-
[QUOTE=טום רידל;1046211]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות לא עונה רק מתרחקת עוד ועוד,לבסוף היא נעלמת מהעין,לוקח לך דקה להבין שזה בעצם בלתי אפשרי,הדמות הלכה ברגל,בעוד שהדרך שמחברת בין הליגה לעיר סאנישור היא בעצם ים![/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
וואהה,זאת בטוח הייתה רוח טוב אני מסתלק מפה צ'ארמנדר בואי נחזור לעיר'',
אומר לצ'ארמנדר מפוחד.
-
[QUOTE=טום רידל;1046211][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]המתקפה העל חושית של איווי אינה שוברת את מסך האור,טוד אומר לך:"מסך אור הוא מגן שמגן על הפוקימון המשתמש ממתקפות מיוחדות,רק מתקפות פיזיות יכולות לשבור את המגן".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"איווי תשתמש כדור צל על המגן!אם זה לא מצליח עדיין אתה חייב לרוץ לעבר המגן ואז לשבור אותו בעזרת הגוף שלך!אתה מסוגל איווי!ואחרי המגן ישבר תשתמש ישר בעל-חושי!"אצעק לאיווי בתקווה שיצליח לשבור את המגן.
-
[QUOTE=טום רידל;1046211][
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הגלים הצהובים מתקרבים לכיוונו של אקסו שמתחמק ומשתמש במתקפת זנב דרקון,הזנב הקטן של אקסו הופך להיות זנב דרקון ענקי שפוגע בפלאסל שלך,צ'רן אומר לך:"שימוש ברק על דרקון לא חכם במיוחד,חשמל נמנה מארבעת היסודות,חשמל,אש,מים ועשב,לא חכם להשתמש ביסוד על סוג דרקון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[[/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"אל תחיל לי לבר על היסודות של הפוקימונים או על 4האלמנטים.לא אכפת לי שיסוד לא עובד על דרקון.".אני אומר לפאסאל"טוב תנסה שוב להשתמש בסופת ברקים על אקסו והפעם נסה שזה יפגע על בטוח באקסו"
-
[quote=טום רידל;1046211][COLOR=olive][FONT=Arial]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שספיר קצת מוטרדת כנראה ממשהו שהיא מצאה באחד הספרים,אתה והיא ממשיכים בדרך שאתה רואה אבסול,אתה רואה שספיר אומר:"אוי לא,אוי לא,אוי לא!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה לא ? אהה..אני יודע..שמעתי שמועה שאבסול מביא מזל רע..אבל לא בשבילי ! לכי תתחבאי בינתיים ! סניבי תפתיע את אבסול בצעקה וכשהוא יהיה בהלם תשתמש בחבטה ! לאחר מכן תנסה ליצור מתקפת עשב ! תפתיע אותי ! " ואחייך לעברו ולעבר ספיר..
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי משתמש בכדור צל שפוגע במסך האור המסוכן ושובר אותו,אתה רואה שאיווזור מרוצה מאוד כי הוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה,שלא כמו בפעם הקודמת הוא לא בולע אותו הוא זורק אותו,אתה רואה שהוא מתקרב אל איווי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"אומנם יפגע אבל לא יעזור" אתה רואה שסופת הברקים פוגעת באקסו אך לא משפיעה עליו,אתה רואה שהוא משתמש בציפורן דרקון שפוגע בפלאסל בצורה קשה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר לכיוון העיר סאנישור כשאתה רוצה פוקימון יוצא מהמים,אתה רואה שהוא דומה מאוד לברווז,אתה מבין שזה דאקלט[פוקימון מספר 580,פוקימון כנף-מים]אתה רואה שצ'רמנדר מאוד שמחה לראות פוקימון חדש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שספיר אומרת:"אני גם לא מאמינה שאבסול מביא מזל רע,פשוט לפני כמה ימים נלחמתי בשבט של אבסול באזור,לא נראה לי הם בדיוק מרוצים שלקחתי להם את האוצר שלהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*ריקואזה ביקש את האבן הכחולה לא את אבן הספיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע בראשך קול שואג:"אתה חושב שאני רוצה את אבן הספיר,אני מעוניין אך ורק באבן הכחולה והאבן האדומה!" אתה מבין שאין שום סיכוי שריקואזה יתפשר על אבן הספיר,אתה רואה שקיוגר נראה עצבני,אתה קולט שמאחוריך מופיעות עוד שתי דמויות,ריקואזה צורת האנוש ועוד אדם לבוש אדום שנראה כמו קיוגר,אתה מבין שזה גראודון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ לא מצליחה להתחמק ממתקפת העל חושי של ראלטס,אתה רואה שמסביב למריפ מופיע זוהר כחול,אתה מבין שהמתקפה הצליחה,אך מריפ מצליחה להשתמש במתקפת גל-הלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046715][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי משתמש בכדור צל שפוגע במסך האור המסוכן ושובר אותו,אתה רואה שאיווזור מרוצה מאוד כי הוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה,שלא כמו בפעם הקודמת הוא לא בולע אותו הוא זורק אותו,אתה רואה שהוא מתקרב אל איווי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"אומנם יפגע אבל לא יעזור" אתה רואה שסופת הברקים פוגעת באקסו אך לא משפיעה עליו,אתה רואה שהוא משתמש בציפורן דרקון שפוגע בפלאסל בצורה קשה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר לכיוון העיר סאנישור כשאתה רוצה פוקימון יוצא מהמים,אתה רואה שהוא דומה מאוד לברווז,אתה מבין שזה דאקלט[פוקימון מספר 580,פוקימון כנף-מים]אתה רואה שצ'רמנדר מאוד שמחה לראות פוקימון חדש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שספיר אומרת:"אני גם לא מאמינה שאבסול מביא מזל רע,פשוט לפני כמה ימים נלחמתי בשבט של אבסול באזור,לא נראה לי הם בדיוק מרוצים שלקחתי להם את האוצר שלהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*ריקואזה ביקש את האבן הכחולה לא את אבן הספיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע בראשך קול שואג:"אתה חושב שאני רוצה את אבן הספיר,אני מעוניין אך ורק באבן הכחולה והאבן האדומה!" אתה מבין שאין שום סיכוי שריקואזה יתפשר על אבן הספיר,אתה רואה שקיוגר נראה עצבני,אתה קולט שמאחוריך מופיעות עוד שתי דמויות,ריקואזה צורת האנוש ועוד אדם לבוש אדום שנראה כמו קיוגר,אתה מבין שזה גראודון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ לא מצליחה להתחמק ממתקפת העל חושי של ראלטס,אתה רואה שמסביב למריפ מופיע זוהר כחול,אתה מבין שהמתקפה הצליחה,אך מריפ מצליחה להשתמש במתקפת גל-הלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''תשתמש בשיגור בשביל לחמוק ואז תשתמש שוב בעל חושי ותעיף אותה לאוויר בכל הכוח''
ואחרי זה אני מכין את הפוכדור שאני לא יהיה צריך להוציא אותו עם היא תתעלף
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוד לפני שראלטס מספיק להשתמש בשיגור גל ההלם של מריפ פוגע בראלטס ומשתק אותו,באותו זמן מריפ משתחררת מכלא העל-חושי שלה ויוצאת להשתמש במכת ברק עוצמתית שלא פוגעת בראלטס שמשתמש בשיגור בזמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046782][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוד לפני שראלטס מספיק להשתמש בשיגור גל ההלם של מריפ פוגע בראלטס ומשתק אותו,באותו זמן מריפ משתחררת מכלא העל-חושי שלה ויוצאת להשתמש במכת ברק עוצמתית שלא פוגעת בראלטס שמשתמש בשיגור בזמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''תשתמש בעל חושי ותעיף אותה לאוויר בכל הכוח''
ואני מקווה לזה יצליח
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס חלש מידי בשביל להשתמש בעל חושי,אל אתה רואה שהוא מספיק חזק בשביל להשתמש במתקפת כדור אור קטן שפוגע במריפ ומביס אותה,אתה רואה שראלטס נופל מובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]שני הפוקימונים הפסידו,1-1 הקרב הסתיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1046785][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס חלש מידי בשביל להשתמש בעל חושי,אל אתה רואה שהוא מספיק חזק בשביל להשתמש במתקפת כדור אור קטן שפוגע במריפ ומביס אותה,אתה רואה שראלטס נופל מובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]שני הפוקימונים הפסידו,1-1 הקרב הסתיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''כל הכבוד למדת להשתמש בכדור אור''
בזמן שאני זורק על מריפ פוכדור
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוקדע שלך מהבהב והוא אומר לך:"כשפוקימון על חושי עומד להפסיד בקרב הוא יכול לרכז את כול כוחותיו בשביל ליצור כדור אנרגיה,יכולת זו היא טבעית והיא ניחנת בכול פוקימון על חושי,היכולת הזו לא דומה ליכולת סטטית או להט,כדור האור אינו מתקפה",נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי נלכד לכדת את המריפ הזוהרת![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת מריפ נקבה,זוהרת,שיודעת גל הלם ומכת ברק,איבדת פוכדור אחד![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1046792][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוקדע שלך מהבהב והוא אומר לך:"כשפוקימון על חושי עומד להפסיד בקרב הוא יכול לרכז את כול כוחותיו בשביל ליצור כדור אנרגיה,יכולת זו היא טבעית והיא ניחנת בכול פוקימון על חושי,היכולת הזו לא דומה ליכולת סטטית או להט,כדור האור אינו מתקפה",נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי נלכד לכדת את המריפ הזוהרת![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת מריפ נקבה,זוהרת,שיודעת גל הלם ומכת ברק,איבדת פוכדור אחד![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ''חבל שראלטס לא למד מתקפה חדשה אבל יש לי פוקימון חדש בצוות''. אני מחזיר את ראלטס לפוכדור שלו ואני לוקח את הפוכדור של מריפ ואני הולך לעיר אורבורג
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג כשאתה רואה אותו,ציפור צהובה-כתומה עם להבות סביבה שאותה מים מהנהר הקרוב,אתה רואה שזה מולטרס,הפוקימון האגדי אתה שומע קול קר שאומר:"מולטרס הוא יפיפייה נכון,רק חבל שעוד מעט הוא יהיה שחור כמו הצל שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1046796][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג כשאתה רואה אותו,ציפור צהובה-כתומה עם להבות סביבה שאותה מים מהנהר הקרוב,אתה רואה שזה מולטרס,הפוקימון האגדי אתה שומע קול קר שאומר:"מולטרס הוא יפיפייה נכון,רק חבל שעוד מעט הוא יהיה שחור כמו הצל שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
שוב הוא O_o
-----------------------
אני אומר לקול ''חבל שהוא לא יהיה''
ואני רץ למולטרס וצועק לו ''תברח מהר רוצים לתפוס אותך ''
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*מי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מאמן בעל גלימת מסעות שחורה,כפפות שחורות הכול אצלו שחור חוץ מפניו הלבנות כמו שלג,הוא זורק פוכדור שחור כצל והוא שואג:"צא שאדו-מאסטרבול!" אתה רואה שהפוכדור המוזר הזה לוכד את מולטרס המאמן הרשע צוחק צחוק מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]