[QUOTE=The Saw;1053584]אני בסדר דניס.
מה קורה אביב וליאור?
גם אני רוצח נו"דים!(ב4:30 הולך לשעה)[/QUOTE]
אחלה אצלי
עוד מעט אגיב במשחק
Printable View
[QUOTE=The Saw;1053584]אני בסדר דניס.
מה קורה אביב וליאור?
גם אני רוצח נו"דים!(ב4:30 הולך לשעה)[/QUOTE]
אחלה אצלי
עוד מעט אגיב במשחק
טוב אני הולך..
נל די לפחד
וליר לא הם לא אידיוטים התלונה של קודאק די מיותרת אין טעם לפתוח נושא זה ילדותי
שלום כולם אני בדיכאון רציני
בי אביב
אילן בפעם המיליון לא אמרת שאתה פורש מהנו"ד?!
מגיב אצלי
מה קרה עידן?.
[QUOTE=Ilan;1053591]נל די לפחד
וליר לא הם לא אידיוטים התלונה של קודאק די מיותרת אין טעם לפתוח נושא זה ילדותי[/QUOTE]
מה הקשר, בשביל זה המשוב קיים. ילדותי או לא, הוא מרגיש פגוע ואם להיות רציני, לפנות למנהל עם תלונה זה ממש לא עוזר.
עידן מה קרה
הלכתי
משעמם כאן
[QUOTE=The Saw;1053595]אילן בפעם המיליון לא אמרת שאתה פורש מהנו"ד?![/QUOTE]
שתוק...
[QUOTE=The Pearl;1053598]מה קרה עידן?.[/QUOTE]
[QUOTE=JuJenngo;1053601]מה הקשר, בשביל זה המשוב קיים. ילדותי או לא, הוא מרגיש פגוע ואם להיות רציני, לפנות למנהל עם תלונה זה ממש לא עוזר.
עידן מה קרה[/QUOTE]
או סוף סוף מתייחסים חחח,
מה שקרה זה שאתמול האחיות בית ספר ה**************
אצלנו בעצם קיצר העקומות האלו עשו לנו חיסון טטנוס אתמול והיד שלי עכשיו עם סימנים כחולים וכואבת כאב מוות
בגלל החיסון ומה?,בגלל שבחופש אני טס לתאילנד ו-ויטנאם (נשבע לך ככה כותבים את זה אבל תמיד אומרים ויאטנם)
אז אני עושה היום עוד חיסון נגד משהו שנקרא טיפוס הבטן או משהו כזה ועושים את זה באותו מקום בדיוק ככה שיוצא שיום אחרי יום אני עושה שני חיסונים שמובטח שהיד שלי תמות אחרי זה מרוב כאב אז אני בדיכאון ולא אני לא מפחד מחיסונים
[QUOTE=Ilan;1053604]שתוק...[/QUOTE]
תשתוק אתה.
[QUOTE=The Saw;1053606]תשתוק אתה.[/QUOTE]
שתוק באמת
סתם.
[quote=pokefan;1053605]או סוף סוף מישהו מתייחס חחח,
מה שקרה זה שאתמול האחיות בית ספר ה**************
אצלנו בעצם קיצר העקומות האלו עשו לנו חיסון טטנוס אתמול והיד שלי עכשיו עם סימנים כחולים וכואבת כאב מוות
בגלל החיסון ומה?,בגלל שבחופש אני טס לתאילנד ו-ויטנאם (נשבע לך ככה כותבים את זה אבל תמיד אומרים ויאטנם)
אז אני עושה היום עוד חיסון נגד משהו שנקרא טיפוס הבטן או משהו כזה ועושים את זה באותו מקום בדיוק ככה שיוצא שיום אחרי יום אני עושה שני חיסונים שמובטח שהיד שלי תמות אחרי זה מרוב כאב אז אני בדיכאון ולא אני לא מפחד מחיסונים[/quote]
לפי מה שהבנתי שאתה נוסע לחו"ל ואתה צריך לעשות חיסונים