בשום פנים לא להתיידד עם רוצח סידרתי
ולא להיכנע לאשליות הר ברור שהבחורה היא אשלייה
בנות במחזור= מוות
Printable View
בשום פנים לא להתיידד עם רוצח סידרתי
ולא להיכנע לאשליות הר ברור שהבחורה היא אשלייה
בנות במחזור= מוות
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004365]אין כזה חוק, אבל יש חוק שאומר שאסור לפתוח בנות אם הן במחזור. זה גרוע יותר מפרדי קרוגר פי 20.[/QUOTE]
"יש לכם רוצח שהולך להיות על אנושי. לדקור אותו לא יעבוד. לירות בו לא יעבוד. בעקרון בשלישי, אתה חייב להקפיא את ראשו, לערוף אותו, או לפוצץ אותו."
תלוי ליר למשל את Dopleganger בdmc 3 ניצחתי בעזרת אור + מכות פיזיות
וכמובן, הדבר שהכי חשוב לזכור זה לא לחבוש סומבררו בצורה מרושלת!!!
זה עלול למשוך...
דוב ים! :cry:
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004373]וכמובן, הדבר שהכי חשוב לזכור זה לא לחבוש סומבררו בצורה מרושלת!!!
זה עלול למשוך...
דוב ים! :cry:[/QUOTE]
חח
תזביר את זה עם המחזור שלא יקרה לי><
ולרקוד כמו קוף ולאכול גבינה מרובעת ונעלי ליצן , ולעשות קולות כמו קוף , ולנגן בקלרינט גרוע!
איתי בנות הן לפעמים במחזור שנובע מכך שהם מאוד אבל מאוד אלימות ויכולות להרוג אפילו עדיף לא להתקרב אליהן
הלכתי לישון.
לילה טוב.
[QUOTE=Ilan;1004375]ולרקוד כמו קוף ולאכול גבינה מרובעת ונעלי ליצן , ולעשות קולות כמו קוף , ולנגן בקלרינט גרוע![/QUOTE]
בסרטי אימה אין גבינה מרובעת, אין זמן להתנהג כמו קוף, אין כלי נגינה חוץ מגיטרות ונעלי ליצן יש רק לליצנים המוזרים האלה עם המסור שרוצחים את כולם.
סומבררו מרושל זאת הדרך היחידה למשוך דובי ים בסרטי אימה.
ביי ארווין
אבל מה קולות של קוף א וסומבררו כן לא הגיוני
[QUOTE=Ilan;1004375]ולרקוד כמו קוף ולאכול גבינה מרובעת ונעלי ליצן , ולעשות קולות כמו קוף , ולנגן בקלרינט גרוע!
איתי בנות הן לפעמים במחזור שנובע מכך שהם מאוד אבל מאוד אלימות ויכולות להרוג אפילו עדיף לא להתקרב אליהן[/QUOTE]
בגלל שזה ידידה שלי רצתה להרוג אותי בטיול שנתי וגם לפני שבוע וחצי
[QUOTE=Itai.;1004374]חח
תזביר את זה עם המחזור שלא יקרה לי><[/QUOTE]
כשבת במחזור היא עצבנית. תנסה לדבר איתה, אתה תתחרט על זה. תנסה לקיים איתה יחסי מין, אתה לא תזכה לחיות מספיק זמן בשביל לחשוב על החרטה שלך.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1004381]כשבת במחזור היא עצבנית. תנסה לדבר איתה, אתה תתחרט על זה. תנסה לקיים איתה יחסי מין, אתה לא תזכה לחיות מספיק זמן בשביל לחשוב על החרטה שלך.[/QUOTE]
קרא למעלה><
[QUOTE=Ilan;1004379]ביי ארווין
אבל מה קולות של קוף א וסומבררו כן לא הגיוני[/QUOTE]
מי יעשה קולות של קוף בסרטי אימה?
מצד שני, אפשר לעשות סרט אימה במקסיקו. כן! בנאדם הוזה שהוא רואה מפלצות וכל מיני דברים בגלל הסמים שלו (כי זה במקסיקו, דה!), ואז בסוף הראש שלו מתפוצץ והוא חוזר בתור רוח ואונס את כל הבנות במחזור והן לא יכולות לעשות לו כלום כי הוא מת והן גם ככה על סמים אז הן לא יזכרו כלום בגלל ההאנגאובר שהן יקבלו מזה.
אז בגלל זה היא כעסה לפני שבועיים עליי פתאום עכשיו אני מבין
טוב, אני זז לישון. לילה טוב