-
[B]מייקל & דרייק;[/B]
שניכם מוציאים ומדליקים את הפוקדע בתיאום מושלם,מכוונים על הפוקימונים והפוקדע אומר:
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/zigzagoon.png[/IMG]
[I]"זיגזגון,פוקימון הדביבון הקטן. הוא מתעניין בכל דבר,ולכן הוא "זיג" ו"זג".הוא טוב בלמצוא חפצים."[/I]
[I][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/linoone.png[/IMG][/I]
[I]"ליינון,הפוקימון הממהר. ליינון הוא הצורה המפותחת של זיגזגון,כאשר הוא רץ בקו ישר הוא יכול בקלות לעבור 60 קילומטרים בשעה,לעומת זאת קשה לו עם דרכים מעוקלות."[/I]
והפוקדע נכבה.
אתם שומעים את הפוקימונים נוהמים,ולפתע מקיפים אתכם 3 ליינון,ושני זיגזגון,כנראה בגלל שנכנסתם לשטח שלהם.
-
[QUOTE=The Kodak:);1107824][B]
[B]לי;[/B]
אתה שם לב שבידוף אפילו לא התכוון להיות פוקימון שלך,אלה להחזיר לך על זה שפצעתם אותו ממקודם,אתה מבין זאת מיד לאחר שהוא משתמש עליך בבלימה ומעיף אותך כמה מטרים אחורה,דבר שבידוף רגילים לא מסוגלים לעשות.
אתה ראה שהוא צועק בחוזקה "ביד בידוף!!!" ותוך מספר שניות עולים מהמים כל מיני פוקימונים,כולם דומים לבונים - חלקם יותר גדולים מהאחרים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/399.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/400.gif[/IMG]
אתה רואה שבקבוצתם יש לפחות כ-50 פוקימונים,והם מקיפים אותך.[/QUOTE]
אני אומר " אוי מי גאד אליך עלי " .אני מוציא את גיבל ואז אומר " תפלס לנו דרך מילוט תקוף אותם בזעם דרקון שנוכל להימלט". לאחר מכן שנינו בורחים הכי מהר שאננחנו יכולים
-
[QUOTE=The Kodak:);1107876][B]מייקל & דרייק;[/B]
שניכם מוציאים ומדליקים את הפוקדע בתיאום מושלם,מכוונים על הפוקימונים והפוקדע אומר:
[I]"זיגזגון,פוקימון הדביבון הקטן. הוא מתעניין בכל דבר,ולכן הוא "זיג" ו"זג".הוא טוב בלמצוא חפצים."[/I]
[I][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/linoone.png[/IMG][/I]
[I]"ליינון,הפוקימון הממהר. ליינון הוא הצורה המפותחת של זיגזגון,כאשר הוא רץ בקו ישר הוא יכול בקלות לעבור 60 קילומטרים בשעה,לעומת זאת קשה לו עם דרכים מעוקלות."[/I]
והפוקדע נכבה.
אתם שומעים את הפוקימונים נוהמים,ולפתע מקיפים אתכם 3 ליינון,ושני זיגזגון,כנראה בגלל שנכנסתם לשטח שלהם.[/QUOTE]
"אוקיי דרייק, מוכן לאיזה קרב קטן?" אני שואל ומוציא את פיפלאפ, פוצ'יאנה, סולוסיס, ובורמי
-
[QUOTE=Druddigon man;1107812]"מה הוא עושה..?" אשאל את ג'ייסון בהפתעה בזמן שאראה את שאר הפוקימונים ההמומים מבולבלים כמונו "אתה חושב שככה הוא מברך אותנו או משהו..? או אולי הוא עצוב מאיזשהי סיבה..?" אוסיף לשאלותיי..[/QUOTE]
"אין לי מושג מה קורה לו..אני אשאל אותו.." אגיד לצ'אק בתהיה ואחר כך אתכופף לריולו ואשאל אותו:"ריולו, מה קרה?אתה עצוב או משהו?"
-
[QUOTE=The Kodak:);1107876][B]מייקל & דרייק;[/B]
והפוקדע נכבה.
אתם שומעים את הפוקימונים נוהמים,ולפתע מקיפים אתכם 3 ליינון,ושני זיגזגון,כנראה בגלל שנכנסתם לשטח שלהם.[/QUOTE]
[QUOTE=cladino;1107889]"אוקיי דרייק, מוכן לאיזה קרב קטן?" אני שואל ומוציא את פיפלאפ, פוצ'יאנה, סולוסיס, ובורמי[/QUOTE]
"באדו, שאיבה! צ'ימצ'אר! גחלת!" אצעק ואשליך בנחישות שתי כדורים מכיסי אל האוויר הפתוח.
"מה עם סול?" אשאל את מייקל בשקט.
-
[b]לי[/b]
אתה מוציא את גיבל,והוא יוצא ומסתכל עליך,מבט מבוהל יש לו בעיניים כשהוא רואה את ביבארל ובידוף.
הוא מנסה להשתמש בזעם דרקון,אך אתה רואה שהוא חלש מהקרבות הקודמים ובקושי מצליח להשתמש בזעם הדרקון שלו.
אתה רואה שקבוצת הבונים מסתכלים עליכם,וחלק משתמשים באקדח מים שמרטיב אתכם לגמרי.
[b]מייקל & דרייק[/b]
[i]כשאתם מתקיפים..תאמרו את מי,ליינון 1,ליינון 2,ליינון3,זיגזגון 1,זיגזגון 2,זיגזגון 3.[/i]
[i]--------------[/i]
סולוסיס,בורמי,פוצ'יינה,פיפלאפ,באדו וצ'ימצ'אר יוצאים מהפוכדורים ומסתכלים על חבורת הליינון והזיגזגון.
באדו משתמש בשאיבה על זיגזגון (3),ובקושי פוצע אותו,אך זיגזגון תוקף בדחיפה ומעיף את באדו בחזרה אחורה.
צ'ימצ'אר תוקף בגחלת ומעיף את זיגזגון (1) אחורה,פוצע אותו מעט.
כל הליינון והזיגזגון משתמשים בנהימה עליכם ועל הפוקימונים שלכם,דבר שמוריד להם את הביטחון.
[b]ג'ייסון & צ'אק[/b]
אתם מסתכךלים על ריולו,לא בטוחים מה קרה לו,אך הוא לא עונה לכם.
הפוקימונים שלו מנסים לדבר איתו אך הוא לא עונה.
לפתע ריולו קם,הולך לכיוון אחד החדרים,ויושב על אחת המיטות ומתחיל להירדם.
[b][i]אם לא הבנתם,האופי של ריולו הוא - ביישן.[/i][/b]
-
[QUOTE=The Kodak:);1108001][b]לי[/b]
אתה מוציא את גיבל,והוא יוצא ומסתכל עליך,מבט מבוהל יש לו בעיניים כשהוא רואה את ביבארל ובידוף.
הוא מנסה להשתמש בזעם דרקון,אך אתה רואה שהוא חלש מהקרבות הקודמים ובקושי מצליח להשתמש בזעם הדרקון שלו.
[b]מייקל & דרייק[/b]
[i]כשאתם מתקיפים..תאמרו את מי,ליינון 1,ליינון 2,ליינון3,זיגזגון 1,זיגזגון 2,זיגזגון 3.[/i]
[i]--------------[/i]
סולוסיס,בורמי,פוצ'יינה,פיפלאפ,באדו וצ'ימצ'אר יוצאים מהפוכדורים ומסתכלים על חבורת הליינון והזיגזגון.
באדו משתמש בשאיבה על זיגזגון (3),ובקושי פוצע אותו,אך זיגזגון תוקף בדחיפה ומעיף את באדו בחזרה אחורה.
כל הליינון והזיגזגון משתמשים בנהימה עליכם ועל הפוקימונים שלכם,דבר שמוריד להם את הביטחון.
[/i][/b][/QUOTE]
הנה ההזדמנות לניקור... :)
"אל תחששו! בורמי, כוח חבוי על זיגזגון (3)! פיפלאפ, מערבולת כל כל הליינונים! פויצ'יאנה, נשיכה על זיגזגון (1)!
סולוסיס, גל על חושי על זיגזגון (2)!" אני אומר בנחישות ומחכה לראות מה יקרה
-
[quote]ג'ייסון & צ'אק
אתם מסתכךלים על ריולו,לא בטוחים מה קרה לו,אך הוא לא עונה לכם.
הפוקימונים שלו מנסים לדבר איתו אך הוא לא עונה.
לפתע ריולו קם,הולך לכיוון אחד החדרים,ויושב על אחת המיטות ומתחיל להירדם.
אם לא הבנתם,האופי של ריולו הוא - ביישן.[/quote]
"כנראה שהוא סתם בישן.." אומר לצ'אק ולאחר מכן אלך לריולו:"ריולו-אל תפחד מאיתנו, אני המאמן החדש שלך, אני החבר שלך!" בנחמה ואלטף את ריולו.
-
[QUOTE=Tobi;1108006]"כנראה שהוא סתם בישן.." אומר לצ'אק ולאחר מכן אלך לריולו:"ריולו-אל תפחד מאיתנו, אני המאמן החדש שלך, אני החבר שלך!" בנחמה ואלטף את ריולו.[/QUOTE]
"כן,ואני צ'אק,השותף של המאמן שלך!" אשלח לעברו חיוך רחב בזמן שאטפח בגבו של ג'ייסון..
-
[QUOTE=The Kodak:);1108001][b]לי[/b]
[/i][/b][/QUOTE]
אני אומר לגיבל " יש לי רעיון תפתח את הפה שלך ותנסה לתפוס את אקדחי המים שיורים עליך.לאחר שתפוס תאגור אותם בפה שלך ואז תחזיר אותם חברה לקבוצת הבונים ". אני מקווה שהמהלך יצליח
-
[QUOTE=The Kodak:);1108001][b]
[b]מייקל & דרייק[/b]
[i]--------------[/i]
כל הליינון והזיגזגון משתמשים בנהימה עליכם ועל הפוקימונים שלכם,דבר שמוריד להם את הביטחון.[/QUOTE]
אני חייב שתעשה שבאדו יתפתח בקרוב, אין לו מתקפות נומאליות חח
[QUOTE=cladino;1108004]"אל תחששו! בורמי, כוח חבוי על זיגזגון (3)! פיפלאפ, מערבולת כל כל הליינונים! פויצ'יאנה, נשיכה על זיגזגון (1)!
סולוסיס, גל על חושי על זיגזגון (2)!" אני אומר בנחישות ומחכה לראות מה יקרה[/QUOTE]
ומה איתי? אני יעמוד ואסתכל? -______-
------
"באדו! תשתמש בספורט מים!" אצעק ובאדו ישפריץ מים לכל עבר.
"צ'ימצ'אר! גחלת על זיגזגון (3)! תתקוף אותו ביחד עם הכוח החבוי של בורמי!" אצעק ואצפה בקרב.
-
[b]מייקל & דרייק;[/b]
[i]*דרייק - באדו מתפתח משמחה לרוזליה,כלומר אתה צריך ללכת איתו,לדאוג לו ולשחק איתו והוא יתפתח משמחה[/i]
[i]~~~~~~[/i]
הפוקימונים שלכם מפסיקים לחשוש,אך ההתקפה שלהם נחלשה.
בורמי שולחת כוח חבוי עם גחלת של צ'ימצ'אר לכיוון זיגזגון 3,באדו משחררת כדורים לבנים וצ'ימצ'אר כתומים לכיוון זיגזגון ופוגעים בו חזק,אך הוא מיד קם ומשתמש בזנב ברזל על בורמי שפוצע אותה קשה.
באדו משתמש בספורט מים שיוצר שלוליות רבות,ופיפלאפ מחליק עליהם לכיוון ליינון ומשתמש במערבולת.
המערבולת שואבת את הליינון לתוכה אך הם מיד יוצאים משם ומשתמשים בנשיכה על פיפלאפ שעף אחורה.
פוצ'יאנה משתמש בנשיכה על זיגזגון 1,אך הזיגזגון מתחמק ותוקף גם הוא בנשיכה ופוצ'יינה מתחמק.
באדו נהיה משועמם ומשתמש ביום בהיר,ובכך מחזק את עצמו וגם את מתקפות האש של צ'ימצ'אר.
סולוסיס שולחת גל על חושי על זיגזגון 2,אך זיגזגון משתמשת בכוח חבוי שמבטל את הגל העל-חושי.
[b]צ'אק & ג'ייסון;[/b]
אתם מספרים לריולו מי אתם,הוא פוקח את עיניו ומרים לאט לאט את ראשו,אך מיד מוריד אותו ונרדם שוב ([i]תזכרו שהוא רק תינוק)[/i].
אתם לא יודעים מה לעשות,כשלפתע אתם רואים את הפוקימונים שלכם משחקים זה עם זה,וצץ לכם רעיון שריולו יפגוש מחר בבוקר את הפוקימונים שלכם.
ג'ייסון לוקח פוכדור ומניח אותו על ריולו שנתפס בתוכו מיד.
[b]לי;[/b]
[i]אם לא הבנת..גיבל בכללי מותש,כלומר אין לו כוח להתקיף מהקרבות שהוא עשה קודם.[/i]
[i]~~~~~~~~[/i]
גיבל פותח את פיו ומנסה לבלוע את אקדחי המים,הוא סופג חלק מהם ומחלק הוא נפצע מעט.
הוא מנסה לירות את המים מפיו,אך אתה רואה שהמים לא ממש מצליחים לעוף מפיו,אלה נופלים על הרצפה.
אתה רואה שהביבארל והבידוף מתחילים לצחוק עלייך.
-
[QUOTE=The Kodak:);1108594][b]מייקל & דרייק;[/b]
[i]*דרייק - באדו מתפתח משמחה לרוזליה,כלומר אתה צריך ללכת איתו,לדאוג לו ולשחק איתו והוא יתפתח משמחה[/i]
[i]~~~~~~[/i]
בורמי שולחת כוח חבוי עם גחלת של צ'ימצ'אר לכיוון זיגזגון 3,באדו משחררת כדורים לבנים וצ'ימצ'אר כתומים לכיוון זיגזגון ופוגעים בו חזק,אך הוא מיד קם ומשתמש בזנב ברזל על בורמי שפוצע אותה קשה.
באדו משתמש בספורט מים שיוצר שלוליות רבות,ופיפלאפ מחליק עליהם לכיוון ליינון ומשתמש במערבולת.
המערבולת שואבת את הליינון לתוכה אך הם מיד יוצאים משם ומשתמשים בנשיכה על פיפלאפ שעף אחורה.
פוצ'יאנה משתמש בנשיכה על זיגזגון 1,אך הזיגזגון מתחמק ותוקף גם הוא בנשיכה ופוצ'יינה מתחמק.
באדו נהיה משועמם ומשתמש ביום בהיר,ובכך מחזק את עצמו וגם את מתקפות האש של צ'ימצ'אר.
סולוסיס שולחת גל על חושי על זיגזגון 2,אך זיגזגון משתמשת בכוח חבוי שמבטל את הגל העל-חושי.
[/QUOTE]
"טוב, כנראה נצטרך לעשות את זה אחד אחד. פיפלאפ, מערבולת! בורמי, כוח חבוי! פוצ'יאנה, נשיכה! סולוסיס, גל על חושי! וכולם, תכוונו על ליינון (1)!" אני צועק בהתלהבות
-
[QUOTE=The Kodak:);1108594][b]מייקל & דרייק;[/b]
[i]~~~~~~[/i]
[/QUOTE]
[QUOTE=cladino;1108598]"טוב, כנראה נצטרך לעשות את זה אחד אחד. פיפלאפ, מערבולת! בורמי, כוח חבוי! פוצ'יאנה, נשיכה! סולוסיס, גל על חושי! וכולם, צכוונו על ליינון (!)" אני צועק בהתלהבות[/QUOTE]
אוקי, תודה.
איך יכול להיות זיגזגון 3 אם אמרת שבאו 2? XD
---------------
"אז כנראה שאני על הזיגזגונים" אזמזם לעצמי ואצעק "צ'ימצ'אר! גחלת על זיגזגון 1!", "באדו, שאיבה על זיגזגון 2!".
-
[quote]צ'אק & ג'ייסון;
אתם מספרים לריולו מי אתם,הוא פוקח את עיניו ומרים לאט לאט את ראשו,אך מיד מוריד אותו ונרדם שוב (תזכרו שהוא רק תינוק).
אתם לא יודעים מה לעשות,כשלפתע אתם רואים את הפוקימונים שלכם משחקים זה עם זה,וצץ לכם רעיון שריולו יפגוש מחר בבוקר את הפוקימונים שלכם.
ג'ייסון לוקח פוכדור ומניח אותו על ריולו שנתפס בתוכו מיד.[/quote]
"בוא ננוח כבר, מחכה לנו קרב גדול מחר." אומר לצ'אק, אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדור, אניח את כל הפוכדורים שלי בצד ואלך לישון.