אבריבאדי, איי אם באק
Printable View
אבריבאדי, איי אם באק
מה שמעת מה אתה מתעסק איתי אני ישבור אותך ~מבט של משוגע בעיניים~ אהה אתה לא יודע מי אני,אני הוא ערס רוסי ששומע ראפר רוסי ניאו נאצי שיורד על נאצים חחעחעחעחע
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 13 2009, 05:34 PM
[b] אהה אתה לא יודע מי אני [/b][/quote]
-_- אתה בסה"כ רומה אחד קטן.
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 13 2009, 06:34 PM
[b] מה שמעת מה אתה מתעסק איתי אני ישבור אותך ~מבט של משוגע בעיניים~ אהה אתה לא יודע מי אני,אני הוא ערס רוסי ששומע ראפר רוסי ניאו נאצי שיורד על נאצים חחעחעחעחע [/b][/quote]
רומה תזהר, מגמורטאר ביתרון סוגים על סיזור><
ואתה בסך הכל = אח של רומה>איציק>רומה מוחעחעחעחעחעחע ה> אומר יותר גדול
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 13 2009, 05:34 PM
[b] אני הוא ערס רוסי ששומע ראפר רוסי ניאו נאצי שיורד על נאצים חחעחעחעחע [/b][/quote]
ואתה מתגאה בזה שאתה ערס ושאתה שומע מוזיקה של נאצים? :blink:
[quote][i]Originally posted by Lightning Rider[/i]@Oct 13 2009, 06:40 PM
[b] ואתה מתגאה בזה שאתה ערס ושאתה שומע מוזיקה של נאצים? :blink: [/b][/quote]
הוא באמת שומע מוזיקה של נאצים?
לא, הוא סתם רומה.
זה לא מוזיקה של נאצים זה ראפר שיורד על כל העולם ולצערי יש שמועות שהוא מת ממנת יתר ~של סמים~ואני לא ערס יא פריק אחד יש לזה שם בימינו גופניק=GOPNIK
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 13 2009, 06:48 PM
[b] זה לא מוזיקה של נאצים זה ראפר שיורד על כל העולם ולצערי יש שמועות שהוא מת ממנת יתר ~של סמים~ואני לא ערס יא פריק אחד יש לזה שם בימינו גופניק=GOPNIK [/b][/quote]
אבל אמרת מקודם שכן
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 13 2009, 05:48 PM
[b] זה לא מוזיקה של נאצים זה ראפר שיורד על כל העולם ולצערי יש שמועות שהוא מת ממנת יתר ~של סמים~ואני לא ערס יא פריק אחד יש לזה שם בימינו גופניק=GOPNIK [/b][/quote]
מקודם כתבת, ואני מצטט:
"[b]אני הוא ערס[/b] רוסי ששומע ראפר רוסי ניאו נאצי שיורד על נאצים חחעחעחעחע"
ויש לך בעיות עם פריקים? :huh:
נדב מה עם המאפיה..הוא מת..המשחק..
אולי אתה לא יודע לקרוא הוא גם יורד על נאצים אז לא נאצי וזה סתם סוג של בדיחה שאומרים על הראפר הזה שהוא נאצי ויורד על נאצים אז בגלל זה הוא לא וכן יש לי בעייה עם אאימואים וכל השאר רק פאנקים כניראה נורמאלים מבין כל הסוגים המוזרים
קדימה 8K
אוף, יש לי מלא עד להקדשה ;;