-
כינוי:MatanS23
שם:מתן
רקע:זה תמיד היה חלום שלו להיות מאמן גדול שיתחרה מול מאמנים אחרים, וכמובן שהוא תמיד חלם לפגוש את שלושת סוסי החוש ששמע עליהם רק סיפורים כשהיה יותר קטן. הוא תמיד אהב את האווירה של הקרבות פוקימונים ואהב את המחשבה שלצאת למסע פוקימונים משלו, וסוף סוף שהגיע ההזדמנות הזו להגשים את כל חלומותיו הוא קפץ על האפשרות הזאת כדי להגשימם.
פוקימון התחלתי: פארליט
בקשות/שאלות: אין.
-
[QUOTE=afikafik1999;683136][COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="7"]האוונט מתחיל!!!!![/SIZE][/COLOR]
[I][COLOR="DimGray"]יופי עכשיו שרון ולי יכולים להגיב במשחק אוונט אי הפלדה מתחיל! למי שלא יודע אוונט אי הפלדה זו אוונט בו כל ההרשומים מתגוררים על אי חמישה ימים שם היו להם משימות אם פרסים והכל.. כל אחד עכשיו כולם בתגבות הבאות שלהם יעלו לספניה ויכלו להכיר את כולם אבל יש חיסרון אני לא יכול להגיב עד שכולם יגבו אז יכול להיות שהאוונט יארך קצת יותר זמן מ-5 ימים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתם שוברים את המכונה ושקריו נירגע ונעלם."וואוו תודה ילד אני ממש חייב לך! יכול להיות שאצלתה את כולנו!" אומר האיש והולך מין המקום."טוב תודה לי! אני בטוח שנפגש שוב!! בנתיים קח את הכרטיס הזה.תעלה ובוא איתי" אומר לואיס בעד שנכם מגעים לספינה גדולה."טוב לי מקווה שתהנה באי הפלדה אומר לואיס ומעלה אותך לספינה והיא מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה עד שניי נערים מולך.לפתע סטלד יוצא מין הפכדור ורץ לכיונם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/B][/QUOTE]
ממתי יש לי סטלד
--------------------------------------------------------------------------
אני אומר לנערים" מישהו רוצה קרב 2 על 2"
-
[quote]
[quote=afikafik1999;683136][COLOR=darkslategray][SIZE=7]האוונט מתחיל!!!!![/SIZE][/COLOR]
[I][COLOR=dimgray]יופי עכשיו שרון ולי יכולים להגיב במשחק אוונט אי הפלדה מתחיל! למי שלא יודע אוונט אי הפלדה זו אוונט בו כל ההרשומים מתגוררים על אי חמישה ימים שם היו להם משימות אם פרסים והכל.. כל אחד עכשיו כולם בתגבות הבאות שלהם יעלו לספניה ויכלו להכיר את כולם אבל יש חיסרון אני לא יכול להגיב עד שכולם יגבו אז יכול להיות שהאוונט יארך קצת יותר זמן מ-5 ימים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"אתה שינו נכון! משיהו ביקש מימני לתת לך את הכרטיס הזה ולהביא אותך לשם" אומרת האחות ג'וי בעד היא מוולה אותך לספינה עצומה."טוב מקווה שתהנה באי הפלדה!" אומרת האחות ג'וי בעד אתה על הספינה והיא מתחילה לשוט.לפתע אתה רואה נער בעל אבן רעם ביד שעומד מולך.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
אתקרב אליו בחשש ואסמן לשלום, אעיר על האבן היפה.
[SIZE=7]מעוניין להחליף תמורת ההתחלתי שלי עם מישהו מעוניין[/SIZE]
-
[COLOR="darkorange"]~מתן~
רשום תגיב להתחלה:[/COLOR][I][COLOR="DarkOrange"]אתה לוקח את הפוכדור במהירות ורואה שיצוא מימנו פוקימון מוזר שנראה כמו חתול קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/img3/myfdjnhmlljm.png[/IMG]
פיתאום הוא משתמשי בגחלת שפוגעת חזק בפוקימון העכביש.
"היי ילד?! מה אתה עושה!" צועק איש אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG].
"תודה ילד! אומר הנער אם השעיר הירוק תופס לך את היד ורץ למסוק שהיה שם.
לפתע המסוק מתחיל להמריא ואתם בפנים.
"תודה ילד אני לא יודע מה היה קורה לי אם לא ההיתה עוזר לי!" אומר הנער אם השעיר הירוק.
"האא דרך אגב קוראים לי ג'ק! איך קוראים לך?" שואל ג'ק[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Black"]~אדם-שינו-לי~
*שינו אתה יכול לשאול את אחד מהם עכשיו אם הם רוצים להחליף ולי,טעות שלי פשוט הרבה זמן לא הגבתה וקצת שחכתי את הפוקימונים שלך* שינו הנער (אדם) אומר "היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ומחייך עלייך.לאחר מכן אדם,הנער אומר לך שלום ומעיר על אבן הרעם שלך.לפתע נער אחר (לי) רץ עליכם ושואל "מישהו רוצה קרב 2 על 2?"
מה תעשו?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;683256][COLOR=darkorange]~מתן~
רשום תגיב להתחלה:[/COLOR][I][COLOR=DarkOrange]אתה לוקח את הפוכדור במהירות ורואה שיצוא מימנו פוקימון מוזר שנראה כמו חתול קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/img3/myfdjnhmlljm.png[/IMG]
פיתאום הוא משתמשי בגחלת שפוגעת חזק בפוקימון העכביש.
"היי ילד?! מה אתה עושה!" צועק איש אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG].
"תודה ילד! אומר הנער אם השעיר הירוק תופס לך את היד ורץ למסוק שהיה שם.
לפתע המסוק מתחיל להמריא ואתם בפנים.
"תודה ילד אני לא יודע מה היה קורה לי אם לא ההיתה עוזר לי!" אומר הנער אם השעיר הירוק.
"האא דרך אגב קוראים לי ג'ק! איך קוראים לך?" שואל ג'ק[/COLOR][/I]
[/quote]
אני אומר לג'ק:"קוראים לי מתן"
-
[QUOTE=afikafik1999;683256][COLOR="darkorange"]
[I][COLOR="Black"]~אדם-שינו-לי~
*שינו אתה יכול לשאול את אחד מהם עכשיו אם הם רוצים להחליף ולי,טעות שלי פשוט הרבה זמן לא הגבתה וקצת שחכתי את הפוקימונים שלך* שינו הנער (אדם) אומר "היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ומחייך עלייך.לאחר מכן אדם,הנער אומר לך שלום ומעיר על אבן הרעם שלך.לפתע נער אחר (לי) רץ עליכם ושואל "מישהו רוצה קרב 2 על 2?"
מה תעשו?[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לשינו ואדם"נו אחד מכם רוצה נגדי 2על 2 אם לא תגידו"
-
[quote=afikafik1999;683256][I][COLOR=black]~אדם-שינו-לי~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]*שינו אתה יכול לשאול את אחד מהם עכשיו אם הם רוצים להחליף ולי,טעות שלי פשוט הרבה זמן לא הגבתה וקצת שחכתי את הפוקימונים שלך* שינו הנער (אדם) אומר "היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ומחייך עלייך.לאחר מכן אדם,הנער אומר לך שלום ומעיר על אבן הרעם שלך.לפתע נער אחר (לי) רץ עליכם ושואל "מישהו רוצה קרב 2 על 2?"[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
"בטח! אני ושינו נגדך ועוד אחד סבבה?" ואחייך אליו
-
[QUOTE=afikafik1999;682739]
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אתה הולך להרשם ובדרך פוגש את הקריינית של התחרות."היי אתה הילד שניצח את הבריון הזה נכון? כדי שתתכונן עד מעט אתה עולה! אתה עולה ראשון" היא אומרת ונכנס לבניין.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
-----------------
"חח,תודה!" *מסמיק* ומתכונן לעלות
נחוש בדעתי ומוכן לתחרות
[SIZE="5"]מה עם האוונט,מה אני עושה,או שאני ממשיך בתחרות?[/SIZE]
-
[quote=afikafik1999;683256][COLOR=darkorange]~מתן~[/COLOR]
[I][COLOR=darkorange][/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]~אדם-שינו-לי~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]*שינו אתה יכול לשאול את אחד מהם עכשיו אם הם רוצים להחליף ולי,טעות שלי פשוט הרבה זמן לא הגבתה וקצת שחכתי את הפוקימונים שלך* שינו הנער (אדם) אומר "היי! ממצב אתה חדש פה?אני עכשיו בדרכי לאי המתכת" ומחייך עלייך.לאחר מכן אדם,הנער אומר לך שלום ומעיר על אבן הרעם שלך.לפתע נער אחר (לי) רץ עליכם ושואל "מישהו רוצה קרב 2 על 2?"[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
אפשר למצוא פוקימונים שווים באי? אם כן:
אשמע את הצעת הקרב של אדם ואחליט להסתייג מכך, אני מעוניין להסתובב באי המיוחד.
לפני כן, אציע לכל הנערים החלפה תמורת הסלטאד שלי. אראה אם יתעניינו.
אם אין משהו ללכוד שם:
אשמע את הצעת הקרב של אדם ואחליט להסכים, לא עשיתי קרב עם מאמן נוסף מעולם, ואולי האימון שיקבל הצוות שלי יהיה גדול במיוחד.
-
[I][COLOR="DarkOrange"]~מתן~
טוב לי תקשיב אני חלק מארגון מיוחד שמטרתו לנצח צוות מרשוע בשם צוות גיאזרון או צוות G"
"אנחנו עפים עכשיו לאי סודי שלא הרבה מקרים קוראים לו אי גריטלור,שם נימצאת המפקדה" אומר ג'ק ונוחת על אי גדול.
פתאום האדמה מתחילה לרעוד ואתם יורדים למטה עד שאתה רואה אור מוזר.
אתה מתקרב על האור ורואה המון מכונות פוקימונים משונים ועד..
"בוא לי אני הראה לך את מנהיג הארגון" אומר ג'ק ולוקח אותך לחדר גדול.
"היי ג'ק מה קורה? מי זה הילד?" שואל איש מוזר אם כובע ומעיל אדום .
"תציג את עצמך לי" אומר ג'ק בעד שאתה עומד ליד מנהיג הארגון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
אתה מתקדם על עבר הבניין שלפתע פיצוץ אדיר נוצא בבמה."טוב אני מצטארת להגיד לכל המתחרים שהתחרות מבוטלת לבתיים" אומרת הקריינים בעד שכולם יוצאים מין הבניין דיי עצובים."היי אתה רון,ביקשו מימני להביא לך את זה" אומר האחות ג'וי ומבא לך כרטיס בעד שהיא לוקחת אותך לספינה עצומה."טוב תהיה בהפלגה לאי הפלדה!" אומרת האחות ג'וי בד שהספינה מתחילה לשוט.לפתע אתה מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DarkOrchid"]~לי-שינו-אדם~
*שינו באי יש המון פוקימונים חזקים אבל אני אומר שתגיעו על האי*
כולכם מדברים אחד אם השני עד שלפתע סלניפ של אדם וסטלד של שינו יוצאים מין הפכדורים.לאחר מכן סלניפ מעלה את סלד על רושאו ומתחיל לשחק איתו.לפתע יוצא גם סוויפר של לי והוא גם מתחיל לשחק איתם.לאחר מכן שינו שואל אתכם אם אתם רוצים להחליף את אחד הפוקימונים שלכם אל סטלד.
מה תעשו?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;683392][I][COLOR="DarkOrange"]
[I][COLOR="DarkOrchid"]~לי-שינו-אדם~
*שינו באי יש המון פוקימונים חזקים אבל אני אומר שתגיעו על האי*
כולכם מדברים אחד אם השני עד שלפתע סלניפ של אדם וסטלד של שינו יוצאים מין הפכדורים.לאחר מכן סלניפ מעלה את סלד על רושאו ומתחיל לשחק איתו.לפתע יוצא גם סוויפר של לי והוא גם מתחיל לשחק איתם.לאחר מכן שינו שואל אתכם אם אתם רוצים להחליף את אחד הפוקימונים שלכם אל סטלד.
מה תעשו?[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לשינו"אולי כן " ומוציא את סייריל ואת סנובי ואומר לשינו"רוצה אחד מהם"
-
[quote=afikafik1999;683392][I][COLOR=darkorchid]~לי-שינו-אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]*שינו באי יש המון פוקימונים חזקים אבל אני אומר שתגיעו על האי*[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]כולכם מדברים אחד אם השני עד שלפתע סלניפ של אדם וסטלד של שינו יוצאים מין הפכדורים.לאחר מכן סלניפ מעלה את סלד על רושאו ומתחיל לשחק איתו.לפתע יוצא גם סוויפר של לי והוא גם מתחיל לשחק איתם.לאחר מכן שינו שואל אתכם אם אתם רוצים להחליף את אחד הפוקימונים שלכם אל סטלד.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
"אם אתה רוצה אני מוכן להחליף איתך את סוויפר שלך בתמורה לסאלניפ שלי מה אתה אומר?" אשאל בחיוך
-
[quote=afikafik1999;683392][I][COLOR=DarkOrange]~מתן~
טוב לי תקשיב אני חלק מארגון מיוחד שמטרתו לנצח צוות מרשוע בשם צוות גיאזרון או צוות G"
"אנחנו עפים עכשיו לאי סודי שלא הרבה מקרים קוראים לו אי גריטלור,שם נימצאת המפקדה" אומר ג'ק ונוחת על אי גדול.
פתאום האדמה מתחילה לרעוד ואתם יורדים למטה עד שאתה רואה אור מוזר.
אתה מתקרב על האור ורואה המון מכונות פוקימונים משונים ועד..
"בוא לי אני הראה לך את מנהיג הארגון" אומר ג'ק ולוקח אותך לחדר גדול.
"היי ג'ק מה קורה? מי זה הילד?" שואל איש מוזר אם כובע ומעיל אדום .
"תציג את עצמך לי" אומר ג'ק בעד שאתה עומד ליד מנהיג הארגון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=DarkOrchid][/COLOR][/I][/quote]
אני אומר בביטחון לאיש המוזר:"אני מתן, נעים מאוד להכיר אותך אדוני, אני רוצה להיות מאמן פוקימונים גדול וטוב, ואממ... אין לי עוד מה הרבה להגיד"
-
[QUOTE=afikafik1999;683392]
אתה מתקדם על עבר הבניין שלפתע פיצוץ אדיר נוצא בבמה."טוב אני מצטארת להגיד לכל המתחרים שהתחרות מבוטלת לבתיים" אומרת הקריינים בעד שכולם יוצאים מין הבניין דיי עצובים."היי אתה רון,ביקשו מימני להביא לך את זה" אומר האחות ג'וי ומבא לך כרטיס בעד שהיא לוקחת אותך לספינה עצומה."טוב תהיה בהפלגה לאי הפלדה!" אומרת האחות ג'וי בד שהספינה מתחילה לשוט.לפתע אתה מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
"טוב
לא עיכלתי כלום,זה מאוד מפתיע"
רואה באופק את האי
"אז אי הפלדה,הנה אני בא"!
-
[quote=afikafik1999;683392][I][COLOR=darkorange]~מתן~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=mediumturquoise][/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]~לי-שינו-אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]*שינו באי יש המון פוקימונים חזקים אבל אני אומר שתגיעו על האי*[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]כולכם מדברים אחד אם השני עד שלפתע סלניפ של אדם וסטלד של שינו יוצאים מין הפכדורים.לאחר מכן סלניפ מעלה את סלד על רושאו ומתחיל לשחק איתו.לפתע יוצא גם סוויפר של לי והוא גם מתחיל לשחק איתם.לאחר מכן שינו שואל אתכם אם אתם רוצים להחליף את אחד הפוקימונים שלכם אל סטלד.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
אראה את תגובותיהם לגבי החלפת הפוקימון ואחליט להגיד לא להצעה של לי.
"אני מצטער אבל לא הצלחתי להבין מי זה סנובי, ולגבי סייריל...נראה שיכול לגדול לפוקימון נחמד, אך אני לא זקוק לרוח בדחיפות ויש לי כבר שני מעופפים אז איאלץ לסרב" אומר.