-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 16 2010, 02:04 PM
[b] [color=red]אריאל וסטיב- אריאל מעלים שוב את הכנפיים שלו. היחידה שלא נראית מופתעת מההופעה המוזרה שלו היא ליסה. "אתה חושב שיש קשר בין ההפיכה שלך לתרנגולת לבין האינפרנל הזה?" היא שואלת את אריאל[/color]
[color=gray]מייקל- אתם באוויר, איפה תשבו בדיוק?[/color] [/b][/quote]
הא חשבתי שאנחנו עדיין על הבניין XD
-----
"אוקיי יש לי זמן "אומר .
"דבר"הוסיף
-
[color=red]אריאל וסטיב- טוב אני ארשום בקצרה את אירועי הפרק הקודם...
---------------------------------------------
אריאל הוא עורך דין עם חוש צדק מוגזם, הוא שומע על אירועי הטרור והרציחות בעיר, מפתח תיאוריה לגבי המקומות הבאים שבהם יתרחשו האירועים הבאים. המקום הראשון מהמקומות שהוא חשב עליהם היה קווינס. הוא הזהיר את ליסה וונג מהמשטרה על הדבר ונסע לשם בעצמו כדי לבלות שם את הלילה. הוא פגש איש מוזר וקירח עם כוחות על טבעיים. בתור התחלה, הוא הוציא חרב ארוכה מתוך כף היד שלו וכרת לאריאל את כל הזרוע. לאחר מכן הוא הראה לו ציור שהוא הכין מדם של חמישה אנשים (राक्षसी) חבש לו את הגדם המדמם, וחיכה. הוא אמר שהוא עושה את זה כדי לבדוק מעין תאוריה. נראה גם שהאיש המסתורי קרא את כל המחשבות של אריאל. בשלב מסויים אריאל התעצבן עליו וניסה לקום להכות אותו, אך האיש הדף אותו לרצפה בלי לזוז מהמקום שלו. אריאל נופל על הקרקע ומאבד הכרה. הוא מתעורר כמה שעות לאחר מכן, ורואה שבמקום שהיה אמור להיות לו גדם נמצאת יד חדשה. האיש המסתורי והמקועקע שישב לידו ראה את זה ואמר "אוף, מתת הבריאות. כבר יש לי." ואז הוא שוב הוציא מתוך כף ידו את החרב שלו וכרת לעצמו את יד שמאל. לאחר כמה שניות גם היד שלו צמחה מחדש. גם האיש הזה מוציא שתי כנפיים גדולות מהגב שלו, ועף משם. [/color]
[color=gray]מייקל- אתם עפים לכיוון גג של גורד שחקים ונוחתים עליו. "קודם נראה לי שכדאי שנדבר על המתנות." אומר אנג'ל. "יש 13 מתנות, כל אינפרנל מקבל 2."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 16 2010, 05:30 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתם עפים לכיוון גג של גורד שחקים ונוחתים עליו. "קודם נראה לי שכדאי שנדבר על המתנות." אומר אנג'ל. "יש 13 מתנות, כל אינפרנל מקבל 2."[/color] [/b][/quote]
"והמתנות הם ?"אשאל...
-
שם:אנדרו הית'
אופי:אנדרו הית' הוא אדם מקובל חברתית לרוב,אך כרגע לאחר מות הוריו הוא מעדיף להתבודד
רקע:אנדרו הית' נולד בניו יורק לשני הורים עשירים,אולם בגיל 3 הוא נפל מחלון וכמעט מת,במזל הוא ניצל כי הוא נחת על שיח. הרופאים הצליחו להציל אותו אבל נשארו לו צלקות בבטן ובפנים. בגיל 10 נשלח לבית ספר ציבורי בגלל שהוריו כמעט ואיבדו את כל כספם על הצלתו. אנדרו היה תלמיד מקובל מאוד וחכם,והדהים את מוריו בחוכמתו. היה לו מורה שהוא בשם דני רודס הוא היה אחד המורים האהובים עליו אבל הוא תמיד נראה לו מוזר.בגיל 12 הוא עזב את בית הספר היסודי שלו ועבר לחטיבת הביניים,שם נקלע להצקות מרובות. הוא פגש ברחוב אדם אשר אמר לו שהפתרון לכל בעיותיו הוא שילמד אומנות לחימה,והוא לימד אותו אחת. אנדרו למד בקלות ובגיל 13 כבר ניצח את הבריונים. הוא שוב נהיה מקובל והוא הרגיש שהחיים שלו מוצלחים. בגיל 14 כמעט נדרס אבל הוא ניצל רק כי הוא רץ מהר מאוד והמורה לספורט שלו שראה את זה צירף אותו לנבחרת הספורט בבית ספרו. מהר מאוד הוא התברג שם בתפקיד חשוב. בגיל 15 הכיר את חברתו הראשונה. הם היו מאוהבים ונראה שהכל הצליח אולם האהבה חוסלה כשאהובתו נעלמה בנסיבות מסתוריות. הוא שקע בעצב ופנה לפינה אחת שבה לא הרגיש עצב-אוכל. הוא השמין ועזב את נבחרת הספורט. בגיל 16 מצא שוב את חברתו אבל היה לה חבר. שבור מהגילוי הזה חיסל אנדרו את החבר שלה ואז נעצר על ידי המשטרה. הוא היה בכלא במשך שנתיים ושוחרר על התנהגות טובה. החיים בכלא לא עשו לו טוב והוא הרזה מאוד,אפילו יותר מדי.הוא התאשפז בבית חולים ואחרי שנה חזר לעצמו. בגיל 18 שוחרר מבית החולים ופגש ברחוב את המורה הישן שלו דני רודס. דני גילה לו שהחבר של חברתו לשעבר היה הבן של אחד מהחברים שלו ושהוא יודע שאנדרו הוא זה שחיסל אותו.כנקמה אמר דני שהאדם שזהו בנו הלך לביתו של אנדרו וחיסל את הוריו. דני לא רצה להגיד לו את שם האדם והוא ברח מהמקום.מאז חיפש אותו אנדרו ולא מצא אותו. בגיל 19 הלך לאוניברסיטה ללמוד קרימינולוגיה.מצבו החברתי באוניברסיטה היה ירוד ובקושי היו לו חברים. הוא התנחם בזה שהוא גילה שהוריו החביאו את הונם בכספת. הוא חזר אל ביתו ומצא את הכספת ואת הונו. בגיל 20 קיבל מידע מחברו הטוב ביותר באוניבריסטה על כך שדני רודס נראה מחדש ואנדרו החליט לנסות לחפש אותו ולנקום.
תמונה:[url=http://tektek.org/avatar/36173514][img]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d16/1125/a0ab704.png[/img][/url]
שאלות\בקשות\חומרי נפץ:אמרת שיש עוד מקום.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 16 2010, 05:30 PM
[b] [color=red]אריאל וסטיב- טוב אני ארשום בקצרה את אירועי הפרק הקודם...
---------------------------------------------
אריאל הוא עורך דין עם חוש צדק מוגזם, הוא שומע על אירועי הטרור והרציחות בעיר, מפתח תיאוריה לגבי המקומות הבאים שבהם יתרחשו האירועים הבאים. המקום הראשון מהמקומות שהוא חשב עליהם היה קווינס. הוא הזהיר את ליסה וונג מהמשטרה על הדבר ונסע לשם בעצמו כדי לבלות שם את הלילה. הוא פגש איש מוזר וקירח עם כוחות על טבעיים. בתור התחלה, הוא הוציא חרב ארוכה מתוך כף היד שלו וכרת לאריאל את כל הזרוע. לאחר מכן הוא הראה לו ציור שהוא הכין מדם של חמישה אנשים (राक्षसी) חבש לו את הגדם המדמם, וחיכה. הוא אמר שהוא עושה את זה כדי לבדוק מעין תאוריה. נראה גם שהאיש המסתורי קרא את כל המחשבות של אריאל. בשלב מסויים אריאל התעצבן עליו וניסה לקום להכות אותו, אך האיש הדף אותו לרצפה בלי לזוז מהמקום שלו. אריאל נופל על הקרקע ומאבד הכרה. הוא מתעורר כמה שעות לאחר מכן, ורואה שבמקום שהיה אמור להיות לו גדם נמצאת יד חדשה. האיש המסתורי והמקועקע שישב לידו ראה את זה ואמר "אוף, מתת הבריאות. כבר יש לי." ואז הוא שוב הוציא מתוך כף ידו את החרב שלו וכרת לעצמו את יד שמאל. לאחר כמה שניות גם היד שלו צמחה מחדש. גם האיש הזה מוציא שתי כנפיים גדולות מהגב שלו, ועף משם. [/color]
[/b][/quote]
"אני לא כל-כך מבין מי האנשים עליהם אתה מדבר ? ואיך זה שהיד שלו , לא חזרה למקומה
ברגע שכרתו לו אותה ?" אשאל אותו ואנסה להבין מה בידיוק אריאל .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Apr 16 2010, 08:08 PM
[b] "אני לא כל-כך מבין מי האנשים עליהם אתה מדבר ? ואיך זה שהיד שלו , לא חזרה למקומה
ברגע שכרתו לו אותה ?" אשאל אותו ואנסה להבין מה בידיוק אריאל . [/b][/quote]
"זה מוסובך, אני עצמי לא יודע את התשובות, מה שאני כן יודע" אומר לפתע.
"זה שהיום הולך להתבצע פיגוע בברונקס, עקב כוחות המשטרה, ריי, הוא הצליח לתקוף רק אותך ולא מספר מרובה של אנשים" אסביר.
-
[color=red]סטיב ואריאל- ליסה נראית לא בטוחה. "אני לא יודעת... אני לא מבינה מה הוא מנסה להשיג... " היא מתיישבת בכיסא ליד אריאל. "בהתחלה הוא עשה עליך איזה ניסוי פריקי, אחרי זה הוא ניסה לרצוח את ריי... חוץ מזה שלשניכם נכרתו הידיים אני לא מבינה מה הקשר בינכם... לא נפגשתם בעבר, נכון?" היא שואלת את אריאל וריי. ריי מסתכל על אריאל ואומר בביטחון "לא.. בחיים לא ראיתי אותו."
"טוב." אומרת ליסה. "אני אוסיף את זה לדו"ח שלי. ואני ואריאל הולכים לברונקס, להמשיך לחקור.."[/color]
[color=gray]מייקל- אייס מושיט את היד שלו קדימה. מהיד יוצאת להבה גדולה, שנכבית ברגע שהוא סוגר את האגרוף שלו. "ראיתי עד עכשיו דברים מאוד מוזרים. אנשים שמצמיחים רגל אחרי שהקודמת נכרתה, אנשים שמשתמשים בגוף שלהם במקום תיק, אנשים שקוראים מחשבות. המתנות הן יכולות על טבעיות שיש לאינפרנלים. לכל אינפרנל יש שתיים. מתת המלאך," הוא פורש את הכנפיים שלו. "ועוד מתנה רנדומלית מתוך המתנות הקיימות. המתנה שלי היא מתנת האש."[/color]
[color=purple]אנדרו- הרקע הרבה יותר טוב מקודם, אבל הקטע עם אייס לא מסתדר כרונולוגית, כי הוא מורה יחסית צעיר, ואם אתה בן עשרים הוא לימד אותך לפני לפחות 4 שנים, מה שלא הגיוני... חוץ מזה, עדיף לא לערבב את אייס עם הרקע שלך, אלא ליצור דמויות משלך, כי אתה לא מכיר את ההיסטוריה והאופי שלו. חוץ מזה יש כמה דברים לא הגיוניים ברקע והאופי לא תואם את הרקע... יש הרבה לעשות, אבל סומך עלייך[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 16 2010, 08:36 PM
[b] [color=red]סטיב ואריאל- ליסה נראית לא בטוחה. "אני לא יודעת... אני לא מבינה מה הוא מנסה להשיג... " היא מתיישבת בכיסא ליד אריאל. "בהתחלה הוא עשה עליך איזה ניסוי פריקי, אחרי זה הוא ניסה לרצוח את ריי... חוץ מזה שלשניכם נכרתו הידיים אני לא מבינה מה הקשר בינכם... לא נפגשתם בעבר, נכון?" היא שואלת את אריאל וריי. ריי מסתכל על אריאל ואומר בביטחון "לא.. בחיים לא ראיתי אותו."
"טוב." אומרת ליסה. "אני אוסיף את זה לדו"ח שלי. ואני ואריאל הולכים לברונקס, להמשיך לחקור.."[/color]
[/b][/quote]
"אוקי, אבל יש לי שאלה אחרונה" אומר ואשאל את השאלה הסופית שלי כנראה היא לא נראית ככה אבל היא החשובה ביותר.
"כשהיית בתרדמת, חלמת על אדם בעל שיער זהוב, לובש בגדים לבנים, אך לפתע נרצח על ידי אחד שנראה בדיוק כמוהו רק עם בגדים שחורים?" אשאלו ואבריק את משקפיי.
'הכל תלוי בתשובה שלו אם הוא יענה לחיוב הכל יסתדר' אחשוב לעצמי.
-
[color=red]סטיב ואריאל- ריי מביט בך במבט מוזר.. "לא... לא חלמתי על שום דבר כזה..."[/color]
[color=purple]מוריסאוס התחלה-
השעה היא שעת ערב ואתה סיימת ללמוד להיום. לאן אתה הולך? אתה ישן במלון, יש לך דירה, או שבכלל אתה ישן במעונות של האוניברסיטה?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 16 2010, 08:58 PM
[b] [color=red]סטיב ואריאל- ריי מביט בך במבט מוזר.. "לא... לא חלמתי על שום דבר כזה..."[/color]
[/b][/quote]
"אם כך טעיתי..." אמלמל לעצמי.
"בואי ליסה, אנחנו צריכים לזוז לברונקס" אומר לה.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 16 2010, 09:58 PM
[b] [color=purple]מוריסאוס התחלה-
השעה היא שעת ערב ואתה סיימת ללמוד להיום. לאן אתה הולך? אתה ישן במלון, יש לך דירה, או שבכלל אתה ישן במעונות של האוניברסיטה?[/color] [/b][/quote]
אלך אל מעונות האוניברסיטה. ושם אלך אל חדרי ואפתח אותו. לאחר מכן אלך לישון במיטתי.
-
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Apr 16 2010, 09:14 PM
[b] "אם כך טעיתי..." אמלמל לעצמי.
"בואי ליסה, אנחנו צריכים לזוז לברונקס" אומר לה. [/b][/quote]
"אני לא מבין משהו אריאל , על מה אתה מדבר בידיוק ?
ומה זה בכלל הברונקס ?"
אשאל וארגיש שאני ממש לא מבין כל מה שהולך .
-
[color=green]סטיב- [url=http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%A1]הברונקס[/url]-רובע בניו יורק. אריאל פיתח תאוריה בהתבסס על המיקום של אירועי הטירור הקודמים שהתרחשו בעיר ולפי התיאוריה המקום שבו יתרחש הרצח הבא הוא איפשהו שם.[/color]
[color=red]אריאל וסטיב- גם ליסה וונג נראית מבולבלת. "על מה אתה מדבר? איזה חלום?" היא שואלת.[/color]
[color=purple]אנדרו- למחרת יש לך חופשה. מה תעשה?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 17 2010, 01:54 AM
[b] [color=purple]אנדרו- למחרת יש לך חופשה. מה תעשה?[/color] [/b][/quote]
אקח כסף מחדרי ואז אצא ממנו ואנעל אותו. את הכסף אשים בכיס ואז אלך לטייל בעיר. אחפש מסעדה לאכול בה את ארוחת הבוקר.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 17 2010, 12:54 AM
[b] [color=green]סטיב- [url=http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%A1]הברונקס[/url]-רובע בניו יורק. אריאל פיתח תאוריה בהתבסס על המיקום של אירועי הטירור הקודמים שהתרחשו בעיר ולפי התיאוריה המקום שבו יתרחש הרצח הבא הוא איפשהו שם.[/color]
[color=red]אריאל וסטיב- גם ליסה וונג נראית מבולבלת. "על מה אתה מדבר? איזה חלום?" היא שואלת.[/color]
[/b][/quote]
"לא לא משנה, סתם שטות כלשהי" אומר.
"ליסה, כמה עוד שוטרים את יכולה לגייס כדי שיגיעו לברונקס?" אשאל את ליסה לפתע.