[quote=DarkTiger;755845][COLOR=blue][B]אבי[/B]- *חומצה[/COLOR]
[COLOR=blue]פיצ'ו מתחמק מהמתקפה, הוא מחליט לברוח והוא נעלם לך במהירות.[/COLOR][/quote]
*טוב אני יזכור
אני אומר לאודיש: "טוב נו, בוא נתקדם, פיצ'ו ברח, תחזירי לתוך הפוכדור".
Printable View
[quote=DarkTiger;755845][COLOR=blue][B]אבי[/B]- *חומצה[/COLOR]
[COLOR=blue]פיצ'ו מתחמק מהמתקפה, הוא מחליט לברוח והוא נעלם לך במהירות.[/COLOR][/quote]
*טוב אני יזכור
אני אומר לאודיש: "טוב נו, בוא נתקדם, פיצ'ו ברח, תחזירי לתוך הפוכדור".
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתה מחזיר את סטאריו ואודיש לפוקדורים, הפוקדע מצלצל.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;755825][COLOR=blue][B
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה רואה מאמן בדרך "היי אתה! רוצה קרב?".[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאמן"כן 2 על 2"
[QUOTE=DarkTiger;755694][SIZE=4][B][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי משתמש באיחור במתקפר והוא מתעופף מהמכה של פיצ'ו כשעננת עשן עפה בעקבותיו, הורסי נלכת בעננת העשן![/COLOR][/QUOTE]
"תירה כמה שיותר בועות סביבך כיד לפגוע בפיצ'ו!" אומר לו
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "צא!" הוא זורק פוקדור ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] קופץ בהבזק אדמדם החוצה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי יורה בועות לכל עבר אך ללא הועיל, אף בועה לא פגעה בפיצ'ו.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הפיצ'ו משתמש בצעקה![/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;755954][COLOR=red][B]ליאור[/B]- "צא!" הוא זורק פוקדור ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] קופץ בהבזק אדמדם החוצה.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את מינון ואומר לו"ברק הלם על רטטה"
[quote=DarkTiger;755850][COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתה מחזיר את סטאריו ואודיש לפוקדורים, הפוקדע מצלצל.[/COLOR][/quote]
אני אומר בקול: "מעניין, מה זה הפעם?", אני לוקח את הפוקידע מהתיק ופותח אותו.
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "נשיכה!" אומר המאמן והרטטה מסתער! הוא מזנק מעל לברק ופיו מתהדק סביב זרועו של מינון![/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתה מרים ופותח את הפוקדע, על הצג רשום "[COLOR=black]התקבלה שיחה חדשה: [/COLOR][COLOR=black]גרי אוק[/COLOR]".[/COLOR]
[quote=DarkTiger;756060][COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתה מרים ופותח את הפוקדע, על הצג רשום "[COLOR=black]התקבלה שיחה חדשה: [/COLOR][COLOR=black]גרי אוק[/COLOR]".[/COLOR][/quote]
אני אומר לגרי רוק: "שלום פרופסור, נעים לי להכיר, שמי הוא טון".
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "שלום" הוא עונה "סבא סיפר לי עליך, איך אתה התרשמת מאודיש?".[/COLOR]
[quote=DarkTiger;756080][COLOR=blue][B]אבי[/B]- "שלום" הוא עונה "סבא סיפר לי עליך, איך אתה התרשמת מאודיש?".[/COLOR][/quote]
אני אומר לפרופסור גרי אוק: "מאוד התרשמתי, היא חמודה והיא מתאימה לי מאוד לתחרויות פוקימונים, היא גם חזקות לקרבות".
[QUOTE=DarkTiger;756060][COLOR=red][B]ליאור[/B]- "נשיכה!" אומר המאמן והרטטה מסתער! הוא מזנק מעל לברק ופיו מתהדק סביב זרועו של מינון![/COLOR]
[/COLOR][COLOR=black]גרי אוק[/COLOR]".[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון"תתחמק ואז התקפה מהירה וברק הלם על רטטה"
[quote=DarkTiger;755278]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו קופץ לאוויר ומנסה לפגוע בוופר, אך וופר מתגלגל אחורנית וחומק מהמתקפה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]באדו רץ אל וופר ומצליח לפגוע בו עם שאיבה.[/COLOR][/quote]
אני אגיד לבאדו: "מצוין אתה ממש חזק", ואחייך אליו, לאחר מכן אני קצת יהסס ואגיד לבאדו: "תחליק בעזרת רגליך כדי להפיל אותו, ואז תשתמש בשאיבה"
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "יופי" הוא שואל "תפסת עוד פוקימונים?".[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון לא מספיק לחמוק ופיו של רטטה נדמד באכזריות לידו של מינון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מינון משתמש בברק הלם ורטטה מתחשמל, אך הוא עדיין ממשיך לנשוך את מינון.[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו מצליח להפיל אותו והוא משתמש בשאיבה חזקה, ששואבת את שארית כוחותיו של וופר, וופר מתעלף.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;756538][COLOR=blue][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון לא מספיק לחמוק ופיו של רטטה נדמד באכזריות לידו של מינון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מינון משתמש בברק הלם ורטטה מתחשמל, אך הוא עדיין ממשיך לנשוך את מינון.[/COLOR]
[[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון"תשתמש בצעקה ואז גמור אותו בברק הלם"