-
[QUOTE=שלושה מחוזות;967517][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
צ'ארמנדאר קופץ ואז עושה צעקה על פילוסווין.פילוסווין לא מצליח להתחמק מהצעקה ונפגע.צ'ארמנדאר מתחמק מהרעידת האדמה בזכות הקפיצה שלו.צ'ארמנדאר יורה גחלת אל פילוסווין.פילוסווין נפגע מהגחלת ונפגע קשה.ובנוסף משותק מהצעקה ולא יכול לתקוף ולזוז[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צראמנדר תגמור אותו בעזרת גחלת ואגרוף חשמל בכול הכוח שלך!"אני אומר בשמחה.
-
[quote=שלושה מחוזות;967488]
[B][COLOR=Red]לוקאס
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר שלך לפוכדור שלו.סניזל אומר"סניז סניז" אתה מבין שסניזל ידריך אותך במערה.סניזל מתחיל ללכת במערה ואתה אחריו.לפתע אתה פוגשים במאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr074.png[/IMG] .האיש אומר לך"שמי טל.אתה לוקאס בודאי אני השותף שלך למסע.אז תרצה נגדי קרב 1 על 1 לפני שנמשיך במערת הקרח אלסק ובמסע שלנו יחד?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Red]
[/COLOR][/B][/quote]
"אין בעיה,באיזה פוקימון שלי תרצה להילחם?" אומר לו והוציא את שלושת הפוקימונים ואז אפנה לצימצאר ואומר לו:"תשמור על החום של דודו כדי שלא יקפא" אחייך אליו ואחכה לקרב שלי
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;967517][B][COLOR="Red"]לוק
אתה וריין נכנכסים למכון ביחד.אתם רואים את זירת הקרח של המכון.ואז את מילין.מילין אומרת לכם"מאיפה אתה יודע שניסו לרצוח אותי.?אז אתה מאתגר אותי לקרב אוקי.הקרב היה 1 על 1.אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז אתה מוכן לקרב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
צ'ארמנדאר קופץ ואז עושה צעקה על פילוסווין.פילוסווין לא מצליח להתחמק מהצעקה ונפגע.צ'ארמנדאר מתחמק מהרעידת האדמה בזכות הקפיצה שלו.צ'ארמנדאר יורה גחלת אל פילוסווין.פילוסווין נפגע מהגחלת ונפגע קשה.ובנוסף משותק מהצעקה ולא יכול לתקוף ולזוז[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בואי נגיד שיש לי קשרים" 'נראה מי כדי' "סינדקוויל צא תשתמש בלהביר עם גלגול ותיצור גלגל להבות!"
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר ואת דודו החוצה.צ'ימצ'אר מגן על דודו שלא יקפא מקור.טל אומר לך"אתה לא מבין יש לי כבר פוקימונים משלי.אני ישתמש בפוקימון שללי נגדך ולא בפוקימונים שלך.אז צא טריקו לקרב"טל מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/252.png[/IMG]טריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ובאגרוף חשמל משולבים על פילוסווין.מכיוון שפילוסווין משותק הוא לא מתחמק ונפגע קשה מהשילוב.הפגיעה שספג פילוסווין גרמה לצאת מהשיתוק.פילוסווין משתמש בקרן קרח על צ'ארמנדאר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה מוציא את סינדקוויל לקרב.מילין מוציאה פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/220.png[/IMG] סויננב.סינדקוויל מיד תוקף בלהביור משולב עם גילגול וזה יוצר גלגל להבה.סינדקוויל למד גילגול להבה.סוינב משתמש בחפירה ומתחמק מהגילגול להבה של סינדקוויל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;967542][B][COLOR="Red"]
צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ובאגרוף חשמל משולבים על פילוסווין.מכיוון שפילוסווין משותק הוא לא מתחמק ונפגע קשה מהשילוב.הפגיעה שספג פילוסווין גרמה לצאת מהשיתוק.פילוסווין משתמש בקרן קרח על צ'ארמנדאר שלך[/COLOR][/B]
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק צראמנדר מהקרן קרח"אני אומר
ואוסיף:"גחלת בכול הכוח שתוצר להביור על פלוסווין!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;967542][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר ואת דודו החוצה.צ'ימצ'אר מגן על דודו שלא יקפא מקור.טל אומר לך"אתה לא מבין יש לי כבר פוקימונים משלי.אני ישתמש בפוקימון שללי נגדך ולא בפוקימונים שלך.אז צא טריקו לקרב"טל מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/252.png[/IMG]טריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה מוציא את סינדקוויל לקרב.מילין מוציאה פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/220.png[/IMG] סויננב.סינדקוויל מיד תוקף בלהביור משולב עם גילגול וזה יוצר גלגל להבה.סינדקוויל למד גילגול להבה.סוינב משתמש בחפירה ומתחמק מהגילגול להבה של סינדקוויל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צפוי מילין סינדקוויל תשתמש בגלגל להסות לבור ושאתה מוצא אותו תפיל אותו עם אותו הגלגל ותנצל את הבור כדי להעיף אותו למעלה עם להביור לאחר שהוא יוצא תשתמש בעוד להביורים כדי לפעור איתם חורים באדמה ולבלבל אותו! כמובן שתישאר בבור עוד!"
-
[quote]ניר
לאחר התלבטות כה רבה אתה מוציא את ארקניין מן הפוכדוןר לו לקרב.ג'ק אומר לך"זה לא הפוקימון הכי חלש שלך.אתה מרמה בקרב שלנו.פיג'יוטו תלמד אותו לקח תשתמש באס אוירי על הארקניין שלו"פיג'יוטו עף לאוויר ומשתמש באס אוירי על ארקניין[/quote]
אני אומר לו: "זה כן.."
לאחר זאת אני אומר לארקניין: "תפעיל גחלת על הכנף של פי'ג'יטו ותפיל אותו ארצה."
-
[quote=שלושה מחוזות;967542][B][COLOR=Red]לוקאס
[B][COLOR=DarkRed][/COLOR][/B][/quote]
"בא נעשה את זה התחלתי מול התחלתי,קדימה צימצאר!" אומר ואחכה שצימצאר ילך קדימה וא ז אחזיר את שאר הפוקימונים לפוקדור ואומר:"בא נתחיל,צימצאר אגרוף אש על למעלה בשביל להפיל עליו נטיפים"
-
[quote]ברוס
אוושאט משתמש בצעקה על דנגרו.הצעקה פוגעת בדנגרו ומונעת ממנו לתקוף את אוושאט שלך.לאחר מכן אוושואט משתמש בדחיפה על דנגרו.דנגרו לא מצליח להתחמק מן הדחיפה של אוששואט ונפגע קשה.דנגרו מתאווש ומפעיל מפולת סלעים על אושואט.[/quote]
"אושווט תתחמק מהר מהסלעים ותתקדם לדנגרו בשביל להתשתמש בדחיפה עליו!" אומר לאושווט.
-
[B][COLOR="Green"]אייס
שסקיטי ממש קרוב אל פאלי.פאלי תוקף אותו בשילוב אקדח מים עם בועות.סקיטי לא מצליח להתחמק מן השילוב של פאלי ונפגע קשה.סקיטי לא מוותר להפסיד ומשתמש בכדור צל על פאלי.[/color="green/]
קשה לצטט עם האייפוד.... סורי...
-----
אורה לפאלי ״תנפח בועה גדולה וכשהכדור יהיה קרוב אליך תשגר אותה במתקפת בועות!!״
׳אני מקווה שהבועה תכלא את הכדור בתוכה׳ אחשוב בעודי מחזיק אצבעות למהלך.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;967488][B][COLOR="Green"]בר
אתה מתעלם מן הג'יודדים וממשיך בדרך שלך בסופות המוות ומחפש פוקימון אדמה שילחם נגד פולויאג.אתה מחפש ומחפש ולבסוף אתה נתקל ב[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/551.png[/IMG] במוקו שישן לו בחול הנעים של סופות המוות[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"צא פוליווג! ותתכונן לקרב" אגיד והוציא את פוליווג מהפוכדור שלו.
לאחר שיצא אגיד לו: "תראה מוקו יושן והוא פוקימון מאוד חזק אשמח לתפוס אותו אז תיתן את כל מה שיש לך, עכשיו תשתמש באקדח מים חזק על מוקו"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;966715][B][COLOR="Teal"]בר
פולויאג יורה בועות על מוקר.מכיוון שמוקר כבר עייף מאוד ותשוש מהקרב שלו נגד פולויאג.לכן הוא לא מתחמק וסופג ישירות את מתקפת הבועות של פולויאג.מוקר נפגע קשה ומתעלף על החול של סופות המוות.פולויאג שמח שניצח בקרב וניצח את מוקר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ משתמש באקדח מים יורה על כול הכפילים של כריינדוס.הכפילים של כריינדוס לא מצליחים להתחמק מן האקדח המים של פיפלאפ ונהפגעים ונעלמים.לבסוף פיפלאפ מוצא את הכרינדוס האמיתי.הוא יורה עליו בבועות.כרינדוס מתחמק מזה בקלות.כרינדוס משתמש בראשיה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
אתה מוציא את סאלאמנס החוצה מן הפוכדור שלו.אתה לוקח את הראש של שלגון ועולה איתו על סאלאמנס.האיש אומר לך"שמי קיל ובאתי להראות לך את השוק השחור מקום שכול רוצח צריך להכיר אותו.אז לאחר שתזכה בכסף שלך תבוא לשוק השחור ארז ביי".קיל פותח דלת ונכנכס לתוכה ונעלם.סאלאמנס עף אל העיר ולהלויה של רורק'.סאלאמנס מגיע ונוחת על הבמה שם.אחד האנשים אומר"הוא שקרן הוא זה רצח את רוקר תהרגו אותו נזכה במיליון שקל".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
כן
אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על שנשדרו.הפוכדור מכניס אליו את שאנשרו ומתחיל להתנדנד ולצדד ולצד.ואז שוב מתנד לצד לצד.ואז הוא נעצר.לכדת שהדרשו.אתה מוציא את צ'יקו ופאלי שיכירו את שנדרשו.צ'יקו פאלי ושנדרשו נהנים מאחד והשני.ואז אתה מוציא את הפוקידע ומוציא מידע על שנדלש."שנדלש פוקימון החפרפת סוג אדמה בעזרת ציפורונו הוא חור באדמה.ואז על צ'יקו"צ'יקו פוקימון הלטאה העלה שעל הראש שלו הוא מקור כוחו.ועל פאלי"פאאלי פוקימון הראשון שהוא מתפתח הוא מתחזק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אוושאט מתחיל בקרב ויורה אקדח מים על ראנקגו.רנגקו לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של אוושאט ונפגע קשה.ג'קסון אומר"רנגקו תתאושש ואז תשתמש בראשיה על אוושואט."דנגרו מתאווש ואז משתמש בראשיה על אושוואט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים ויוצא מן המכון.לאחר שאתה יוצא מהמכון אתה הולך לכיון מערת הקרח אלסק.כשאתה מגיע לכניסה אתה נכנכס למערת הקרח אאלסק.בכניסה אתה פוגש חבורה של פילוסווין. שמשחקים ביניהים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה חוזר למצב רגיל ואז משחחר את פאנפי מן הכלוב שהיה כלוא בו.אתה אומר לסניזל לקרוא לריין.סניזל הולך ווקורא לריין.ריין חוזר אבל בלי ארטיקונו.הוא אומר לך"איפה טריס הברחת אותו?.ואם אתה שואל איפה ארטיקונו הוא עף לאויר והלך למקום כולשהו.נראה שחזרו לו הככוחות שלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
צ'ימצ'אר מדליק את ידו באש קטנה.צ'ימצ'אר משתמש באש כדי ליצור אגרוף אש.האגרוף האש מחסל את רסיסי הקרח ופוגע קשה בסניזל.צ'ימצ'אר למד אגרוף אש.סניזל משתמש בשיסוע לילה על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ לחמוק מהמתקפה ואחר כך לתקוף באקדח מים
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את פולויאג מן הפוכדור שלו שילחם נגד מוקרו.פולויאג משתמש באקדח מים חזק על מוקרו.מוקרו מתעוור משנתו במהירות ומתחמק מן האקדח המים של פולויאג.לאחר מכן מוקרו משתמש בחפירה ומתחיל לחפור באדמה וליצור בו.לאחר שיצר בור הוא נכנכס אליו ונשאר שם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]אייס
פאלי מנפח בועה גדולה.כדור הצל קרוב לפאלי.פאלי משגר את הכדור שהכין במתקפת בועות אל כדור הצל.שני הכדורים מתנגשים ויוצרים פיצוץ אדיר.שני הפוקימונים נפגעים מהדף.סקיי מנצל את העשן שנוצר ומשתמש בסטירה כפולה ומנסה לפגוע בפאלחי עם המכה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט מהר זז הצידה ומתחמק מן מפולת הסלעים של דנגרו.לאחר מכן אוושאט רץ במהירות אל דנגרו במתקפת דחיפה.דנגרו לא שם לב שאוושאט תוקף אותו .לכן לא מפסיק להתחמק מן הדחיפה.ונפגע קשה.דנגרו שוב תוקף במפולת סלעים את אוושאט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מחזיר את דודו ואת סניזל לפוכדורים שלהם.לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף ראשון.הוא משתמש באגרוף אש על הנטיפים שבתקרה כדי להפיל אותם על טריקו.הנטיפים נופלים.טריקו זריז מאוד ומתחמק מהנטיפים שנופלים עליו.טריקו משתמש בקליע זרעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין משתמש בגחלת על אחד הכנפים של פיג'יוטו.פיג'יוטו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ואחד מן הכנפים שלו סופגת גחלת אדירה.פיג'יוטו נופל על האדמה.פיג'יוטו מתרומם לאט לאט ואז עף לאוויר ושוב משתמש באס אוירי על ארקניין.העם מנסה לפגוע בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סינדקוויל משתמש בגלגל להבהות לבור שנמצא סוינב בו.סינדקוויל קופתץ אל סינדקויל בגלגל להבה ומעיף את סוינב מן הבור שלו לאוויר.סינדקוויל משתמש בלהביור כדי ליצור עוד בורים בזירה.סוינב נופל על הזירה ומבולבל הוא לא מוצא את סינדקוויל בשום מקום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
צ'ארמנדאר מתחמק מהקרן הקרח של פילוסווין.לאחר מכן הוא משתמש בגחלת אדירה שיוצרת להביור מלאכותי.הלהביור המלאכותי מפוגע קשות בפילוסווין.פילוסווין נהיה כבר תשוש מהקרב שלו נגד צ'ארמנדשאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]
איתי
פיפלאפ מנסה לחמוק מהראשיה של רינדוס אך הוא לא מצליח ונפגע קצת.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים חזק על כרינדוס.כרינדוס מתחמק בקלות מן האקדח המים של פיפלאפ.לאחר מכן הוא משתמש בצוות כפול ונים עוד 5 כמהו בזירה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;969718][B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את פולויאג מן הפוכדור שלו שילחם נגד מוקרו.פולויאג משתמש באקדח מים חזק על מוקרו.מוקרו מתעוור משנתו במהירות ומתחמק מן האקדח המים של פולויאג.לאחר מכן מוקרו משתמש בחפירה ומתחיל לחפור באדמה וליצור בו.לאחר שיצר בור הוא נכנכס אליו ונשאר שם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]אייס
פאלי מנפח בועה גדולה.כדור הצל קרוב לפאלי.פאלי משגר את הכדור שהכין במתקפת בועות אל כדור הצל.שני הכדורים מתנגשים ויוצרים פיצוץ אדיר.שני הפוקימונים נפגעים מהדף.סקיי מנצל את העשן שנוצר ומשתמש בסטירה כפולה ומנסה לפגוע בפאלחי עם המכה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט מהר זז הצידה ומתחמק מן מפולת הסלעים של דנגרו.לאחר מכן אוושאט רץ במהירות אל דנגרו במתקפת דחיפה.דנגרו לא שם לב שאוושאט תוקף אותו .לכן לא מפסיק להתחמק מן הדחיפה.ונפגע קשה.דנגרו שוב תוקף במפולת סלעים את אוושאט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מחזיר את דודו ואת סניזל לפוכדורים שלהם.לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף ראשון.הוא משתמש באגרוף אש על הנטיפים שבתקרה כדי להפיל אותם על טריקו.הנטיפים נופלים.טריקו זריז מאוד ומתחמק מהנטיפים שנופלים עליו.טריקו משתמש בקליע זרעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין משתמש בגחלת על אחד הכנפים של פיג'יוטו.פיג'יוטו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ואחד מן הכנפים שלו סופגת גחלת אדירה.פיג'יוטו נופל על האדמה.פיג'יוטו מתרומם לאט לאט ואז עף לאוויר ושוב משתמש באס אוירי על ארקניין.העם מנסה לפגוע בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סינדקוויל משתמש בגלגל להבהות לבור שנמצא סוינב בו.סינדקוויל קופתץ אל סינדקויל בגלגל להבה ומעיף את סוינב מן הבור שלו לאוויר.סינדקוויל משתמש בלהביור כדי ליצור עוד בורים בזירה.סוינב נופל על הזירה ומבולבל הוא לא מוצא את סינדקוויל בשום מקום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
צ'ארמנדאר מתחמק מהקרן הקרח של פילוסווין.לאחר מכן הוא משתמש בגחלת אדירה שיוצרת להביור מלאכותי.הלהביור המלאכותי מפוגע קשות בפילוסווין.פילוסווין נהיה כבר תשוש מהקרב שלו נגד צ'ארמנדשאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]
איתי
פיפלאפ מנסה לחמוק מהראשיה של רינדוס אך הוא לא מצליח ונפגע קצת.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים חזק על כרינדוס.כרינדוס מתחמק בקלות מן האקדח המים של פיפלאפ.לאחר מכן הוא משתמש בצוות כפול ונים עוד 5 כמהו בזירה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סינדקוויל עכשיו תשתמש בלהביור בתוך הבורות ותיצור גייזריי אש! ואז שסווינב באוויר או שנפגע מגייזרי האש תחסל אותו בגלגל להבה!"
-
[quote]ברוס
אוושאט מהר זז הצידה ומתחמק מן מפולת הסלעים של דנגרו.לאחר מכן אוושאט רץ במהירות אל דנגרו במתקפת דחיפה.דנגרו לא שם לב שאוושאט תוקף אותו .לכן לא מפסיק להתחמק מן הדחיפה.ונפגע קשה.דנגרו שוב תוקף במפולת סלעים את אוושאט[/quote]
"תשתמש באקדח מים בעוצמה ממש חזקה על דנגרו!" אומר לאושווט.