אוקיי אני אתחיל לחשוב על רעיון למשחק והכל ואני אפתח את זה... אבל הבעיה שפתאום אין לי חשק לנהל את המשחק...
Printable View
אוקיי אני אתחיל לחשוב על רעיון למשחק והכל ואני אפתח את זה... אבל הבעיה שפתאום אין לי חשק לנהל את המשחק...
[quote]איכס שאמן קינג >< [/quote]
אל תגיד איכס על מה שלא ראית..
אני בהתחלה לא ידעתי מה זה שאמן קינג עד שהתחלתי לראות ואז ראיתי שזה ממש אחלה ועכשיו אני מכור!
שוב פעם מי רוצה להצטרף למשחק פוקימון שאפילו עומר מחת''מ אמר בעצמו שהוא משחק מצוין.
ושמאן קינג זה אחלה אנימה ואחלה משחקים גם.
[QUOTE=ShamanBoy;739758]אל תגיד איכס על מה שלא ראית..
אני בהתחלה לא ידעתי מה זה שאמן קינג עד שהתחלתי לראות ואז ראיתי שזה ממש אחלה ועכשיו אני מכור![/QUOTE]
אני מכיר את זה Oם
בכל מקרה אני לא עומד להקשיב לכם ,אם אתם רוצים להעיר לי ביקורות בונות אני אשמח אם תשלחו לי ה"פ
[quote=The Joker;739756]אוקיי אני אתחיל לחשוב על רעיון למשחק והכל ואני אפתח את זה... אבל הבעיה שפתאום אין לי חשק לנהל את המשחק...[/quote]
אם אתה רוצה אתה יכול להכין איתי את המשחק שהתחלתי להכין ואני אנהל אותו, אבל רק אם אתה רוצה
[QUOTE=HighDis;739755]לא אמרתי "איי פעם"
אמרתי בהקשר הזה[/QUOTE]
תירוצים עלובים? אוקיי, גם אני יכול. כתבתי שאני שומר על תרבות, לא כתבתי שאתה לא. יש לך עוד תירוצים כאלה בשרוול? שאני אכין גם
[QUOTE=HighDis;739761]בכל מקרה אני לא עומד להקשיב לכם ,אם אתם רוצים להעיר לי ביקורות בונות אני אשמח אם תשלחו לי ה"פ[/QUOTE]
אתה לא חייב להקשיב לנו, לפעמים אנחנו אוהבים סתם לזרוק מילים לאוויר.
נדב יש לך מסן?
ולא כל מה שאני כותב בנו"ד חייב להיות קשור לפורום
אני לפעמים כותב "אכזבה מבן אדם יקר" ואני מתכוון לחבר טוב שגנב לי את האקסית
[QUOTE=MoR;739765]נדב יש לך מסן?[/QUOTE]
כן
אני חוזר בפעם השלישית מי רוצה להצטרף למשחק החדש שלי שמו הוא "פוקימון המלחמה על תכשיט החיים"
[quote=DarkTiger;739762]אם אתה רוצה אתה יכול להכין איתי את המשחק שהתחלתי להכין ואני אנהל אותו, אבל רק אם אתה רוצה[/quote]
אני מוכן לעזור לך להכין את המשחק... אבל אני רוצה משחק משלי, אני אעשה את המשחק ואני אעשה איתו ניסיון בפורום.
[quote=Stranger in a Strange Land;739763]תירוצים עלובים? אוקיי, גם אני יכול. כתבתי שאני שומר על תרבות, לא כתבתי שאתה לא. יש לך עוד תירוצים כאלה בשרוול? שאני אכין גם[/quote]
אין לי
[quote=אדון פלריון;739759]שוב פעם מי רוצה להצטרף למשחק פוקימון שאפילו עומר מחת''מ אמר בעצמו שהוא משחק מצוין.
ושמאן קינג זה אחלה אנימה ואחלה משחקים גם.[/quote]
צודק בקשר לאנימה!
במשחקים-לא ממש,אני לא אוהב אותם,ניסיתי ולא ממש אהבתי..