-
[QUOTE=מאסטר אספיון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"צא סקווירטל !" אני מזנקת לילד.
"סקווירטל תשתמש בגלגול !" אני פוקדת עליו .
בעודו נלחם אני אומרת לסקווירטל "סקווירטל ,אני מצטערת שלא הכרנו כל כך,
אבל אני המאמנת שלך ,סרינה.ואני יודעת שאתה הבחירה הכי טובה שתהיה לי כול החיים !"
אני אומרת לו ,בעוד אני מחכה שהפוקימון יתעלף ואביא את הילד הביתה.
-
[quote=מאסטר אספיון;845390][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אני תפסתי אותו ביער אטרנה במחוז סינו,המחוז הגדול ביותר בעולם היה די קשה,הוא במקור חשמל רוח אבל בעזרת שהבאתי לו תנור הוא אש חשמל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"בסדר בא מלך למכון שלך" אומר לו ואחייך ואז אלך לכיוון חזרה לה עיר למכון ואבדוק עם עכשיו שיצאתי מיער החרקים הפוקדע שלי יכול לעבוד
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"הפוקדע פועל במאה אחוזים",אתה וצ'רלס מגיעים למכון,אתה רואה את צ'רלס אומר לך:"נו אתה תשתמש במיג'ומרו שלך נכון,צא צ'ימצ'אר!",אתה רואה לפניך את אותו צ'ימצ'אר שנילחם כנגד הפיקאצ'ו של המאמן שהיה לפניך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*השם שלך זה ליאור ולא לי[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"לא הייתי סומך על זה שאני אנצח אני פשוט בושה למאמנים,תגיד אני יכול להיות השותף שלך או היריב שלך?",אתה שומע צעדי ענק ואתה רואה אגרון ענקי מתקרב ואליו עומד עומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה מרקורו מטייל לו בסביבה ואתה רואה גיבל זוהר רודף אחריו והוא משתמש בשלהבת דרקון בשביל להציק למרקורו הקטן הזה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר בעל שיער בלונדיני וגיטרה מנגן לו לחבורת פוקימוני כנף ורוח חזקים,אתה רואה את פיג'יוטו שלך מתחיל לנקר לך את הראש במהירות רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*גלגול זה מהלך הגנתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]סקווירטל מחייכת אליך ואת רואה שהפוקימון הפראי הוא גם סקווירטל אך הוא זוהר,שני הסקווירטלים מתחילים להילחם בחוזקה כול אחד מנסה להוביל,את רואה שהסקווירטל שלך מנצחת.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845473][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"הפוקדע פועל במאה אחוזים",אתה וצ'רלס מגיעים למכון,אתה רואה את צ'רלס אומר לך:"נו אתה תשתמש במיג'ומרו שלך נכון,צא צ'ימצ'אר!",אתה רואה לפניך את אותו צ'ימצ'אר שנילחם כנגד הפיקאצ'ו של המאמן שהיה לפניך.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"לא הייתי סומך על זה שאני אנצח אני פשוט בושה למאמנים,תגיד אני יכול להיות השותף שלך או היריב שלך?",אתה שומע צעדי ענק ואתה רואה אגרון ענקי מתקרב ואליו עומד עומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה מרקורו מטייל לו בסביבה ואתה רואה גיבל זוהר רודף אחריו והוא משתמש בשלהבת דרקון בשביל להציק למרקורו הקטן הזה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר בעל שיער בלונדיני וגיטרה מנגן לו לחבורת פוקימוני כנף ורוח חזקים,אתה רואה את פיג'יוטו שלך מתחיל לנקר לך את הראש במהירות רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]סקווירטל מחייכת אליך ואת רואה שהפוקימון הפראי הוא גם סקווירטל אך הוא זוהר,שני הסקווירטלים מתחילים להילחם בחוזקה כול אחד מנסה להוביל,את רואה שהסקווירטל שלך מנצחת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחשוב לעצמי: "הגיבל הזה נראה לי ממש טוב הוא גם זוהר!"
אגיד לגיבל: "היי תפסיק להציק לו רוצה קרב תלחם מולי, קדימה דבורן צא!, על חושי!"
-
[quote=מאסטר אספיון;845473][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
"בסדר צאי מיגמרו!" אומר והוציא את מגימרו מהפוקדור והראה שהיא נמרצת להתחיל את הקרב"אז מי מתחיל ?" אשאל אותו בחיוך בזמן שאני מלא ביטחון עצמי
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845473][B
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]סקווירטל מחייכת אליך ואת רואה שהפוקימון הפראי הוא גם סקווירטל אך הוא זוהר,שני הסקווירטלים מתחילים להילחם בחוזקה כול אחד מנסה להוביל,את רואה שהסקווירטל שלך מנצחת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
בגלל שאמרת ששלי ניצחה ,אז אני עושה תגובת ניצחון ...מקווה שהתכוונת
שהיא באמת באמת ניצחה ..
אני אומרת לילד הקטן ."תחזור הביתה ,ואל תצא לשדות ,זה מסוכן ,תחשוב מה היה קורה אם זה היה
מונפרנו." אני אומרת ומתקדמת לכיוון השדות עם הסקווירטל שלי .
-
[quote=מאסטר אספיון;845473]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
אני אומר לליאו"בכיף תהיה השותף שלי אני אשמח שהיה לי שותף" אני אומר לעומר"הי עומר מה אתה עושה פה עם האגרון שלך?"
-
[quote=מאסטר אספיון;845473]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה רוצה שנילך אליו?" אני אשאל את פיג'יוטו והתקדם לכיוון הילד
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי יוצא מין הפוכדור והוא צופה בקרב בצפייה מרוכזת,אתה רואה את הצ'ימצ'אר של צ'רלס משתמש בגחלת חזקה מאוד שעומדת לפגוע במיג'ומרו בחוזקה רבה למרות שהמתקפה מסוג אש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"סתם משוטט לי,שום דבר לא יכול לפגוע באגרון שלי נכון,אז הוא לא צריך עדיין מרכז פוקימונים ואני די עייף אז אני ביקשתי מין אגרון שייקח אותי לעיר ספטרה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה מוציא את דבורן שלך שלא הספיק לנוח מין הקרב הקשה נגד וולקנר,אתה רואה שדבורן שלך חלש מאוד והוא לא יכול לנצח אפילו רטטה חלש ועלוב,אתה רואה את הגיבל הזוהר משתמש בזעם דרקון שפוגע בדבורן ומביס אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיג'יוטו עושה לא עם הראש,אתה רואה משהו מוזר בכנפו הימנית של פיג'יוטו,אתה רואה מין סימן סגול,אתה רואה אותו נחלש שנייה אחרי שנייה אחרי שנייה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילד אומר לך:"תודה רבה גברתי תודה רבה סקווירטל להתראות",את רואה ילדה מתאמנת לה עם סטרפטור וקרינדוס זוהר בשדות,הילדה אומרת לך ידידותי:"היי מה נשמע?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;845559][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי יוצא מין הפוכדור והוא צופה בקרב בצפייה מרוכזת,אתה רואה את הצ'ימצ'אר של צ'רלס משתמש בגחלת חזקה מאוד שעומדת לפגוע במיג'ומרו בחוזקה רבה למרות שהמתקפה מסוג אש.[/FONT][/COLOR]
"מיגמרו אקדח מים בכל החוזק!" אומר לה אוז הראה שזה פוגע בגחלת החשוב לעצמי:"בגלל שהגחלת היא בעצם אש קטנה זה אומר שהיא תתהדה לא? יופי יהיה ערפל זה בדיוק מה שאני צריך" אחייך ואחכה ליראות מה קרה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845559][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"סתם משוטט לי,שום דבר לא יכול לפגוע באגרון שלי נכון,אז הוא לא צריך עדיין מרכז פוקימונים ואני די עייף אז אני ביקשתי מין אגרון שייקח אותי לעיר ספטרה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה מוציא את דבורן שלך שלא הספיק לנוח מין הקרב הקשה נגד וולקנר,אתה רואה שדבורן שלך חלש מאוד והוא לא יכול לנצח אפילו רטטה חלש ועלוב,אתה רואה את הגיבל הזוהר משתמש בזעם דרקון שפוגע בדבורן ומביס אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיג'יוטו עושה לא עם הראש,אתה רואה משהו מוזר בכנפו הימנית של פיג'יוטו,אתה רואה מין סימן סגול,אתה רואה אותו נחלש שנייה אחרי שנייה אחרי שנייה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילד אומר לך:"תודה רבה גברתי תודה רבה סקווירטל להתראות",את רואה ילדה מתאמנת לה עם סטרפטור וקרינדוס זוהר בשדות,הילדה אומרת לך ידידותי:"היי מה נשמע?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אומר לעצמי: "איך שחכתי את הקרב, מצטער דבורן חזור" והניח לגיבל שילך.
והתחיל ללכת למרכז הפוקימונים הקרוב.
-
[quote=מאסטר אספיון;845559]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
אני אומר לעומר"אוקי .איפה זההעיר ספרטה? גם בעיר הזאת יש מכון? רק שתדע אם תרצה תוכל לצפות בקרב נגד מנהיג המכון ג'ולי ריו.אחרי שאני ארפא את פוקימוני אני אלחם נגד."
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845559][B
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילד אומר לך:"תודה רבה גברתי תודה רבה סקווירטל להתראות",את רואה ילדה מתאמנת לה עם סטרפטור וקרינדוס זוהר בשדות,הילדה אומרת לך ידידותי:"היי מה נשמע?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני בסדר מה איתך? " אני אומרת לה ,קצת נדהמת כמה היא דומה לי .(שמתי את הספרייט שאתה שמת למישהי כזאת XD)"וואו ,יש לך קרינדוס זוהר ,כמה שהוא יפה ." אני אומרת לה ,ואני מלטפת את הקרינדוס .
"אוי !איזה לא מנומסת אני ,שחכתי לומר לך מי אני .אני סרינה וזה סקווריטל איתי ,מי את?" אני אומרת לה ומחייכת.
-
[quote=מאסטר אספיון;845559]
[/quote]
"פיג'יוטו, מה קרה לך?" אני אומר בלחץ" תחזיק מעמד!" אני אומר לו והולך לילד שמנגן לפוקימונים
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שאקדח המים מפספס את המטרה שלו והוא פוגע בקרקע,אך הגחלת לא מפספסת והיא פוגעת בחוזקה רבה במיג'ומרו שלך,צ'רלס אומר לצ'ימצ'אר שלו:"צ'ימצ'אר אתה ואני עובדים יחד כבר חמש שנים הגיע הזמן התפתחות!",אתה רואה את צ'ימצ'אר זוהר בזוהר ההתפתחות ואתה רואה לפניך מונפרנו מסוכן מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח למונפרנו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא בעיר ספטרה אין מכון העיר הבאה שיש בה מכון היא העיר לוליה,אחריה העיר מדריץ,בסדר היי ליאו מה נשמע",אתה רואה את ליאו מנופף לשלום לעומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיירה מרופי ואתה רואה שוב את ג'פרי,הבחור שנפגשת איתו ממוקדם,ג'פרי אומר לך:"אהה זה אתה,נו איך הלך נגד וולקנר?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתחיל להיחלש לאט מאוד אתה רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*להבא תשימי את כול הדברים בכוכבית לפני ההודעה או אחריה ולא בתוכה בסדר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"נעים מאוד סרינה שמי קרולינה אבל החברים קוראים לי קלירו,ונעים מאוד סקווירטל,אני מבינה שאת טיפוס של פוקימוני מים,אני טיפוס של פוקימוני עשב דווקא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][B]נפגשת עם קלירו\קרולינה![/B][/FONT][/COLOR]