-
[quote=roi857;631809][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אבסול העיף מהסכין של ראשו רוח טער שהביסה את קראבי, הוא ובלבזור המשיכו להראות שינאה אחד לשני, אבסול רץ לבלבזור
[COLOR=Red][COLOR=DarkRed][COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"חזור קארבי בלאבזור תשתמש בוש גפן בשביל לתפוס אותו מהרגלים ואז תנסה לזרוק אותו רחוק."אני אומר ומחזיר את קארבי.
-
[COLOR=DarkRed]נועם:
סקווירטל ירה בועות כשהוא מסתובב, הבועות עפו מסביב, וולפיקס הראתה יכולת אדירה שהיא רצה עם רגלים מכופפות במהירות אדירה
ואו אני אומר לעצמי ואומר לסקוירטל חבר עכשיו המטרה שלנו זה לתפוס את הוולפיקס הזאת לא לנצח אותה קדימהה רוץ אלייה ואז אקדח מים הכי חזק שאתה יכוללל
-
[quote=roi857;631772][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]בלייזיקן פרס את ידיו בחזרה ועף אחורה, אירהטן עבר התחיל להתקרב לסלעים שמקיפים את מרכז הפוקימונים, לפתע הוא נפגע, לוקאריו ירה כדור אנרגיה כשהוא רוכב על דרגונייט, אירהטן ירה להביור על דרגונייט שקצת נפגע אבל עלה לאויר[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני ממשיך לצפות בקרב.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
דרגונייט ירה מכה חשמלית חזקה ולוקאריו כדור צל, שתי המתקפות התחברו ופגעו באיטהרן, הסלעים שהקיפו את המרכז פוקימונים נשברו
[COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס הובסה אבל אתה עדיין לא קיבלת פוקדורים ללכידת פוקימון
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור קשה את שתי הרגליים הקדמיות של אבסול, אבל אבסול קפץ עם שתי האחוריות ועלה לאויר, הוא היה מוכן לתקוף את בלבזור
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור לא מכיר את האזור והדרך אליו מאוד ארוכה, אתם מתחילים לעוף אבל אתם מוצאים את עצמכם שוב בעיר מג'ירה
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אתה ממשיך את הדרך ויוצא מהתעלה, לפתע אתה רואה המון פוקימון ריינג'ר מנסים להביס את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/485.png[/IMG]
[COLOR=Sienna]ליאור:
קובון זרק את עצם הבומרנג, האש הסתחררה לעבר העצם והעצם פגעה בצ'ימצ'אר וחזרה לקובון, לפתע אתם שומעים רעש אדיר
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אתה רואה את הקרבות, לפתע נשמע רעש אדיר
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס הובסה אבל אתה עדיין לא קיבלת פוקדורים ללכידת פוקימון
אני אומר לסקויירטל כול הכבוד חבר אתה ממש מתחזקק קדימה בוא נלך למרכז הפוקימונים מגיע לך מנוחה טובה
(הא לא ידעתי סליחה..)
-
[CENTER][COLOR=DarkRed]נועם:
אתה וסקווירטל ממשיכים ללכת, לפתע אתם רואים מעבר לשיחים מימין מרכז פוקימונים
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;632371]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה רואה את הקרבות, לפתע נשמע רעש אדיר[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני יוצא החוצה לבדוק מה קרה
-
[QUOTE=roi857;632393][CENTER][COLOR=DarkRed]נועם:
אתה וסקווירטל ממשיכים ללכת, לפתע אתם רואים מעבר לשיחים מימין מרכז פוקימונים
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים כדי לרפא את סקוירטל
-
[quote=roi857;632371] [CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]דרגונייט ירה מכה חשמלית חזקה ולוקאריו כדור צל, שתי המתקפות התחברו ופגעו באיטהרן, הסלעים שהקיפו את המרכז פוקימונים נשברו[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני ממשיך לצפות בקרב אשר מנהל.
-
[quote=roi857;632371][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור קשה את שתי הרגליים הקדמיות של אבסול, אבל אבסול קפץ עם שתי האחוריות ועלה לאויר, הוא היה מוכן לתקוף את בלבזור
[COLOR=Red][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOrange]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"מהר עלי טער."אני אומר לבאלבזור
-
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה עשית טעות איומה ברגע זה, העלי טער לא השפיעו ואבסול חתך את הפרח הסגור שעל גבו של בלבזור לשתיים, לפתע משהו מוזר החל להתרחש
[COLOR=Blue]סמיט:
לפתע לוקאריו הרגיש משהו מוזר, הצלקת שמתחת לאוזנו הימנית התחילה לבהור, הוא הסתכל לשמיים, שיון אמר: "זה אומר רק דבר אחד"
[COLOR=DarkRed]נועם:
האחות ג'וי מרפאה את הפוקימונים שלך, היא נותנת לך חבילה שבה חמישה פוקדורים ופוקידע
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
האחות ג'וי עוצרת בעדך ואומרת: "זה מסוכן מדי"
-
[quote=roi857;632480][CENTER][COLOR=darkolivegreen][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkolivegreen][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkolivegreen]לפתע לוקאריו הרגיש משהו מוזר, הצלקת שמתחת לאוזנו הימנית התחילה לבהור, הוא הסתכל לשמיים, שיון אמר: "זה אומר רק דבר אחד"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=darkolivegreen][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מה??"אני שואל מפותעע ומנסה להבין מה קרה ללקוריו.
-
[COLOR=DarkRed]נועם:
האחות ג'וי מרפאה את הפוקימונים שלך, היא נותנת לך חבילה שבה חמישה פוקדורים ופוקידע
אני אומר לה תודה האחות ג'וי יוצא ממרכז הפוקימונים חזרה לדרך 3 אולי הפעם אני יתקל באיזה סינדקוויל ויתפוס אותו...
-
[quote=roi857;632480][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה עשית טעות איומה ברגע זה, העלי טער לא השפיעו ואבסול חתך את הפרח הסגור שעל גבו של בלבזור לשתיים, לפתע משהו מוזר החל להתרחש
[COLOR=Blue][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkOrange]
[/quote]
"באלבזור את בסדר?"אני שואל את באלבזור.
-
שם:שלומי
שם במשחק:סם
תיאור הדמות/תמונה של הדמות:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG]
מידע על הדמות:טוב לב,פיקח,נחמד וישר
תפקיד:אני רוצה להיות מאמן ומתאם