
אני לומד בסמסטר הזה מבוא למדעי המחשב ושפת ג'אווה, כך שאני מאמין שגם אתה תפגש במטריצות וחיפוש בינארי אם אכן תיקח את זה.
--
גיבל קופץ ופוגע בהורסי בעצמה, והורסי מתגלגל למים, אך גיבל עם האינרציה שלו גם הוא נופל למים. הורסי מתחיל לצחוק בעוד גיבל נאבק כדי להשאר מעל המים. גיבל אוחז בגדה שקרובה אליך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 07:22 PM
[b] דודי
טורטוויג מסובב את הראש שלו ומספר עלים חדים וקטנים נורים משם. הם פוגעים באבן ואתה רואה עליה מספר שריטות.
[/b][/quote]
"מצויין! עכשיו תוסיף עוד כוח"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 07:22 PM
[b] ירין
"אגרוף ממוקד כשהוא פוגע בך!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף שר, מה שמרגיע את קלפייבל וגורם לה לטעון את האגרוף מהר יותר, לאחר מכן ג'יגליף משחרר את כל האוויר ופוגע באגרוף הממוקד של קלפייבל. ההתנגשות עורכת כ5 שניות, ולאחר מכן שניהם נעדפים בעצמה אחורה. ג'ילגיפף על סף כוחותיו עדיין עומד והעייפות של קלפייבל גוברת לאיטה.
[/b][/quote]
"ג'יגי תחכה במקום וברגע שהוא מתחיל לטעון את האגרוף הממוקד או המווטרום את ישר תתקוף חבטת גוף מהירה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 03:50 PM
[b] ניתאי
מגבי קופץ למעלה ולבסוף נוחת על וויזמיר, וכעת וויזמיר תשוש לחלוטין
[/b][/quote]
"מגבי,תנסה להצליף בו עם זנבך בכל הכוח!"
-
דודי
טורטוויג מנסה שוב, ושוב יוצאים עלים קטנים שמשאירים מספר שריטות, עמוקות יותר בצורה זניחה
ירין
"קלפייבל, תני לו אגרוף ממוקד, אם אתה לא מספיקה לטעון אז תני לו חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון אגרוף ממוקד, ואז ג'יגליפף מתנפח ויורה את עצמו אל קלפייבל, קלפייבל נפגעת, ומשתמשת בחבטת גוף.
"עצור!" קורא שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מביט בג'יגליפף ואומר "ג'יגליפף לא יכול להלחם, למאמן נשאר פוקימון אחרון!" הוא יוצא מהזירה.
ניתאי
מגבי מצליף בוויזמיר עם כל הכח וויזמיר התעלף והתחיל לדמם קצת. בקצב הזה אתה עוד עלול להרוג אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 08:19 PM
[b]
ירין
"קלפייבל, תני לו אגרוף ממוקד, אם אתה לא מספיקה לטעון אז תני לו חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון אגרוף ממוקד, ואז ג'יגליפף מתנפח ויורה את עצמו אל קלפייבל, קלפייבל נפגעת, ומשתמשת בחבטת גוף.
"עצור!" קורא שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מביט בג'יגליפף ואומר "ג'יגליפף לא יכול להלחם, למאמן נשאר פוקימון אחרון!" הוא יוצא מהזירה.
[/b][/quote]
למה אתה לא מעדכן את המתקפות?
-------
"הייתה ממש טוב! אחשיו אלקיד צא! תתחיל עם כדור ברק משולב עם אגרוף חשמלי ותשלב את הכח! ואז חשמלת!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 08:19 PM
[b] דודי
טורטוויג מנסה שוב, ושוב יוצאים עלים קטנים שמשאירים מספר שריטות, עמוקות יותר בצורה זניחה
[/b][/quote]
"מעולה!!!1 אתה ניהיה חזק יותר מימה שההיתה קודם תנסה להוסיף עוד ארגיה זהה יעזור!"
-
ירין
מה יש לעדכן בדיוק? עברתי על המתקפות והכל נראה בסדר, אולי רק חפירה צריך להוסיף למנקי או משהו
--
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון, ואלקיד מתחיל לטעון את המתקפות, ולפתע יש לו ה[b]ברק[/b]ה. הוא מייצר כדור חשמל בגודל סביר בין הידיים הוא שולח אותו אל קלפייבל והיא סופגת את המתקפה. המרטונום של קלפייבל יוצא רסיסי קרח שעפים אל אלקיד והוא משתמש בחשמלת שעוצרת את הרסיסים. "זה נראה מעניין" אומר פול מורפי ומחייך.
דודי
אני מקווה שהבנת שמשמעות המילה זניחה, היא שכמעט אין הבדל, כלומר לא היה שיפור משמעותי.
--
טורטוויג יורה שוב עלי תער, ואין כמעט הבדל בעומק השריטה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 09:25 PM
[b] דודי
אני מקווה שהבנת שמשמעות המילה זניחה, היא שכמעט אין הבדל, כלומר לא היה שיפור משמעותי.
--
טורטוויג יורה שוב עלי תער, ואין כמעט הבדל בעומק השריטה. [/b][/quote]
"טוב טרטוויג תנסה בפעם אחרונה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 09:25 PM
[b] ירין
מה יש לעדכן בדיוק? עברתי על המתקפות והכל נראה בסדר, אולי רק חפירה צריך להוסיף למנקי או משהו
--
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון, ואלקיד מתחיל לטעון את המתקפות, ולפתע יש לו ה[b]ברק[/b]ה. הוא מייצר כדור חשמל בגודל סביר בין הידיים הוא שולח אותו אל קלפייבל והיא סופגת את המתקפה. המרטונום של קלפייבל יוצא רסיסי קרח שעפים אל אלקיד והוא משתמש בחשמלת שעוצרת את הרסיסים. "זה נראה מעניין" אומר פול מורפי ומחייך.
[/b][/quote]
גם וגם אגרוף חשמלי ועוד כמה לאלקיד
------------
"עכשיו אגרוף חשמלי בכל הכח! ואז נסה אגרופי אדמה חשמליים- תכה באדמה חזק שישלך זרם לקלפייבל(האדמה מוליכה?)!" אני אומר