-
[QUOTE=Naruto;707325]כולם חושדים בי אז כן, החידה היא עלי בכוונה... ><
ולא הייתי פה, שאל את רומה אם אתה רוצה.. ><[/QUOTE]
מזתומרת החידה היא עליך בכוונה רק כי כולם חושדים בך? הוא לא יכול להביא חידה שאמורה לרמוז לנו מי מפיונר אבל היא בעצם מדברת על אזרח תמים. וזה שלא היית פה לא אומר שאתה לא מפיונר, הרי זה כמעט ברור שבמשחק של 17 אנשים יהיו יותר מ-2 מפיונרים. אז אולי אתה באמת לא היית ולא רצחת ברציחה האחרונה, אז מפיונר אחר עשה את זה, זה לא אומר שאתה לא מפיונר.
אני מצביע שקד
-
-
[QUOTE=nilasak;707377]שקד זה Naruto[/QUOTE]
אני יודע, למה אתה כ"כ מתפלא שלא מצביעים עליך?
-
[quote=dcaovhiedn;707374]מזתומרת החידה היא עליך בכוונה רק כי כולם חושדים בך? הוא לא יכול להביא חידה שאמורה לרמוז לנו מי מפיונר אבל היא בעצם מדברת על אזרח תמים. וזה שלא היית פה לא אומר שאתה לא מפיונר, הרי זה כמעט ברור שבמשחק של 17 אנשים יהיו יותר מ-2 מפיונרים. אז אולי אתה באמת לא היית ולא רצחת ברציחה האחרונה, אז מפיונר אחר עשה את זה, זה לא אומר שאתה לא מפיונר.
אני מצביע שקד[/quote]
הוא עשה שכולם יחשדו בי
וסתם אתה משחק אותה ראש קטן, לא הייתי פה ויש לי הוכחות אני לא עשיתי את זה וכולכם יצאתם עלי סתם..
-
[quote=Naruto;707369]אבל לא דיברתי אם אף אחד, אתה יכול לשאול, דיברתי עם כמה אבל לא על המאפיה.. ><[/quote]
כן והם יגידו שלא דיברתה איתם על המאפיה אי אפשר להאמין במשחק הזה.
-
[QUOTE=Naruto;707381]הוא עשה שכולם יחשדו בי
וסתם אתה משחק אותה ראש קטן, לא הייתי פה ויש לי הוכחות אני לא עשיתי את זה וכולכם יצאתם עלי סתם..[/QUOTE]
הוא (כשאני אומר הוא אני מתכוון לMETAGROSS16, שלא תהיה אי הבנה) לא יכול לעשות דבר כזה, אם החידה היא עליך אז כנראה אתה מפיונר, אם אתה אזרח תמים הוא לא יכול (מבחינת חוקי המשחק) לעשות רמז שיוביל אליך. ומה לא ברור בזה שהעובדה שלא היית כאן לא אומרת שאתה לא מפיונר? אולי באמת לא עשית כלום היום, יש עוד מפיונרים שיכולים לעשות את זה גם בלעדיך.
-
להגיד לך עם מי דיברתי
עם מתןs23 על מה קורה ושטויות כאלה וזהו
עם שי קצת, והוא לא קשור
עם מור ולא דיברנו על זה, דיברנו על איזה משהו דפוק ולא קשור
ועם רומה בכל שאר הזמן..
-
טוב אני לא יודע מה להצביע כרגע, אני מוריד את ההצבעה משקד, אני אשאר ניטרלי כרגע, אני עדיין לא בטוח בדעה שלי.
-
תסתכלו על התגובות של nilasak בכל המשחק ותראו שהוא הגן על אביב עם פרופיל נמוך וישר כשהעלו את ליאור הוא הסיט את כולם נגדו.
זאת התנהגות של מאפיונר ואני חותם על זה.
לגבי שקד אני לא יודע ><
-
אף אחד מכם לא טרח לבדוק מה עם כולם, אם הייתם מסתכלים על הרשימה של המשתמשים הייתם יודעים שלא זזתי..
-
שוב אני אומר
אתה מסיט פו את כולם
חושדים בטירוף שאתה מאפיונר
ואני זה שהתחיל את להוריד את ליאור
אז אני מבקש שקט
-
[quote=nilasak;707462]שוב אני אומר
אתה מסיט פו את כולם
חושדים בטירוף שאתה מאפיונר
ואני זה שהתחיל את להוריד את ליאור
אז אני מבקש שקט[/quote]
ברור אני רוצה לנצח במשחק ולהעיף את מי שאני חושב שהוא מאפיונר.
זה ברור שאתה מאפיונר עם קצת פסיכולוגיה פשוטה...
שקד-מה זה משנה אם אתה פה או לא?
אתה לא חייב להיות פה כשמפרסמים רמז ולא חייב להיות פה כשחושבים שאתה רוצח.
מספיק להיות תינוקות ולקחת את מה שכתוב פה אישית.
-
אני רוצה שתתן לי הוחכה שאני רוצח
והוחכה שאתה לא רוצח
-
[quote=SexStyle;707471]ברור אני רוצה לנצח במשחק ולהעיף את מי שאני חושב שהוא מאפיונר.
זה ברור שאתה מאפיונר עם קצת פסיכולוגיה פשוטה...
שקד-מה זה משנה אם אתה פה או לא?
אתה לא חייב להיות פה כשמפרסמים רמז ולא חייב להיות פה כשחושבים שאתה רוצח.
מספיק להיות תינוקות ולקחת את מה שכתוב פה אישית.[/quote]
איך בדיוק הייתי יכול להגיד לו?? ><
-
[quote=nilasak;707476]אני רוצה שתתן לי הוחכה שאני רוצח
והוחכה שאתה לא רוצח[/quote]
כל מה שאני חושב מסתמך על פסיכולוגיה פשוטה ועל זה שאני חושב:"איך מאפיונר יגיב במצב הזה אם חבר שלו יודח".
חשבתי על-שומר על פרופיל נמוך ומנסה להציל את חבר שלו מהצד,בלי לעשות רעש ובלי קשר ישיר לזה שהוא הציל את חבר שלו.
פה אתה נכנסת לתיאור ><
Its All yov'e Got